Kaarimerkit SUCKS!!

MOPARmies

Olen ihemetelly näitä kaarimerkkejä ko joka jannulla on hihat tikattu täyteen kaiken maailman kaarimerkkejä!! Nehän näyttää ihan vitun naurettavilta!

14

1999

Vastaukset

 • Nykyajan nuoret luulevat, että jos haluaa olla "aito tosirokkari", niin seuraavat kaarimerkit ovat pakollisia: Elvis, Stray Cats, Hurriganes, Rebel, Matchbox, Crazy Cavan. Jotkut eivät ole koskaan kuulleetkaan Matchboxista ja Crazy Cavanista, saattavat tietää että ne ovat "jotain bändejä", silti kaarimerkit on pakko olla kun se on niin vitun "cool".

  • 80 luvulla taas ennen karai merkkeilyä oli ¨aidon " rokkarin merkki maalata jonkun idolin kuva nahkatakkiin ( selkä tai hiha puoleen): Elvis , Gene Vincent , Eddie Cochran...Niin ne ajat muuttuu ja massassa pysyminen jatkuu..


  • Taitaa sua vaan vituttaa, kun ei oo itelläs kanttia pitää merkkejä hihoissa ja olla "cool".


  • Rollari kirjoitti:

   Taitaa sua vaan vituttaa, kun ei oo itelläs kanttia pitää merkkejä hihoissa ja olla "cool".

   En nyt usko , että 41 vuotias karju kovin paljon viitsii laittaa tai sommitella kaari merkkejä hihaan. Eiköhän ne ajat ole jo mennyttä.Kyllä sinäkin joskus aikuiseksi kasvat usko pois 8-)
   Siinä ei totisesti ole kantista kyse vaan aikuiseksi kasvamisesta.
   Tietty voit olla massan mukana aina elämäsi loppuun asti ja se on asia josta itse päätät kaikessa rauhassa. Onneksi sentäs on vapaus valita. Eikö??.


 • näinhän se on, sulla ei vissiin sitä muutamaa euroo löydy et voisit sellassia hommata. kuules,jos ennen maalailtiin kuvia selkään jne... niin olihan sekin naurettavaa hölmöilyä olla COOL. Jos ne niin noloja ja naurettavia olis niin tuskin niitä niin monella olis. ja siksi toisekseen, jos nykyään cool haluat olla niin oot todennäkösesti joku räppäri koska rokki ei ole muodissa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Jos ei rokki just oo nyt muodissa, niin voisko joku selittää mulle mitä muoti on!


 • kuule älä puhu paskaa!!!!

  • älä itse puhu.


  • ihan tosi hei kirjoitti:

   älä itse puhu.

   Kyllähän se näin on että kukin tietty saa rotsinsa pilata maalilla/merkeillä jos se on joku dekan halpisääliökopioreplika muka 50's palttoo. Mulla on aito viiskytluvun lopun rotsi ja siihen ei kaarimerkkejä tai maalauksia tuu piste!


  • Pahkusorsa kirjoitti:

   Kyllähän se näin on että kukin tietty saa rotsinsa pilata maalilla/merkeillä jos se on joku dekan halpisääliökopioreplika muka 50's palttoo. Mulla on aito viiskytluvun lopun rotsi ja siihen ei kaarimerkkejä tai maalauksia tuu piste!

   Meikäläisestä kun ei tuu kävelevää bändimainosta. Jos joku ei tiedä minkälaista musiikkia kuuntelen niin aivan sama


 • "En nyt usko , että 41 vuotias karju kovin paljon viitsii laittaa tai sommitella kaari merkkejä hihaan. Eiköhän ne ajat ole jo mennyttä.Kyllä sinäkin joskus aikuiseksi kasvat usko pois 8-)"

