Nainen suuttui?

ihmenainenvai

Tapailin yhtä 30v misua pari viikkoa ja oltiin juttusilla joka päivä, enimmäkseen viestittelemällä. Nainen vaikutti todella kiinnostuneelta, halusi kovasti jutella ja puhuttiinkin kaikenlaisesta. Yhdessä vaiheessa vaikutti siltä että nainen halusi varovasti siirtyä puhumaan seksistä ottamalla puheeksi ystävänsä huonon seksielämän puolisonsa kanssa. Siitä keskustelu lähtikin ihan lapasesta ja nainen kertoi millaisesta seksistä tykkää, fantasioitaan ym. Sanoikin että olen komea ja kehuttiin toisiamme molemmin puolin.

Muutama päivä sitten myöhään illalla kun olin väsynyt ja äkäinen, sanoin hänelle vähän pahasti. Pyysin kuitenkin heti anteeksi, mutta kommunikaatio katkesi siihen. Pyysin uudestaan anteeksi jokainen päivä, pahoittelin sanomistani ja selitin että olin väsynyt, äkäinen, eikä tämä ollut hänen syytään millään tavalla. Mutta ei vastausta. Tässä on nyt mennyt muutama päivä ilman mitään vastausta häneltä. En minä loputtomiin ala häntä häiritsemään. Jos yhtenä iltana sanoo vähän rumasti mutta kuitenkin pyytää anteeksi useaan kertaan, kait sen normaali aikuinen pystyy hyväksymään? Eipä ole aikaisemmin tuollaista vastaan tullut. Ei enää ihmetytä miksi noin mukava ja nätti tyty on sinkku. Jos noin pienestä vetää melkein viikon mykkäkoulun päälle, toivotan vaan onnea sille miehelle joka tuollaista jaksaa katsella.

Onko kellään muulla kokemusta vastaavasta?

8

807

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnMäAinakaan

      Toivotan onnea sille naiselle, joka kanssasi päätyy yhteen.

      Kuka haluaa kumppanin, joka on niin äksy että "sanoo pahasti" lähes tuntemattomallekin...? Kuinkahan pahasti tällainen ihninen sanoo tutuilleen, ja kuinka usein...

      • olipaolettamus

        Kyllähän tuokin nainen sanoi minulle asioita jotka koin hieman loukkaavina. Sitä tapahtuu ja jossain vaiheessa tuollainen tilanne tulee väistämättä eteen jokaisessa parisuhteessa. Eihän tuossa vaiheessa edes voi tietää mitkä asiat toinen kokee loukkaavina. Uusissa suhteissa on ihan normaalia että väärinymmärryksiä tulee, eikä sitä voi tietää mistä toinen loukkaantuu ennen kun se ensimmäisen kerran tapahtuu. Varsinkin tämän tytyn kanssa vaikutti siltä että ihan kaikesta pystyi puhumaan. Eri asia on sitten jos ihminen äksyilee jatkuvasti, mutta jos tuollaisen johtopäätöksen vetää yhden virheen vuoksi ja katkaisee kommunikoinnin ihan kokonaan vaikka muuten meni tosi hyvin, se ei kyllä voi olla normaalia. Siis toivottavasti ei ole. Jokainen meistä tekee virheitä joskus ja mielestäni olennaista on se että myöntää virheensä ja pyytää anteeksi. Ei tule miesten ja naisten pariutumisesta kohta enää yhtään mitään jos yhtäkään pientä virhettä ei saa tehdä.

        Edellisessä avioliitossa minulle sanottiin pahasti jatkuvasti mutta anteeksi pyytämällä niistä aina selvittiin. Jos itse mokasin niin aina pyysin anteeksi ja aina sainkin. Noin menettelemällä ne parisuhteet kestää pidempäänkin kuin viikkoja. Miehet tekee virheitä siinä missä naisetkin, en ymmärrä nykynaisia enää yhtään jos noin pieneen asiaan katkeaa koko yhteydenpito. Ihan varmaa on myös että naisetkin kiukuttelee ja äksyilee, ehkä jopa miehiä enemmän. Mikä mahtaa olla logiikka siinä että miesten pitää vaan katsoa sitä sormien läpi mutta samalla varoa itse sanomasta yhtään mitään minkä voisi edes etäisesti tulkita loukkaavana. Ei ole kovin terveellä pohjalla suhteet jos tähän on tultu.

        Harmittaa kyllä edelleen koska muuten oli ihan huippunainen, mutta se tuli selväksi että tuo nainen ei kovin helposti anteeksi anna. Kyseessä oli vieläpä niin mitätön virhe. Tossun allehan tuollaisen kanssa olisi joutunut. Voin vain kuvitella mikä olisi ollut tilanne jos puhelimeen olisi tullut viesti joltain vanhalta hoidolta ja nainen olisi sen nähnyt. Varmasti parempi näin.

        Nykyään naiset on olevinaan niin tietoisia miehistä että yksi viesti vanhalta hoidolta tekee miehestä pettäjän, yksi väärinymmärrys riittää siihen että mies on samanlainen sika kuin kaikki muutkin miehet. Noh, onneksi löytyy vielä naisia jotka on eläinrakkaita.


    • oikearatkaisu

      Ihan oikealta ratkaisulta kuulostaa. Jos ei edes tutustuminen suju ilman että ladataan toisen päälle omat huonot fiilikset, niin jatkossa varmaan olisi vielä pahempi.Omia pahoja oloja ei ladata toisen päälle parisuhteessakaan, jos haluaa sen suhteen kestävän. Onneksi se luonne tulee esille jo ennen suhteen aloittamista.

      • mittasuhteet

        Niin niin. Naisethan ei tunnetusti koskaan lataa omia pahoja oloja miehen päälle. Se ei edes ole mikään luonteenpiirre vaan ihan perusominaisuus joka löytyy vakiona kaikista naisista. Ennen vanhaan naisia otti päähän se ettei mies koskaan pyytänyt anteeksi jatkuvaa käytöstään, nyt siihen riittää yksikin kerta vaikka kuinka olisi pahoillaan. Vaikuttaa vähän siltä että miehet on parantaneet käytöstään mutta naiset on sitten heti siirtäneet sitä maalitolppaa. Jos tyty olisi tehnyt itselleni noin, olisin ymmärtänyt ja antanut anteeksi saman tien. Sitten vasta jos siitä olisi tullut tapa, olisin laittanut poikki, enkä siltikään noin kylmästi. Kyllä on mennyt sitten huonoksi tämä maailma jos noin mitättömiä virheitä ei saa anteeksi. Ihan turha opettaa lapsiakaan pyytämään ja antamaan anteeksi jos siitä ei kerran ole mitään hyötyä tulevaisuudessa. Ei hyvältä näytä.


    • Hellowaan

      Tyttöjenvälisestäystävyydestä.

    • meikkienostamieneiauta

      Hjalliksen pitäisi selittää näille uudessa diili-ohjelmassakin kaikille: että kun tarkoitus olisi tehdä rahaa, eikä ostella jotai uusia meikkejä sun muita omaan naamaan....

    • eihunningolla

      Vanhan rouvan vinkit tulevat pyytämättä sinulle tässä :).
      Sinuna en muistelisi kyseistä naista enää sekuntiakaan.
      Perustelut: jos ihminen juoruaa parin viikon viestittelyn jälkeen jonkun kaverinsa parisuhteesta, juoruaa muiden ihmisten seksuaalisista pahoinvoinneista ja parisuhdeongelmista; neuvoni on; käänny kannoillasi äläkä taaksesi katso, älä laita viestiä, älä soita, älä tapaile. Unohda kyseinen ihminen.

      Harva ihminen jaksaa rakentaa parisuhteen huonon itsesuojeluvaiston omaavan imbesillin kanssa.
      Meinaan vain idiootti kertoilee miehelle parin viikon viestittelyn jälkeen, siis miehelle jota ei oikeasti tunne lainkaan, seksuaalisista fantasioistaan sun muuta intiimijuttua.

      Kiitä onneasi, pääsit vähällä.

    • Kelenkele

      Olet osunut arkaan paikkaan, that's it. Unohda, sinä mokasit, etkä voi enää asiaa korjata.
      Itsekin lopetin sinkkuaikana viestittelyn seinään, kun mies osui arkaan paikkaan (alkoi arvostella harrastustani, kuinka se vie rahaa ja minun pitäisi lopettaa). Ei älynnyt edes pyytää anteeksi, mutta kyseli, voiko hän soittaa, yritti soittaa pari kertaa ja ihmetteli, miksen enää vastaile.

      Ihan jo ammatin - ja ex avioliiton - takia kestän hyvinkin paljon pään aukomista jopa ventovierailta, mutta kun menee tietyn rajan yli, niin se on sitten siinä. Enkä muutenkaan näe kovin potentiaalisena kumppanina ihmistä, joka äksyilee minulle väsyneenä, vaikkemme edes parisuhteessa (tai äärimmäisen läheisiä ystäviä) ole. En minäkään äksyile tutuille ihmisille, joten en hae sellaista, joka siihen kykenee. Kuten joku mainitsi jo aiemmin, niin kyllä sitä jää miettimään, millaisia riitoja sitten läheisen ihmisen kanssa syntyy.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      53
      4472
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      72
      3336
    3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      97
      2870
    4. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      42
      2721
    5. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      136
      2245
    6. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      154
      2083
    7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      165
      1774
    8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      610
      1672
    9. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      150
      1570
    10. Kuvaile kaivattusi ulkonäköä?

      Asiallista keskustelua kiitos! Itse vastaan, naisella on isot rinnat.
      Ikävä
      85
      1355
    Aihe