Bad ass puuma

avokaado

Mitä löytyy kun riisutaan puumalta tukikorsetti, push up liivit, suonikohju sukat, Tena, stringit (jos löytyy) peruukki, tekohampaat ja lasisilmä?
Unelmien missi, kaunotar josta nuoret pojat haaveilee..

24

629

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • krematoriotyöläinen

      Saadaan hautajaiset.

      Kun eturauhasvaivainen, pullolasi silmälasinen, sinihuulinen, harmaapapsinen teevati päälaella oleva papparainen oikasee koipensa urakan jälkeen .....

    • Puumatar

      No tämän puuman mustan, punaisella pitsillä somitetun korsetin alta löytyy E kupin kiinteät rinnat ( on korjattu kolme vuotta sitten, ja kauniit tuli, vaikka itse sanonkin) kapea uuma ja kiinteä, salilla treenattu peppu,, leveähkö, mutta tiukka. Pitkä kun olen! niin pitkät jalat ja säätet ja ei ole tullut ainakaan vielä suonikohjuja. Hampaat ovat ehjät. Ei ole ollut reikiä juuri koskaan hampaissa. Tenoja en tarvitse. Pilates ja bodybalance tunnit pitävät sisäisen korsetin kunnossa ja rakastelulihakset samalla ;-) Silmät on päässä ja peruukkia en tarvitse. Kampaajan mukaan päässäni on kolmen ihmisen karvat.

    • Uuuuuhhh

      Korsetin alta löytyy nuoren miehen himokkaat lämpöiset huulet ja kieli tai kova ja kuuma kalu.

    • Kaunismielix

      Varokaa nuoret miehet, rakastellessanne puuman kanssa saattaa nivelet lonksahtaa paikaltaan ja ryppynaru falskata.
      Muuten kyllä puumat on kiihottavia.
      Itse suosin nuorempia naisia koska arvostan enemmän sisäistä kauneutta.

      • Ja paapalta saattaa peräpää falskata ikävästi ja pieni törähdys kuulua.. Jos paappa sais seisomaan, sillä sinisellä edes vähän aikaa..


      • tiukkapylly

        Nuorten naisten sisäinen kauneus töröttääkin jokapuolelta vastaan ankkahuuliposeerauksina alta kulmain ja naaman peilailuna puhelimesta. Jos se sisäinen kauneus ei löydy somesta, eihän sitä ole nuorelle naiselle olemassakaan ... :)


    • Niitä ei vaan tahdo löytyä niin helposti

      • Syväjoki

        Mitä jos kokeilisit miestä. Niitä löytyy ja himokkaita. Takaan kovat kyydit sulle. Miksi metsästää puumaa, kun meitä vanhoja kollejakin lojuu käyttämättöminä. Siinä kuule tanner tömisee ja aitaa kaatuu. Saat vinkua niinkuin possu.


    • Kjjjjjj

      Toki puumat on älykkäitä mutta hyvin ne osaavat peittää sen. Ja kauneus on teinipoikien silmissä. Itse en oksennus reaktioiltani puuman seurassa olemaan. Muuten kyllä. Bussissakin nuoret luovuttaa invapaikan kysymättä puumalle. Ja eläkeläiskortilla pääsee puoleen hintaan moniin paikkoihin missä sinitukkaiset papiljottipäät viihtyvät.

      • Mrhottiss

        Kokeile miestä ja vingu kuin porsas ! ei tarvitse oksennella, takaan sen ja kovan kyydin. Lähtee paikat hampaista ! takaan sen ! ettuveitikkasi tosin oksentaa, suorastaa syöksyy. Takkan sen !


    • Öjjjjjjjjj

      Kokeilisit itse miestä rekkalesbo,)
      Saattaisi miesvihasi helpottaa.

      • Oujeahh

        Ou jeer, toi sun tyyli tosiaan on kiihottava. Voitko laittaa tänne sähköpostiosoitteen, niin tavataan mukavan merkeissä. Takaan että et pety. Mitää tällaista et ole kokenut aikaisemmin ! Terveisin Tom


    • Kaunismielix

      Hyvä Tomppa. Kiitos houkuttelevasta tarjouksesta mutta kuulun hetero vähemmistöön. Meilläkin on oikeus valita kumppani ja minua ei kiinnosta puumat eikä muukaan perveily. Jos haluat minut kuitenkin tavata voimme yhdessä rukoilla rekkaparkissasi että eheytyisit ja pääsisit peniskateudesta oikeita rekkamiehiä kohtaan.

      • Eitotta

        No, se vielä puuttuisi, että olet eläimiin sekaantuja.. Puumat on korkeasaaressa tai Keski-Amerikassa. Söpöjä kisuleita puumat on..


    • Johntrvolltti

      Yritin kerran olla puuman kanssa. Kalman tuoksu iholla ja puheet siitä että luoja hakee hänet pian pois sai minut vaihtamaan nuoreen elovena tyttöön joka jaksaa niityllä alasti kirmailla ja pitää huolta itsestään. Tunsin itsekin nuortuvani ja seksi elävän kanssa on lustinpaa.

      • Ja papparainen heräs päiväunilta.. Huulet sinertävinä ja suontakin vetää, kun tukisukat unohtuneet pois.. Ja, se pieni nakki, siellä housuissa ei sillä enää mitään virkaa ole.


    • cvpressa

      Nuorilla tytöillä on niin piukkaa että nakki tekee nannaa. Puuman kanssa se tosiaan on kuin heittäisi hohtimet kaivoon..

      • oblbojojo

        Miten voi olla noin yksinkertainen mies. No, kaikkia älykääpiöitä sSuomi povellaan kantaa. Kun on tarpeeksi yksikertainen, niin ei huomaa omaa hajuaan ollenkaan. Jos olet itse vanha äijänkäppyrä, miten kuvittelet, että et itse haise kalmalle, paskalle ja hammasmädälle. Pienet Elovenatytöt juoksevat pakoon sinua ja näkevät painajaisia. Mutta arvatenkin kuulut johonkin hulluun hihhuleitten uskonlahkoon, jossa ei kysellä että tykkääkö tytöt sedästä, vai ei. Paina mieluummin väkisin vaikka kuollutta sikaa siellä jossain susirajan toisella puolen. Jätä nuoret tytöt rauhaan !


    • Taistelutoveri

      Näin käy kun puumalta lähtee mobedi käsistä. Mieletöntä raivoa jonka kohteena on kaikki jotka eteen sattuu..
      Nuorimies, pidä puuma AINA häkissä äläkä syötä sitä kädestä! Halvat hiusvärit, vetyperoksidi ja hiuslakat tuhoavat lopulta aivosolut.
      Pumpattava Barbara on nuorelle miehelle tässä tapauksessa se turvallinen vaihtoehto.
      Ja puhdas.

    • Helikeiju

      Ihmettelen suuresti, miksi tämä yksi miespoloinen jatkuvasti kampanjoi tällä nettideittailu palstalla asiaansa, joka koskee aikuisten naisten ja aikuisten miesten välisiä suhteita. Asia ei ensinnäkään kuulu palstalle ha toisekseen ei myöskään tälle mies poloiselle. Jos hän itse on kiinnostunut vain itseään nuoremmista naisista tai miehistä, niin se on ok. Minusta ei kannata vaahdota asiasta, joka ei muutu. Aina osa nuorista miehistä tuntee vetoa aikuisiin naisiin. Monasti on niin, että liikunnallinen nainen on fyysisesti jopa paremmassa kunnossa, kuin itseään nuorempi mies. Asetelma on hyvä jo siinäkin mielessä, että miesten odotettu elinikä on lyhyempi kuin naisten. Annetaan nyt vaan kaikkien kukkien kukkia ja nautitaan elämästä. Hyvää jatkoa ja toivottavasti löydät sen oman nuoren tytön jostain ehtoosi iltaa sulostuttamaan.

    • outdoorisc

      Niin kukkihan se perunakin. Miksi syyllisyys kalvaa puumaa kun se käyttää hyväksi nuorempia miehiä?
      Jumala näkee kaiken.

    • outdoorisc

      Niin kukkihan se perunakin. Miksi syyllisyys kalvaa puumaa kun se käyttää hyväksi nuorempia miehiä?
      Jumala näkee kaiken.

    • Oletettavsti sieltä poimujen seasta löytää sinut, joka haaveilet vapaudesta

    • Greengrassbond

      Miksi puumilla ei ole karvoja alapäässä?
      No eihän moottoritiellä ruoho kasva.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe