Tapasin vartijamiehen, nettitreffeiltä

traumatjai

Mies halusi välttämättä tavata minut työaikana. Tavattiin 2 kertaa hänen työaikanaan erään kaupan pihassa. Vartija saapui paikalle firmansa autolla. (Vartija oli yötöissä, teki piiriä, ajoi yksin autoa.) Ekat treffit sujuivat hyvin. Toisilla treffeillä tämä vartijamies yritti työntää kätensä mun housuihin. Kavahdin. Mulle jäi tosi huono fiilis tuosta.

14

756

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kahmittunainen

   Tarkennus, siis mies työnsi jo kättään pikkareitteni sisäpuolelle mutta kavahdin kosketusta taaksepäin. Yllätyin niin etten pystynyt sanomaan mitään tilanteessa. Luotin ihan täysin siihen mieheen koska hän on ammatiltaan vartija ja saapui paikalle vartijan asussaan ja vartijan autolla. Jäi vaan huono fiilis tuosta. mies kyllä pyysi viestissä vielä anteeksi että "kädet vähän harhaili". Mutta suututtaa silti.

  • Mies864467

   Itse kyllä tykkäisin kovasti, jos joku nainen työntäisi kätensä mun housuihin ja alkaisi kopeloida. Viimeksi kun olin treffeillä, niin nainen halaili koko ajan. Uskaltauduin siinä sitten varovasti pussaamaan naista suulle, niin tuli sitten nyrkistä naamaan. Ei jääny traumoja onneksi ☺

  • alkuperäinenv

   Se vartija käytti työaikaansa treffailemalla. Siis treffaa työajalla. Olin etukäteen sanonut mihin mua saa koskea ja mihin ei. Silti tämä vartija työnsi kätensä mun pikkareihin. Oksettaa.

   • Ei se ammatti kerro ihmisen luonteenlaatua. Maalauskurssilla ollut nainen meni poliisin kanssa treffeille ja elokuviin. Lippujonossa heidän edessään oli humalainen menossa myös elokuviin ja jolla kesti maksaminen. Poliisimies otti niskasta kiinni ja paineli tuon humalaisen kanssa ulos, selittäen miehen olevan elokuvaa katsomiseen kelvoton.
    Kun ei palannut heti takas ovelta, tuo tuttu nainen meni perässä ulos ja löysi heidät sivummalta, missä tuo poliisimies hakkasi tuota avutonta humalaista.
    Siihen päättyi ne treffit


  • kjghiuhäölköj

   Työaika on työntekoa varten, ei deittailua varten.

  • alkuperäinennnn

   Takuulla suutun, kun ennen treffejä erittäin selkeästi sanoin, että hali ja pusu ja kylkiin saa koskea (mekkoni oli kyljistä avonainen) ja en etsinyt seksiseuraa vaan tositarkoituksella enkä todellakaan mene heti sänkyyn. No, tämä mies työnsi sitten kätensä mun pikkareihin. Kyllä tuollaisesta suutun. Luulis että jokaisella on oikeus määrätä omasta vartalostaan!

   Ja mitäpäs jos itse sopisin treffejä kauppaan kun olen siellä töissä myyjänä niin työaikana treffailisin. Minäpä kerron, miten kävisi. Saisin hyvin äkkiä potkut!

   • tyhmämä

    ymmärsit
    sehän on varattu


   • Eisallittua

    Kaikenlainen epäilys naisen normaaliudesta heräisi, jos hän alkaisi heti luetella mitä pitää tai ei saa tehdä. Useimmat naiset ilmeisen kuuluvalla tavalla ja nopeasti reagoivat, jos toinen alkaa ylittää henkilökohtaisia rajoja.


  • 234123412341341

   Yleensä se menee niin että jos annetaan kosketella niin silloin sitä tulkitaan sillä lailla että annetaan kosketella. En kyllä ite lähtisi pikkareihin kättäni tunkemaan mutta varmasti jollakin tapaa koittaisin kepillä jäätä. Mutta se on säälittävää että vartijan kusiset haalarit ovat monille naisille univormu mistä kiihottuvat.

  • Kiltti-Ja-Kunnollinen

   Oli varmaan komea vartijamies kun suostuit treffeille. Naisille se ulkonäkö on kaikkein tärkeintä mutta sillä ei saa hyvää kohtelua miehiltä. Muutenki väkivaltaiset miehet on naisille niitä joita ne mielellään tapailee.

  • Olenkuullutjuttuja

   Jos on se yksi ihminen Stadista, niin ei muuta kuin jalat alle ja kaikki blokkaukset päälle.

  • tunurpo

   Uuu, kuulostaa exältäni. Hän aina työvuorossa bongaili naikkosia jota kävi paneskelemassa työautossa kun luuli, etten tiedä.
   Unohdin vaan kertoa, että olin itsekin saanut yövuoroja kilpailevalta firmalta. Ei sitten hälytyskellot soineet äijällä, kun toisen firman auto matelee useampanakin yönä ohi turhan hitaasti.

  • vnvnvnvnv

   Eka tapaamisella käy halaus lähtiessä, jos tyyppi yhtään miellyttää. Ei sitäkään ilman tahtoa. Seuraavalla kerralla voi halata enemmänkin ja ehkä suudella. Seksiä myöhemmällä kerralla.

  • luotettavamies

   kun ei toisellakaan treffillä halunnut heti sänkyyn.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat pariskunnan rakkauskesästä: "Ettei KUKAAN huomannut..."

   Rakastua voi missä vaan, vaikka reality-ohjelmassa, totta se on. Tämä pariskunta joutui salailemaan suhdettaan aluksi, mutta onneksi ei enää. Ja nyt s
   Maajussille morsian
   23
   6842
  2. Nyt on valtamedia paniikissa

   Iltalehden ja yhtä aikaa suomi24 palstalle on ilmestynyt naurettavia esimerkkejä rokotevastaisten muka uskomuksista. Taitaa olla viimeisiä yrityksiä
   Maailman menoa
   311
   2156
  3. Jukka jättänyt on Kellyn ja kyllähän se tiedettiin jo etukäteenkin

   Kelly suunnitteli et muuttavat asuu yhteen, vaikka Jukka varmasti osti itselleen ja vaimolleen hulppean asunnon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1195
  4. Tiedätkö nainen

   Että olet suloinen kun minun seurassani olet kuin jänis ajovaloissa poukkoilemassa. Mutta urhoollisesti esität kuitenkin rohkeaa. Tykkään sinusta iha
   Ikävä
   61
   1124
  5. Mikä oli minussa hyvää

   mies? Mistä pidit? Mutta se ei nyt kuitenkaan riittänyt enempään kanssakäymiseen. t. nainen
   Ikävä
   56
   957
  6. Miten voisin saada sinut?

   Otsikossa on kaikki oleellinen. m->n
   Ikävä
   57
   902
  7. Mitä Ihmettä siellä koulussa on oikein tapahtunut ? ?

   Kyselee ulkopaikkakuntalainen. Onko teillä asiasta tietoa ?
   Oulu
   23
   863
  8. Koronaa puolelta ja toiselta - rokottaen ja kieltäytyen

   (Otamme innokkaasti rokotteita ja osa vastustaa niitä sinnikkäästi -ehkä tässä ääripäät, mutta miksi? Molemmille on laajassa näkökulmassa puolensa ja
   Maailman menoa
   253
   754
  9. Woke-Yle lietsoo vihaa valkoihoisia kohtaan?

   Aamun (25.11.2021) useissa tv-uutisissa Ylen toimittaja kertoi, että Yhdysvalloissa on nostettu syytteet kolmea valkoihoista miestä vastaan. Miehiä sy
   Maailman menoa
   229
   724
  Aihe