Peter Criss rumpalitaituri

crissthebest

Maailmassa on monia loistavia heavyrumpaleita, mutta on vain yksi joka on täysin ylitse muiden: Hän on Kissin legendaarinen PETER CRISS. Criss soittaa täysin omassa kastissaan vertailtaessa häntä muihin rumpaleihin. Edes ex-kiss rumpalit Singer ja Carr eivät pääse lähellekään siihen agressiivisenn atmosfääriin jonka Criss luo rumpusooloillaan. Crissillä on aivan omintakeinen ja kopioimaton tyyli. Hänen soittonsa on hyvin persoonallinen ja pelkästään nauhahalta kuulemalta voi todeta, että siellä soittaa legendaarinen Criss. Criss on kaikkienaikojen rumpali, ikoni eläessään. Tuskin Kiss olisi koskaan noussut maailmanmaineeseen ilman karismaattista ja upeaa Crissiä. Kissin alamäki alkoikin Crissin poistuttua kuvioista ja uusi tuleminen tuli vasta kun ReUnion toteutui Crissin johdolla. Toivon, että Crissille pitkää ikää, sillä hänen kaltaistaan rumpalia tuskin enää koskaan näemme. Criss elää ikuisesti musiikissamme.

11

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuplapasarit

      Samaa mieltä olen minäkin ja hän joutui käyttämään salanimeä, koska lehdistöt, fanit, ilmeisesti oli likaa hänen sietokyvylleen, tällaista niemeä hän tietääkseni käytti ja se oli pelkkä naamio ja piiloutumiskeino RETEP SSIRC.

    • Lakuuni

      Ei oo paras vaikka hyvä onkin, Mötley Cruun rumpali on aivan sika kova, mutta tässä on teille tosi taituri Tämä rumpalisankari tulee Turkista ja varmasti maailman kovimpia, katastelkaas YouTubesta
      Pawel Burana

    • Anonyymi

      Chris Slade on selvästi nopeempi kuin Peter Criss .
      ACDC ssä ollessa takoi sellaiset lukemat mittariin ettei kuka tule samana pystyyn ikinä koskaan.

    • Anonyymi

      Voi näitä parkoja, jotka ovat tähän vitsialoitukseen vastanneet. Tämä sama typerä peter criss teksti on pyörinyt palstalla vuosia. Kului aikaa kuinka kauan tahansa, aina tulee joku, joka kaivaa petercriss-viestin naftaliinista ja läjäyttää sen palstalle. "Criss elää ikuisesti ."

    • Anonyymi

      Criss on myös minulle yksi tärkeimmistä rock rumpaleista. Pirunmoinen groove oli hänellä soitossaan.

    • Anonyymi

      Crissin ääni on niin hyvä että joskus tulee kuunneltua hänen soolouransa skeidaa, humppa iskelmää. Mutta se ääni on vaan niin hyvä että ei väliä vaikka biisit kuraa.

    • Anonyymi

      Katsoin youtubesta vuodelta 92 kuvattua Crissin keikkaa ja mies veti rumpuja aivan kuin KISSissä ollessaan vuonna 75, en väitä että mies olisi "maailman paras" rumpali, enemmänkin ihmettelen mihin kaverin taidot hävisivät neljässä vuodessa? Vuoden 96 Reunion kiertueella miehen rumpalointi on lähes yhtä kamalaa kuin vuoden 79 Dynasty rundilla, mitä vuosien 92-96 välillä tapahtui?

      • Anonyymi

        Kun Criss jälleen liittyi KISSiin Gene ja Paul imivät miehen elinvoimat pois, ilman KISSiä Criss tosiaan oli pirteämpi ja elämän iloa täynnä 90-luvun alussa. KISSiin paluu oli Crissille liikaa, Paul ja Gene käyttivät miestä hyväksi vain imagon myymiseen, Criss itse ei saanut edes osuutta fanituote myynnistä, eikä hänen haluttu soittavan Psycho Circus levyllä. Criss sai yhtä keikkaa kohti 20 000 dollaria mikä oli aivan surkea kitupalkka, Crissin muija Gigi vaati lisää ja lisää mutta Paul ei suostunut, Mr.Miserynä tunnettu Criss otti tästä itseensä ja lähti lätkimään, Eric Singer korvasi Crissin ja puki Catman tamineet ylleen, fanit eivät välittäneet, eivätkä ostaneet Crissin One For All lättyä koska Tommy Thayer ja Bruce Kulick aivopesivät fanikunnan sabotoimaan Crissin uraa.


    • Anonyymi

      Criss äänitti Kissistä lähdettyään albumin Let Me Rock You, joka sisälsi Vinnie Vincentin säveltämän kappaleen Tears, Let Me Rock Youa ei julkaistu Yhdysvalloissa koska KISS koki Crissin uhaksi ja pelkäsi Vincentin säveltämän Tears kappaleen nousevan hitiksi, KISS oli uhannut levy yhtiölle lähtevänsä lätkimään toiselle lafkalle jos Criss saisi menestystä, levy haudattiin vaivihkaa eikä sen promootioon satsattu. Euroopassa Crissillä ei ollut mahdollisuuksia sillä noihin aikoihin eurooppalaiset tuhosivat tärykalvojaan Italo Disco/Eurosynth Pop sekä NWOBHM kuonalla.

      Criss lives forever.

      • Anonyymi

        NWoBHM ei todellakaan ole mitään kuonaa. Jos kuonaa etsit, löydät sitä nimenomaan jenkkien suunnalta, heidän käsityksensä heavy metallista kun oli ylituotettu kaupallinen teinityttöjen purkkapoppirokki, jossa tärkeintä oli, että tukka oli hyvin ja pakkelit pysyivät naamalla. Kiss taas oli vain pikkupoikien jännä meikkibändi, jonka suosiokin notkahti juuri samaan aikaan, kun meikit lähtivät naamalta. Suosio taisi olla jossakin muualla kuin musiikissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        NWoBHM ei todellakaan ole mitään kuonaa. Jos kuonaa etsit, löydät sitä nimenomaan jenkkien suunnalta, heidän käsityksensä heavy metallista kun oli ylituotettu kaupallinen teinityttöjen purkkapoppirokki, jossa tärkeintä oli, että tukka oli hyvin ja pakkelit pysyivät naamalla. Kiss taas oli vain pikkupoikien jännä meikkibändi, jonka suosiokin notkahti juuri samaan aikaan, kun meikit lähtivät naamalta. Suosio taisi olla jossakin muualla kuin musiikissa.

        Älä jauha sontaa, kyllä ne britti bändit anarkismeineen ja paholaisineen olivat kaupallisia siinä missä jenkki bänditkin. Se ettet ole sitä vielä huomannut onkin ehkä sitten se surullisin asia. Se että joku britti poppoo harrastaa kristillistä itse ruoskintaa vikisemällä ristiretkien kaameuksista ei tarkoita etteikö tuo poppoo olisi kaupallinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe