Uhkaako vasemmiston menestyminen Suomen menestystä

Jokaisella ihmisellä on sydän vasemmalla puolella. Muutkin kuin vasemmistolaiset tuntevat sympatioita heikko-osaisia kohtaan mm. minä, Ruuneperi.

Vasemmiston suosio on taloudellisessa mielessä vinoutunutta. Se johtaa siihen, että
rupusakiksi sanottujen oikeuksia ylipuolustetaan. Kun tällaista epäsosiaalisuuteen taipuvaista, ehkä juoppoja, laiskaa ja vähälahjaistakin ruvetaan suosimaan niin kalliiksi tulee, Älykkäiden ja ahkerien ihmisten johdosta me menestymme.

Hyvin menestyvien ihmisten oikeustaju pitää saada paremmaksi. Hyväosaisten pitää itse oppia jakamaan suuresta hyvästään lisäkähminnän sijasta.

Kun vasemmisto saa nyt suosiota ja joutuu myös hallitusvastuuseen, joutuvat puolueet yhdessä rakentamaan hallitusohjelman jonka kaikki hyväksyvät.

Monipuoluejärjestelmä luo siis muita hallintotapoja paremmat mahdollisuudet kehittää yhteiskuntaa kuin yksipuoluejärjestelmät tai diktatuurit. Suomi on tässä mielessä edistysmielinen ja toiveita paremmasta on.

22

330

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Älykkäiden ja ahkerien ihmisten johdosta me menestymme."
      WOW.
      Ja ne löytyvät ainoastaan ääriporvaristosta.
      Vielä kerran WOW.

      • mistä.tietosi.ovat

        ".....Ja ne löytyvät ainoastaan ääriporvaristosta.
        Vielä kerran WOW."

        Kuinka älykkyyttä mitataan ja löytyvätkö kaikki Suomi nimisen valtion älykkäät ääriporvaristosta?
        Mihin perusta WOW huutosi ja tietosi?

        Porvareiden järki liikkuu rahassa!


      • Vain ja ainoastaan hämmästynyt "wow".
        En olisi voinut uskoa että joku vielä toistaa suustaan noita vanhoja, parjaavia ja loukkaavia kliseitä " tällaista epäsosiaalisuuteen taipuvaista, ehkä juoppoja, laiskaa ja vähälahjaistakin ruvetaan suosimaan ".


    • miksi.näin

      Näitten älykkäiden ja ahkerien ihmisten (niiden jotka kahmivat vain itselleen lisää) olisi myös syytä oppia, että on myös ahkeria tyhmempiä, jotka kuitenkin auttavat vähästäänkin huonompiosaisia. Ahneus ei loista heidän silmistään, vaan auttamisen halu.
      Miljoonien kerääjät uskottelevat olevansa yli-ihmisiä, joille kuuluu kaikki rikkaus, ja siitä täytyy pitää kiinni. Tyhmästä päästä täytyy kärsiä, on rikkaan motto.

    • SDP.paras

      Kukahan se tämän maan raskaat työt on tehnyt ja maksanut työllä sotavelat?

      Se on just se vasemmisto! Herrat pitivät puheitam, porvaristo julisti aatetta ja soimasi vasemmistoa. Raskaan työn raatajat , ne työläiset, kannattavat vasemmistoa ja heihin kuulun minäkin.
      Aina köyhän asialla, eikä sydän siirry oikealle, edes piirustuksessa.

    • Pertikk

      Onko se ahneutta jos tavoittelee parempaa, itekkin tavoittelin mammonaa vieraan töissä ja yrittäjänä kunnes huomasin viisikymppisenä ettei minusta tullut rikasta.
      Vieläkin sitämieltä yrittäjältä vaaditaan kunnianhimoa menestymiseen, jos ajatellaan yhteiskuntaa niin oikeisto vaalii yritteliäisyyttä ja lopulta siitä koituu hyötyä vähempiosaisile kunhan oikeudenmukaisuus toteutuu.

    • SyväEpärehellisyys

      Vasemmisto vihreiden syvä naivismi uhkaa maatamme.
      Se on pakko kulttuuri marxistmi.
      Suomesta halutaan pakolla rakentaa turvaton murjaanilandia,. Pohjolan kongo.

      • Häkö.mitäkö

        Murjaani lakritsistin värinen sitäkö tarkoitit


    • Hallaahon.äänestäjä44

      Ei uhkaa. Kommunistipuolueella ei ole rahaa osallistua vaaleihin. Vasliitto elää puoluetuella,
      yksikään sen edustaja ei pääse mihinkään töihin eduskunnan ulkopuolella, joten ne joutuvat
      roikkumaa ELÄKKEELLE ASTI eduskunnassa, pahin esimerkki on Uusimaa
      jossa vasliiton edeltäjällä oli luokkaa 3 edustajaa paristakymmenestä menneinä vuosia ja nyt yksi edustaja kolmestakymmenestä koska nykyinen nynny kansakoululainen on pilannut kannatuksen eikä voi poistua ennen kuin eläkkeelle pääsee

      vasliittolaisilla ei siten ole mitään vaikutusta eduskunnan ulkopuolisiin päätöksiin

      sitten on SDP jonka ainoa vaikutuskanava PUNAPÄÄOMAN tuhoutumisen jälkeen on SAK
      SAK on vuosia valehdellut jäsenmääränsä miljoonaksi jota sillä ei lähimainkaan ole

      Loimaan kassa on vienyt suuren osan

      MUTTA poliittisesti SDP on kokoomus

      eli Lipponen ja Ahtisaari ovat kokoomuslaisia ja Pertti Salolainen demari
      ja Juha Vartiainen vaivalla Ruotsista Suomeen kannettu demari muutti kokoomukseen jne.

      SDP ei siis uhkaa mitään vaan lähinää sekoilee

      TÄMÄ näköharha KAIKKI JOHTUU SIITÄ että meillä on Italian tapaan kummallisia puolueita kuten maalaisliitto ja demarit

      kun muualla on keskustaoikeisto ja keskustavasemmisto jotka ovat hyvin lähellä toisiaan

      Sitten on erikseen haavoittuvainen ja heikko EU joka antaa määräyksiä ja joita HEIKOT SUOMEN JOHTAJAT NOUDATTAVAT esimerkkinä hölöttäjä-Stubb ja osaamaton-Katainen

    • Voi.hyssykät

      Persut tiedetään keistä koostuu, inhokeista koulukiusaaja Huhtasaaren tapaisista tai Halla-ahosta pitääkö huolta ruokko lapsestaan, naurettava tapaus että huvittaa vieläkin he kävi panemassa perhe tutun paksuksi muina miehenä, on ollut selittämistä vaimolleen, tuleekohan lapsesta rasisti koulukiusaaja.

      • hörhönmetsästäjä

        halosela on letholapsi
        tämä on tapa poliitikan suomesa
        halonen sen lapsi ja sen mies (ei laspen isä) olivat valiolla töissä
        kovia otamaan virka palkaa veroista kun ovat demaria

        krijotin yhläällä valiolla en osa krojata pitäsi olla valtiolla
        krojatkaa te jotka osatte


      • ei-vasemmisto-ikinä
        hörhönmetsästäjä kirjoitti:

        halosela on letholapsi
        tämä on tapa poliitikan suomesa
        halonen sen lapsi ja sen mies (ei laspen isä) olivat valiolla töissä
        kovia otamaan virka palkaa veroista kun ovat demaria

        krijotin yhläällä valiolla en osa krojata pitäsi olla valtiolla
        krojatkaa te jotka osatte

        "krijotin yhläällä valiolla en osa krojata pitäsi olla valtiolla
        krojatkaa te jotka osatte"

        Kiitos mielipiteestäsi, vaikka ei tuosta paljon selvää sanut, kuin tuon "lehtolapsi", joka ei todellakaan sovellu nykyiseen yhteiskuntaan.

        Voisin valaista näkemystäsi sillä, että lapseni avokki perhe on kovin arvostettu paikkakunan, sanoisinko "kermana" ja heidän kastamattomat lapsensa kulkevat äitinsä sukunimellä ja mitään syrjintää ei ole tullut.

        Mitä yrittäjyyteen tulee, niin olisin ehdottomasti sitämieltä, että luuserit pois jopa Valtionviroistakin, koska itselleni oli kauhistus.......no, olkoon se kokemut kohdallani viimeinen, mutta karsintaa olisi.


    • Hallaahon.äänestäjä44
    • Vasemmalla on monta hyvää juttua jos ei oteta lukuun että vasemmalla kädellä otetaan jotain ylimääräistä, luvatta. Sydän on vasemmalla ja nukkua pitäisi vasemmalla kyljellä, suositus terveellisyyden tähden. Minä aloitin heti nukkumaan vasemmalla kyljellä ja laitoin ihan esteen etten kierähdä, myös selällään kun on hyväksi nukkua. Olen huomannut eron, suosittelen.
      Pienen ajan voi olla oikealla mutta kun uni on lähellä kantsii kierähtää vasurille.
      Tietoa löytyy asiasta googlettamalla. Vasen hyvä oikea huono! 🧡

    • Rumakäsi

      Vasemmiston kannattaa pitää käsi kaverin taskussa.

    • W.Leiriniekka

      Houkutus oman peukalon heilautukseen tässä yhteydessä muodostui ylivoimaiseksi. Aiheen koen tärkeäksi. En kylläkään ole aivan varma, lienenkö kaikilta osin samoilla linjoilla kuin sinä arvoisa "Apuli". Meikä-äijän näkemyksen mukaan tämän suomalaisen yhteiskunnan, Suomen, asioita pitää hoitaa kattavuuden periaatteen mukaisella menettelyllä. Siis kansakunnan monisorttisen väen yhteisten asioitten hoitamisessa kuuluu noudattaa tasapuolisuutta ja oikeudenmukaisuutta. Samoin valtakunnan erilaisiin maantieteellisiin alueisiin on paikallaan suhtautua päätöksenteossa myönteisellä mielellä mitään aluetta suosimatta ja mitään aluetta syrkimättä, sortamatta. Käytännössähän se ei ole suinkaan yksinkertaisen helppoa eikä mutkatonta. Pyrkimyksen pitää kuitenkin olla ministereillä kirkkaana mielesssä jo ministerivalankin velvoittamana.

      Tarkastellaanpa esim. parasta aikaa näkyvästi esillä olevaa sote-projektia. Jos minulta kysyttäisiin ja pääsisin vaikuttamaan päätöksiin, niin olisin suhtautunut myönteisellä meiellä aluesairaalatason erikoisterveydenhoidon säilyttämiseen ja kehittämiseen. Sipilän hallituksen toimintalinja on täysin päinvastainen. Keskittämisasetuksen voimalla tehdään minun käsittääkseni suurta vääryyttä, kun erikoisterveyden- ja erikoissairaanhoitoa keskitetään maakuntien sisällä yksiin keskussairaaloihin. Siitä liiallisesta keksittämisestä on aiheutunut esim. Lapissa, Lapin maakunnassa, yritys ajaa alas Kemin keskussairaala. Siis peräti keskussairaala eikä aluesairaala. Oli täysin luonnollista ja johdonmukaista, että Meri-Lapin (Länsi-Pohjan) paikallinen väki nousi kapinaan ja teki oman ratkaisunsa Mehiläisen kanssa. Meidän pääministerimme nimitteli merilappilaisten menettelyä porsaanreiän löytämiseksi ja samanlaisen tapausten toistumisen hän lupasi estää muualla Suomessa.

      Lapin tilanteeseen verrattavia maakuntia on meillä muitakin. Etelä-Pohjanmaalla eli entisessä Vaasan läänissä on käynnissä ankara kamppailu siitä, säilyykö Vaasassa täyden palvelun päivystyksen sairaala vai keskitetäänkö palvelut Seinäjoelle. Se mitanotto läikkyy Arkadian mäelle saakka eduskunnan toimintaan eli parasta aikaa nimen omaan käytännössä sosiaali- ja terveysvaliokunnan toimintaan, päätöksiin. On pelkästään luonnollista, että asia on palannut eduskuntaan, sillä keskittämisen prinsiippihän on lähtöisin Sipilän hallitukselta, mikä toimii eduskunnan valtakirjalla. Todettakoon, että Keskipohjanmaa muodostaa oman maakuntansa ja sairaanhoitopiirinsä (vai mikä nimike lieneekään nykyään käytössä...).

      Tasavallan eri väestöryhmien ja alueitten oikeudenmukaisen kohtelun nimissä olisi itsestäänselvää, että Meri-lapissa olisi oma erikoisterveydenhoidon sairaalansa kuten myös Vaasassa oma riittävän hyvän palvelun sairaala. Säilytettäköön myös Keskipohjanmaan sairaala Kokkolassa. Tätä kattavuuden periaatetta ei pidä erehtyä sekoittamaan myöskään poliittisilla prinsiipeillä. Ylivilkkaan mielikuvitukseni takia minulle tulee mieleen mahdollinen epäilys, jonka mukaan Sipilän hallitus kenties yrittäisi kurmuuttaa Kemin kommunisteja siinä kuin Österbottenin ruotsinkielistä väkeäkin. Tässä yhteydessä sopii mainita myös Kymenlaakson tilanne. Kun keskussairaala aikoinaan sijoitettiin ja rakennettiin Kotkaan maakunnan äärimmäiseen lounaiskolkkaan, niin siihen päätökseen kuului erottamattaomana osana aluesairaalan sijoittaminen Kuusankoskelle maakunnan pohjoisalueelle. Nyt sitten Sipilän keksittämisasetuksen perusteella erikoissairaanhoitoa on keskitetty Kotkaan keskussairaalaan ja aluesaiaraala käytännössä ajettu alas. Kouvolassa (entiset kuntayksiköt Anjalankoski, Elimäki, Jaala, Kouvola, Kuusankoski ja Valkeala) väkimäärä on 85.000 eli isompi kuin esim. Keski-Pohjanmaan väkiluku.

    • Meinaako vasemmisto lakkoilla vielä kuukauden päivät, niinhän se ilmoittaa kun hallitus ei peräänny niin päästään lähemmäksi taantumaa joka kuulemma on tulossa, eläkeläisille se ei haittaa kun tulot eivät muutu.

      • äänestäkäärinnettä

        Sitten kun saadaan taantuman ja lakon vitsausten jälkeen uusi matuvyöry, Suomi on vararikossa. Rinne haluaa että kaikki halukkaat saa maahamme lampsia eikä kenenkään tarvitse lähteä.Vieraille vain parasta, ohi kaikkien jonojen. Äänestäkää sossuja niin tämä unelmamme toteutuu.


      • Kokoomustako en ihan varma, se kuka puoluetta johtaa vaikuttaa suosioon kun Ville Niinistö oli puolueen johdossa vihreissä oli puolue suurten puolueiden kanssa melko tasoissa sitten johdon muuttuessa tilanne luisui käsistä, samase on muittekin puolueiden, mutta hallituspuolueiden suosio on aina huono paitsi kokoomuksen nyt. Edellisissä vaaleissa ennen vaaleja oli SDP:ä oli hyvä kannatus mutta jäi persujen taakse, persut tuskin nousee kun Soini poissa.


      • heisunheiluvilles
        äänestäkäärinnettä kirjoitti:

        Sitten kun saadaan taantuman ja lakon vitsausten jälkeen uusi matuvyöry, Suomi on vararikossa. Rinne haluaa että kaikki halukkaat saa maahamme lampsia eikä kenenkään tarvitse lähteä.Vieraille vain parasta, ohi kaikkien jonojen. Äänestäkää sossuja niin tämä unelmamme toteutuu.

        Viikonlopun känniviestit on sitten niin hauskoja.


      • Pertikk

        Miltähä tuntuisi olla humalassa, vuosi sitten vielä varovasti maistelin sitten lopetin tupakan polton ja samantien jäi kännäily jos maistelisin ni saattaisi tulla tupakka huuleen....känniviestit ei onnistuisi.


      • Hyvä-

        niihin aineisiin ei kanssavaeltajien kokemuksista päätellen kannata seota eikä sotkeutua. Elämä on parasta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe