Maahanmuuttajien työsyrjintä

Tää on enemmään ketju maahanmuuttajille koska Suomessa on sellainen ilmiö maahanmuuttajien työsyrjinta. Itse maahanmuuttaja olen ja voin sanoa et ainoa oma yritys kannataa. Ainoastaan lääkärit työllistyvat ja saavat hyvät ansiot. Ennen se oli myös VIENTTI. NYT EI ENÄÄ. Suosittelen esim. tulkkaus, oma yritys.
Jatkan omalla kielella ja toivon et täällä on myös muita maahanmuuttajia.

Não se trata de o homem-massa ser estúpido. Pelo contrário, o actual é mais esperto, tem mais capacidade intelectiva que o de qualquer outra época. Mas essa capacidade não lhe serve de nada; com rigor, a vaga sensação de possuí-la serve-lhe só para encerrar-se mais em si mesmo e não usá-la. Consagra de uma vez para sempre o sortido de tópicos, preconceitos, ideias-feitas ou, simplesmente, vocábulos ocos que o acaso amontoou no seu interior e, com uma audácia que só se explica pela ingenuidade, imporá onde quer que seja. É isto que no primeiro capítulo eu enunciava como característico da nossa época: não que o vulgar julgue que é excelente e não vulgar, mas que o vulgar proclame e imponha o direito da vulgaridade, ou a vulgaridade como direito.

22

511

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hdfjjdfjjfdjdf

      Eikös maahanmuuttajat tule tänne työn perässä? Miten silloin voi työsyrjintää olla? Pitäisikö siis harkinta laittaa takaisin, ettei kukaan ihan tyhjän päälle muuttaisi?

      Sama myös suomeksi.

    • Ei. Riippuu tilanteesta. Kun on EU alueelta ja on korkea koulutus ja työkokemus ennen oli parempi tilanne nyt ei ja kun ikä jotain 50v ei voi kukaan vaatia täydellista suomea. Tilanne on erittain pahaa esim juuri purtugalia tai espanja puhuville. Moni on täältä jo lähtenut. Minä teen hommia itse tulkina. Puhun enemmään työkokemusta ja koulutusta saaneelta ja IKÄÄNTYVISTA..

    • JUU, HALUAN VAROITAA MAAHANMUUTTAJIA. Teista halutaan Suomessa MATALAPAKKKATÖIHIIN ELI ORJIKSI. SUOMI EI OLE HYVÄ MAA MUUTAMISEEN TYÖN PERÄSSÄ.

    • qwewqqweqqe

      Suomessa on satoja tuhansia kantasuomalaisia työttöminä, vaikka töihin haluaisivat. Ei ole mikään ihme jos ei maahanmuuttajat pääse töihin, varsinkaan jos eivät suomenkieltä osaa edes kohtalaisesti. Jos ei töitä maahanmuuttajille löydy, se ei siis ole mitään syrjintää useinkaan.

    • ertytryu

      Hyvä, että kirjoitat ummikkoulkomaalaisille totuuksia heidän omalla kielellään. Tarvitsemme tuon saman vielä farsin, arabian, somalian ym kielillä.

      Asuin itse Australiassa parikymmentä vuotta, ja tosiaan päädyin yrittäjäksi, ja sellaisena menestyin ihan hyvin. Työpaikkaa hakiessa oli aina haittana aksenttini, vaikka puhuin englantia hyvin. Eikä pelkästään kieli, vaan vieras kulttuuri. Ehkä minä olisin hyväksynyt heidät, mutta minua ei hyväksytty. Vai olisiko toisin päin...

      Aluksi, 90-luvulla, vierasmaalaisuudestani oli siellä hyötyäkin, ainakin julkisen puolen työhaastatteluihin pääsyssä. Sain lisäpisteitä siitä, että englanti oli minulle vieras kieli, olin nainen ja maahanmuuttaja. Nyt vasta tajua, miten epäreilua se oli australialaisia kohtaan.

