Mopojat hiljenevät

Skootteri

Jokohan loppuu ihmisten marina mopopojista ja heidän häirinnästään?

Poliisi kävi eilen oikein isommalla arsenaalilla Nurmon yläkoulun/lukion parkkipaikalla ratsaamassa mopoja, ja sieltä lähti kuulemma useammasta kymmenestä kilvet kaniin.

Onhan tätä valitusta koko kesä kuultukin.

53

1079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KeppanaKeijo

      Luulis että poliiseilla olis tärkeämpääkin tehtävää kuin ratsata mopoja koulun pihalla!!!!
      Huumeveikot pyörii pitkin kaupunkia ja juopot ajelee autoilla pitkin kyliä, koululle riittää silti kymmenen poliisia tiirailemaan mopoja.
      Poliisit ei uskalla puuttua isoihin ongelmiin, mopopoikien kanssa pärjäävät vielä jotenkin.

      Tottahan se koulun pihalla on helppo saada sakkoja kirjoiteltua, tulee päivän tili helposti täyteen!

      • niinjanäintaas

        Osaksi totta, mutta suurimmaksi osaksi ei, Jos auto näkee mopopojan lähestyvän niin ihmisillä on mielessä mopon tilannenopeus, mutta kun mopopoika vetää viritetyn moponsa ääriajoille niin ihmisiä kuolee kolareissa. Monesti huumehörhöt ei tee pahaa kuin itelleen, mutta viritetyt mopot väärin käytettynä tappaa helposti ihmisiä.

        Joskus on ollut mopoauto edessä ja on aatellut et no pian ohitan, mutta en uskalla turvallisesti ohittaa koska mopoauto oli viritetty..


      • poliiiisi

        Koulujen pihallahan ne niitä huudattavat yötä päivää. On kumma kun pitää mennä koulun pihaan vapaaajallaankin vaikka niin inhotaan koulua. Yksikään huumehörhö ei ole valvottanut mutta nää mopotyypit on. Sitten on vielä nämä mopoautot joissa on sellasiset subbarit että kuskilta menee kuulo ynnä muuta,muovin palat vain lentelee kun yöllä jumputetaan,ja sivulliset kärsii. Joidenkin pitää vielä tässä maassa herätä töihinkin,nää velli housut vähät välittää.


    • Rahankeruupalkat

      Tärkeintähän ei ole suurten rikollisten jahtaaminen vaan mopopoikien sakottaminen ja tutkaaminen öisellä sivutiellä alamä
      essä.kameratolpat hoitaa sitten loput rahankeruut 7 kilometrin ylinopeudesta tyhjällä tiellä.nonii sakkokiintiö on tältä päivältä täynnä mennään syömään ja kahveelle.

      • varuspoika2011

        Tuollahan ne kävi entisellä lentosotakoululla sotkussa kahveilla harva se päivä,taitaa olla pollarit palkkakuopassa kun piti sinne mennä köyhäilemään.


    • Iitasttiina

      Hyvä että nämä pikkupojat saavat rangaistuksen. On tuota jyrinää kuunneltu riittämiin. Pari kloppia tummalla autolla kun vielä jää ajotaidottomuudesta ratsiaan niin keskusta rauhoittuu.

    • TaistoJumula

      Mustasaaressa mopomiitissä Topi meinas saada daijuun.
      Topilla oli kypärä päässä ja pahoinpitelijä keski-ikänen
      mies jakeli vartaloon niittejä.

    • Vapaamaa

      Antakaa nuorison olla.Ei siinä valkiavuorella asu ku vanhoja känkkäränkkä eläkeläisiä.Menkää bingoon.

    • Alaarvoista

      On se kumma että virkavalta menee kouluun kiusaamaan nuoria ihmisiä. Todella säälittävää toimintaa.

    • Järjenjuoksu

      Ratsiaan osallistuneet poliisit oli varsinaisia mopo asiantuntijoita, ottivat ratsattavaksi vain epäillyttävimmät mopot!
      Voi nauru sentään, luuleeko ne poliisisedät että moposta näkyy päällepäin onko se viritetty.
      Hyvä näin, säästyi muutama nuori turhalta sakolta.

