Nainen puutteessa!

Mietteliäs.nainen

Olen naimisissa oleva nainen ja elän hyvässä parisuhteessa, kaikki on muuten hyvin paitsi intohimoa/seksiä on liian vähän. Harrastamme noin kerran viikossa seksiä, halailua ja pussailua on hyvin vähän. Olemme olleet yhdessä 8v ja meillä on hyvin pienet lapset. Olen ajatellut että se kuuluu tähän elämäntilanteeseen, mutta en voi elää näin! Tuntuu että tulen hulluksi... kaupungilla kävellessäni en voi olla ajattelematta miltä tuo mies näyttää alasti tai jos veisin hänet tuonne vessaan tai varattaisiin hotellihuone ja saisin munaa oikein kunnolla.. olenkohan hullu kun ajattelen näin? Vai pystynkö elämään lähes seksittömässä suhteessa? Ehkä oma mieheni ei halua minua...tai hän pettää minua..en tiedä. Kerran hän kertoi että on ajatellut runkatessa minun ystävääni.. elänköhän ihan väärän miehen kanssa?

64

6308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onko sinulle tullut ihan oikeasti yllätyksenä, että intohimo katoaa parisuhteessa ajan myötä tai, että pienten lasten vanhempien yhteinen aika on kortilla. Jos sinulla on kerran viikossa seksiä, on se paljon kahdeksan yhdessäolovuoden jälkeen ja pienten lasten vanhemmille, koska suhde on jo arkipäiväistynyt ja lapset ja työelämä väsyttävät valtavasti ja vartalotkin ovat muuttuneet lasten saamisen ja iän myötä.

      On todella vastuutonta edes tehdä lapsia, jos arvelee, ettei pysty olemaan ilman seksiä pitkiäkin aikoja ilman, että suunnittelee eroa.

      Nyt lopetat vikinän ja keskityt perheeseesi ja hoitelet ylimääräisen seksintarpeen nettipornolla ja sauvalla.

      Voin muuten kertoa, että miehesi on idiootti, kun on kertonut runkatessa ajattelevansa ystävääsi. Ei kukaan täysjärkinen tuollaista tunnusta.

      • höihv

        Intohimo ei tosiaan katoa parisuhteesta ajan myötä, jos suhde pidetään elävänä.

        Itse suosittelisin ap.lle eroa idioottimaisuuksia laukovasta miehestään. Parisuhteessa miehen järki, kommunikointi, tunneäly painaa ainakin omassa vaakakupissani paljon enemmän kuin mikään muu. Olisin valmis sen vuoksi runkkaamaan muutaman kerran viikossa. Mutta jos mies on pönttö tunneälyltään (kuten ap.llä) niin en edes suostu seksiin hänen kanssaan. Ero olisi parempi. Voisin aina lempiä itsekseni ja tarvittaessa hakeutua sopivaan seksiseuraan.


      • höihv kirjoitti:

        Intohimo ei tosiaan katoa parisuhteesta ajan myötä, jos suhde pidetään elävänä.

        Itse suosittelisin ap.lle eroa idioottimaisuuksia laukovasta miehestään. Parisuhteessa miehen järki, kommunikointi, tunneäly painaa ainakin omassa vaakakupissani paljon enemmän kuin mikään muu. Olisin valmis sen vuoksi runkkaamaan muutaman kerran viikossa. Mutta jos mies on pönttö tunneälyltään (kuten ap.llä) niin en edes suostu seksiin hänen kanssaan. Ero olisi parempi. Voisin aina lempiä itsekseni ja tarvittaessa hakeutua sopivaan seksiseuraan.

        "Intohimo ei tosiaan katoa parisuhteesta ajan myötä, jos suhde pidetään elävänä"

        Niin, eikä ihminen nukahda, jos pysyy hereillä.

        Suurin osa ihmisistä kuitenkin nukahtaa ja suurimmassa osassa parisuhteita intohimo katoaa.


      • Yogurtmies

        Niin ja minun parisuhdesääntökirjani sanoo, että kaikkien on parasta katkaista kaikki suhteet, paitsi perhesuhteet ja olla kunnolla kotona vaan koko ajan. Ja ilman seksiä parempi.


      • Anonyymi
        Yogamies kirjoitti:

        "Intohimo ei tosiaan katoa parisuhteesta ajan myötä, jos suhde pidetään elävänä"

        Niin, eikä ihminen nukahda, jos pysyy hereillä.

        Suurin osa ihmisistä kuitenkin nukahtaa ja suurimmassa osassa parisuhteita intohimo katoaa.

        Katoaa se, kuka nyt jaksaa saman kanssa jyystää kymmenii vuosii, ei kukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katoaa se, kuka nyt jaksaa saman kanssa jyystää kymmenii vuosii, ei kukaan.

        Täällä ois Sinkku Mies 50 Vuotias Sinkku Mies vailla sitä ihanaa Tussua jota kaipaan joka päivä mutta kun ei Löydy mistään vaikka kuinka etsii pitäis löytää Nainen jotta ei mene Kyrvän kuntoutuksen hukkaan Ja hieronnat
        Kun on Kyrpä kasvanut niin kovaa jotta siinä ois joku nainen Iloinen kun sais omistaa iso kyrpäisen Miehen ja sais ratsastaa Kyrvällä aina kun tekee mieli mitään lupaa kysymättä
        Ja jatkaa hieromista ja kun haluaa ratsastaa Kyrvällä ei tartte mitään lupaa kysyä ei muuta kun ratsastaan isolla kyrvällä ja tyydyttämään toinen toista hellien ja nauttisin toisistamme hellien odotan kovaa Naista joka haluaa jakaa hellyyden minun kanssa kahdestaan nyt on kyrpä kovana jälleen odotan Naista joka tarjoaa hellää Tussua Rakastellen ihanasti ja hellästi nauttien ja tulis Antaa Minulle sen Ihanan nautinnon kahdestaan hellie Söliini


    • Yhdessäjo18vuotta

      On se kyllä vähän jos kerran viikossa. Meillä kolme pientä lasta ja seksiä 4-5krt. viikossa.
      Oletko puhunut miehelle noista sun tarpeista? Jos hän ei tahdo enempää niin miksi tyydyttää itseään? En sinuna lähtis pettämään ja särkemään perhettä.
      Tee niinkuin minä. Ostin seksileluja ja leikin niillä sitten yksin kun ei leikitä yhdessä.

    • höihv

      " Kerran hän kertoi että on ajatellut runkatessa minun ystävääni.. elänköhän ihan väärän miehen kanssa?"

      Tosi typerää mieheltäsi. Suorastaan idioottimaista ja vähän enemmän. Ihminen voi ajatella ja haaveilla mitä tahansa, vaikka kaikenaikaa paitsi puolisoaan, mutta on todella huonoa käytöstä, tunteetonta ja epäkorrektia kertoa siitä puolisolle tuollatavoin. Itse noin nuijan miehen kanssa haluaisi seksiä ollenkaan. Miksiköhän sinä haluaisit vielä enemmän kuin kerran viikossa?

    • Domppa-P

      Sama tilanne myös täällä mutta toisin päin. Vaimon seksihalut hiipuivat kun lapset olivat pieniä ja vaikka he ovat nyt jo kasvaneet vähän isommiksi niin ei ne halut ole mihinkään palautuneet. päin vastoin - seksiä on enää noin kerran kuussa. Minulle se on ihan liian vähän ja kyllä se tunne syö ihmistä pahasti sisältäpäin. Toisaalta haluaisi erota, mutta toisaalta onko yksi ei toimiva asia sitten syy erota? Muutamia syrjähyppyjä itselle on tullut tästä johtuen ja seksi on toiminut loistavasti eikä minua ole jälkeenpäin jäänyt myöskään mikään syyllisyys kalvamaan. Täytyy ihmisen pystyä pitämään huolta fyysisistä perustarpeistaan. Ehkä se toimivin ratkaisu olisi pidempiaikainen sivusuhde. Jos siitä sitten joskus jäisi kiinni, niin voipahan ajatella että suhde olisi joka tapauksessa muutenkin loppunut seksin puutteeseen...

      • voimeitämoukkia

        Aika pöljää, sillä ainahan seksi toimii syrjähypyissä. Mutta, mutta, jos olisit ollut sen syrjähyppysi kanssa yhtä monta vuotta kuin vaimosi, niin tilanne kai ihan sama. Olen oikeasti sitä mieltä, että jos aikuinen sotkee oman parisuhteensa syrjähypyillä, niin tekee sen aina, vaikka olisi millaisen jumalattaren kanssa pitemmässä suhteessa. Se on niin helppoa nykyisin, kun ei enää kyetä yhtään vaatimaan itseltä minkäänlaisia ponnisteluja - kaikki pitää saada helpolla, myös se parisuhde.


