Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Minkä liikkeen haluat Ideaparkkiin?

pRKKIPARKKI

Vastaa kyselyyn: Mikä yritys tai palvelu vielä puuttuu Seinäjoen Ideaparkin listalta?
https://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/vastaa-kyselyyn-mika-yritys-tai-palvelu-viela-puuttuu-seinajoen-ideaparkin-listalta-1.2741351

Seinäjoen Ideapark julkisti pitkän listan: Nämä liikkeet aloittavat toimintansa uudessa kauppakeskuksessa – Mukana uusia kansainvälisiä yllätysnimiä
https://www.ilkka.fi/uutiset/kotimaa/seinajoen-ideapark-julkisti-pitkan-listan-nama-liikkeet-aloittavat-toimintansa-uudessa-kauppakeskuksessa-mukana-uusia-kansainvalisia-yllatysnimia-1.2741295

49

1080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shoppaaja7

      Desigualin oma putiikki, jossa sekä naisten, lasten että miesten valikoimat. Miesten valikoimaa ei vielä ole myytävänä Suomessa muualla, tietääkseni. Zara. Roberts Coffee (kuten Ratinan uudessa ostoskeskuksessa Treella).

    • gessu

      Tupakkikauppa!

    • dihdhdoi

      Krematorio

    • Hukko

      Enemmän miestenvaate liikkeitä. Tuntuu että vaateliikkeistä 95% on naisille ja 5% miehille. Tällä hetkellä ei oo kuin Moment, josta löytää siedettäviä vaatteita.

      Toki tää puute johtuu myös osittain siitä, että paikallinen miesväki on tottunut halpahallivaatteisiin tai osa käyttää vapaalla työvaatteita, ainakin raksaväki. Jos nyt silmäilee ympärilleen, niin aika retkuissa miesväki kuljeksii, vrt joku Turku tai Tampere. Onko se sitten sitä, ettei junttilassa ole kysyntää tarpeeksi? Ja minunlaiset hyvin pukeutuvat joutuu sitten hakea vaatteensa esim Tampereelta.

      Ja kuitenkin naisväelle on jo nykyään tooodella paljon tarjontaa eri liikkeiden muodossa. Että tarttis tätä vähän tasottaa.

    • naparutkuu

      Ruokapaikoista ainakin:
      Rax Family, Pizza Hut, Taco Bell, Burger King

      Ja kun oiken syönyt kunnolla niin vaatteet
      Dressman XL:stä ;)

    • sredxtcfrvyguhij

      En tiedä, mutta liikkeet saisivat syventää valikoimiaan. Mieluiten vähemmän liikkeitä, kuin heikot valikoimat.

      • ralatusta-raitille

        Kaikki seinäsen liikeet muutakoon sinne yhteiseen riemuun.


      • LänsipäätyynAurinkoon

        Kylpylä sinne tai uimahallin päätyyn.


    • Burgerking

      Burger King ja autokaista! Mäkkärin autokaistalla jonoa usein niin pirusti, ei huvita käydä! BKn burgerit on timanttia verraten mäkkäriin! Nykyään pitää Vaasaan ajella kunnon bursan perässä!

      Eli Burger King ja autokaista ja menestys on taattu!

      • Egeen

        Burger Kingiin kyllästyy myös äkkiä, kun ne on ne samat whopperit vuodesta toiseen, eivät harrasta uutuustuotteita. Mäkkärillä on hyviä nää uutuustuote kampanjat, ei pääse kyllästymään, vaan on pakko käydä aina kokeilemassa uusi maku. Hespurgeri taas on täysin nounou, niitten hamppareissa maistuu pelkkä majoneesi, eihän niissä oikein muuta olekaan kuin majoneesia, ja ranetkin on toodella pienet.


      • Egeen kirjoitti:

        Burger Kingiin kyllästyy myös äkkiä, kun ne on ne samat whopperit vuodesta toiseen, eivät harrasta uutuustuotteita. Mäkkärillä on hyviä nää uutuustuote kampanjat, ei pääse kyllästymään, vaan on pakko käydä aina kokeilemassa uusi maku. Hespurgeri taas on täysin nounou, niitten hamppareissa maistuu pelkkä majoneesi, eihän niissä oikein muuta olekaan kuin majoneesia, ja ranetkin on toodella pienet.

        Suuressa maailmassa BK:llä on jatkuvasti uutuuksia. Samalla niitä poistuu vanhemmasta päästä, eli et ehkä saa suosikkiasi seuraavalla käynnillä. Kun en ihan alvariinsa ravaa, niin lähes joka kerta löytyy uutuuksia.


    • AlakylääTämäkin

      Kunnon ravintola eikä vain näitä makkipaikkoja. Niin ja Alko, joka vietiin meiltä länsipuolelta sinne toisen Alkoon kylkeen

    • Lempeäläinen

      Haluta voi.. Toivo saa..
      Kunhan ei nyt vain syvästi petytä.. Lempäälässäkin jatkuvasti yrittäjät vaihtuvat.. Sivukäytävät tyhjillään koko ajan.. Hetkeksi tulee joku outlet-myynti jossa myydään tavaroita jota ei vai saatu kaupan muissa.
      TÄMÄ on sitä mitää on vastassa.
      EI ostajien tuloryntäystä määräänsä enempää ole missään.. Katselijoita, ihmettelijöitä ja aikaansa kuluttajia niitä on..
      Ei kukaan täysjärkinen ala Seinäjoelta vetämään, kantamaan tai haalimaan tavaraa vaikka nyt sitten Keski-Suomeen.. Henkilöautoilla voidaan tulla pällistelemään suuruuden hulluutta.

      • Samaa_veikkaan

        Taitaa tulla melkoinen fiasko.
        Nyt on ihan kaikkea saatavilla mitä ihminen tarvitsee ei siihen mitään parkkia enää tarvita.
        Sivussakin se on keskustasta joten ei sinne väki vahingossa eksy.


      • Sienipilvi

        Samahan se on Keskisellä. Ei sieltäkään väki paljoa mitään osta, vaan sinne mennään pällistelemään sitä suuruutta ja käpistelemään eri tuotteita. Kuitenkaan ostamatta niitä. Aika paljon Keskisellä kierrellään se pari tuntia, ostetaan lapsille halpiais lippikset ja karkkipussit, siinä se. Aika monella on kärryn pohjalla vain muutama tavara, heräteostos.

        Sama voi käydä ideaparkissakin. Ihmiset tulee sinne kuluttamaan aikaa ja pällistelemään, mutta kukaan ei osta oikein karkkipussia kummempaa. Näinhän se on Lempäälässäkin. Ihmisiä riittää, jäätelöt syödään, mutta kukaan ei osta juuri mitään muuta.

        Ideaparkissa käy helposti niin, että perheet tulee sinne, lapset menee duudsonparkkiin ja aikuiset kiertelee ja katselee, muttei osta mitään. Suurin kuluerä on se duudsonparkin sisäänpääsy, sekä pakolliset syömiset. Joku yksittäinen heräteostos voi jostain liikkeestä mukaan tarttua. Ei sinne kukaan lähde mitään ostoksia tekemään. Sinne mennään viihtymään ja kuluttamaan aikaa, hienoissa ja uusissa tiloissa. Saas nährä kauanko sellainen kannattaa, ja kuinka tiuhaan liikkeet vaihtuu huomattuaan tämän. Ja paljonko siellä on esim 5 vuotta valmistumen jälkeen tyhjiä liiketiloja.

        Kuitenkin asukkaita on Etelä-Pohjanmaalla monta kertaa vähemmän, mitä Lempäälän ympäristössä. Lempäälän ympärillä on miljoona asukasta tunnin ajomatkan päässä, Seinäjoella vain viidesosa tästä. Ja siitäkin huolimatta Lempäälässäkin kumisee välillä tyhjyys.


    • Kartija

      Se vaan että vaikka tuleekin nämä XXL-sportit yms. Niin toivottavasti ei tule pelkkiä kulissikauppoja, kuten Vaasassa. Kävin taannoin Vaasan XXL-sportis, ja totesin että valikoimasta on karsittu aika paljon asioita. Jos vertaa Tampereen XXL:ään vaikkapa. Sama juttu tuolla Vaasan Stadiumissa, tyhjiä hyllyjä ja vähän valikoimaa, vrt Tampereen vastaava.

      Ero oli kuin kioskilla ja kaupalla, yhteinen tekijä oli vain se logo, ei mikään muu. Toivottavasti Seinäjoelle ei tule samanlaisia rekvisiittamielessä olevia kauppoja, vaan ihan oikeaa ja laajaa valikoimaa. Ei kyllä tartte enää Vaasaan mennä ikinä, kun siellä on niin surkea valikoima, vaikka isot mainospylväät onkin.

      • PällistelläänTuttuja

        Prismaan ja Keskiselle mennään aina viikonloppuisin
        syömään ja viettämään vapaa-aikaa.


      • Jukuri7
        PällistelläänTuttuja kirjoitti:

        Prismaan ja Keskiselle mennään aina viikonloppuisin
        syömään ja viettämään vapaa-aikaa.

        Mutta miten voit viettää Prismassa vapaa-aikaa, eihän siellä ole mitään kunnollista oleskelupaikkaa, saati einesbuffaa kummempaa. Kyllä se väki hakee vain ruokansa Prismasta ja äkkiä pois, kotiin viihtymään ja syömään. Seinäjoelta puuttuu kunnon oleskelu- ja viihtymispaikka. Ideaparkista on tulossa kenties sellainen.

        Se toki tuulipukuväellä Prismakin tuntuu ihmeelliseltä paikalta, jos ei oo Ikaalisten kylpylää kauempana elämänsä aikana käyny.


    • mersullakauppaha

      Köyhät ne jaksaa valittaa täällä kun ei tarvi töissä olla ;)
      Mistähän sinne Keskiselle tulee rahaa 150 milliä vuodessa jos kukaan ei osta mitään?
      Ne ostaa joilla on ja ne valittaa täällä joilla ei ole.
      Menkää töihin niin pääsette tekin shoppaamaan.

      • kuumana-ootellaan

        Ilmaisilla makkaroilla olisi sitten tarkoitus piipahtaa ja jos samaten sen sangon saa samaan kauppaan, sekä tarjouskahvi paketin, siinähän sitä onkin sitten kerrakseen rällästänyt ideassa.


    • Kylläjämptionniin

      Lapuanliikkeen.

    • Tissibaari olis kiva. Pääsis karhuvuoren perheelliset hinuri ukot katsomaan tissejä kun koto ei näe ja vähä piparia nuuhkimaan

    • KoneetjaLaitteet

      Verkkokauppa.com saatas aitoa kilpailua konekauppaan. Toki sieltä tilaan jo nytkin eikä tartte välttis myymälää.

    • jalmatry

      oikein kunnon seksivälinekauppa kun puuttees olevia leskiä on tuhansia.

    • sundmann

      ensiks..vaikka kaikki huppari kunkut toivoo autokaistaa ne on yleensä huoltisten yhteydessä kaupugeissa. ostoskeskuksissa syödään sisällä.tuskin noihin ostareihin mitää tosi hienosto botique tulee sama brändi joka paikassa.vaate,urheilu,puhelin,ruokaa erityylillä x 5.jotain spessuu. karkkikauppa ,alko,pomppulinna..ym...keskellä tila istuskella.

    • hfrhfhtyututu

      Seksi kauppa jossa glory holeja ja muuta kivaa,niin kuin keltaisessa ruusussa.Sais pohjalaaset poikamiehet ja ukkomiehet käyrä salaa imettääs letkuaan.Tietty naisetkin voisivat torttua ja suuta aukosta tarjota.

      • EiVoiYmmärtää

        No huh huh. Kyllä on taas ruokotoonta tekstiä. Hävetkää.


      • Lapualla sellainen oli joku vuosi sitten. Taisi olla väärä valinta paikkakunnaksi, kun lapualaaset on niin käteviä käsistään. 🤣


    • Täältäostetaan

      Ehdoton ykkönen on Veljekset Keskisen outlet

    • KylläSoonNäin

      Ruakakauppa siihen kylykehen sillätapaa, notta pääsöö autolla ripahan kiinni. Eikä siihen kohtahan mitään parkkiruutuja vaan alues johonka voi vaan kurvata, niinku me jussit tavatahan teherä. Mä haen piimäpurkin ja maitua ja ruisleipää enkä joura mitähän parkkiruutuja ettiä. Kyllä ripahan pitää päästä kii, soon varma jotta tuata näin.

    • herpa

      Vanha Sittari muuttaa uuteen paikkaan ja Kantatien kulkijat siihen päälle, niin varmasti kannattaa. Sadat muut liikkeet ympärillä, niin varmasti menestyy.

    • vegasjannu

      nyt on kyllä suomen texasin pojat innostunu...vihkikappeli---hei me asutaan suomen viimeisellä körttialueella missä puolustetaan koulujen aamuhartauksia ja ruokarukouksia. sitte tappeluhäkkejä pornokauppoja...ei oo ilmeisesti ollu ajatus ettei nuo kuulu sen suuren yleisön kauppakeskukseen? no jossain vegasissa kappeli...moniko lakeuksilla menee naimisiin niinkun elokuvissa panojen jälkeen heti kun lähtee kasinolta...niin joo unohditte toivoo sitä kasinoa....se nyt kuitenkin on kauppakeskus ei viihdekeskus k-24. ja hei sellaseen on yleensä pääsymaksu ja pukeutumiskoodi.

      • KorkeeKäyttöaste

        Lämmin kyrpylä vapaa-ajan keskukseen halutaan.


    • Halpoja naisia sais tulla postaamaan parkki paikalle. Mikäs sen mukavampaa kun antaa suihin leidille kun vaimo shoppailee.

    • ja-mitä-vielä

      Kunnon pelikauppa ja pyöräliike ja tietysti ruokapaikka mutteimitään mäkkäriä.
      Sitten tietysti Prisma kun Cittarikin tulee : )

    • hälinähelinä

      Jos joupin CM muuttaa sinne siirryn asioimaa toiseen kauppaa, en kaipaa hälinää ja härdelliä kauppareisuillani. CM:ssä on kiva asioida juuri sen rauhallisuuden takia nyt sekin sitten muuttuu mutta niin myös minun kauppani.

      • Empä_usko

        Että siellä tulee avajaisten ja ilmaisten ämpärien jaon jälkeen paljon hälinää ja härdelliä olevan.


    • Ilmolanparatiisikeskus

      Ennen oli kitulieste.Toivottavasti nyt tulee kitumarket.Alko tulee joten tapsuviinan ja kosamenttoksen ostajat voivat nukkua yönsä rauhassa..Pirtukoski asuntoautoineen pihaan mariannekarkkeja jakelemaan.

    • JörnsDöneri

      Herlevin naughty burgeris on lähes samanlaisia hampurilaisia kuin friesburgeris.
      Joku tuossa grillikeskustelussa hehkutti Tamperelaista Jörns Döner kebabbi.
      Olis kyllä Suomen parasta kebabbii.Tampereella aina jonoa kuten pizzeriaNapolissakin.

    • Ykivaan

      Jos ja kun Joupin Cittari sinne siirtyy, niin toivottavasti ruokapuoli paranee. Nythän jopa Päivölän Cittarissa on paljon monipuolisempi ruokapuoli, vrt Jouppi. Myös kasvisten laadulla on eroa, Päivölässä on jostain syystä paljon paremman näköisiä tomaatteja vrt Jouppi. Elikkä kun Cittari siirryt sinne ideaparkkiin, niin panosta ruokapuoleen, kiitos.

      Muutenkin Cittarin kannattaisi miettiä, onko se tavarapuoli liian laaja. Ostaako niitä tavaroita oikeasti kukaan, vai onko ne enemmän silmänkarkkia ja rekvisiittaa. Vähän tuntuu ainakin että suurin osa Cittarin tavaroista pölyyntyy nurkissa.

    • Cittarikuntoon

      Onhan Päivölän cittari paljon parempi kuin Joupin cittari.Johtuneko kauppiaasta.
      Himberin Masan aikoihin oli kyllä hommat hanskassa.Kodinkoneet,tietotekniikka saa kyllä olla valikoimissa.Itse olen useamman telkun ja tietsikan joupin cittarista ostanut ja muutakin elekroniikkahärpäkettä.Toi urheilutavarapuoli nyt on siinä ja siinä.

    • mätätiski

      Joupin Cittarissa olen lukemattomat kerrat huomauttanut myyjille ja käskenyt poistamaan mädäntyneet hedelmät.

    • Lapuanliike sais tulla!

    • ParitPyörykät

      Tampereen kauppahallin pyörykkäbaari sais tulla. Huomenna taas pakko lähteä Tampereelle pyörykkäbaariin syömään, on seittemääTOISTA sorttia mistä valita. Voi kun sellaasen sais lähemmäs.

    • jeeeeeeeeeee

      KFC Ideaparkkiin???

      KFC tulee Suomeen ensi vuonna
      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/kfc-tulee-suomeen-ensi-vuonna/2FVXyE6f

      Voi kun tämä jumalainen kanaravintola tulisi suoraan ja vaikka jopa ensimmäisenä Suomessa Seinäjoelle.
      https://www.kfc.com/

      • EitRait

        Ei tuu junttilaan. Pohojalaaset on tottunu syömään mättöeinesruokaa, eikä mitään tavallisesta poikkeavaa uskalleta syödä. Näköö sen jo kiinalaisravintoloista, että nipin napin kannattaa, kun väki ei osaa eikä uskalla mennä sinne syömään erilaista ruokaa. Pohojalaanen ettii ulkomaillakin paikan, josta saa nakit ja ranskikset, muuta ei osata suuhun pistää. No ehkä äireen maitoperunoota, muttei muuta. Pohojalaanen syö perunaa, nakkia, ranskalaasia ja hampurilaasta, kaikki muu on outoa ja vierasta suuhunpantavaa. Oonny tälläästen kans sitte!


    • Hygtfcbkh

      Ikea sais tulla kylkeen ja tuoda vielä lisää kauppoja ja oman ostoskeskuksen. Voisi vaikka rakentaa pelolle oikein kunnon kokoisen yhdistää hienolla kävelysilkalla ideapark kiinni sillalla vois olla putiikkeja ja ravintoloita itäkeskuksen(Helsinki) tapaan.
      Kylpyläkin vois olla. Peltotilaa kyllä riittäisi

    • Pilotti

      Mun mielestä ei pelkästään sais vaan pitää tulla ja siirtää Floridasta Kennedyn avaruuskeskus Cape Canaveral. Jos amerikas hantiin laitetaaan niin toinen mahdollisuus on Baikonur Kazastanista. Ei muutaa kuin Rasinmäki luuri käteen ja kilauttaa Trumpille ja Medevedeville ja pyytää pojat saunaan. Putinille on turha soitella se on senverran jukuripää ettei siirtoon suostu.

      • rompetta-kartanolle

        Kyllä siihen viereen mahtuisi sitten se rompetorikin, mutta nykyaikainen avaruusromun kierrätystä ylläpitävä.
        -Tämän kauppahan rupeaa olemaan hyvinkin seinäjoellä edistävää, kun kuuhun tähätään,
        -eikä mitään vaika matkalla kones vähän yskiikin, elämyksiä se vain luopi täryrys nyintä !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe