Miten saada miehen tunnelukko avautumaan

Minsu81

Olemme asuneet yhdessä 1.5v. Mies ei ole ikinä suuttunut vaikka itse olen usein suuttunut, kun joku asia on harmittanut. Elokuussa mies alkoi käyttäytyä oudosti ja oli kireä yritin kysyä moneen kertaan et mikä on ahdistaako meidän suhde vai joku muu. Ei tullut vastausta. Sitten tein suuren virheen kirjauduin hänen sähköpostiinsa mistä näin et vieras nainen laittanut hänelle viestejä öisin aikoihin. Haalin hänen puhelimensa ja siellä oli pus pus viesti josta tulistuin. Mies suuttui valtavasti, että olin pettänyt hänen luottamuksensa lukemalla viestit vaikka hän on alusta asti painottanut että on parisuhteessa ja silloin ei ole muita. Itse edellisessä elämässäni olen joutunut vastaavaan et mies ei ole suoraan vastannut kysymykseen muista naisista ja olen itse saanut selville tämän asian. Tämä kyseinen nainen paljastui lesboksi luotettavalta taholta. Samassa rysäykses mies suuttui ja antoi tulla pitkältä ajalta mikä häntä on häirinnyt suhteessa. Nämä asiat olisi voinut sanoa jo aikaisemminkin. Nyt olemme jumissa täs tilanteessa hänen exä oli epäilly pettämisestä joten suuttui mulle vielä senkin takia. Olen pyytänyt anteeksi ja yrittänyt selittää oman taustani tuntuu että mies ei vaan pääse tilanteen yli. Usein herään yöllä siihen että hän tulee pussailemaan ja ottaa lähelle, mutta aamulla vetäydytään taas takaisiin kuoreensa. Mihinkään hän ei osaa vastata esim erotaanko vai ei. Tuntuu että hän antaa välillä itsensä olla se hellä rakastava ihminen mikä aikaisemminkin, mutta sit muistaa ettei voikaan antaa vielä anteeksi. Itse alan olla aika romuna jo, kun olen herkkä ihminen, joka ei voi sietää tätä levällään olevaa tilannetta.

8

1436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • otaopiksesi

      Luuletko parantavasi suhdetta vakoilemalla s-postia, olkookin sitten jotain ja urkimalla puhelinta, voi luoja. Jos mun vaimoke tekis vastaavaa heittäisin pihalle ja se siitä.

      • Minsu81

        Myönnän että se oli suuri virhe. Kun mieheltä ei saa suoraan vastausta mihinkään kysymykseen ja sama juttu ollu edellises elämäs niin se tuli tehtyä. Ymmärtäisin jos olis heittänyt jo pellolle,mut kun ei mies sano mihinkään asiaan juuta eikä jaata


    • niinpäniin

      "Mihinkään hän ei osaa vastata esim erotaanko vai ei. "

      Ja eroko on miehestä pelkästään kiinni? Mitäs itse tuumaat, olisiko ero paikallaan? Oletko hellä rakastava ihminen miehelle? Vähän oudolta siihen nähden kuulostaa ainakin tuo sähköpostien ja puhelimen urkinta. Vihollisen sp.tä ja puhelinta voi tarvittaessa urkkia, ei kumppanin.

      Jotenkin minulla on sellainen kutina, että suhdettanne hiertää molempien tunnelukot ja niistä johtuva puutteellinen viestintä. Suutut miehelle herkästi, mies suuttui vasta, kun rikoit hänen rajojaan pahasti. Sitten sait kuulla myös muuta. Jos jatkatte yhdessä niin kannattaa keskittyä vastavuoroisuuteen. Älä räyhää miehelle kaikesta mikä sinua harmittaa. Mikään suhde ei kestä sellaista. Paitsi ehkä uhmaikäisen lapsen ja äidin välinen suhde.... Kuuntele mitä mies sanoo - vain kuuntele.

      • Minsu81

        Tuohon tulokseen olen itsekin tullut et on tullu äkäiltyä vähän liikaa. En vaan ole tajunnu sitä, kun toinen ei ole reagoinut mihinkään asioihin. Mielelläni kuuntelisin häntä vaikka tunti tolkulla jos alkaisi puhua asioista eikä vastaus olisi ehkä kai tai en tiedä. En mitenkään puolustele omaa tekonani, mutta ei se mieskään ole mua kohtaan niin hyvin käyttäytynyt. Kaivellaa pitkältä ajalta ongelmat esiin mitkä olisi heti voinut kertoa jotta olisimme päässeet asiassa eteenpäin. Siksi luottamus myös minulta mennyt. Ehkäpä siis turha jauhaa ja erota.


      • TalkiTalkie
        Minsu81 kirjoitti:

        Tuohon tulokseen olen itsekin tullut et on tullu äkäiltyä vähän liikaa. En vaan ole tajunnu sitä, kun toinen ei ole reagoinut mihinkään asioihin. Mielelläni kuuntelisin häntä vaikka tunti tolkulla jos alkaisi puhua asioista eikä vastaus olisi ehkä kai tai en tiedä. En mitenkään puolustele omaa tekonani, mutta ei se mieskään ole mua kohtaan niin hyvin käyttäytynyt. Kaivellaa pitkältä ajalta ongelmat esiin mitkä olisi heti voinut kertoa jotta olisimme päässeet asiassa eteenpäin. Siksi luottamus myös minulta mennyt. Ehkäpä siis turha jauhaa ja erota.

        Näinpä, jos kommunikaatio ei toimi, suhde ei toimi. Ajan mittaan vuorovaikutuksen puute eskaloituu herkästi juuri tuommoiseen että toinen ei puhu mitään vaan patoaa kaiken sisälleen ja toinen ajautuu vakoilemaan ja tiuskimaan. Silloin teistä on jo tullut vihollisia toisillenne ja toistatte edellisten suhteidenne virheitä mitään oppimatta.

        Molemmat voi katsoa ensin peiliin ja sitten toisiinne. Jos sinä et pysty turhautumiseltasi puhumaan enää rähjäämättä ja syyttelemättä, ja mies ei osaa keskustella tunteistaan ja ajatuksistaan, peli on menetetty. Ainoa keino on kehittää parisuhdetaitoja. Yksin et voi hommaa tehdä jos miehestä ei ole keskustelijaksi alun pitäenkään, se on aivan ensimmäinen onnistumisen ehto.


    • vvwvv

      Jos miehesi ei tunne voivansa elää itsenään kanssasi, hän vaikenee. Jos miehesi ei saa tilaa käydä läpi ajatuksiaan, hän ottaa sen tilan vaikenemalla. Älä kärky hänen vastaustaan.

      Parisuhteessa voi olla välillä levällään olevia asioita. Kestävissä parisuhteissa on tilaa ja aikaa kehittyä, ratkaista ongelmia ja parantaa haavoja. Rehellisesti sanoen, koetko antavasi kumppanillesi tilaa ja aikaa? Kyselet, että miten saadasi miehesi tunnelukko auki. Tunnelukkoja on erilaisia, ja ne vaikuttavat ihmisiin ja heidän suhteisiinsa eri tavoin. Oletko tarkistanut omasi?

    • hgfhfhfjhf

      Olen seurustellut elämäni aikana kahden sellaisen miehen kanssa, jotka eivät osanneet / halunneet puhua tunteistaan mitään.

      Persoonakysymys, ei tuo mihinkään muutu.

      Tuon tyyppiselle miehelle sopii toinen estynyt kumppani.

      Kyllä noita keskustelutaitoisiakin miehiä löytyy.

    • Kakkossmiess

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe