Kysymys vain Naisille

Toisenhuomiointi

Omantunnon kysymys sinulle nainen joka elät tai olet elänyt parisuhteessa tai ehkä olet aloittamassa sitä.
Mitä sinulle merkitsee se että mies huomioi sinua joka päivä esimerkiksi näin:
Löydät jostain pienen lappusen jossa lukee Minä Rakastan sinua, Pienet hellät sanat, kosketukset,suukot, halit , yllättävä kukkakimppu , joskus vaan ulos syömään tai jotain., Milloin mitäkin mut joka päivä jotain ja aina hiukan yllättävästi kuitenkin.
Millaisen arvon antaisit sille.? Mitä se sinulle merkitsisi ja miten reagoisit siihen?
Tätä sopii molempien osapuolien miettiä sillä niin usein pidetään itsestään selvänä että se toinen on siinä aina eikä muisteta että toisellakin on tunteet. Mieskin kaipaa huomiota vaikka yleensä kaikki miehet ei niin herkästi sitä näytäkkään.

21

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainenvastaa

      Olisin äärettömän onnellinen, jos minulla olisi noin romanttinen ja huomaavainen mies. Hukuttaisin hänet helliin ja rakastaviin huomionosoituksiin myös.

      • Toisenhuomiointi

        Ois kiva nähdä toinen noin onnellisena


      • Nainenjatkaa

        Noista allaolevista vastauksista päätellen pitää etsiä sellainen kumppani, joka tekee samaa ja kumppanit arvostaa toistensa romanttisia eleitä. Jos ei tykkää romantiikasta niin sitten hyvä olla sellaisen kanssa, joka ei myöskään siitä välitä.


      • Nainenjatkaa

        Kaksi romanttista ja huomaavaista miestä minulla on ollut, ja ainoat joita olen rakastanut. Pisimmät ja onnellisimmat suhteeni.


      • post.it
        Nainenjatkaa kirjoitti:

        Noista allaolevista vastauksista päätellen pitää etsiä sellainen kumppani, joka tekee samaa ja kumppanit arvostaa toistensa romanttisia eleitä. Jos ei tykkää romantiikasta niin sitten hyvä olla sellaisen kanssa, joka ei myöskään siitä välitä.

        Nuorena on hyvä olla tuoleen idealisti. Siihenhän monet parisuhteet just perustuu, idealismiin ja toiveisiin.


      • Nainenvastaa
        post.it kirjoitti:

        Nuorena on hyvä olla tuoleen idealisti. Siihenhän monet parisuhteet just perustuu, idealismiin ja toiveisiin.

        Riippuu siitä, millaisia kokemuksia kullakin ihmisellä on. Jos on tavannut vain ei-romanttisia miehiä (tai naisia) voi olla, että ei tiedä millaista on olla romanttisen kumppanin kanssa. Ja jos jossain vaiheessa tapaakin sen romanttisen ja on itse sitä kaivannut (ollut vaikka idealistisia toiveita) niin sittenhän sitä yllättyykin, kun joku kohtelee sinua hyvin ja huomioi ja ilahduttaa asioilla, jotka ovat sinulle tärkeitä, Mitä itse olen kokenut romanttisia suhteita, niissä aina mies on pyrkinyt ottamaan selvää mistä asioista pidän ja niitä hän on sitten minulle antanut ja järjestänyt.


      • Toisenhuomiointi

        Noin minäkin ajattelisin ton. Tietenkään ei voi olla varma että tilanteet ei muutu ja me sen mukana vuosien saatossa. Mutta toivon mukaan mahdollisimman moni löytää sen oikean.
        Luottamus ja avoimuus ja toisen huomioon ottaminenkuitenkin ihan perusjuttuja parisuhteessa
        ainakin minulla.


      • Nainenvastaa
        Toisenhuomiointi kirjoitti:

        Noin minäkin ajattelisin ton. Tietenkään ei voi olla varma että tilanteet ei muutu ja me sen mukana vuosien saatossa. Mutta toivon mukaan mahdollisimman moni löytää sen oikean.
        Luottamus ja avoimuus ja toisen huomioon ottaminenkuitenkin ihan perusjuttuja parisuhteessa
        ainakin minulla.

        Minunkin mielestä nuo luottamus, avoimuus ja huomioon ottaminen ovat kaikki perusarvoja parisuhteessa. Sitä juuri, että jokaiselle pitäisi löytää se oikea, joka arvostaa juuri samoja asioita ja toisiaan aitoina omina itsenään, juuri sellaisina kuin ovat.

        Hyvä keskustelunaihe.


      • Toisenhuomiointi

        Eikö sinulla sitten ole sellaista miestä?


    • luultavasti

      pahastuisin tai jopa ärsyyntyisinkin tuollaisiin lapsellisiin leikkeihin. Vaatisin lopettamaan tuonlsiset älyttömyydet ja käyttäytymään kuin mies tai sitten piilottelemaan lappusten sijaan paksuja setelitukkoja.

    • post.it

      Kylä tota jaksaa sen pari ekaa vuotta vielä suhteen alun huuruissa. Annas olla kun ankea arki ja 25v suhteen mittarissa, ylä- ja alamäet, vastoinkäymiset, sairaudet, yyteet, työttömyydet, rahaongelmat, velkaantumiset, ulosotot, sukulaisten/lapsien murheet ja sekoilut, henkiset etääntymiset ja fyysiset etääntymiset, ärsyttävät/iljettävät tavat, kaikki arki koettelevat. Kyllä lippulaput unettuu. Ni ei sillä etteikö olis kiva tollane. Muttakun ei edes fyysisesti syty enää toisesta, kaikki ne läskit, ihrat, rypyt, näpyt, harmaat, kaljut, lerpat, lörtöt, väärät karvat, keltaset hampaat, kaiken yleinen harmaus... nin siinä sitä ollaan. Ihminen muuttuu, hyvät aikeet muuttuu, kaikki muuttuu, vuosien saatossa. Jos ei muuttuis, se vasta epäilyttävää oliskin.
      Onnea ja menestystä lippulapputielle. Ei ole pitkääikää, pessimistinä.

    • ihankivaonsopiva

      Älä tee siitä liian imelää, on aika rasittavaa ja lopulta alkaakin kyllästyttämään, kun ei itse ole maailman romskuin ihminen. Aikoinaan ruusukin juopporentulta alkoi lopulta yököttämään juuri siksi, ettei ihminen omalla ikävällä käytöksellään osoittanut mitenkään rakastavansa aidolla tavalla ja itsekin tein väärin, että yritin hyssytellä ja miellyttää väkisin ihmistä viimeiseen saakka, kunnes tunteeni näyttivätkin totaalista nollaa ja olin kuin pystyynkuollut muumio. Romanttisin ja ihanin ele, mitä olen nyt tällä hetkellä kaipaamaltani mieheltä saanut, on aamulla kevyt silmäripseni kosketus herätessämme.

      • Toisenhuomiointi

        Tällaisiakin miehiä on mutta nekään ei kelpaa kaikille. Jokainen meistä on erilainen ja haluaa erilaisia asioita. Ainoa asia mitä toinen ei voi tehdä on se että toista ei voi muuttaa itselle mieleiseksi. Se mitä voi tehdä on että voi koettaa muuttaa hiukan itseään. se toinen kuitenkin on rinnalla ainoastaan ja vain omasta vapaasta tahdostaan niin kauan kuin on hyvä olla. Jos ei ole hyvä olla niin on parempi tietenkin mennä omille teilleen kuin kitua ja kärsiä.
        Mielestäni siinä vaiheessa kun huomaa että se ei toimi ois molemmilla syytä katsoa peiliin ja
        miettiä että onko tehnyt suhteen eteen kaiken. Jos tuntuu että enempään ei pysty niin on vain yksi ratkaisu. Tunteet kuolee tietenkin jos toinen ei hoida niitä.
        Väkivalta ja alkoholismi ovat asioita joita ei koskaan pitäisi jäädä katsomaan. On parempi
        lähteä. Moni nainen ei uskalla lähteä vaikka nyrkkiä tulee ja se on kyllä väärin.
        Parempi jättää sellainen raukkamainen ihminen kuin kärsiä. Olen kanssasi samaa mieltä.


    • Toisenhuomiointi

      Niin, ei ole tarkoituskaan että olisi liiallista. Ainoastaan vain se että toinen tuntee sen että on tärkeä
      ja merkitsee paljon kun hän on elämässä rinnalla.
      Itselle ainakin merkitsee jotain se kun näkee että toisen on hyvä olla ja että itsekkin merkitsee jotain.

    • SeHaaveilevaNainen

      Tärkeintä on se, että kuuntelee, keskustelee ja on aidosti läsnä. Tärkeä, on että molemmin puolin autetaan kannattelussa silloin kun on vaikeampi hetki ja jaetaan asioita. Me on silloin tärkeämpi kuin minä tai sinä.

      Se on tärkeää, että näyttää tunteensa ja välittämisensä. Se voi olla sanoja, hartioiden hierontaa, tai pyykkien ripustaminen toisen puolesta tai joku ihan pieni arkijuttu tai vaikka kahden keskeisen ajan järjestäminen (sekään ei ole itsestään selvyys kun on lapsia). Myös fyysinen puoli voi parhaimmillaan olla parisuhteen liima ja tapa päästä todella syvälle toiseen henkisellä tasolla.

      Kaikki muu huomioiminen on toki ihanaa, mutta se on enämmän juhlahetkiä muun päälle. Kun on takana pitkiä parisuhteita (pisin 9.5v), on tyytyväinen aika realistiseen arkeen, kunhan rakkaus on vaan läsnä. Siinä sitä tavoitetta olisi.

      • Juuri noin. sinä sen sanoit paremmin kuin minä. Uskon tuohon ja esim raskaan työpäivän jälkeen pienetkin asiat tuntuvat hyviltä.


    • muutenhyvä

      Kiireisessä arjessa sanoisin, että kokisin noin runsaasta huomioinnista huonoa omaatuntoa, sillä tahdon tottakai antaa toisellekin silloin hyvää takaisin, mutta noin ylenpalttiseen en ehtisi. Mutta arvostan kekseliäisuyttä ja huumorintajua.

    • minävainhaaveillen

      Kuulostaa sadulta. ja arjessa pinet teot ammupalan teko tai suukot olisivat niitä tkeimpiä :)

      • Toisenhuomiointi

        aamupalan teko sujuu, suukot myös ihan luonnostaan. Ja siinä sivussa tietenkin myös
        muita pikku askareita. joskus laittelen jotain ruokaa.
        Ei vaan oo ketää jolle niitä sais tehdä.


    • "Mieskin kaipaa huomiota vaikka yleensä kaikki miehet ei niin herkästi sitä näytäkkään."

      Höpsis.
      Kyllä tosimies tarvitsee vaan pari kossupulloa ja pihagrillin :-)

    • OnneaVaan

      Ehkäpä ylenpalttinen huomiointi saattaa olla vaivaannuttavaa, mutta kyllähän ihmiset huomiosta pitävät. Sellaisessa suhteessa eläminen on kai mukavaa. Tosiasia on kuitenkin, että kun se uusi ihastus löytyy, ei millään aikaisemmilla huomionosoituksilla, uhrautumisilla tai kauniilla sanoilla ole enää mitään merkitystä. Tiedoksi vain kaikille sukupuolesta riippumatta. Repikää siitä romanttinen rakkautenne, nähty on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3846
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      253
      3631
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2683
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      114
      2238
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      23
      2190
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      20
      2073
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1835
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1832
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      320
      1581
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1412
    Aihe