      Toivottavasti edelleen ainakin jotkut työnantajat antavat etusijan suomalaisille itselleen. Meistäkin ollaan tekemässä halpatyöntekijöitä, kiitos osaltaan teidän ulkomailta tänne tuppautuneiden: virolaiset, venäläiset, lähi-itäläiset, afrikkalaiset. Meitä on työttömänä puolisen miljoonaa, viiden miljoonan kansasta! Meidän tulisi sulkea rajat ammattitaidottomilta, kielitaidottomilta, kouluttamattomilta ihmisiltä. Kunkin paikka on hänen omassa maassaan. Mitä osaavampi ihminen, sitä tärkeämpää hänen on pysyä rakentamassa omaa maataan. Lakataan ajattelemasta aina vain itsekeskeisesti kaikkea. Ajatellaan laajemmin. Maailmaa ollaan ajamassa globaaliksi yhden hallinnon tyranniaksi. Vahvistetaan omia kansallisvaltioitamme niin pitkään kuin mahdollista. Sinäkin olet varmaan ihan hyödyllinen kansalainen varsinkin omassa maassasi.

    • Olette oikeassa. Minun oma kieli on portugal, ikä lähes 50v. Kun tulin Suomeen kaikki oli hyvin, töissa olin vientti alalla ja töitani hoitanut ihan omalla kielella kun veti vientti Portugaliin Espanjaan ja Brasiliaan. Nyt yrittäjäna mut kyllä, olen saanut Suomessa mitta jo täynnä ja palan takas. Kotoisin olen Évora kaupungista. ja voin sanoa rehelliesti ei tykä Suomen kulttuurista, kylmä maa ja kylmiä ihmisia ja ei mitään vanhaa ei historiaa ja kieli minusta kovaa enka halunut edes opetella. Itse olin aina etsinut enemmään etelä Euroopalaisia, latinot..ei pohjoismaalaiset. Skandinaavit eivat osa edes tansia.. Mutta totta on AVATKAA SILMÄT JA PUOLUSTAKAA OMA MAATA.

      SUOMEN HALLITUS HAALII SUOMEEN PAKOLAISIA HALPAA TYÖVOIMAKSI. Itsella koulutus korkea ja korkea ikä..Mutta he haluavat kielitaidottomia ja tyhmiäa jotka eivat ymmärtää että Suomen hallitus haluaa ILMAISIA ORJIA JA POLKEA SAMALLA TAVALLA SUOMALAISTENKIN PALKAT. SUOMESSA EI OLE NOUSUKAUSI VAAN NOLLAKASVUU. SUOMESTA TEHDAAN POHJOISTA BANGLADEESIA.
      SUOMALAISET, AVATKAA SILMÄT JA POTKAISTAKAA ULOS TEIDÄN KANSAN PETURIT. Suomen hallitus ajaa Suomea tuhoon. Ajattelevat omaa rahapussia eivat TEITÄ.
      SUOMALAISIA HALUTAAN NÄÄNNYTÄÄ. MENNOSSA ON JO SAIRAITEN, TYÖTTÖMIEN JA VAJAAKUNTOISTEN JOUKOTUHONTAA. AVATKAA SILMÄT!

      • Tyätä

        Alfred kirjoittaa ihan asiaa....
        Kokoomus-ministeri haluaa tuoda suomeen lisää pakolaisia poistamaan "työttömyyttä"... Kuinkahan moni viimeksi tulleesta isommasta 35000 "henkilön" ryhmästä on nyt töissä? Kumpihan muuttui enemmän: avointen työpaikkojen määrä vai työttömät työnhakijat?


    • Juu..POLKEMAAN SUOMALAISTEN PALKKOJA. Suomen hallitus haluaa ajaa ulos Suomesta KAIKKI TEOLLISET TYÖPAIKKAT ELI REILLU 600 000..JA SUOMALAISET KORTISTOON. Suomessa vaan palvelu alan työt eli ns paskaduunit, ja esim Punainen risti ja HOK ELANTO SALAISESTI PURKAA SUOMEN TES SOPIMUS JOTKA VOIVAT TYÖLLISTAA PAKOLAISIA.. JA KOSKA HEILLA EI OLE MITÄÄN KIELITAITOJA, EIVAT TUNNE LAKEJA , EI KOULUTUSTA, NIIN SAAVAT JOTAIN 2 EUR TUNNISSA JA LOPUT SOSSUSTA..JA SUOMALAISET?? JOKO TÄIHIIN JOTAIN 9 EUR PV JA KARVISTELLA JOPA NÄLISSA TAI KUOLLA NÄLKÄÄN. KAIKKI HALUTTAAN VALVOA JA KAMERAT JOKA PAIKKAAN. HINNAT LISÄÄ YLLÖS..JA NOLLAKASVUU JA OSTOSVOPIMAN LASKU- ELI LASKEE MYÖS KESKILUOKAN ELINTASO..LOPULTA HALUAVAT VAAN MUUTAMA RIKAS JA LOPUT HARMAA MASSAA TYPERIA ORJIA..SIKSI AFRIKA..ELI..NS. NÄLKÄPELI..
      UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS. NWO- SIIT ON KYSE.

      JA POISTAMAAN KÄTEISTA RAHAA JOTKA VOIVAT VALVOA KAIKKI JA ORJUUTTAA IHMISIA TÄYSIN. AVATKAA SILMÄT!

    • Se että politiikkot koko ajan haukkuvat työttömiä on PROPAGANDA..SAMAA KUN GOEBBELS ENNEN 2. SOTAA. HALUAVAT SAADA KANSAA KAHTEEN ELI USUTTAA SUOMALAISIA- SUOMALAISIA VASTAAN. TYÖLLINEN -TYÖTÖN, NAISIA MIEHIA VASTAAN, NUORIA VANHOJA VASTAAN, TYÖLLISIÄ TYÖTTÖMIÄ VASTAAN. Haukkuvat työttömiä jopa sairaita sen takia et työlliset saisivat SYNTYPUKIN ETTÄ "ELÄTTÄVÄT TYÖTTÖMIÄ" VAIKKA SUOMESTA VALUVAT ULOS ULKOMAALLE MILIARDEJA JA MILIARDEJA..NE RAHAT JOTKA PUUTTUVAT NYT EI OLE MITÄÄN TYÖTTÖMIEN ELATUS- NE ON ROPOSIA- ALMUJA, MUTTA VEROPARATIISEJA JA EU MAKSUJA JA PAKOLAISTEN ELATUS.. SE HAUKKUMINEN TYÖTTÖMILLE ON PROPAGANDIA , SAMAA KUN NATSIEN AIKANA GOEBBELSIN HAUKKUMINEN JUUTALAISILLE JA SLAAVILAISILLE. SEURAAVAT OVAT VANHUKSET SIT SAIRAAT SIT LAPSET..JA SIT AJAVAT ALAS KESKILUOKAA.

    • sdkhghkshdg

      "- NAISIA MIEHIA VASTAAN,
      - NUORIA VANHOJA VASTAAN
      - TYÖLLISIÄ TYÖTTÖMIÄ VASTAAN"
      Se on muuten juuri noin, ihmisiä ajetaan koko ajan toisiaan vastaan ja sitten taustalla suhmuroidaan omaa vaurastumista.

      • ghjjhjhfjk

        Ja samalla, kun ajetaan suomalaisia ryhmä ryhmältä toisiaan vastaan, pyritään toisaalta korostamaan sitä, että kaikki maailman kansat saavat tulla omin päin maahamme ja asettua tuille, koska Suomihan kuuluu toki kaikille. Mitenkähän nopeasti Suomi, entinen hieno valtio, on ajettu kehitysmaaksi? Onneksi Jeesus tulee pian.


      • Toivoasopisi
        ghjjhjhfjk kirjoitti:

        Ja samalla, kun ajetaan suomalaisia ryhmä ryhmältä toisiaan vastaan, pyritään toisaalta korostamaan sitä, että kaikki maailman kansat saavat tulla omin päin maahamme ja asettua tuille, koska Suomihan kuuluu toki kaikille. Mitenkähän nopeasti Suomi, entinen hieno valtio, on ajettu kehitysmaaksi? Onneksi Jeesus tulee pian.

        Kunp ei viel tulisi, vaikea tehdä uskonratkaisu vaikka tahdonkin taivaaseen! Toivottavasti moni ihminen tulisi uskoon!


    • Se on tosi surullista. Politiikot ovat rikaampien bankiirien sätkynukeet ja heidan politiikka on: HAJOA JA HALLITSE.
      ELI USUTTAVAT IHMISIA TOISENSA VASTAAN.

      Suomalaisia-maahanmuuttajia.
      Työllisiä-työttömiä.
      Nuoria vanhempia vastaan.
      Naisia miehia vastaan.
      Heidan aikansaanos on SEKASORTO.

    • karvamatonen

      Ihan asiaahan Alfred kirjoittaa. Kokoomushan haluaisi poistaa työvoiman tarveharkinnan, jotta palkkataso saadaan poljettua itä-Euroopan tasolle. Edut pois ja palkka alas.

    • Suomalaisten pitää TAISTELA! Vuodesta toiseen poljettaan Suomessa työntekijoiden oikeuksia ja lasketaan palkat ja poljetaan edut. Suomalaiset pihalle ja tilalle pakolaiset riisikupilla tai tuilla ja sit myös natiivit tuilla. Palkkatyö joka elataa ei ole. HERATKAA. SUOMEA POLJETAAN JOHONKIN ROMANIAN TASOLLE.

    • Mielestani ainao tapaa työllistya maahanmuuttajana on OMA YRITYS. TAI, osuuskunta. Mutta pitää olla enemmään porukaa samaa kieliryhmä, kultuuri ja se voi olla esim. ravintola tai joku palvelu-ammatti.
      Muuten ei onnistu. Omasta kokemuksesta kaikki, lähes kaikki minun kaverit "latinot" lähtivat Suomesta kun vientti ei vedä ja työ ei ole. Suomessa oli olu yritykset missä pärjasi vaan espanjan-portugalin-englannin kieellä. Mutta ei enää. Oma yritys ja etsiä mualla tai osuuskunta mutta se on aika hankalaa Suomen byrokratian ja kalleuden takia.

    • Montako voi ola maahanmuuttajia etelä Euroopan maista keski Suomessa tai Savossa?

    • Vienti ala kiinnostaa tai matkaoppaan työ..mut ei ole..

    • SolventC

      Laboratorioalalla on täsmälleen samanlainen tilanne vaikka korkeakoulutus saatu suomesta. Siis Laboratorioanalyytikko / laboratoriomestari / laboratoriokordinaattori / tutkija nimikkeillä näyttää olevan rasismiin pohjautuvaa syrjintää.

    • Meidän pitää liittyä y´hteen ja taistella. Kun syy on alkuperä, kieli, kuttuuri, ikä.. se on syrjintä. Kun vaativat koulutus Suomessa kokeet ja maahanmuuttaja suostuu ja saa kaikki ok niin pitää saada työpaikkaa alalla.

    • SolvenC, mista olette kotisin? Puhun monilla kielella ja haluan et juuri esim. maahanmuuttajat etelä Euroopan maista liittyvät yhteen. Toinen vaihtoehto on OSUUSKUNTa, mutta se sopii esim pavelu-ammatteihiin. Ei tutkijoille. En ihmettele kun korkeasti koulutetut ja kokenut maahanmuuttajat-tutkijat lahtevat mualle.

      • gghjghjkhkg

        Kuulehan, hoonosoomialfredi, ei tarvitse tulla kukkoilemaan meidän maahamme ja järjestäytymään ulkomaalaisina meitä vastaan. Suomi on suomalaisten maa. Miksi et muuta takaisin omaan maahasi? Siellä olisit mahdollisesti ihan hyödyllinen työläinen, täällä olet valtavan työttömien joukon häntäpäätä, luonnollisesti. Suomalaisen paras valttikortti omassa maassaan on oma kieli. Näin tuleekin olla. Minäkään en muuta sinun maahasi ja ala vaatia, että alkeellisella kielitaidolla minut pitäisi keinotekoisesti laittaa samalle viivalle kuin sujuvasti portugalia puhuvat. Ihmettelen kovasti, miksi korkeasti koulutetut, suomen kielen taidottomat eivät lähde jonnekin, jossa osaavat kieltä. Portugalin kieli on vaikeaa, suomi vielä vaikeampi ulkomaalaisen oppia. Pysytään omissa maissamme. Vastustetaan kukin omalta kohdaltamme globalismin hirviötä. Itse palasin Suomeen ja suosittelen muitakin palaamaan kotimaihinsa. Se on paras vastalause tälle kauhealle systeemille.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe