Syyrian Idlibin lähiaikojen näkymät?

Izvestija lehden mukaan Venäjä on tuonut Välimerelle jo yli 10 sota-alusta, sekä sukellusveneitä. Bosporinsalmen läpi tulee jatkuvasti uutta kalustoa alueelle.

Syyrian Idlibin kaupungin tilanne voi käydä hyvin tukalaksi, sillä Venäjän mukaan (Izvestija) Syyrian Yhdysvaltain tukemat kapinalliset aikovat jälleen kerran lavastaa kemiallisen kaasuiskun, nyt Idlibiin, oikeuttaakseen Länsimaat risteilyohjusiskuihin Syyriaan.

Kiinnostusta herättäneet Yhdysvaltain "White Hats" erikoisjoukot ovat saaneet viimeksi syyn niskoilleen kemiallisen kaasuiskun lavastamisesta.

Onko tämä liirumlaarumia, kun Venäjän Mustanmeren laivastosta siirretään raskaita aluksia Välimerelle, suuri osa on jo asemissaan ja, onko Izvestija ja venäläiset poliitikot tosissaan.

Näkyykö tässä mitään "kuviota"? Lavastettuja kaasuiskuja, kemiallisten aseiden tehtaita, populaation pelottelemista kemiallisilla aseilla...

Irakin sotahan päättyi erittäin nolosti... Irakista ei löydetty aseen asetta, jotka olisivat kemiallisia. Saati tehtaita.

Panee miettimään, missähän ne myrkkytehtaat sijaitsee, jos ei Syyriassa ja Irakissa.

Ja matkustajalentokoneiden hyväksikäyttö terrori-iskuissa.

Terror on amerikan-englanninkielinen sana, joka tarkoittaa kauhua, pelkoa. Ihmisiä pelottaa juuri kemialliset aseet sekä lentokoneet, etenkin räjähtävät sellaiset. Ensin oli kylmä sota, nyt terrori. Ihmiset on saatu pelkäämään (EI TÄÄLLÄ SUOMELASSA). Saksassa, Ranskassa, Britanniassa, USA:ssa ihmiset pelkäävät.

Kysymys kuuluu: Kuka on Todellinen Vihollinen? Ketä ovat Terroristit?

Terroristeista puhutaan, mutta koskaan ei mainita ketä he ovat...

Onko liian arkaluonteinen asia se, ketä Terrosistit ovat.

Toivon keskustelua aiheesta
Rauha terrorismin uhreille ja omaisille. Kunnioitetaan heitä asiallisella tyylillä ilman liirumlaarumia ja asioiden tahallista sotkemista (ymmärrän, että siihen on kova paine ja motiivit)

Vesa Matikka,
Kuopio

7

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nythän tämä venäjän ennustama kaasuisku on usan mukaan tapahtunut. Ilmeisti valkokypäriä on idlipissä näitä lavastuksia tekemässä länsivaltojen pyynnöstä vaikka niissä oikeasti kuolee ihmisia liekkö alueella asuvia toisinmiettiviä kaasuiskulavastuksissa samalla listitty. Nyt on ilmennyt että opvw keräämät todisteet aiemmassa ghoutan iskussa viittasi että kaasusäiliöt oli tuotu paikalle kohtaan johon kerrostalon kattoon tykistön kranaatti oli tehnyt reiän. Eipä taida olla uskomista valtamedian uutisiin syyriasta ja monesta muustakin asiasta vaan kannattaa uskoa niissä itseensä.

      • Anonyymi

        Myös opcw on länsipolitiikkojen painostettavissa että sen johtopäätöset ei vastaa sen tekemien tutkimuksien tuloksia tai tutkimusaineisto on saatu teroilta.


    • Anonyymi

      Venäjä on valehdellut niin monissa asioissa, että oletan sen taas valehtelevan.

      Venäjä on valehdellut:
      Kieltänyt Krimin valtauksen
      Kieltänyt olevansa tukemassa Itä-Ukrainan terroristeja
      Kieltänyt pudottaneensa Malesian 370-lentokoneen
      Kieltänyt myrkkyiskut Iso-Britanniassa
      Kieltänyt sekaantumisen USA:n presidentinvaaliin
      Kieltänyt GPS-häirinnän Lapissa
      Jne.

      • Anonyymi

        Putin on myöntänyt krimin haltuunoton ja nyt se on äänestyksen perusteella liittynyt venäjään. Venäjä ei kyllä ole kieltänyt tukevansa itä-ukrainan separisteja asein ja taloudellisesti mutta armeijan vakituisia joukkoja ei siellä ole ja nato kouluttaa ukrainan joukkoja ja usan erikoisjoukot opastavat ukrainan joukkoja tappotöissä rintamalla. Mh17 pudotuksesta ja Skripalien myrkytyksestä ei ole tuomiota eikä tule koska molemissa on ilmennyt että iskumaat on niihin sekaantuneet. Usan vaaleihin sekaantumisesta ei puolueetonta tutkimusta ole tehty vaan on usan.tiedustelun sana ilman todisteita ja usan tiedustelu osaa lavastaa muut syyllisiksi. Flightsradarin mukaan lapissa ei ollut gpshäirintää mutta keskinorjassa ja ruotsissa oli. Tässä päivitettyä tietoa, vassogood.


    • Anonyymi

      Terot saa kaasunsa saudiarabiasta ja terot on länsimaiden perustamia ja aseistamia militantteja islamistijärjestöjä kertoo syyrian paikalliset.

    • Anonyymi

      Kikka kolme. naamioitu kaasuisku, m pommien podutukseen? USAn ASETEOLISUU osaa keksiä!

    • Anonyymi

      Syyria varmaan yrittää vallata idlipin takaisin teroilta ja länsimaat tukee teroja mutta kyllä terojen vastarinta pikkuhiljaa murenee ja usaa hakee vain syytä auttaa terojaan sotilaallisesti kaasuiskuväitteillään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe