Mies halusi heti alastonkuvia

Jhhjkkl

Kun en lähettänyt haistatteli. En ymmärrä.

22

2109

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jghkk

      Kumpikin oli oikealla nimellä. Kummallakaan ei ollut profiilissa pelkkä seksiseura. Viestini miehelle olivat asiallisia. Mies kertoi missä on töissä. Se oli myös helppo netistä tarkistaa koska miehelläon oma firma. Sitä en vaan käsitä,miten joku voi kohdella naista noin, että heti pyytää alastonkuvia ja kun ei suostu haistattelee. En ymmärrä, en. Kuinka siis joku kehtaa tehdä niin omalla nimellään..

      • PiristäväHuppeli

        No jätät kommentit omaan arvoonsa ja katse tulevaan. Ei miehet maailmasta lopu.


    • näitäpiisaa

      Törmäsitköhän samaan mieheen kuin minäkin. Tämä mies lypsi ja lypsi minultakin kuvia. Mikään muu ei kiinnostanut, en ollut kiinnostava naisena enkä ihmisenä. Kysymyksiini hän ei vastaillut. Joskus yritti jotain muka keskustelun tapaista, jonka hyvin pian käänsi taas siihen että piti saada lisää kuvia. Yritin toki normaalia keskustelua hänen kanssaan, lopulta en enää jaksanut ja lopetin moisen touhun.

      • Mietinvain

        Ihan kiinnostavaa että jatkoit vielä keskustelua vaikka oli pyytänyt niitä kuvia. Sitten on tapauksia jossa nainen katoaa (puff) ilman minkäänlaista selkeäää käsitystä mihin se katosi. Eli onko jatkokeskustelua halutessaan pyydettävä niitä alastonkuvia. mitähän vaaditaan siihen että nainen lähtee treffeille?
        Sitä ei uskalla edes arvata mitä se vaatii jotta parisuhde tulisi. Ja siihen minun mielikuvitus ei edes riitä jos haluaa onnellisen parisuhteen.


      • Luovutan35v

        Täytyy kyllä ihmetellä, että tuollaisten miesten kanssa kyllä keskustellaan, ovat kai kiehtovia ja jänniä.

        Minä kun jonkun naisen kanssa pääsen keskustelemaan esim. Tinderissä niin nainen poistaa mätsin kesken ihan normaalin viestittelyn, jossa kysellään normaaleja tutustumisjuttuja. Ei mitään kuvien pyytelyä yms seksijuttuja. On tää niin väärin.


    • Jggjifhjjk

      Minä lähetin miehelle kuvan loading merkistä kun hän kärtti tissikuvaa. Sitten estin Whatsapissa ja mies laittoi jotain haistattelutörkypostia vielä sähköpostiin. Estin sähköpostissakin ja puhelinnumeronsakin vielä. Kyllä lopetin yhteydenpidon. Luulin että fiksu kaveri kun omalla nimellä ja oma firma ja fiksut kuvat treffipalvelussa ja asiallinen teksti. Minä olen aika rintava ja kuvani Whatsapissa sai tämän miehen sekoamaan, alkoi lähettää melonihymiöitä ja pyytää tissikuvaa. Tuntuu pahalta näin naisena että minun rintojeni takia sitten tulee tällaista törkyjuttua sitten alkuun ihan asialliselta mieheltä. Minä olen muutakin kuin tissit.

    • Rintavakohtalotoveri

      Tuo on tuttua kun on rintava. Itselläni on valitettavasti dd kuppikoko ja kun tapaan miehen hän tuijottaa vaan tissejäni. Ja monta kertaa oon itkenyt kun mä oon vaan tissit ja naiset sitten kiusaa jotkut et onks mulla silikonit mutta ei ole. Että olisi kiva jos löytyisi mies joka huomioisi minut ihmisenä. Olen kiva ja hauska, luotettava ja rehellinen. Musta saisi uskollisen kumppanin. Mutta kaikki tyrehtyy siihen kun miehet heittää jotain munkkien leipomisjuttua, sekoavat, ihan fiksut koulutetut miehet.

      • Tyhmiä miehiä. Minä en kyllä sanoisi, minusta se on typerää


      • Tissittanaan

        Ole ylpeä rinnoistasi, kaikille ei ole niitä. Rinnat herättää huomioita se on varma. Kaikilla on omat murheensa niistä täytyy vain yrittää päästä yli.
        Minulle ei ole merkitystä paljonkaan tissien koolla oli isot tai pienet. Ei kukaan tule tisseistä, mutta heidät voi huomata niiden takia.
        Se on vain tosiasia. Liika huomio on ikävää johtui se sitten mistä tahansa.
        kuka sitten näkee tissien ohi on toinen juttu. Jos oikean löytäminen olisi helppoa ei kai tätäkään palstaa olisi.
        Hei minä olen täällä ei siellä. kaikki miehet ei hae ystävää vaan ihan tissejä.


    • Myyjäskä

      Sama juttu täällä. Vaikea löytää sopivaa takkia kun rintavarustus on niin suuri. Hartioita särkee. Uimarannalle on ihan turha haaveilla menevänsä, miesten jatkuva töllötys on karmivaa. Jos nukun kyljelläni tisseihin sattuu, on tavallaan tiellä, pingottuvat inhottavasti, yritän nukkua selälläni, se ei ole niin luontevaa. Entäs työpaikka sitten, myyn vaatteita, ja sielläkin kyllä monet jäävät viereen toljottamaan kun laittelen vaatteita henkareihin. Joskus tekis mieli huutaa katselkaa vaatteita, minun rintavarustukseni ei kaipaa mitään huomiota.

    • Ihme mies.

    • Nainenkauniskin

      Minulle mies lähetti haistatteluviestin ja nimitteli läskilehmäksi kun en vastannut hänen 2 flirttiinsä. Hupaista kun olen aika hoikkakin...

      • Yksilöitä

        Tollaiset miehet hyvä jättää omaan arvoonsa. Meitä on moneksi. Turhaan pohdit asiaa enään jälkeenpäin. Itse ainakin unohtaisin loukkaavan ihmisen samantien. Helppoa, kun arvosuksen taso tota luokkaa. m>n


    • Pohdinpa

      Miksi naisen rinnat nousevat heti kärkeen keskustelun keskiöön? Onko miehillä jokin kaipuu takaisin imetysvaiheeseen? Ihmisellä on jalat ja kädet ja pää ja polvet, miksi juuri naisen rinnat puhuttaa ja kiihottaa ja laittaa miehen sekaisin? Jos on ilmoitus tositarkoituksella eikö muita puheenaiheita olisi kuin naisen rinnat? Miten on yhteiset arvot, työ, harrastukset, jne. Haluavatko miehet todellakin nykyään treffata kahta isoa maitorauhaspallukkaa?

    • Miehettoljottaa

      Heh. Itselläni on e kupin rinnat, ja kerran talvella vaikka ylläni oli talvitakki niin kadulla yksi mies pysähtyi ja jäi paikoilleen toljottamaan minua. Ei siinä mitään mutta kun sillä miehellä oli pieni poika jota hän piti kädestä ja se poika ryntäsi katua eteenpäin juoksemaan ja mies eli pojan isä vaan patsaana tuijottaa. Sillon ajattelin että jos poika juoksee auton alle saan varmaan syytteen kuolemantuottamuksesta. Kävelin nopeasti poispäin ja lopulta mies havahtui juoksemaan poikansa perään.

    • Entinentreffailija

      Suomi24 treffeillä on paljon sekopäitä. Itse naisena olen saanut tähän asti kuulla olevani mm. Läski ja ruma, h..perse, pihtarih..a ja vaikea ihminen. Syynä kaikkiin kommentteihin se kun en ole suostunut lähettämään alastonkuvaa ja ruma läski pihtarih...a olin kun en suostunut heti antamaan ilman kumia ja lähtemään autolla miehen asunnolle. Ilmoituksessani en etsi seksiseuraa. Raksit kohdissa treffit ja elämänkumppani. Vartaloltani olen normaali, hiukset on aika pitkät. Ja kyllä, rintani on myös melko suuret mullakin, mutta en silti voi käsittää miesten tasoa tuolla. Tai sitten mulla on ollut huonoa tuuria. Mutta sen sanon, että pahoista mielenterveysongelmistahan nuo kertovat että on heti tuollainen asenne naisia kohtaan.

      • mietinvain

        hyväähän tässä on se että avaatte suunne, Tosin moni mies vaan haluaisi että avaisitte povenne.
        Kääntäkää povenne eduksenne, miehiä voi ohjailla niillä siis jos ne kerran ne seuraavat rintojanne.
        Ei kannata miettiä rintojanne. huomion keskipisteenä ne ovat aina. Miksi yrittää muuttaa sellaista mihin ei ole ratkaisua.
        Voitte muuttaa omaa ajatteluanne silti.Rinnat tuntuu olevan teille enemmän rasite kuin osa teitä.


      • tiedettyä

        miehen kannalta vietin lähettäminen suomi 24 naisille ja sen sisältö ihan sama mitä laittaa kun 95% takuu pettymys ja 5% saa heti ekalla tapaamisella. Parhaat onnistumiset100% aloituksiin saa joltain rusinan tuoreelta tai pannukakulta kun perustehan on tuttua tutumpi vastaus naiselta mitä kukaan ei huoli, nää loput rima yli korkealla elävät tulee tänne tai 2plussaan miten valitttamaan seksiä vongaavia miehiä et aina pitää treffillä olla ensin antamassa hämähäkkiä sitten mies unohtaa mut sitten kun näitä kymmenen käytää sängyn kautta löytyy yksi et suhde pelittää vuoden kaksi.


    • TRANSAM

      Syksyn tuloa kun koivussa keltaisia lehtiä.

    • rxdcftvgbh

      Osalla nyt on vain sellainen vääristynyt ajatusmaailma. Ohitusta vaan sellaisten kohdalla.

    • ääääääääääh

      Noniin onpahan nyt miehet poljettu maan rakoon taas kerran,
      mutta on niitä sitten toistepäinkin

      Eräs niin siveellinen nainen olevinaan että ei mitään seksiä ensialkuun ja ihan ensin tutustua ja pitkänkaavan mukaan treffaila mutta kun kotioloissa sai lasin viiniä seuraavanailtana alkoi viestien pommittelu ja facebookkiin pommittaminen ja puhelinsoittorumba ja mistälie stalkannut puhelinnumeronkin että heti oilsis pitänyt keskellä yötä lähteä vehje tanassa tositoimiin. Eipä siinämitään mutta kun oli vasta edellispäivä takana nettikeskusteluja.
      Sitten kunoli taas selvinyt kielsi kaikenlaiset rivoilut huohuotukset ja pervoilut.
      Ja kuvia tuli ihan pytämättä ja videotakin. kaikki ei ollut tosiaankaan kaunista katsottavaa. ihan kitarisatkin näkyi kuvissa jne,,,,
      Ja tällä naisella oli merkitty pelkästään elämänkumppani!
      Jotta osaatte te naisetkin olla hävyttömiä te vain piloudutte useasti sinne kaksinaismoraalin syövereihin olemella mukamas nin paljon parempia kieltämällä tosiseikat itseltännekin. Myöntäkää nyt että vikaa on molemmissa sukupuolissa ihan yhtälailla.
      Samllalailla esiineeellistätte miehiä kuin miehet naisia,

      Oma osanne on vielä sitten ne aktivisti naiasianaiset jotka nykyisin kulkevat toinen rinta paljaana ihan julkkiksia myöten. mielenosotuksellisia yläosaton strippailuja yms yms,kun kerta miehetkin saa olla yläosattomissa jne,,, sitten josjoku innostuu asiasta katsomaan mainitsemaan se on tiestä het yökötystä ja pervoilua , herätkää oikeasti , ette tuollalailla tue tasaarvoa ja mukamas siveellisyyttä, vaan aiheutetta sitä tietyllätavoin lisää.
      vaan ajatte itseänne enempi narsistiseen naiskuvaan joka on mukamas hyväksyttäävää ja oikeamielistä , todellisuus on vain jotain aivan muuta!

    • kuviaprkl

      Olisit vain lähettänyt niitä kuvia; hyvin helppoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Porno tuhosi lopulta parisuhteemme

      Meille tuli 2 vuoden suhteessa ero. Pornon katselu oli viimeinen niitti suhteessamme!! Sekä jatkuvan huonon kohtelun ta
      Parisuhde
      23
      3539
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      16
      3383
    3. Itseni vuoksi

      Yritän kitkutella vielä viikon verran ja sitten päätöksien aika. Pakko on, ei tästä jumista muuten pääse millään eroon,
      Ikävä
      18
      1484
    4. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      26
      1242
    5. Minkä pituinenen kaivattusi on

      Kirjain ja pituus kehiin! 😊
      Ikävä
      67
      1231
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      1162
    7. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      33
      1104
    8. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      376
      878
    9. Jatkoa Nojatuoliin

      Huomenta, niin pian täyttyy tämä ketju, ei ehdi muuta kuin aloitella uutta, kun pitkäksi venyy. Arkiasioista on tarkoitu
      80 plus
      126
      796
    10. Onhan tälläkin hivnaisella ollut varmasti satoja asiakkaita,ehkä myös nykyinen aviomies.

      Olen naisen nähnyt Turuntiellä. Kantaa todella hi- virusta? Mikäli myy seksiä, niin eikö pitäisi saada pois markkinoilta
      Hämeenlinna
      154
      784
    Aihe