kuinka usein käyt viihteellä eli juhlimassa

usein.vai.harvoin

ja ns etsimässä samalla sitä kumppaniakin ja millaiset on vakio pohjasi eli mitä juot ja montako juot ja missä määrässä tulee että sanat luistaa ja olet mukava eli milloin helpoin iskeä naista tai miestä

12

339

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • viinamies

      Yökerhoissa pitää käydä säänöllisesti bailaamassa jos haluaa tavata naisia ja perustaa oman perheen. Pohjille pitää juoda riittävästi. Viina on yökerhossa kallista joten kotona juomalla säästää rahaa.

    • 43-Sinkkumies

      Viimeksi kävin baarissa jotain vuonna 2010 kun oltiin työporukalla ryyppäämässä ja juhlimassa kun työnantaja tarjosi viinat. Jos sitten parin vuoden päästä kävis taas baarissa eli aika usein.

    • Sanotaan, että en käy juhlimassa ollenkaan, mutta viihteellä kävin pari kertaa nyt kuukauden sisällä. Molemmilla kerroilla tuli juotua vain yksi pieni olut, ja toisella kerralla en juonut sitä edes puolilleen. En ryyppää, mutta edellisellä kerralla tuli tavattu miespuolista kaveria ravintolassa. Naista en enää etsi ravintolasta, sillä ravintolakontakteihin minulla riittää yliopiston Carelia-ravintola. Siellä monesti tapaa runsaasti kivoja nuoria opiskelijanaisia. Parempi paikka yliopisto on naisia etsiä kuin rafla?

      • Kurpsukka

        Tyylisi on melkoisen homahtava. Oletko homppeli tai bi?


      • Kurpsukka kirjoitti:

        Tyylisi on melkoisen homahtava. Oletko homppeli tai bi?

        Sanotaan, että olen uskovainen. Ryypätä ei saa ja seksi vuosia kuului vuosia sitten avioliittoon. Nytkin seksi kuuluu ainakin kihloihin asti. Ilman kihlasormusta, sitoutumista ja rakkautta ei ole seksiä. Näitten syitten takia ravintolasta ei saa koskaan naista etsiä. Naisia kohtaan yliopistolla ja seurakunta-elämän ympärillä.

        Seurakuntatalolla juttelin keskiviikkona yhden naisen kanssa ja torstaina yliopistolla. Hänellä on ehkä vielä jyrkempi kanta kuin minulla: seksi kuuluu vain avioliittoon. Olen sinkku, mutta minulla on naissystäviä. Haaveilin eilen tapaavani sen "seksi vain avioliiittoon" naisen seurakuntatalolla eli olen naisten perään, mutta omat ja näkemykset sekä silloin tällöin myös heidän omat vakaamukset estävät sormusten ulkopuolisen seksin. Hän odottaa hääyöhön ja minä siihen, että joku nainen suostuu kosintaani ja se suhde on vakava sekä rakkautta on ilmassa meidän välilämme.

        Kenties tässä joutuu olemaan sinkku koko loppuelämäni? Jos sormusta ei ilmesty sormeen niin ei koskaan tule myöskään seksiä?


    • SoliterniuM1977

      En ole ikinä käynyt viihteellä. En juo, en polta enkä irtosuhteile tai suhteile. Ei ole koskaan ollut seksi-/rakkauselämää. Aina olen ollut yksin. Se on mulle normaali olotila. Muu ahdistaisi. Aina omissa oloissa vaan. Näin hautaan asti.

    • JussiJuusela

      Enpä käy koskaan hei hej

    • mazy

      Suomiviina-pullosta lipittelen lauantaisin puolesta päivästä eteenpäin. Siinä viiden huitteilla voikin sitten alkaa suunnistaa iskumestoja kohti :)

    • ätminelämää

      En ole vuosiin käynyt baareissa. Terassilla kävin viimeks kesällä 2016.

    • "kuinka usein käyt viihteellä eli juhlimassa ja ns etsimässä samalla sitä kumppaniakin ja millaiset on vakio pohjasi eli mitä juot ja montako juot ja missä määrässä tulee että sanat luistaa ja olet mukava eli milloin helpoin iskeä naista tai miestä"

      Yhden ainokaisen kerran elämäni aikana olen tällä asenteella lähtenyt viihteelle. Että "nyt vois ihan oikeasti koittaa löytää uutta seuraa vastakkaisen sukupuolen edustajien joukosta".

      Muistan tarkalleen, milloin tuo tapahtui. Edellisen päivän iltana, ennen kuin aloin ottaa osaa täällä - lauantaina 24.03.2018, noin klo 22 eteenpäin. Vietin paikallisessa baari-yökerhossa vajaa kaksi tuntia, tarkkaillen meininkiä ja etsien sopivaa tilaisuutta tehdä aloite jollekin naiselle. Sellaista tilaisuutta ei tullut, koska musiikki oli aivan liian kovalla eikä mulla ollut vaimentavia tulppia korvissani - minusta ei ollut mitään järkeä edes yrittää keskustella kenenkään kanssa. Niinpä kävelin ympäriinsä tuon vajaa kaksi tuntia, juoden aikani kuluksi ehkä kolme siideriä, sanomatta sanaakaan kenellekään, henkilökuntaa lukuunottamatta. Välillä istuin hetken jossain pöydässä, mutta pääasiassa olin liikkeellä enkä pysynyt yhdessä paikassa kovinkaan pitkään. Minua ei jännittänyt yhtään - olisin yhtä hyvin voinut juoda vaikka hanavettä, mutta join omenasiideriä, koska se maistuu mielestäni 100x paremmalta kuin puhdas vesi.

      No sitten puolenyön aikoihin päätin että nyt riittää, kävelin ulos ja lähdin kotiin. Mulla ei ollut mitään odotuksia, siksi en ollut pettynyt. Mutta lähinnä harmitti tuo liian kova musiikki. Seuraavana aamuna aloin kysellä täällä s24:ssa, tietäisikö joku sellaista illanviettopaikkaa, missä käy naisia sillä asenteella että heitä odotetaan iskettävän ja jossa musiikki on tarpeeksi maltillisella tasolla. Kukaan ei ole vieläkään vastannut siihen mitään. Niinpä en ole enää sen jälkeen lähtenyt uudelle kierrokselle - siitäkään huolimatta, että nyt mulla on jo monta kk ollut laadukkaat melunvaimennustulpat, joilla pärjäisi kovaäänisessä tilassa ja siten voisi koittaa keskustellakin.

      Toki olen ennen tätä kevättä ravannut yöelämässä tuon tuosta, etenkin paljon nuorempana, mutta en koskaan aikomuksenani iskeä tuntemattomia naisia pyrkien sänkyyn ja/tai suhteeseen heidän kanssaan. Siispä ikinä ei ole seurannut "jatkoa", kun minä olen lähtenyt "viihteelle".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      200
      5138
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      124
      3170
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      142
      2417
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2374
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1992
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1566
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      116
      1510
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1403
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1230
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe