Laatukirurgian uudet hinnat 2019

Hinnoista

Sain sähköpostia, että Laatukirurgia on alentamassa rintojenkohotuksen ja rintojen pienennyksen hintoja melkoisesti ensi vuonna. Mahdollisuus saada alle 3000 euron. Taitaa olla ylivoimaisesti edullisin hinta Suomessa?

31

1203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyfgfgchghtgj

      Rintojen pienennyksessä ei pysty kilpailemaan julkisen puolen kanssa! Mikäli kriteerit täyttyy, pienennys on ylivoimaisesti halvinta julkisen puolen sairaalassa.

    • MyrkkyImplantit

      Rintojen suurennuksen saa virosta alle 2000 eurolla jos osaa vaan kysyä oikeasta paikasta. Tosin alle 3000 eurolla kannattaa jo miettiä saako laadukkaat implantit, kun välistä on vetämässä vielä suomalainen toimisto. Näitä viron silikonihuijauksia paljastuu tasiasesti kun implantteja vaihdetaan tai poistetaan ja rinnoissa onkin täysin eri implantit mitä potilaaan silikonipasseissa on mainittu. Esimerkiksi Rofil PIP. Ns. myrkkyimplantit. Mitenhän monella suomalaisella on nytkin heidän tietämättään rinnoissaan nämä tikittävät aikapommit??

      • Varmistettu

        Laatukirurgia käyttää Mentorin FDA:n hyväksymiä rintaimplantteja. Ei mitään muita. Hankkivat suoraan viralliselta maahantuojalta, jonka jokainen asiakas voi jopa itse tarkistaa halutessaan viralliselta maahantuojalta. Suomessa kaikki Mentorin takuuasiat hoitaa Melon Oy.


      • Varmistettu
        Varmistettu kirjoitti:

        Laatukirurgia käyttää Mentorin FDA:n hyväksymiä rintaimplantteja. Ei mitään muita. Hankkivat suoraan viralliselta maahantuojalta, jonka jokainen asiakas voi jopa itse tarkistaa halutessaan viralliselta maahantuojalta. Suomessa kaikki Mentorin takuuasiat hoitaa Melon Oy.

        Mentorin implanteilla on kotisivut. http://www.mentorimplants.fi/


    • 4desiä

      Hyvät ne hinnat nytkin oli. Mentoreilla leikkaus 3490 euroa viime kuussa. Upea tulos!!

      • Pienyrittäjä

        Maksoin juuri mun rintojensuurennusleikkauksen. Kovasti odotan


      • 8282727

        Leikkaako sut yleislääkäri vai peräti hammaslääkäri?


      • Leikattu

        Plastiikkakirurgi Katrin Kruunvald laittoi implantit.


    • Rehellisesti

      Onko pulaa asiakkaista vaikka miksi yrittäjä täällä itse mainostaa?
      Kuka teillä tekee rintaleikkaukset?
      Kuluttajan on hyvä tietää että VALMISTAJA EI MYÖNNÄ TAKUUTA IMPLANTEILLE MIKÄLI LEIKKAAVA LÄÄKÄRI EI OLE PLASTIIKKAKIRURGI.

      • siissuomeenaina

        Virossa ei taida olla montakaan plastiikkakirurgia, jotka leikkaa. Troost eikä Kullanmaa ole.


      • Turhaa_mollausta
        siissuomeenaina kirjoitti:

        Virossa ei taida olla montakaan plastiikkakirurgia, jotka leikkaa. Troost eikä Kullanmaa ole.

        Mikä on plastiikkakirurgi? Yksikään plastiikkakirurgi ei opiskele suoraan plastiikkakirurgiksi. Jokainen opiskelee ensin muuta lääkärityötä ja plastiikkakirurgiksi erikoistutaan vasta myöhemmin lisäkoulutuksella niin Suomessa kuin Virossakin ja kaikkialla maailmassa.


      • Konkari

      • yugiuihuygfuyg
        Konkari kirjoitti:

        Sulla on väärää tietoa takuista. http://www.mentorimplants.fi/lisatietoa/#tab-ae49898fd01f4f49c4d

        Kyllähän tuossakin on eroa siihen mitä välitysfirmassa on aikanaan väitetty. Silloin puhuttiin ikuisesta tuotetakuusta, vain kapseloitumiselle oli aikaraja. Mutta hyvä tietää että kaikki menee jatkossa omaan piikkiin (Mentorit ollut yli 10 vuotta), eipä tule pettymystä.


    • Teresa1975

      Moi

      Onko kokemusta kenelläkään jos suoraan katrin kruunvaldille menisin suurennuttamaan rinnat mitä lopulliseksi hinnaksi tulee ?

      • uytfgiuyfuygk

        Ei kai hän leikkaa alennuksella välitysfirmoille. Hinta löytynee sellaisen välitysfirman hinnastosta joka käyttää häntä kirurgina. Jos menee suoraan, leikkauksen ja sairaalan maksujen hinnan lisäksi pitää laskea matkakulut ja esikäynnin lääkärimaksu. Toisaalta noista lääkärimaksuista saanee kelakorvauksen, leikkauksesta ei saa koska siitä ei saa Suomessakaan.

        Odotan itsekin kiinnostuneena vastauksia mitä on maksettu Karinilla suoraan tehdystä leikkauksesta.


      • Teresa1975

        Hei

        Soitin talliinnaan edullisimmaksi kuulemma tulee rintojensuurennos toimenpide kun käy suomessa laatukirurgian vastaanotolla ja lähtee heidän kauttansa
        Kysyin heidän hinnat niin tuli vastaus että mentor pyöreä 3490 ja anatominen 3890€ Tämä kuulemma tarjoushinta
        Varaan ajan sinne sitten 😊


    • Talousrikolliset
      • Lainaus

        Lainaan kommentin:

        "Tässähän on kyse siitä että kaikki Laatukirurgian leikkauspalvelut suoritettiin Virossa, ei Suomessa. Suomen verottajan mukaan Virossa tehdyistä palveluista pitäisi maksaa verot Suomeen, joka on täysin väärin tulkittu.

        Mikäli tämä verottajan huijausyritys menee läpi, niin jokaisen suomalaisen yrittäjän kannattaa perustaa yritys siinä tapauksessa Viroon ja maksaa Suomessa suoritetuista palveluista verot vain pienemmän verotuksen maahan Viroon ja jättää verot Suomeen maksamatta. Ei Suomen verottaja voi uskottavasti vaatia veroja Virossa tehdyistä palveluista ja myös Suomesta tehdyistä palveluista samaan aikaan.

        Verot maksetaan EU:n Apple ennakkopäätöksen perusteella maahan jossa palvelu tehdään, eikä Viron leikkauspalveluista pidä maksaa veroja Suomeen. Kohta Suomen verottaja on vaatimassa veroja jokaisesta EU-maasta niissä suoritetuista palveluista, jos moinen verovirkamiesten epärehellisyys menee läpi. Virossa juodusta kaljasta pitäisi maksaa alkoholivero Suomeen vai?"


      • Anonyymi

        Niin en tiedä, mutta itselleni on tärkein saada edulliset implantit eikä rehellisesti kiinnosta tästäkin verottajalle maksaa, sorry vain. Suomeen ei kannata mennä jos verojen takia joutuu useamman tuhat euroa maksamaan, jos oikein ymmärsin, joten valitsen kyllä sitten laatukirurgian


    • Kenellemenossa

      Kuka siis on nyt Laatukirurgian kirurgi? Jos menen laittaan implantit, kuka ne asentaa Virossa?

      • Leikattu

        Plastiikkakirurgi Katrin Kruunvald.


    • tääolitässä

      Tämä on ainoa firma jonka kautta kannattaa mennä laitattamaan Viroon tuohon hintaan viitaten. Muutenhan Suomessa saa samalla hinnalla eikä tarvitse matkustaa muualle laittamaan.

      • yttyiiufruyituyoiyit

        Olethan huomannut että suomalaiset klinikat käyttävät nettihinnastoissaan mainintaa 'alkaen'? Todellinen kokonaishinta leikkaukselle voi olla paljon suurempi. Esimerkiksi on yleistä että yön yli klinikalla toipumisesta veloitetaan melko suolainen hinta, kun Virossa se kuuluu hintaan.


    • kokemus4

      Otin aikoinaan itse suoraan yhteyttä Artia Clinicille ja konsultaatio ja leikkausarvio hintoineen tehtiin kuvien perusteella. Toki leikkauspäivänä käytiin asiat ja leikkauksen kulku läpi kirurgin kanssa. Ei siinä mitään Laatukirurgiaa tarvittu väliin että leikkauksen olisi saanut edullisemmin. Jokainen varmaan osaa ottaa satamasta taksin klinikalle eikä laivamatkatkaan enää kustanna juuri mitään.

      • HelenaJaatinen

        Sama juttu minulla. Varasin suoraan ajan klinikalle, alustava konsultaatio tehtiin kuvien perusteella. Sitten vain varasin ajan leikkaukseen. Toki tapasin kirurgin ja anestesiologin ennen operaatiota. Hintakin oli sama mitä ennalta oltiin sovittu. Katrin Kroonvald oli mukava ja leikkauksen tulos täydellinen. Omastapuolestani voin suositella lämpimästiä Artia klinikkaa.

        Laatukirurgiasta ja heidän konsultaatiostaan ei jäänyt mitenkään kehuttavaa saatika asiantuntevaa oloa. Itse ainakin päätin asioida suoraan Artia klinikkaan ilman mitään välitystoimistoa.


    • Sande83

      Laatukirurgia on se viimeinen vaihtoehto! Varmaan vielä pahempi kuin se Jylhän putiikki

      • Anonyymi

        Itselläni on kyllä hyvät kokemukset laatukirurgia kautta, olen käynyt heidän kauttaan jo 2 kertaa, joten ei moittimista. Uskon että hyvä olla myös Suomessa paikka eikä vain Viroon mennä. Olen myös käynyt jylhän putiikissa ja olen palveluihin erittäin tyytyväinen. Olin menossa nyt uuteen toimenpiteeseen mutta katrinilla tosin hinta oli kalliimpi kuin Suomessa, siinä ei järkeä lähteä Viroon enää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselläni on kyllä hyvät kokemukset laatukirurgia kautta, olen käynyt heidän kauttaan jo 2 kertaa, joten ei moittimista. Uskon että hyvä olla myös Suomessa paikka eikä vain Viroon mennä. Olen myös käynyt jylhän putiikissa ja olen palveluihin erittäin tyytyväinen. Olin menossa nyt uuteen toimenpiteeseen mutta katrinilla tosin hinta oli kalliimpi kuin Suomessa, siinä ei järkeä lähteä Viroon enää.

        Laatukirurgiakin välittää leikkaukset virolaisille klinikoille kuten muutkin suomalaiset välitysfirmat.
        Onko muka Laatukirurgia alkanut käyttämään suomalaisia klinikoita? Ainakin nettisivulla lääkäreistä esitellään vain Jaan Troost joka työskentelee Virossa (leikkasi kyllä minullekin nätit rinnat).


    • Anonyymi

      Miehillekin on tullut tarjouksia ns,Jorman pidennyksistä. Esim. helluntaitarjouksena 2000 euroa senttimetriltä ja 190 euroa majoituksesta per vuorokausi. Tarjoukseen sisältyy ilmainen edestakainen laivamatka.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        A-Studio näytti eilisessä jaksossa suomalaisessa leikkaussalissa kuvatun videon. Videolla nähdään operaatio, jossa Laatukirurgialla rintansa suurentanut Niina menee Suomessa vaihtamaan implanttinsa kehon omalla rasvalla tehtyyn täytteeseen. Niina kertoi ostaneensa aikanaan Laatukirurgialta anatomiset eli pisaran muotoiset implantit. Videolla nähdään, kun lääkärit poistavat implantit ja huomaavat, että ne eivät ole anatomiset vaan huomattavasti edullisemmat pyöreät ihmplantit. Ja mikä hulluinta, implantit ovat kaiken lisäksi eri valmistajilta ja eri paria.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe