Minkä ikäisenä kauneus katoaa?

Miekkonen44

Olen miehenä katsonut satoja 38-50v ikäisten naisten profiilikuvia. Olen huomannut että noin 45-vuotias nainen alkaa olla jo hieman rajatapaus että alkaako kiinnostavuus laskea profiilikuvan perusteella. Toki ääritapauksiakin on että 50v voi näyttää vielä vetävän kauniilta ja vastaavasti 40v saattaa näyttää jopa päälle 50-vuotiaalta "kauneutensa menettäneeltä".

Jos pitäisi jokin raja vetää pelkän iän perusteella KESKIMÄÄRIN, niin missä kohtaa sinun rajasi kulkee, että joudut kenties pariin kertaan miettimään viitsiikö vastata ja kokeeko vielä toisen miellyttävänä KUVAN perusteella? Kerro myös oletko mies vai nainen sekä suurinpiirtein ikäsi.

56

601

  Vastaukset

  • Hyvä avaus, kun olen itse miettinyt tuota samaa, ja olen juurikin mainitsemassasi ikäluokassa nainen45. Kiinnostus mieheen alkaa hiipua 50+ vuosissa, epäilyttää kiinnostaako nukkuminen enemmän kuin muut aktiviteetit makuukamarin puolella. Enkä lähde enää kenenkään kotipiiaksi, mitä iäkkäämpi mies, sitä vähemmän on kokemukseni mukaan arvostusta naisia kohtaan. Seuralaisina kiinnostavimmat ovat 35-40-vuotiaat, he myös hakeutuvat eniten esim. ravintolassa seuraani ehdottelemaan jatkoja, se on yllättänyt, kun en koe olevani mikään puuma, vaan aika tavallinen nainen. Toisaalta vakikumppanina nuori mies tuntuisi vähän rasittavalta ja työläältä. Yllättäen on alkanut tuntua siltä, että oikein seurustelusuhteeseen katselen miestä 60+, niissä on jotenkin sellaista tyrmäävää itsevarmuutta. Kuvalla ja iällä ei ole oikeastaan yhteyttä, miehet näyttävät aika samanlaisilta eri ikäisinä.

   • Vanha fakta: Nainen alkaa rupsahtaa täytettyään 18. Elä sen kanssa.

    Tietysti voit valita sen, ettet edes yritä löytää kumppania. Ei viiskymppisissä miehissäkään kauhean paljon ole näitä komistuksia jäljellä...


   • Onhan niitä rumiakin kakskymppisiä joku vaan on kaunis nuorena sekä vanhana
    Mitään ikärajaa ei tarvi olla kun vaan omaa simää mielyttää
    Niin naisilla kuin miehillä ikääntyessään muutosta tulee naiset edes yrittää laittautua liian moni mies ei


   • Juu_ei_ kirjoitti:

    Vanha fakta: Nainen alkaa rupsahtaa täytettyään 18. Elä sen kanssa.

    Tietysti voit valita sen, ettet edes yritä löytää kumppania. Ei viiskymppisissä miehissäkään kauhean paljon ole näitä komistuksia jäljellä...

    Entäs ne miesten valokuvat 35-50v. Ovat ihan harmaita, parta rehottaa, naama kuin kuin perunapelto uurteita täynnä. 50-vuotiaat näyttävät 75 vuotiailta. Yleensäkin mies voisi satsata vähän profiilikuvaan; tukka sekaisin, jos sitä on, ryppyiset vaatteet, keltaiset hampaat. 75-vuotias nainenkin on viehättävämpi kuin yksikään 50 v mies.


  • Kuvissa nelikymppinen nainenkin voi näyttää ihan hyvältä. Ajotuntuma taas on toinen juttu, kyllä ne pakarat ja reidet ovat aikalailla entisiä riippumatta paljonko salilla käydään. Samoin tissit pääsääntöisesti katoavat, mikäli niitä nyt on ollutkaan, muuttuvat sellaisiksi jauhopusseiksi.

   • Mitens on ne sun reidet ja pakarat,miehillä muutenkin pitäis olla sitä lihasta enemmän..ja onko ne kassit jo roikkuvat nahkasäkit?: p


   • Mun pakarat ja reidet ovat paremmassa kunnossa kuin valtaosalla alle kolmekymppisiä miehiä, sen verran paljon on urheiltu ja urheillaan. :)


   • totuuskomussioz kirjoitti:

    Mun pakarat ja reidet ovat paremmassa kunnossa kuin valtaosalla alle kolmekymppisiä miehiä, sen verran paljon on urheiltu ja urheillaan. :)

    uskoo ken näkee lol ja huomaa ettet muutenkaan oikein tiedä naisen anatomiasta mitään..ei siis mitään uutta palsta auringon alla : p


   • peppupupu kirjoitti:

    uskoo ken näkee lol ja huomaa ettet muutenkaan oikein tiedä naisen anatomiasta mitään..ei siis mitään uutta palsta auringon alla : p

    Menikö kynsiteknikon tunteisiin :) :) :)


   • totuuskomissioz kirjoitti:

    Menikö kynsiteknikon tunteisiin :) :) :)

    höh,miks menis??:)


   • peppupupu kirjoitti:

    Mitens on ne sun reidet ja pakarat,miehillä muutenkin pitäis olla sitä lihasta enemmän..ja onko ne kassit jo roikkuvat nahkasäkit?: p

    kyllä se mullakin on vähän paksu takapuoli mutta eipä se ole mitään haitannut jos se vain haittaa minun avopuolisoani.


  • Löysää läskiä ja riippuvaa selluliittia.
   Kaikki tuetaan piiloon vaatteiden alle, kun sotavarustus maskeineen puretaan niin kaikki löysät pallerot leviävät käsiin.

   • Useimmilla naisilla on selluliittia,iästä ja kunnosta riippumatta. Näyttäis siltä että monet palsta pojuista olisivat onnellisia jo kuivuneen ruumiin kanssa,ei roiku mikään lol.


   • antaa niillä olla, itse en sellun kanssa. viihdy vaan otan selluttoman


   • Tää sai mut nauramaan vedet silmissä :D)) Kiitos, hytkyn vieläkin!!!


  • On ongelmaa, löysää ja läskiä, rumaa ja hyllyvää, ryppyistä ja raihnaista. Liha on vain lihaa ja läski läskiä mutta mitä elämän kauniita arvoja on siellä korvien välissä?
   Kauneus on katoavaista mutta rumuus sen kun lisääntyy. Haudassa kauniskin lahoo. Rumaa voi olla korvien välissä vaikka kroppa olisi muuta vielä nuori ja kiinteä. Jokainen on matkalla kohti hautaa. Missä on ne muut elämän arvot jotka ovat tärkeimpiä?

   • Niin että ikäkö ei sais naisella näkyä? Eikä se, että on kakaroita maailmaan pyöräyttänyt? Valvonut öitä, hoitanut työn lisäksi kodin ja perheen. Ja miksi miehellä saa olla vanhempana mahaa ja harmaata hiuksissa. Ja naisen pitäisi näyttää ikuisesti 18-vuotiaalta, niinkö?


  • ei välttämättä olen painanut myös hieman vanhempaa kalustoa ja muistuu mieleen yksi hyvinkin elastinen nainen, nain sitä yhden vklp ja ihan ok kyytiä vaikka oli joku 46v
   mutta siitähän ei pääse mihinkään että alle 40vs ynnyttämätön nainen voittaa pillunsa tiukkuudessa monet synnyttäneet, puristelee vartaa alhaalta ylöspäin ja sekunnissa syöksyy imemään munaakin
   ratsastaa niin kovaa että sänkykin on 1,2 metrin päää seinästä ennenkuin saa orkut, joskus mittasin että oli 1,45m

   • Et ole painanut ketään, näit unta. Välttämättä kukaan ei sinulle antautuisikaan. Sinulla pallit roikkuu polvissa ja puolikovalla nakilla ei pitkälle pötkitä. Tuu sitten kertomaan kun tarinasi on tosi, uniasi ei usko kukaan.


  • Riippuu naisen harrastuksista ja mitä laittaa suuhunsa. 50+ naiset ovat seksikkäitä jos ovat vähänkin pitäneet itsestään huolta.

  • Kauneus voi kadota missä iässä hyvänsä, jos sitä on alunperin ollutkaan. Moni kolmikymppinenkin mies näyttää jo 7-kymppiseltä. Itse olen 56 ja oman arvioni mukaan kauniimpi kuin 17-vuotiaana. Se, miten itsensä kantaa, on tärkeämpää kuin kauneus. Olen myös huomannut, etten itse ihastu ulkonäköön, vaan keskustelu- ja kirjoitustaitoon. Siihen, kuinka osaa ajatuksensa muotoilla ja esittää,

   • Arviokyky kohdillaan.


  • Riippuu ihmisestä. Tunnen n. 55 naisia, jotka ovat todella viehättäviä sekä ulkonäöltään että ajatusmaailmaltaan.

  • Mielenkiintoinen kysymys. Tinderistä tulee kuvasaldoa aivan toisella tapaa kuin Suomi24:ssä ja omalla kohdalla (M44) se naisten kauneuden muuttuminen alkaa siinä ehkä 37-38v. kohdalla. Tämän jälkeen täytyy olla jo hyvin säilynyt ja kyllähän 40-43 -vuotiaissa on ihan vetäviäkin kuin myös esim. 30-35 -vuotiaissa tulee lähinnä mieleen, että mitä ihmettä ao nainen on tehnyt, kun näyttää melkein vuosikymmenen ikäistään vanhemmalta?

   Oma haku loppuu 45. ikävuoteen ja siinä on ehkä 1:20 sellainen, joka on saanut "vihreää". Nyt näin tarkemmin pohtiessa, oikeastaan järisyttävän iso vedenjakaja tuntuu olevan. Olisipa ollut tällainen omassa nuoruudessa, city.fi:n Deitti.netissä ei 90-luvun lopussa vielä todellakaan kuvat olleet niin yleisiä! 18-27 -vuotiaathan tuolla ovat todella vahvoilla, varsinkin jos on liikuntaa harrastettu ja ollaan rohkeasti ihan bikinikuvissakin, niin.. ei siinä ole mitään jakoa, ikävä kyllä.

   Ehkä kaikki sama sitten pätee meihin miehiinkin? Ihan silloinkin kun pysytään naamakuvissa, muusta puhumattakaan? On todella julmaa, että jo puolivälissä viittäkymmentä ei naama vain herätä vastakkaisessa sukupuolessa kiinnostusta, toisaalta ikätoverinaisetkaan eivät oikein hetkauta. Ainoat, joiden kohdalla tulee refleksinomaista kiinnostusta ovat juuri nämä min. 10-15 vuotta nuoremmat naiset. Surullista. No, ei oikein aina jaksa kiinnostaakaan, kaikkeen ilmeisesti tottuu ja miehenä on joutunut itsetuntonsa rakentamaan ilman vastakkaisen sukupuolen ihailua, niin tässä mennään.

   Elämäntavat ovat sen verran terveet, että jos ei mitään tapahdu, niin tässä voisi olla jo biologisista syistä kysyntää naiselle seuraavan 30 vuoden ajan. Mutta jos ei saa, niin sitten tämä osa elämästä on suurimmaksi osaksi takana. Ei kai se nyt näin voi mennä? Loppu ei tule pamauksena, vaan vuosikymmenten aikaisena hiipumisena? Masentavaa, mutta keskituloisena ei ole myöskään mitään ylimääräistä hyvää houkuttelemassa tyttösiä.

   Nojaa. Vielä saa elää terveenä, itse ja lapset, ollaan siitä onnellisia ainakin.

   • Oletteko miehet ajatelleet, että arviointiin vaikuttaa tuo oletus? Lehdetkin toitottaa julkkiksista, että voisitko usko 45/50 tms ikäiseksi - voin helposti :)
    Minusta ei vieraampi ajattele, että vau, miten hyvin säilynyt 45v (ja onko edes poikkeus) vaan luulee, että olen 37. Nettideiteillä luulee, että kuvat on vanhoja ja sitten livenä, että oletkin kauniimpi..
    Mut sitten on näitä 10-15 v. nuorempia, joita äkkiseltään luulee itseä vanhemmaksi. Ihmiset on niin erilaisia, että ikä ei kerro paljonkaan. On paljon itseä nuorempia 42-43v miehiä, jotka on liian pappamaisia.
    Itse olen eron jälkeen tapaillut 2-5v nuorempia pääsääntöisesti. Niitä 3-kymppisiä kolleja en huolu ja 2-kymppisiä vielä vähemmän. Ja niitä eniten olisi tarjolla. Tiedossa, että 40+ naiset on seksuaalisesti aktiivisimmat, mut kun haen enemmän...