  No minäpä uskon. Sinä taidat olla itse vaan joku h*lvetin nöyräksi muuttunut massan mukana kulkeva tampio, joka tarkottaa sitä että kun muutkin "nelkytveet" sanoo noin, niin sinäkin sanot. Itseäni ärsyttää just sunlaiset tampiot, jotka aina selittämässä "eiköhän ajat o menneet jo " lässyn lässyn.
  Mihin ne on menneet? Miksi sanot itsestäsi noin?
  Kyse ei ole aikuiseksi kasvamisesta tai sitten sinun mielestäsi kaikki rokkarit on lapsellisia p*skoja.
  Nimenomaan sinun niitä merkkejä kuuluisi kylläkin käyttää, sinun joka tiedät näistä enemmän mitä teinit. Miksi siis vähätellä itseään ja vähätellä aatettaan?
  Mielestäni heität kaiken menemään tuosta vaan.
  Luetko liikaa nettiä ja uskottelet itsellesi että parikymppiset mukulat ovat oikeassa kun sanovat sinua ikälopuksi?
  Anna vaan jatkossakin näiden kakaroiden piikitellä itseäsi, sehän on sun asiasi. Onneksi meitä oikeita kapinallisia löytyy. En ole vielä ihan sinun ikäinen, mutta henki on ja pysyy. Itse naureskelen näille torveloille kakaroille jotka kyselee täällä kaikki ja v*ttuilee samalla aikuisille ja sinä siinä sitten nöyristelet itseäsi ikäänkuin oikeasti olisit ikäloppu vaari.
  Äijä on 41vee ja esittää pappaa, herää jo, pidä aatteesi, ei ole mikään pakko ryhtyä typeräksi tavan tallaajaksi, heittää rotsia nurkkaan. Muutenhan olisit ollut pihalla jo kaikki nämä vuodet. Etkö anna mitään arvoa aatteillesi? Et näköjään.
  Itse pidän kaarimerkit hihassa olinpa sitten 30v tai 70v niin aivan v*tun sama.
  Teinien mielipiteet ei kiinnosta hevonv*ttua ne kun ei tätä asiaa edes hallitse, ne hallitsee sen mitä nyt on IN. Me muut alan tyypit pidämme sitä pystyssä mikä oli kauan sitten IN.

  "Siinä ei totisesti ole kantista kyse vaan aikuiseksi kasvamisesta."

  eli kaarimerkkien laittamisesta hihaan on merkki lapsellisuudesta?
  Eikö saisi diggailla ja pukeutua miten haluaa? Onko se muka teinien juttu vaikka nämä asiat ovat olleet silloin jo kauan sitten IN kun teinit ei olleet edes syntyneet? Ihan samako?
  Aikuiseksi kasvaminen ei tarkoita että pitää ruveta junttisuomalaiseksi, joka ei kehtaa olla oma itsensä enää kuten teininä kehtasi.
  Sellainen aikuinen ei ole koskaan ollutkaan tosi "rebel".
  Ainoastaan sellainen on netissä itseään mollaava ja nöyristelevä pelle.

  "Tietty voit olla massan mukana aina elämäsi loppuun asti ja se on asia josta itse päätät kaikessa rauhassa. Onneksi sentäs on vapaus valita. Eikö??. "

  Itsestäänselvä asia.

  • Nelikymppisenä ei enää tarvitse julistaa. Silloin riittää että tietää itse mitä on. Ei rokkaria tee tötterö päässä, kaarimerkit tai hullunpuku päällä. Rokkari on rokkari vaikka pukeutuu verkkareihin.

   Nimenomaan, on vapaus valita ja näyttää just siltä miltä haluaa. Ei tarvitse mennä rokkarimassan, tai muunkaan massakulttuurin mukana.

   Itsestäänselvä asia.


 • Kyllä tarvitsee ja voi, iällä ei ole mitään merkitystä. Vain nöyrät ja massan mukana kulkevat teinien kalkatuksia uskovat puhuu noin. Tosirokkarit ja varsinkin AIDOT ovat just niitä nelikymppisiä. sitten taas kun parikymppiset eivät tajua HEVONV*TTUA koko asiasta, mitä nyt vähän ovat kerenneet hiffata että " on tällainen juttu olemassa ja se on cool ".

  MIksi ihmeessä parikymppisenä pitäisi mitään julistaa?

 • ANTAAKO JOKU ROKKI MIES MIULLE PEELOA RINSAAN TAI MUI?????MIEKI KUUNTELEN HURRIKANESII,,,STRAP ON STRAP ON PEIPI JEE ON PARAS PIISI

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.