    • Kokeilkaa

      Lapset hoitoon ja vietä hotelliyö oman miehesi kanssa. Miksi muita? Jättäkää nähtävyydet ja shoppailut. Levätkää ja olkaa sängyssä. Se voisi piristää.

    • Provoiletko

      Seksihullujako olette kun ette parisuhdetta osaa kunnioittaa eikä elämässä muuta ole kuin himonne. Aloittaja vaikuttaa enemmänkin frigiditeetiltä kuin normaalilta jos päässä ei ole muuta kuin pano. Seksiaddiktit ovat sairaita.

      • fgbs

        Mikä antaa sinulle oikeuden haukkua aloittajaa?


      • kaikkesitä

        Haha Frigidi.........sellainen ei pysty seksiin. Oliskohan tarkoittanut nymfomaania


    • yksimuidenjoukossa

      Mikä hätä sulla on, halut tietty vaihtelee ihmisillä mutta jos kerran viikossa saa niin sekin jo hyvä, minä en ole saanut seksiä vuosiin avovaimoltani, vaihtoehtoja olen punninnut ja olen päätynyt seuraavaan koska parisuhteessani on muuten asiat hyvin päädyin käymään vieraissa joka on paras helpotus seksittömyyteen, anna palaa jos siltä tuntuu ei se liha käytössä kulu.

      • TotuusSattuuQC

        "koska parisuhteessani on muuten asiat hyvin päädyin käymään vieraissa"

        Se onkin loistava keino varmistaa että parisuhteessasi ei ole tulevaisuudessa asiat hyvin.


    • 1prosent

      Jos seksi toimii niin se on 10 % suhteesta, ja jos se ei toimi, niin se on 90 % suhteesta.

    • parisuhteellinen

      Kamalaa jos pitäis panna joka ilta. Tai joka toinen ilta.
      Nää seksimaanikot vois perustaa ne perheensä keskenään. Kerta viikkoon ei riitä? Ziisus.

      • otaihanitevaan

        Ihan sama koskee teitä kauhistelijoita. Varmistakaa toki etukäteen, että kumppanille riittää kerta viikossa alkuun ja senkin loppuminen het kun mahdollista.


      • N49

        Miten hitossa pystyy "varmistamaan", että saa edes kerta viikossa ...

        pitäisikö pakottaa kirjoittamaan seksiehto/(avioehto)

        Mies, panet minua 2 X viikossa?1?


      • 35896594

        Ihminen ei pysty lupaamaan mitään tulevista tunteistaan tai himoistaan.

        AP, ongelmasi on aito ja tappava. Siihen ei ole lääkettä eikä se ole kenenkään vika.


    • kokeillakannattaa

      Voithan sä kertoo miehelles et haluat välillä kunnon panon. Vaimoni sai suunsa auki aikoinaan kun halusi vähän rajumpaa menoa perinteisen rauhallisen seksin tilalle. Onhan siinä oma "hekumansa" kun saa ottaa naisen rajummin ja nainenkin kyllä nauttii.

    • haluteikohtaa

      Täysin normaalia parisuhteessa.

    • Minua niin aina huvittaa kun seksiin tai sen puutteeseen liitetään ne perheen pienet lapset..Ikään kuin he olisivat jokin selitys.....Yleensä kun mies nainen nukkuvat samassa vuoteessa, niin ei siitä ole kovin pitkä matka pyörähtää päälle panemaan. Eikä se ajallisesti ole niin pitkä aika, että siinä vielä kauheasti ehtisi yöunet kärsimään. Seliseliseli.

      • entinenlapsijanuori

        Seksi ei ole vain panemista. Ja kestää paljon pidempään kuin viisi minuuttia. Seksin harjoittamisesta syntyy myös ääniä. Asuntojen väliseinät ovat usein paperia eikä vanhempien kammarin ovessa ole edes lukkoa. Lapset eivät myöskään nukahda robottimaisesti tismalleen silloin kun vanhemmille sopii ja pysy sikeässä unessa koko yötä putkeen. Itkevä, unestaan herännyt lapsi kyllä vie automaattisesti huomion itseensä.

        Vanhempien mahdollisista univaikeuksistakaan et näytä piittaavan. Tiedätkö, että monelle, etenkin naiselle, on tuikitärkeää käydä petiin varhain , niin että jaksaa seuraavan päivän töissä. Seksi illalla, etenkin jos tarvitsee miettiä herääkö lapset, häiritsee nukahtamista.

        Yleisesti vaiettua on, että lapsi herää vanhempien petipuuhiin, tulee katsomaan, alkaa itkeä, ja se vain kiihottaa, etenkin isää. Joten lapset eivät ole aina selitys seksin puutteeseen, vaan juuri päinvastoin, joka tekee sen pervoiluksi.


      • entinenlapsijanuori kirjoitti:

        Seksi ei ole vain panemista. Ja kestää paljon pidempään kuin viisi minuuttia. Seksin harjoittamisesta syntyy myös ääniä. Asuntojen väliseinät ovat usein paperia eikä vanhempien kammarin ovessa ole edes lukkoa. Lapset eivät myöskään nukahda robottimaisesti tismalleen silloin kun vanhemmille sopii ja pysy sikeässä unessa koko yötä putkeen. Itkevä, unestaan herännyt lapsi kyllä vie automaattisesti huomion itseensä.

        Vanhempien mahdollisista univaikeuksistakaan et näytä piittaavan. Tiedätkö, että monelle, etenkin naiselle, on tuikitärkeää käydä petiin varhain , niin että jaksaa seuraavan päivän töissä. Seksi illalla, etenkin jos tarvitsee miettiä herääkö lapset, häiritsee nukahtamista.

        Yleisesti vaiettua on, että lapsi herää vanhempien petipuuhiin, tulee katsomaan, alkaa itkeä, ja se vain kiihottaa, etenkin isää. Joten lapset eivät ole aina selitys seksin puutteeseen, vaan juuri päinvastoin, joka tekee sen pervoiluksi.

        Höpöhöpö...Tiedän kyllä tasan tarkkaan mitä seksi on ja mitä ääniä siitä lähtee..
        Halutessaan sen voi tehä hyvinkin vähin äänin..Ota vaikka puruluu hampaiden väliin jos et osaa olla huutamatta.
        Lapsiperheen vanhemmat voivat aivan hyvin harrastaa seksiä vaikka aamuin illoin halutessaan.
        Ja on sanontakin, että nussittuna nukut paremmin..Ainakin miehellä on mahdotonta saada nukuttua puutteessa, joten koetappas ajatella välillä muutaki ku lapsias...Parisuhdetta ei voi koskaan laiminlyödä vaikka olis lapsiakin..Kyllä ne lapset siellä pärjää. Ei heitä tarvitse hyysätä yhtään enempää ku on tarvis.
        Parisuhde edellä pitäisi mennä..Lapset kasvavat siinä ohessa omia aikojaan..


      • NäinMeilläkin
        CamelBoots kirjoitti:

        Höpöhöpö...Tiedän kyllä tasan tarkkaan mitä seksi on ja mitä ääniä siitä lähtee..
        Halutessaan sen voi tehä hyvinkin vähin äänin..Ota vaikka puruluu hampaiden väliin jos et osaa olla huutamatta.
        Lapsiperheen vanhemmat voivat aivan hyvin harrastaa seksiä vaikka aamuin illoin halutessaan.
        Ja on sanontakin, että nussittuna nukut paremmin..Ainakin miehellä on mahdotonta saada nukuttua puutteessa, joten koetappas ajatella välillä muutaki ku lapsias...Parisuhdetta ei voi koskaan laiminlyödä vaikka olis lapsiakin..Kyllä ne lapset siellä pärjää. Ei heitä tarvitse hyysätä yhtään enempää ku on tarvis.
        Parisuhde edellä pitäisi mennä..Lapset kasvavat siinä ohessa omia aikojaan..

        Juuri näin! Seksille kyllä löytää aikaa ja paikan jos vain on halua. Lapset pihalle leikkimään, johonkin säännölliseen harrastukseen, isovanhempien tai tuttavaperheen kanssa uimahalliin jne. Ja sitten on aikaa jos pelkää niitä ääniä.


    • alprosoya

      Tuo kaikki johtuu siitä, ettet rakasta, arvosta ja kunnioita miestäsi. Eikä miehesikään sinua.