    • Nibbe

      Kyllä poitsujen isukit maksavat

    • Järjenjuoksu

      Kun ne Poliisit kerrankin oli Nurmon puolella, niin olisivat menneet pitämään tutkaa Läsipuolentielle.
      Nurmon kirkolta Lapuan suuntaan on noin 3km kuudenkympin rajoitus, mutta kukaa ei aja siinä noin hiljaa.
      Siinä kun pitäis pari tuntia iltapäivällä tutkaa, niin saisi paljon paremman tilin kuin mopopoikien ratsaamisesta.
      Vuosien aikana en ole kertaakaan tuossa tutkaa nähnyt, siinä poliiseille järkevämpää työtä!

    • TtuTaas

      Kannattaas ny poliisien mennä ratsaamaan autojen ajonopeuksia tuonne Kt67:lle ideaparkin työmaan kohdalle, jossa pari kilometriä pitkä 50 km/h nopeusrajoitus, suoralla tiellä missä kaivinkone kaivaa ojan puolella liittymää pienellä alueella. Varmuuden vuoksi on laitettu koko parin kilometrin pituinen suora 50 km/h rajoitetuksi. Kyllä vaan autot kaahailee pitkälti yli 80:ä ja hieman vaan siinä kaivinkoneen kohdalla pudottaa nopeutta, ja taas kaasu pohjaan. Sinne molempiin päihin ratsia, niin lähtee käytännössä kaikilta kortti kuivumaan. Helppo tutkata kun suora tie ja leveä pientare, mihinkä ottaa autoja sivuun.

      • dgfdgfdgf

        Tai tuottajantielle, siellä päästellään neljän jälkeen suruttä seitsemääkymppiä.


    • Nahkafagotti

      Ihan hyvä että hiljenee hetkeksi. Eihän nuo rääpööt enää osaa kuin lutkuttaa
      sen paskan värkkinsä kaasua ja pelata pleikkaa. Kotoahan tuokin tietysti lähtee, ettei
      osata kunnioittaa alueella asuvia. Sakkoja vaan, niin kotonakin tiedetään mitä tapahtuu.

    • swedrftyguh

      Hyvä, että tulevaisuuden toivot saavat hieman ohjausta elämän polulle.

      Joku oli huolestunut huumeista, niin samalla kai olisi voinut suorittaa tälläisenkin tarkistuksen. Nuorten huumaavien päihteidenkäyttö, kun taitaa olla kohtuu suosittua?

    • ylinopeuskävelijä

      Laitetaan vain katsos 10km/h nopeusrajoitus kaikkialle, eli heti rävähtää 560EUR sakko jos sen ylität kokonaan kaupunkialueelle, peltipoliisit jokakulmaan.

      Kuten jossain Citymarketin parkissa oli tuollainen: 10km/h nopeusrajoitus rangaistuksen uhalla: kun normaali ihminen kävelee n. 5-6 km/h, reippaasti kävelevä ihminen saisi jo sakot.

      Missään kaupunkialueilla ei saisi ajaa yli 10km/h ei saisi, mutta sitä nopeammin kävellä tietysti saa.

      Taajama-alueiden ulkopuolella aluerajoitukset sitten normaalit, pelkästään taajamissa kaikille ajoneuvoille, kävelijöille, autoille, pyöräilijöille, juoksijoille, uimareillekin: 10km/h maksimirajoitus, erityisesti valvotaan henkilöautoja, jos henkilö auto ylittää tuon rajoituksen ajamalla 20km/h kortti on pois vähintään 5 vuodeksi.

    • Bernerijakaverit

      Nykyään on tärkeintä kirjoittaa vain pirusti sakkoja. Mopojen sakottamisestakin on varmaan laitettu tavoite hallituksen toimesta, kuten on käynyt kameratolppienkin kanssa.

    • Mopojen kilpiä vietiin kuusi kpl. Aloittaja liiottelee lukumääriä. Juttu Ilkan sivulla 15 perjantaina 28.9.

    • kyllästynyt

      Aivan hemmetin oikein. Yökaudet huudattavat noita viritettyjä romuja,kiva herätä aamulla töihin kun ei yöllä saa nukuttua näitten tähden. Tietävätkö näiden vanhemmat missä jälkikasvu menee.

    • Kilvetpoisjasakkoa

      Hienoa toimintaa! Pois nämä liikennehäiriköt!

    • ekioon

      Tää mopo poikien/tyttöjen kyttäys on helppo keino saada poliisi päälliköt tyytyväisiksi kirjoitettujen sakkojen määrästä.Kumpiko on mielestäsi parempi mopoilija joka ajelee viritetyllä mopolla tai kännää/käyttää huumeita ja keikkaa mummoja jne..Kylillä kulkee paljon isompiakin konnia jne kun nämä mopoilijat,mutta eipä taida poliisin resurssit heihin riittää??

    • PoliisimestariSisu

      Ei voi muuta kuin nauraa näille poliisimiehille, jotka on niin polleeta poikaa kun pääsevät sakottamaan koulun pihalle mopopoikia ja tyttöjä!
      Tositilanteesta kun poliisia oikeesti tarvitaan, niin paskovat housuunsa.
      Menisivät tekemään oikeita poliisin töitä, niitä kyllä riittää mutta riittääkö rohkeus???

    • Huuugoo

      Täytyy näillä tenavilla joku kuri olla kun kotona ei ole mitään rajoja. Isät ovat poissa kuvioista ja äidit eivät uskalla puuttua kultamussukoiden ajeluihin. Hyvä että oppivat että rikoksesta seuraa rangaistus. Viritetty mopo valtiolle.

      • sivustaseurannut

        Voi kuule mä olen isänä virittänyt kaikkien lapsieni mopot ja heidän kaveriensakkin mopoja ja ollut tyytyväinen etteivät läträä kaljan ja muun kanssa..!!Muuta mettään keskelle korpea jos sua mopoilu haittaa!Tulee mieleen entinen naapuri joka tykkäsi kivitellä mopo poikia/tyttöjä kun näki vaikkeivat mitään pahaa tehneet..Eräs kaunis aamu kun kivittäjä heräsi oli poolosta viillelty renkaat puhki,maalipinnat jne...Ei kivittänyt sen jälkeen nuoria enää..


    • TenuKeppi

      Tuntuu että nämä mopopojat on pahempia rikollisia kuin rattijuopot tai huumepäissään ajelevat huumehörhöt!
      Koulujen pihoille näitä poliiseja riittää kasapäin, mutta liikenteenvalvontaan pääteille ei niitä ei saa kirveelläkään.
      Se on iso rikos ajaa mopolla viittäkymppiä, siihen kannattaa resursseja uhrata. Antaa rattijuoppojen ja huumehörhöjen tappaa muutama syytön, ei niillä niin väliä kunhan mopopojat saadaan kuriin.
      Kyllä on Poliiseilla pallo hukassa, ei voi muuta sanoa!

      • ikää60

        Olen samaa mieltä, pahimmat rötöstelijät saavat tehdä rikoksia kaikessa rauhassa, kun poliisit kurittavat nuoria mopoilijoita. Toki heillekin on yhteiset pelisäännöt liikenteessä tultava tutuiksi, mutta ... Näistä nuorista joku voi tulevaisuudessa hakeutua alalle, jossa hyvä ajotaito on välttämätön. Vain harjoittelemalla ajamista voi kehittyä kuljettajana.
        Poliiseilla on velvollisuus saapua paikalle, kun ilmoituksia tulee riittävästi. Joukossa on samoja ilmoituksen tekijöitä , joita häiritsee kaikki äänet.

        Menevät nuoret minne tahansa, niin aina joku valittaa. Jos istuu kotona tietokoneen ääressä, niin valitetaan, että pitäisi liikkua ja olla sosiaalinen. Ei ole nuorilla helppoa täällä aikuisten maailmassa. Osa aikuisista on hypännyt nuoruusvaiheen yli ?

        Mopovaihe kestää muutaman vuoden ja mopo vaihtuu autoon. Valittajat unohtavat tosiasian, että hekin vanhenevat ja kuulo heikkenee. Kuulosuojaimet ja korvatulpat ovat hyvä apuväline ennen kuulon heikkenemistä ja vanhainkodissa ei enää mopon pärinöitä tarvitse kuunnella.


      • lallusta

        Mopovaihe kestää muutaman vuoden...kyllä näin on. Mutta miksi ihmeesä pitää niitä mopoja vinguttaa lähiöissä ja talojen vieressä. Menisivät kaupungin ulkopuolelle rälläämään,aavaa kyllä riittää. Tämä on taas näitä juttuja että helppo kommentoida kun ei koske itseä. Siis miksi pitää huudattaa mopoja keskellä asutusta ja häiriköidä. Nurmossa tämä ongelma on ollut jo vuosia. Valkiavuoren koulu ja Yläaste,eikö muuta ajelu paikkaa ole.


      • TenuKeppi
        lallusta kirjoitti:

        Mopovaihe kestää muutaman vuoden...kyllä näin on. Mutta miksi ihmeesä pitää niitä mopoja vinguttaa lähiöissä ja talojen vieressä. Menisivät kaupungin ulkopuolelle rälläämään,aavaa kyllä riittää. Tämä on taas näitä juttuja että helppo kommentoida kun ei koske itseä. Siis miksi pitää huudattaa mopoja keskellä asutusta ja häiriköidä. Nurmossa tämä ongelma on ollut jo vuosia. Valkiavuoren koulu ja Yläaste,eikö muuta ajelu paikkaa ole.

        Ei tuo lähiöissä kruisailu ja huudatus sillä poistu että mennään koululle pitämään ratsia. Sillä voidaan saada muutama mopopoika pois porukasta mutta suurin osa jää jäljelle.
        Eikö poliisien pitäisi mennä illalla ja yöllä pitämään ratsiaa ja hajottamaan nuo meetingit, siellä kun kirjoittaa kaikille sakot, niin johan alkaa hiljentyä.

        Kouluaikana sitä pärinää riittää joka tapauksessa, kun porukat tulee ja lähtee koulusta ja siinä pärinässä ei ole mitään laitonta.


    • hgfgsdf

      Ei paljon päätä pakota joitakin mopopoikia (ei nyt pilata kaikkien mainetta...)
      Tänäänkin yksi darwinpalkinnon tavoittelija lähti ympyrästä ylämäkeen keula pystyssä, vaikka seuraava auto tuli ihan perässä. Pieni horjahdus, ja mopoilijan osia olisi kerätty auton alta.

      On niistä ratsioista jotain hyötyä, vähään aikaan ei ole Hyllykalliolla osunut silmiin rekisterikilvettömiä mopoja, tai sellaisia joista kilpi on taivutettu piiloon. Eikä ole purtsillakaan hetkeen tullut mopoja vastaan. Yhdelle sukupolvelle saatu jotain opetettua, mutta tuleeko seuraava vuosikerta vielä ennen talvea?

      • teukka.t

        Hei, olikos autoilijan turvaväli ihan riittävä jos ei ehdi reagoimaan mopoilijan kaatumiseen, äkkijarrutukseen tai muuhun sellaiseen.
        Autoilijalta kortti pois jos tahalleen ajaa ihan mopoilijan rekisterikilvessä kiinni!!


    • näinsemeneee

      Tässä jokunen vuosi yksi keulijoista menetti henkensä. Nopeasti asiat unohtuu. Uusi sukupolvi kokeilee samat asiat ja lyövät päätä seinään.

    • PakkasPoika

      Kyllä tämä tästä. Meidän mopopoika on jo muutamana iltana tullut kahdeksan pintaan kotiin, kun on niin kylmä, ettei tarkene olla pihalla.

    • Viilakäteen

      Kävellessäkin voi liukastua ja kuolla. Yhtä todennäköistä on kuolla viritetyllä mopolla. Jos mopon tekniikka ja jarrut on tikissä, niin virityksillä ei ole mitään merkitystä, kuoleeko joku vai ei. Itselläkin nuorena PV kulki sataa ja yhtää vaaratilannetta ei ollut. Jos omat lapseni mopon haluavat, niin mopot viritetään, ihan turvallisuus syistä. Nämä täysin vakiot mopot on ihan tappo pelejä, koska niillä ei pysy muun liikenteen mukana.

    • Jäjjälö

      Mopopoitsujen isit puolustavat poikiaan tällä palstalla. No yksi kaahari törmäsi jo autoon pohjassa. Kyllä se on hyvä että poliisit ratsaavat poikia vaikka isit antaisivat poitsujen kaahailla viritetyillä mopoilla.

    • Lakipelaamaa

      Vanhemmat ei valvo mitään. Hyvä jotta poliisit ratsaa myös mopoautokaahareita.

    • PoliisimestariSisu

      Juu, poliisit valittaa resurssipulasta, ei ehditä joka rikospaikalle asioita hoitamaan.
      Silti riittää 10 poliisia koulun pihalle ihmettelemään mopoja, eivät vissiin ole kloppeina päässeet tutkimaan ja ajamaan niillä tarpeeksi!

      • Tyttelityyt

        Tietty se harmittaa sinua. Maksa vain se sakko ja opi jotakin. Olet isä ja mallina pojallesi. Asennetta!!


      • PoliisimestariSisu

        Tottahan toki maksetaan, se oo mies eikä mikään jonka poika ei sakkoja saa.
        Vellihousut ajaa neljääkymppiä ja pelaa säbää, meirän poika on eri maata.
        Ei meillä pelätä poliisia, niille nauretahan!


      • Peukalokeskelläkämmentä
        Tyttelityyt kirjoitti:

        Tietty se harmittaa sinua. Maksa vain se sakko ja opi jotakin. Olet isä ja mallina pojallesi. Asennetta!!

        Sua taitaa harmittaa se, kun et pysty opettamaan lapsellesi, kuinka mopo saadaan kulkemaan😉


      • Pullisteluloppu
        PoliisimestariSisu kirjoitti:

        Tottahan toki maksetaan, se oo mies eikä mikään jonka poika ei sakkoja saa.
        Vellihousut ajaa neljääkymppiä ja pelaa säbää, meirän poika on eri maata.
        Ei meillä pelätä poliisia, niille nauretahan!

        Voi tulla itku kun poitsu tuo kävellen sakon kotiin ja mopotti pitää iskän (poistullessa ei enää korttia)hakea katsastuskonttuurilta. Veroseuraamus tulee myöhemmin


      • PoliisimestariSisu

        Ei sitä mopoa nyt tarvii moottoripyöräksi virittää, sen verran trimmataan että kulkee 55-60km/h. Tuosta ei saa kuin muutaman kympin sakon ja sen nyt maksaa poika omista viikkorahoistaan.

        Silloin kun itse mopoilin, olisko ollut 80-lukua, niin kaikki Soliferit ja Tunturit kulki 50-60km/h kun rattaita vaihdeltiin.
        Siihen aikaan poliiseilla ei ollut aikaa / kiinnostusta mopopoikia ratsata, niillä oli tärkeämpääkin tekemistä.
        Pojat on edelleen poikia, mutta poliisit on mitä on!


      • Hihihahhahhaaa
        PoliisimestariSisu kirjoitti:

        Tottahan toki maksetaan, se oo mies eikä mikään jonka poika ei sakkoja saa.
        Vellihousut ajaa neljääkymppiä ja pelaa säbää, meirän poika on eri maata.
        Ei meillä pelätä poliisia, niille nauretahan!

        Työttömyyskorvauksesi tuskin riittää sakon maksuun. Mutta Jos et parempaan pysty kuin poliiseille hihittelyyn niin sääli.


      • elmoserkinpoika
        PoliisimestariSisu kirjoitti:

        Tottahan toki maksetaan, se oo mies eikä mikään jonka poika ei sakkoja saa.
        Vellihousut ajaa neljääkymppiä ja pelaa säbää, meirän poika on eri maata.
        Ei meillä pelätä poliisia, niille nauretahan!

        On siinäkin oikein perusjuntti.


      • Anonyymi
        PoliisimestariSisu kirjoitti:

        Ei sitä mopoa nyt tarvii moottoripyöräksi virittää, sen verran trimmataan että kulkee 55-60km/h. Tuosta ei saa kuin muutaman kympin sakon ja sen nyt maksaa poika omista viikkorahoistaan.

        Silloin kun itse mopoilin, olisko ollut 80-lukua, niin kaikki Soliferit ja Tunturit kulki 50-60km/h kun rattaita vaihdeltiin.
        Siihen aikaan poliiseilla ei ollut aikaa / kiinnostusta mopopoikia ratsata, niillä oli tärkeämpääkin tekemistä.
        Pojat on edelleen poikia, mutta poliisit on mitä on!

        Mnjooo silloin oli vielä Liikkuva Poliisi poliitikotkin pelkäs sitä ne oli lahjomattomia


    • Korruptiojepet

      Helppoa rahaa 4000 euroa kuukaudessa tienaaville akavalaisille ha ha ha poliiseille.
      Kameratolpat ja akavalaiset korttelipoliisit pelastavat suomen talouden.Mennäänpä mondeoon syömään.roistot tehkööt keikkaa.onhan meillä sopimus että ei häiritä miehiä töissä.

    • Poliisinikorruptio

      Se on just näin.Nämä vesku calliot ja eerikkilän pekat ovat hyviä esimerkkejä ex poliiseista.huumeet leviää ja virkaveljet nukkuu

      • Anonyymi

        Tästähän vois vetää oikeusjutun kun oikeen nimillä kirjoitetaan ja sitten vielä irvaillaaan👮🏻‍♂️


    • Kivikautisetlait

      70 luvulla pappatunurit ja muut soliferit kulki tosiaan rattaita vaihtamalla sen 60 70kmh mutta rumpujarrut jotka olivat tehottomia.Nykyään skoottereissa ja derbeissä ym on levyjarrut ja valmistajana brembo sekä nissin.lähes 125 kuutioisten moottoripyörien jarrutehot.Poliisitkin ovat pääasiassa sitä mieltä että mopojen nopeus pitäisi nostaa 60 km tunnisss koska nykymopojen rakenne on ihan eri planeetalta kuin emnen.Lainsäätäjille asia ei käy koska sakkotulot romahtaisivat.Suomen tieliikennelakien mukaan sähköpolkupyörän maksiminopeus on vain 25 km tunnissa joten poliisit vaan tutkaamaan sähköpyöriä

    • Mopoholisti

      Normi liikenteenvalvonta ei nykyään poliiseja juuri kiiinnosta, kaikki energia käytetään mopopoikien kyttäämiseen ja ratsaamiseen!
      Puhallusratsioita ei pidetä, silloin puhallutetaan kun rattijuoppo rysäyttää kolarin.
      Just ajelin kaupungilla, suojatien eteen pysähtyneen auton ohitti toinen auto miljoonaa, vähällä oli ettei jalankulkija jäänyt alle.
      Tuossa olisi poliiseille valvottavaa ja ovat oikeasti vaarallisia juttuja.
      Ei sillä ole mitään merkitystä kulkeeko mopo 45km/h vai 60km/h, järkeä peliin poliisit!

    • Kypäräkallellaan

      Yhteiskunta maksaa kaaharimopokuskien vammautumiset. On siten vähän väliä...

      • 70kmhsopivanopeusmopoill

        Älä nyt kitise, nuorilla on hoksottimet vielä kunnossa, toisin kun sulla.


    • KeppanaKeijo

      Alkupäässä tätä ketjua moitin, ettei poliisit pidä ratsioita tienpäällä vaan keskittyvät mopopoikien kyttäämiseen.
      Tänään tapahtui ihme, poliiseilla oli puhallusratsia Nurmon koulun lähettyvillä, todella hyvä juttu tämä!
      Käy poliisit todennäköisesti lukemassa Suomi24 palstaa😉
      Onneksi tuli eilen otettua sen verran vähän alkomahoolia että ei lähtenyt kortti ratsiassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      694
      5460
    2. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      163
      4231
    3. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4013
    4. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      50
      3840
    5. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      3171
    6. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      22
      2650
    7. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      2490
    8. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      34
      2486
    9. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      58
      2316
    10. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      30
      2227
    Aihe