   • 47N kirjoitti:

    Oletteko miehet ajatelleet, että arviointiin vaikuttaa tuo oletus? Lehdetkin toitottaa julkkiksista, että voisitko usko 45/50 tms ikäiseksi - voin helposti :)
    Minusta ei vieraampi ajattele, että vau, miten hyvin säilynyt 45v (ja onko edes poikkeus) vaan luulee, että olen 37. Nettideiteillä luulee, että kuvat on vanhoja ja sitten livenä, että oletkin kauniimpi..
    Mut sitten on näitä 10-15 v. nuorempia, joita äkkiseltään luulee itseä vanhemmaksi. Ihmiset on niin erilaisia, että ikä ei kerro paljonkaan. On paljon itseä nuorempia 42-43v miehiä, jotka on liian pappamaisia.
    Itse olen eron jälkeen tapaillut 2-5v nuorempia pääsääntöisesti. Niitä 3-kymppisiä kolleja en huolu ja 2-kymppisiä vielä vähemmän. Ja niitä eniten olisi tarjolla. Tiedossa, että 40+ naiset on seksuaalisesti aktiivisimmat, mut kun haen enemmän...

    Ja hyvin säilynyttä 37 vuotiasta pidetään aika paljon nuorempana.

    Naisilla vaan homma menee niin että ulkonäkö säilyy aikalailla paljon pidempään kuin se kimmoisuus on jo mennyttä.


  • Itse on kriittinen, kun katson miesten kuvia. Suurelta osin miehet +45 näyttävät niin nuutuneilta ja elämäänsä kyllästyneitä.
   Sitten jos sieltää löytyy hyvä kuva, niin keskustelun taso on niin heikkoa niin siinäkin tapauksessa kuva menettää merkityksensä.
   Itse arvostan miehen keskustelutaitoa ja - kykyä.
   Odotan edelleen kohtaavani sielunkumppanin, jonka kanssa ollaan " samalla" aaltopituudella, jolloin ulkonäöllä ei ole enää niin suurta merkitystä vaan sielunyhteydellä.
   Itsekukin hakee kumppania omien kriteerien ja toiveiden mukaan, mutta valitettavasti aika voi loppua...
   Haasteena on ennemminkin löytää rehellinen ja rehti ihminen, jolla on säilynyt yhteys luontoon.
   Näpsäkkä nainen 55

  • Kyllä miehilläkin alkaa olla 45+ iässä jo raskausarpia, selluliittia ja paikat roikkuu, on tissit ja mielialan vaihtelut. Samassa veneessä ollaan kaikki. Kusipäinen luonne se on erot aiheuttanut. 40+ luokan miehet on sosiaalisesti kädettömiä ja monella tapaa muutenkin reppanoita ja negatiivisia valittajia jotka ei näe naisessa muuta kuin reiän mihin purkaa itsensä. Itseäni lähestyy pääosin 10v nuoremmat, asialliset ja fiksut kunnostaan huolta pitävät miehet ja olenkin lopettanut kypsän iän miesten tavoittelun, koska vaikka ulkonäkö olisi kypsä niin henkisesti ovat valovuosia jäljessä nuorempaa polvea.

  • Isoisä aikoinaan opetti että rumassakin repussa voi olla hyvät eväät..

  • No huh huh Entäs miehet ennen 50v lihavia ,kaljuja ja kauhea parta hampaatkin huonot mikäli hymyilee suurin osa totisia Ja sitten keskustelu ensiksi seksi mielessä ei ole tippaakaan kiinnostunut ihmisestä, Jos itsestään huolehtii näyttää hyvältä oli ikä mikä vaan Itse olen 60v ja tavatessa miehet ei tahdo uskoa ikääni mut sitten se et heti ollaan sänkyhommista enemmän kiinnostuneita kun ihmisestä,Minä kun haluan tutustua ensin ja jos tunteita tulee voin harkita uusinta tapaamista mut en ole niin epätoivoinen et pitäisi sänky hommiin ensin päästä Miehiltä puuttuu keskustelutaito kokonaan

   • Tuo seksin kärttäminen on ällöttävä piirre ja kun olen paria noin 50v miestä treffaillut niin ne alun seksipuheet on tosiaan puheita. Parisuhteessa saat näivettyä ihan yksinäsi. Ei kiinnosta eikä seiso miehillä enää mitä nyt lastensa ikäisiä tyttöjä katsoessa pornosivuilta ja instagramissa. En yhtään ihmettelisi vaikka kyttäisivätkin lastensa kavereiden julkisia profiileja käteen vetäessään. Sen kummempaa seksielämää niiden kanssa ei saa aikaiseksi.


   • Onpa kurpalle kova paikka huomata että se ensimmäinen kuolema on jo tapahtunut, eli enää ei ole miesten silmissä haluttava.


   • Hyvinkin haluttava. Ei tässä pitkää aikaa ole kun ostaessa eräälle toiselle tupakkaa paperitkin kysyttiin ja kysyjä oli keski-ikäinen nainen. Itse en polta ja elän terveellisesti. Hyvin usein kysytään miksi en tee mallin töitä. Parisuhteessa vanhat miehet ei vain halua, muutenhan miehiä nyt on aina jonoksi asti. Vanhoilla menee se kaikki aika mustasukkaiseen kyttäämiseen rakastamisen sijaan, kun tarpeeksi kauan sitä tekee niin saa olla yksin. Lämpimästi olenkin suositellut rumempaa vaimoa niin ei tarvitse elää niin tuskaista elämää ja kun sellainen on löytynyt niin ovat kyllä olleet paljon onnellisempia.


  • Katoaa se silmistä vähemmälläkin katsomisella.

  • Oma haarukka jossain 25-55.. onhan alle 30v naiset useinkin kauniita ainakin kasvoiltaan. Vartaloltaan ihan yhtä hyvän näköisiä löytyy aina tuonne 55v ikään asti (en vanhempia vielä "koeajanut") mutta ehkä yli 50v ikäisistä naisista vähemmistö on enää sillä tavalla sopivasti timmejä (ei mikään luuviulu saa olla).

   Sitten ajettavuudeltaan yli 40v naiset on kyllä ehdottomasti parempia kuin alle 30v. Toki poikkeuksiakin on molempiin suuntiin.

   Ja oma ikä on 40v, silläkin on varmasti merkitystä minkä ikäinen kommentoi. Silloin kun olin 20v niin kavereiden kanssa puheltiin että kun sais kerrankin kunnnon vanhaa .. niinku 30v, mut nehän on aika rupsahtaneita että pitää olla sellainen hyvin säilynyt. Nykyisin lähinnä huvittaa tuollaiset kommentit.

   • betamies


  • Miesten ulkonäkö alkaa rapistuun ja vanheneen siinä vaiheessa kun ovat täyttäneet 40 vuotta. Näyttävät paljon ikäistään vanhemmilta. Sen takia eivät ehkä kuviaakaan uskalla laittaa deittiprofiileihinsa.

  • Rupsahtaminen on naisten tauti, onneksi ei tartu miehiin.

  • kyllä se vaan taitaa olla niin...että miehet kuvittelevat itsestään liikoja,,ja alkavat arvosteleen naisten ruosahtamista, Meneppä keskustelun aloittaja peilin viereen..ja katso...oletkohan sinäkin lähestymässä keski-ikää..ei nuoret naiset enää saata kiinnostua.

  • Jokainen ihminen on kaunis, ei se ikä sitä miksikään muuta.
   Läski, rypyt, selluliitti, roikkuvat nahat kuuluvat normaaliin ikääntymiseen.
   Kaikki se: Pakkeli naamassa, tekotukka, tissit, täytetyt huulet, timmi kroppa, yms ei edes näytä kauniilta, siis, feikkien feikkiä …
   Ymmärrän, että monet haaveilevat ikuisesta nuoruudesta, mutta se on kiistaton tosiasia, että ihminen vaan vanhenee, ei siis nuorru...
   Itseasiassa, kauneusleikkaukset saavat aikaan rumemman ulkokuoren. ja ihminen näyttää usein zombilta, onhan se jo nähty, (Jenkkilän rikkaat tyhjäntoimittaja eukot, vain esimerkkinä).
   Jokin silmäpussien leikkaus, tai, tissien pienennys , voivat olla eduksi, jos haluaa näyttää freesimmältä.
   Jos miestä kiinnostaa nuoret naiset, hän metsästää aidosti nuoria naisia, jotenka, yli nelikymppiset ovat todella vanhoja ja rumia harppuja , joihin ei voisi koskea pitkällä tikullakaan, noin he ajattelevat, mutta, kauneus on katsojan silmässä, se vanha totuus.

   • Tosi kauniita naisia on yli 40-vuotiaissa ja miehet komeimpia yli 60-vuotiaina. Toi pitää just paikkaansa, että
    "kauneus on katsojan silmissä".


   • Jotkut yli 60-vuotiaat miehet näyttää kyllä charmantilta, mutta karmeen näköistä on sitten makkarissa kun sukukalleudet roikkuu boxereitten puntista. Harvassa on myös nelikymppiset, joilla hyvät hampaat, hyvä tuoksu, siisti olemus ja edes välttävä kroppa. Noita aloittajan tyyppisiä suurin osa. Itse tykkäsin enemmän vanhemmista, mutta ei löydy kelvollisia.


  • Onko sillä jotain väliä sillä kauneudella loppupelissä? Ite jos haen seuraa 46 v olen, deittisivustojen kautta, panoseuraa tarjotaan ikähaarukalla 16- 76. Sitten kun laitoin seuranhaku ilmoituksen ilman kuvaa, ja etten hae seksiseuraa vaikka oikeesti haen 70 prossaa ehdotuksista oli panoseuran tarjouksia. Jos nainen hakee panoseuraa, se saa sitä, olipa millainen kurppa tahansa. Mutta jos mies hakee vain panoseuraa, ei se saa sitä, kuin rahalla. Että siinä mielessä, tilanne on hyvä, seksiä saan ihan milloin vaan. Itse tykkään seksistä, monilla miehillä on se harhaluulo kun vaihdevuodet vähenee, että seksi loppuu. Itseasiassa sitten naiset vasta pääsee vauhtiin, koska ei enää tartte pelätä raskaaksituloa. Itse en haluaisi tullaisen kauneuden palvojan kanssa seurustella, tulisi liikaa suoriutumispaineita. Itseasiassa sekin on aika rasittavaa, kun jos laittaa kuvan niin tulee aika paljon myös ehdotuksia, haluaisinko minä tehdä vielä iltatähden, kun olisi kuulemma mukavaa että lapsesta tulisi kaunis. Ei ei ei. Seksi kyllä kiinnostaa, mutta iltatähdet. ei.

  • Hauska keskustelu ja hyviä kommentteja!
   Miehen kauneus/ komeus/ kiinnostavuus katoaa elämäntapojen myötä joillain yksilöillä jo 3-kymppisenä. Urheilullisemmat voivat säilyä hyvännäköisinä ja toimivina jopa 6-kymppiseksi?
   Miehillä maha kasvaa, kassit roikkuu, pippeli ei toimi päivittäin... muuten vanhemmat miehet ovat mukavampaa seuraa, joiden kanssa voi jopa keskustella.
   Olen itse 50+ nainen, ala-ja yläpää vielä toimii. Ulkonäkökään ei ehkä kovin paha , koska nuorempia miehiä tulee pokailemaan ihan livenä.
   Viime syksynä löysin itseäni nuoremman, jonka kanssa arvomaailma, harrastukset, tunteet, seksihalut kohtaavat, yhteiselämä sujuu erittäin hyvin...

  • Kiinnostava keskustelu. Tästä saa hyvin käsityksen mitä kukakin arvostaa. Mielestäni ihmiset vanhenevat hyvin yksilöllisesti. Sen olen huomannut, että jos on sielun sivistystä ja jonkinlaista draivia luonteessa ja elämässä, sitä pysyy paremmin kuosissa niin ruumiillisesti ja etenkin henkisesti. Jos joku arvostaa vain kiinteää kroppaa niin se hänelle suotakoon. Usein ihminen viisastuu vanhetessaan, tulee vähän perspektiiviä, itsevarmuutta, suvaitsevaisuutta jne. Toisille se merkitsee paljonkin. Itselleni se, että pitää huolta itsestään merkitsee paljon. Kyllä sillä ulkomuodolla on paljonkin väliä. Sitä ei voi kieltää. Naisena tässä iässä kiinnostan nuorempia. Ja he minua 38 -> Olen hyvin säilynyt, pitänyt huolta itsestäni ja säilynyt positiivisena. Ei minulla ole mitään vanhempia miehiä vastaan jos heistäkin löytyy vielä yritystä. Olen tavannut 55-63 v miehiä, jotka ovat erittäin kiinnostavia. Usein se sivistys korreloin ulkoiseen habitukseen. Niin se vain menee. Jos katkeroituu ja "löysistyy", menee monia mahdollisuuksia. Ja tämä pätee tietenkin molempiin sukupuoliin.

  • Sisäinen kauneus katoaa vasta kuolemassa..Olen tavannut paljon kauniita ihmisiä, jotka ovat todella rumia. Samoin rumia, joista henkii monenlaista kauneutta. Kauneusihanteemme ovat päin seiniä. Itse edustan lähes kaikkien mittareiden mukaista ulkoista kauneutta, mutta arvostelen näitä mittareita typeriksi ja siis pinnallisiksi. Sanon sekä miehille että naisille: PIDÄ HUOLI TERVEYDESTÄSI ja pohdi asioita vähän monipuolisemmin. Olet kuka tahansa pidä mottonasi: ILOINEN SYDÄN KAUNISTAA KASVOT:

  • Olen 55v nainen enkä aiemmin tajunnut, että olen ollut viimeiset 10-20 vuotta ruma, ainakin tämän ketjun mukaan. En tiennyt että ikä on miehille näin tärkeä asia ja että vain ulkomuoto kiinnostaa oikeasti. Olin nuorena todella laiha ja nyt vanhemmiten on tullut pyöreyttä, mutta se onkin sitten paha asia? Tämä ketju oli hyvin valaiseva, kiitos!

  • Naisen rupsahdus tapahtuu 33 ikävuoden kohdalla.

  • Miesten vehkeet eivät enää toimi, kun ikää alkaa olla yli 25, joten sen takia, sen vanhempiin ei kannata kajota, kun kassit roikkuu ja vehkeet ei pelaa.
   Nuoressa miehessä on virtaa :*

   • Varmasti on virtaa, kun pörräävät kukasta-kukkaan.
    Nuorilla miehillä pallo hukassa, ja osaaminenkin perustuu luuloon :).
    Mikä ihmeen munahaukka on kysymyksessä, jos aina pitää olla jalat kohti taivasta?
    Voin kertoa, että varmasti miesten vehkeet toimivat, jos on aihetta toimia.
    Miesten kassien kuuluukin roikkua, se on tervettä, ja kaiken lisäksi kiihottavaa.
    Vanhemmat miehet eivät tyhjäpää eukkoja mihinkään tarvitse, vanhat harput voivat suosiolla matkustaa maihin, joissa maksullisia nuoria miehiä riittää,
    tyydyttämään heidän tarpeensa, että voivat kuvitella olevansa nuoria ja haluttuja :-))))))))).
    Suurin osa näistä eukoista elää jossain harhamaailmassa, että olisi yli 50 vuotiaana kaunis ja haluttu, niin EI vaan ole, herätkää todellisuuteen.
    En yhtään ihmettele, että moni vanhempi mies vaihtaa nuorempaan, sillä ei niitä elämänsä menettäneitä jäkättäjiä kukaan jaksa katsella, saatikka kuunnella.
    Rumia, kuin jotain rekkamiehiä, ja ei mitään tyylitajua, saatikka sivistystä, matkitaan jostain pinnallisesta roskalehdestä- kaikki se mauttomuus …
    NUORI, KAUNIS, KIINTEÄ NAINEN, SAA ELÄMÄN MAISTUMAAN,
    JA ON MYÖS ILO SILMÄLLE!


   • DIIBADAABADAI kirjoitti:

    Varmasti on virtaa, kun pörräävät kukasta-kukkaan.
    Nuorilla miehillä pallo hukassa, ja osaaminenkin perustuu luuloon :).
    Mikä ihmeen munahaukka on kysymyksessä, jos aina pitää olla jalat kohti taivasta?
    Voin kertoa, että varmasti miesten vehkeet toimivat, jos on aihetta toimia.
    Miesten kassien kuuluukin roikkua, se on tervettä, ja kaiken lisäksi kiihottavaa.
    Vanhemmat miehet eivät tyhjäpää eukkoja mihinkään tarvitse, vanhat harput voivat suosiolla matkustaa maihin, joissa maksullisia nuoria miehiä riittää,
    tyydyttämään heidän tarpeensa, että voivat kuvitella olevansa nuoria ja haluttuja :-))))))))).
    Suurin osa näistä eukoista elää jossain harhamaailmassa, että olisi yli 50 vuotiaana kaunis ja haluttu, niin EI vaan ole, herätkää todellisuuteen.
    En yhtään ihmettele, että moni vanhempi mies vaihtaa nuorempaan, sillä ei niitä elämänsä menettäneitä jäkättäjiä kukaan jaksa katsella, saatikka kuunnella.
    Rumia, kuin jotain rekkamiehiä, ja ei mitään tyylitajua, saatikka sivistystä, matkitaan jostain pinnallisesta roskalehdestä- kaikki se mauttomuus …
    NUORI, KAUNIS, KIINTEÄ NAINEN, SAA ELÄMÄN MAISTUMAAN,
    JA ON MYÖS ILO SILMÄLLE!

    Sivistys?


  • Karmeita ajatuksia. Mihin perustuu tämä ikuinen nuoruuden tavoittelu? Emme ole kuolemattomia, eikä meidän tarvitse olla ikuisesti kimmoisia, rypyttömiä ja täydellisiä. Kaikki vanhenevat, miksi pitää arvottaa ihminen iän perusteella? Eikö se ole todella super-pinnallista? Raamatullisesti meidän pitäisi arvostaa vanhempia ihmisiä, kristillisyydestä ei nouse tämä ulkokuoren tavoittelu. Emme ole pelkkiä eläimiä, joille evolutiivinen kilpailu kiinteimmistä tisseistä on prioriteetti. Ihmisnaisten elämä on hyvin pitkä vaihdevuosien jälkeenkin, millä on varmaan joku syynsä ja vanhempia naisia tulisi arvostaa.
   Eikä meidän ole syytä mennä tähän kilpailuun, että kukako on eniten rupsahtanut.

  • Mun mummo oli rakas ja just sopivan näkönen vielä ysikymppisenäkin. Ryppyjä kasvoissa, mutta rakkaita ja elämän tuomia, suloisia ryppyjä.

  • tosi viisaita juttuja. no mun äitini on vielä nuorekas kasikymppinen. isä on ikäisensä näköinen samaa ikäluokkaa. sokeri ja tupakka ja erityiseti aurinko vanhentaa.

  • ota hiivat haltuun ja kansteenia haaroihin :)

  • Hauska huomata, miten tämän keskustelun perusteella +45 nainen ei ole enää deittailukelpoinen :D. Itse kuulun tähän samaan ikäluokkaan ja ilmeisesti minulla on ollut tuuria matkassa hyvinkin paljon. Ainoastaan yhden kerran elämässäni olen seurustellut itseäni vanhemman kanssa, tai oikeastaan silloinkin oli kyseessä saman ikäinen kundi. Tämä mies kehui harrastavansa juoksemista ja siitäkin huolimatta yhtä vanhan perseen olen viimeksi nähnyt omalla isälläni. Miehillä vaan tuo itsetunto on tukevampaa tekoa, jos oikeasti uskovat roikkuvalla perseellä ja kaljamahalla iskevänsä nuoria naisia :D.
   Koska itse taas olen jo 10 vuotta kuulunut tähän rumien naisten ryhmään ja siitäkin huolimatta seurustellut nuorempien miehien kanssa, niin kieltämättä pistää miettimään, milläköhän avuilla niitä miehiä olen saanut.....

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   109
   5676
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   95
   1036
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   915