    • voijohtuahormoneista

      Jospa hakeutuisit miehesi kanssa muualle kuin makkarin puolelle tai leikkisitte vaikka jotain roolileikkejä, niin tulisi vähän jännitystä tylsään makkariseksiinne. Kerran viikkoon on normaali määrä, mutta seksielämään kannattaa kumppanin kanssa etsiä jännitystä, toteuta fantasiaasi kumppanisi kanssa. Se on ihmeellistä, että sitäkin pitäisi hakea jostain aivan vieraasta tyypistä. Olet varmasti joku nelikymppinen, jolla hormoonit hyrrää ja seksielämän huippu on käsillä.

    • Anonyymi

      Mie saa kerran 2kk ja vituttaa vaikka kuinka vonkaa...ole tyytyväinen M55

    • Anonyymi

      Kummastuttaa valitus kerran viikossa seksiä, minä saan vaimolta 1-2 krt vuodessa, seksihalut on yksilöllisiä ja varsinkin kun suhde pitenee tai etenee seksi vähenee, sama juttu autolla ajossa, kun ajomatka pitenee bensa vähenee.

      • Anonyymi

        Sama juttu, eli vaimolta saan kerran pari vuodessa. Se ei kuitenkaan ole ongelma, sillä muualta saan aina kun siltä tuntuu.


    • Anonyymi

      Jos joku luulee että pidemässä suhteessa intohimo ja seksi pysyy samalla tasolla kuin nuoruuden huumassa on täysin väärässä. Me elettiin kiihkeimmät ja intohimoisemmat ajat puolison kanssa nuorina. Seksiä oli 2-4 krt viikossa, joskus jopa ruokkiksella kävin panolla kotona kun vaimo sanoi et muutakin olis kun ruokaa. Parikin kertaa samana päivänä, olihan siinä vemputusta ja tuntui välillä että vaimo oli enemmän aikaa pikkreitta kuin pikkareissa. Nyt sit noin 25 vuotta niistä huuman ja kiihkon hetkistä on seksi saanut täystyrmäyksen, ei jaksa nainen enää pikkreitansa riisua kuin pesulle mennessä, ei aukena enää reidet, SE ON SIINÄ SIT, mut empä valita kun muistaa mitä on vaimo tarjonnut petileikeissä.

    • Anonyymi

      Hei haloo aloittajalle, onko yhtään pariskuntaa joilla halut kohtaa, tuskin, toinen haluu enemmän kuin toinen niin se vaan menee. Toinen tykkää intojimoisesta seksistä, toinen paneskelusta. Pitää sopeutua jos haluu olla parisuhteessa.

    • Meillä meinas hiipua kans mut sitten hommattiin leluja sänkyyn ja löydettiin taas hyvä seksi

    • Anonyymi

      Tiiä häntä, meillä yli 50 seksiä välillä 2-5 kertaa vuorokaudessa. Sitten kolmena neljänä yönä vain nukahdetaan halatessamme...

      • Anonyymi

        Viagra kerran viikossa?


      • Anonyymi

        Öööö, 50 kertaa seksiä 2-5 kertaa viikko , buhaaa, buhaaa nyt liiottelet ja puhut paskaa.


    • Anonyymi

      Seksii harrastavat ovat onbnellisempia. Seksi on tärkeää ja muu läheisyys myös.Jso ei seksiä niin loppuu suhde aika äkkiä. Ei kannata vitkutella suhteessa vuosia jollet saa seksiä.

    • Anonyymi

      Me naiseni kanssa vietetään viikonloppuisn aikaa kahdestaan ettei tulla häiriyksi, puhelin kiinni ja seksiä harrastetaan , käydään lenkillä, käydään saunassa, pelataan pientä flirtti peliä, hierotaan ollaan lähellä alasti.

    • Anonyymi

      Olet naimisissa eli siis miehesi omaisuutta. Sinulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin olla parempi vaimo tai tyytyä osaasi. Sopeudu.

    • Anonyymi

      Tai oikeastaan on yksi. Jos haluat maistaa tosimiestä edes kerran elämässä, niin voisin käydä hiukan kiksauttamassa sinulle lempeä.

    • Anonyymi

      Tunnen mtös henkilön, joka kertoi seksin puutuvan elämästä. No meni siihen, että petti todellisen narsistin kanssa ja erohan siitä tuli. Pienet lapset kuin paketteja heiteltiin sinne ja tänne, kun kumpikaan vanhemmista ei heistä suuremmin piitannut.

      Oli varmaan seksiä ja sitten kovaa naljailua tämä pedon kanssa, meni aikaa, mutta viimein pääsi eroon, mikä ei suinkaan ollut helppoa, kun se seksin tarve vei tähän suhteeseen, niin samalla myi koko elämänsä ja joutui elättämään tuon , niin eihän helpolla eroon pääse.

      Sitten tuli uusi, joka ilmeisesti oli pelastus tästä ja vaikuttaakin inhimilliseltä.
      Nyt sitten yrittävät molemmat elää sitä ns. elämätöntä elämää eli aina pitää mennä, levottomuutta ja ihan kuin eivät ymmärtäisi, että kodissa on lapset ja sielläkin voi elää elämää.

      No lopulta selveni sekin, etä tuolla puolisolla oli sairaus kytemässä, joka vei seksin halut ja toisaalta oli vielä liian lapsellinen isäksikin, joten perhe ei elänyt yhteistä arkea juuri lainkaan, kaikesta oli aina kilpailu ja kaveripiirikin veti puoleensa, hekin tavallaan sotkivat perheen elämän, kun nuorilla ei ollut vielä kehittynet oikein vastuu ja kunnioitusta perheenä elämiseen.
      Nämä ovat kohtaloita ja toivoisin, että olisi voimia mennä terapeutin kanssa juttelmaan ja avaamaan tuota tullutta lukkoa, se yleensä saadaan auki ja elämä jatkumaan, kun ei ole ehditty vielä tuolle pettämisen tielle.

      Eli sinunkin puutteesi saattaa helpottaa kun saatte apua tilanteeseene.

    • Anonyymi

      Mies vastaa oman kokemuksen aiheesta:

      Itse olen seksuallisesti aktiivinen ja elänyt parisuhteessa n.20v, jossa ei ole ollut ikinä intohimoista seksiä, mutta muuten asiat ovat ihan ok.
      Ennen varsinaisen seurustelun aloittamista kerroin omista tarpeistani suoraan, ja minulle vastatiin että on itsekin melkein nymfomaani.
      No ei sitten ihan ollut. Ei edes kerta viikkoon.

      Suhteen alkuaikana n. 2v jälkeen jo halusin heittää toisen pihalle ko. johtuen. Keskustelussa minulle luvattiin kaikenlaista ja koska uskon pääasiallisesti ihmiseen ja vilpittömyyteen, joten annoin toisen mahdollisuuden.
      No ei.
      Koska ymmärrän myös oman biologisen kelloni päälle, ja olen aina ollut perheihminen, niin pari lasta saatiin hommattua ja ne oli kerta tärppejä. joten ei tarvinut silloinkaan lakanaa kuluttaa liiaksi toisen mielestä.

      Asiasta ollaan keskusteltu tooooodellla paljon, toista ei kiinnosta mun näkökulmani ja hassua kyllä, väkisinkään ei tee mieliottaa, niin melko paska tilanne.
      Ehkä kaikki johtuu siitä, että en ole megameisselillä varustettu, vaan Suomen ka. mittaseilla välineellä ja tod.näk. muutenkin paska sängyssä. Näistä ainoastaan viimeiselle voin itse jotain, mutta epäilen hieman kyllä sitäkään syytä.

      Mutta nyt sitten.
      Jälkikasvu alkaa hetken päästä lähtemään. Kun kuopus nostaa kytkintä, saman teen minäkin.

      Olen tietoisesti valinnut tilanteeni, tukahduttani itseni.Itse olen edelleenkin liikunnallisesti aktiivinen 40v, jota ei ole kilot päässyt vaivaamaan toisinkuin puolisoani. En juurikaan lutraa kaljan kanssa ja 20v aikana olen ollut poissa kotoa pari kertausharjoitusta ja pari työreissuja. En kärsi minkäänlaisista potenssiongelmista, enkä tekstistä luullen, myöskään mielenterveysongelmista.

      En ikinä moiti muiden valintoja asian suhteen, koska tiedän mitä se on.
      Olen tilanteessani vain ja ainoastaan siksi, koska kannan vastuuni perheestäni ja odotan kun lapsieni omat siivet kantavat edes vähän.

      En ole hakenut seuraa, mutta jos sellainen tarjoutuisi, niin en välttämättä kieltäytyisi. Nyt olen ratkaissut asian viihdyttämällä itseäni internetin parissa.

      Tsemppiä kaikille asiasta kärsiville!
      Terv. Mies 40v

      • Anonyymi

        Ja sama mies 40v vielä jatkaa:

        Nykyään yhteistoimintaa ehkä kerran kuukaudessa.
        Se saattaa olla paljon muihin verrattuna, ja joillekin tuo jo riittää tai on liikaakin.
        Me ihmiset ollaan myös tässä erilaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja sama mies 40v vielä jatkaa:

        Nykyään yhteistoimintaa ehkä kerran kuukaudessa.
        Se saattaa olla paljon muihin verrattuna, ja joillekin tuo jo riittää tai on liikaakin.
        Me ihmiset ollaan myös tässä erilaisia.

        Teidän olis pitänyt erota jo ennen lapsia, ette sovi alkuunka toisillenne ja te molemmat tiedätte sen.
        Olette kumpikin jo alkuun pettyneitä toisiinne.
        Odotukset oli ihan eri mitä todellisuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teidän olis pitänyt erota jo ennen lapsia, ette sovi alkuunka toisillenne ja te molemmat tiedätte sen.
        Olette kumpikin jo alkuun pettyneitä toisiinne.
        Odotukset oli ihan eri mitä todellisuus.

        Juuri näin. Ole täysin samaa mieltä.
        Otin katteettomia lupauksia vastaan, koska halusin uskoa ihmiseen ja hyvään tai edes välttävään seksiin.

        Koko jutun isoin ongelma on se, että ei ole muuta ongelmaa.
        Tuo vaan ratkaisee aika paljon, etenkin vuosien saatossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Ole täysin samaa mieltä.
        Otin katteettomia lupauksia vastaan, koska halusin uskoa ihmiseen ja hyvään tai edes välttävään seksiin.

        Koko jutun isoin ongelma on se, että ei ole muuta ongelmaa.
        Tuo vaan ratkaisee aika paljon, etenkin vuosien saatossa.

        Ja mikäänhän ei ole niin helppoa kuin jälkiviisaus.
        Ja kyllä tässä jotain oppi. Se on kai elämän tarkoitus, että kokemuksista opitaan ja etenkin niistä huonoista kokemuksista.


      • Anonyymi

        Hyvä kirjoitus, sillä et lähtenyt ja jättänyt lapsiasi. Olet jaksanut kasvattaa heidät ja nyt sitten voit tehdä kun lapset ovat lähteneet päätöksesi suuntaan tai toiseen. Mutta kun olet noin hienolla tavalla jaksanut, älä törmää suin päin minnekään, KOeta löytää se sinulle sopiva vastakappale, joka ei puhu omiaan .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin. Ole täysin samaa mieltä.
        Otin katteettomia lupauksia vastaan, koska halusin uskoa ihmiseen ja hyvään tai edes välttävään seksiin.

        Koko jutun isoin ongelma on se, että ei ole muuta ongelmaa.
        Tuo vaan ratkaisee aika paljon, etenkin vuosien saatossa.

        Et sinäkään vastannut sitä ihmistä mitä puolisosi odotti, tuottit myös pettymyksen hänelle.
        Parisuhteessa on paljon muutakin , kun sexi.
        Meikä oli kerran parisuhteessa ihmiseen jonka kanssa sexi sujui, hän oli nätti ja vilkas , mutta muuta yhteistä ei sitte löytynytkään, meillä ihan eri arvot ja tavoitteet, suurin kompastuskivi oli raha ja toinen työnteko ja laiskuus.
        Rahaa piti olla, mutta hän ei sen eteen tehnyt yhtään mitään hän oli äärettömän laiska ja itsekäs ihminen.
        No meistä ei sitte paria tullut, aikas sextailtiin , sitten kun hän alkoi puhua yhteen muutosta Meikä puhalsi pelin poikki, erottiin. Pelkän sexin varaan en liittoa perustanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä kirjoitus, sillä et lähtenyt ja jättänyt lapsiasi. Olet jaksanut kasvattaa heidät ja nyt sitten voit tehdä kun lapset ovat lähteneet päätöksesi suuntaan tai toiseen. Mutta kun olet noin hienolla tavalla jaksanut, älä törmää suin päin minnekään, KOeta löytää se sinulle sopiva vastakappale, joka ei puhu omiaan .

        Just, lapset on saanut hienon parisuhdemallin heidän liitostaan.


      • Anonyymi

        Hyvä ja kannustava vanhempi voi olla vaikka on eronnut, koska ei lapsista erota ,vaan puolisosta, vanhemmuus jatkuu erosta huolimatta.
        Sun oma elämäsi menee koko ajan hukkaan, olet vanha gubbe , kun lapsesi muuttavat kotonansa omilleen.
        Itseäänkin pitää rakastaa ja arvostaa, eikä elää muiden mieliksi.


    • Anonyymi

      Varatut naiset usein helppoja, ne hakee baarista seksi seuraa , itse olen sinkku ja hoitelen varattuja naisia mielellään. No jos ei kotona saa niin sitten vieraissa. Halaan ja pussaan ja nainen on onnellinen kun menee kotiin. Läheisyyden saaminen on tärkeää.

    • Anonyymi

      Jos aloittaja olisi ollut mies, olisi hän saanut kehotuksia jättää se pihtari, kurppa vanhenee ja alapää pilalla. Parempaa ansaitset jne.
      Mutta kun kyseessä on nainen, niin tyydy osaasi, ole iloinen että edes noin. Vaadit liikaa jne.

    • Anonyymi

      Joillekkin seksi on nii tajuttoman tärkeää, eikä välttämättä pysty sopeutumaan seksin määrän vähenemiseen. Mulla ja emännällä seksi väheni aika reilusti, mutta sillon kun sitä hyvin hyvin harvakseltaan tuli harrastettua, niin oli läheistä todella hyvää seksiä. Nyt emännän poistumisesta tästä elämästä on n.5kk :( muistakaa aina se mikä on tärkeintä ja mikä voi olla se pahin vaihtoehto. Ole tyytyväinen että saat kerran viikossa ja sinulla on puoliso. M28

    • Anonyymi

      Trolli, Trolliiiii

    • Anonyymi

      Eikö sinulla ole muita harrastuksia, kun sexi, mene töihin ja aloita selviytyminen pienten lasten ja työelämän kanssa, Koita myös löytää aikaa omille harrastuksille ja parisuhteellesi.
      Meikäläinen tekee keikkatöitä olen monta kertaa viikonkin pois kotimaasta, mies hoitaa sillon lapsemme, meillä myös sexiä noin kerran viikossa, työelämä rajoittaa, mutta sen on nyt riitettävä, koska on velkaa ja velat on maksettava.

    • Anonyymi

      Olet hullu, mutta ota työtön mies, joka on ihan vain sinua varten, elätät sen ja se hoitaa tarpeesi.

    • Anonyymi

      Kunpa olisikin edes kerra viikossa.

    • Anonyymi

      Lopeta typerät juttusi. Tuollaisen puheista päätellen keskenkasvuisen pitää itse ryhdistäytyä.
      Ota asia puheeksi, osta vaikka dildo tai vibraattori helpottamaan tilannetta., mutta älä jumalauta edes mieti pettämistä!
      Meillä hyvä suhde, mutta miehen erektio ei aina toimi. Olen ostanut muutamiakin seksileluja jotka ovat erinomaisia halujen tyydyttämiseen.
      Mieheni on antanut luvan että saisin etsiä seksikumpoanin. Kerroin ettei tulisi mieleenikään vaan valitsen miekummin lelun.
      Mieheni onnellinen ja kiitollinen siitä että kunnioitan häntä niin kuin hän minua.

      • Anonyymi

        Ne on jo eronnu, aapeen juttu kahden vuoden takaa vuodelta 2018.


    • Anonyymi

      Olet hullu, joo!!!!

    • Anonyymi

      Älytöntä lukea kun naiset valittaa seksin puutteesta. Kyllä miehet on aina halunnut enemmän seksiä. Jostain syystä kun mennään naimisiin vaimot alkaa pihtamaan ja aviomieheltä lopulta menee halut. Sitten perusteellaan syrjähyppy itsekkäästi, kun oman miehen kanssa ei ole seksiä. Haetaan täältä palstoilta hyväksyntää rikkomaan perhe ym. Kyllä se oma mies varmasti syttyy jos hieman viittii asialle jotain tehdä.

    • Anonyymi

      Nainen Jos olet Puutteessa kaikki Järjestyy
      Täällä ei tartte olla puutteessa kauaa Kaunokainen nyt on jo Kovana täällä ois Isoa Kyrpää Sinulle Kaunokaisen autetaan Siinä Asiasta toisiamme hellien Olen 50 Vuotias Sinkku Mies etsii naista Vierelleni joka päivä enemmän ja enemmän Kaipaan Naista Vierelleni jakavan Hellyyttä Kahdestaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe