Jumala ja iankaikkinen elämä on totta

kauanuskossa

Seurakunnan rukoustilaisuudessa oli ihana todistus Jumalan maailmasta. Keksi-ikäinen mies kertoi ja mitä hän on kokenut ja kertoi myös lapsensa kokemuksen.
Kerran, sanotaan tässä Pasi, oli mennyt tapamaan uskomatonta ystäväänsä Tomia ja pääsi jotenkin sisään kun näki valot palavan ja vaikka mies ei tullut avamaan ovea. Ystävä makasi lattialla selällään kädet levällä ja oli silminnähden hyvin heikossa kunnossa. Uskovana Pasi ei voinut hädissään alussa tehdä muuta kuin kysyä, että haluaako Tomi antaa elämän Jeesukselle. Oli vielä kysynyt, että jos kuulet ääneni, niin purista kaksi kertaa sormista. Merkkinä kysymykseen Tomi puristi kädestä kaksi kertaa. . Pasi julisti Tomille Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä kaikki synnit anteeksi. Naapurin avustama ambulanssi soitettiin ja jo ennen sen tuloa he yrittivät elvyttää kaveria tuloksetta ja myös ensihoitajien yritykset osottautuivat turhiksi.

Kului noin vuosi Tomin kuolemasta ja kun Pasin noin neljän viiden vuoden ikäinen poika sairastui vakavasti ja lapsi joutui vaikeaan leikkaukseen. Seitsemäntoista kasvainta poistettiin ja niitä oli päässäkin. Pitkän operaation aikana lapsen tila heikkeni ja hän miltei jo menehtyi mutta saatiin elintoiminnot jälleen pelaamaan.
Toivuttuaan poika kertoi että leikkauksen aikana hän oli tullut pois itsestä ja ollut katonrajassa. Sitten vierelle oli ilmestynyt kirkas olento joka oli sanonut että " nyt lähdemme kotiin." Olivat sitten menneet seinän läpi ja pian lähestyneet ihanaa kaupunkia. jossa oli valtava sädehtivä helmiportti. Kaupungissa oli ollut kaikkea valtavan ihanaa, hyvä olla ja kauniita kukkia ja hedelmäpuita, joissa oli sellaisia hedelmiä ettei hän ollut koskaan nähnyt maan pääällä. Puiden alla oli ollut sovussa eläimiä, susi, leijoa ja lammas, kultaisia katuja ja ihana kristallivirta, jonka yli oli tullut kuin veneessä jokin hahmo ja se kerojan ystävä Tomi, joka kuoli. Poika oli vielä tunnistanut isänsä kaverin ja kysynyt, että sinäkö Tomi olet täällä. Tomi oli ollut valtavan puhdas ja sädehtinyt onnea. Oli pyytänyt kertoa terveisiä Pasille ja pojan isosiskolle Mirjamille. Oli vielä pyytänyt sanomaan, että Pasi minä pelastuin ryövärinarmolla. Oli se ollut Pasille huojennus, kun hän oli koko vuoden ajatellut, joskus yölläkin. että ehtikö ystävä saada kohdalleen pelastuksen ennen kuolemaansa.
Kertoja oli ihmiessään niinkin nuoren lapsen keroontaa.

Nimet tässä on muutettu ja minulla on miehen lupa kertoa tämä todistus tosille.

8

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eikiitosjeesus

      Tarinoita riittää. Mutta älä turhaan osta ikuisen elämän optiota. Lunastajaa ei löydy.
      Maasta olet sinä tullut jne.

      • ei.riitä

        ... mutta kun tuo ei kuules ihan kaikille riitä.


    • tämähänonrikos

      Siis uskovat eivät hälyttäneet heti apua.

      • joopa.joo

        Eivätkö? Ketkä he?


    • Kauanuskossa

      Antoivat puhallus,-ja paineluelvytystä. Mies huusi heti naapuria soittamaan apua, naapuri tuli paikalle elvyttämään. Ja rukouksen aikana mies oli vielä elossa kun puristi kättä. Ei siinä lyhyessä rukouksessa varmaan kymmentä sekunttia mennyt. Ei ollut merkitystä henkiin jäämiseen. Aika harva maallikko rohkenee aloittaa puhalluselvytyksen. No mies pääsi Herran luo.

    • usciss

      Kuolemanrajakokemukset on verrattavissa UFO-kokemuksiin . Kummatkin ovat varmaankin ihan totta ja oikeita, mutta peräisin pahasta joka haluaa eksyttää pois totuudesta. Pois ainoan oikean Jumalan ja vapahtajan luota. Olkaa varovaisia näiden suhteen, älkäkä kaikkea suvaitko sinisilmäisesti.
      Pohtikaa tarkaan mihin uskotte!

    • kauanuskossa

      Kyllä Jumala voi antaa harkintansa mukaan uskon vahvistukseksi kokemuksia tulevasta elämästä. Siihen antaa viitteitä Uusi testamentti ja oli Paavalillakin kokemus jossa hän ei tiedä oliko ruumiissaan vai poissa ruumista. Jotkut ovat sitä mieltä että tämä tapahtui kun hänet kerran piestiin ja luultiin jopa kuolleeksi ja raahattiin kaupungin ulkopuolelle. "Paavalia kivitettiin, ja hänet raahattiin kaupungin ulkopuolelle, koska hänen luultiin ... veivät he hänen ulos kaupungista, ja luulivat hänen kuolleeksi. Apt. 14. luku.

      Minun on pakko kerskailla, vaikkei siitä hyötyä olekaan. Siirryn nyt näkyihin ja Herran ilmestyksiin. 2 Tunnen erään Kristuksen oman, joka neljätoista vuotta sitten temmattiin kolmanteen taivaaseen. Oliko hän silloin ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala. 3 -- 4 Ja tästä miehestä tiedän, että hänet temmattiin paratiisiin ja hän kuuli sanoja, joita ihminen ei voi eikä saa lausua. Oliko hän ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala. 5 Tästä miehestä minä kerskailen, itsestäni en, paitsi heikkoudestani. 2 Kor. 12:

      Kyllä Raamatun mukaan Jumala voi antaa noita kokemuksia ja silloin ne ovat ainakin Jumalasta jos vahvistavat uskoa ja luottamusta Jumalaan.

    • minenmeekaupunkiin

      Ihana kaupunkiko?
      Kaupungithan ovat kauheita synninpesiä!
      Minusta Luojan luoma luonto puhuu parhaiten viattomuudesta.
      Taidatkin olla urbaani zombi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe