Näe sielullasi ja sydämelläsi, älä silmilläsi.

ei.uskonnoille

Jumalan löytäminen on helppoa kuin heinänteko.

1. valitse uskonto.
2. opi, mitä uskonto sinulle sanelee.
3. ota uskonto kiinteäksi osaksi elämääsi.
4. antaudu uskonnon ja kaikkien siihen liittyvien asioiden, ihmisten yms. vietäväksi.
5. anna mielesi orientoitua uskonnon oppeihin, jotta alat näkemään kaikkeuden oppien kautta.
6. ennemmin tai myöhemmin vakuutut, että olet löytänyt jumalan, sen "ainoan oikean".

Maallisissa uskontobrändeissä, sekä vähempimerkityksisissä halpatuotteissa on kuitenkin liikaa sellaisia asioita, todisteita, jotka kieltämällä olet tuominnut itsesi maallisessa tomussa piehtaroimiseen. Tunnustamalla ne ymmärrät paremmin, miksi olet toiminut väärin ja miten pitäisi alkaa jatkossa toimimaan. Jokainen maallinen uskontobrändi, joka kutsuu itseään pyhäksi, personoi omat "ainoat oikeat" jumalkuvansa, joita palvotaan käskystä, ovat myös jatkuvassa kilpailussa keskenään, kilpailemassa suosiosta ja vallasta. Jokainen uskonto julistaa, että "meidän jumala on oikea jumala, teidän jumala on väärä jumala". Uskontoja käytetään myös hallitsemaan ihmistä, jopa tappamiseen ja ryöstelyyn. Miten halpamainen, sokea ja tyhmä ihminen onkaan!

Aito korkeampaan voimaan ja hyvyyteen uskova hylkää kaiken maallisen, korruptoituneen ja itseään pyhäksi väittävän, sillä ne ovat vain harhaanjohdatuksia, jotka sitovat sinut maallisiin suljettuihin ja kilpaileviin järjestelmiin ja muokkaavat psyykettäsi omien oppiensa mukaisesti, ja myös uhkailemalla ja pelottelemalla. Ja kääntävät sinut "väärien" uskontojen edustajia ja heidän oppejansa vastaan. Miksi ehdointahdoin annat tällaisten järjestelmien orjuuttaa sielusi?

Mutta miten voit edes löytää sellaisen, jota kutsutaan "jumalaksi" tai "luojaksi", ilman että annat ensin jonkin valitsemasi nimetyn ja brändätyn uskonnon personoida, "ruumiillistaa", sinulle sellaisen ja kertoa, mikä jumala on, miksi sellainen on olemassa ja mitä sellainen on tehnyt, ja miksi sinun tulee uskoa sellaiseen? Miten voit löytää Jumalan ilman tietoa, joka kertoo sinulle, että "tämä on jumala, ja tämä on se oikea jumala, ja näin uskot oikein..."? Miten voit löytää Jumalan ilman mielesi altistamista kaikenlaisille uskontoon liittyville, mieleesi vaikuttaville, vaikuttimille? Kun oivallat tämän, niin se on se kaikkien aikojen Herätys.

Älä palvo silmilläsi maallisia houkutuksia, äläkä muovisia pyhiksi väitettyjen (epä)jumalten kuvia, joihin maalliset uskontobrändit sinua houkuttelee. Älä itse sanele sitä, mitä ja kuka Jumala on, tai onko Häntä edes. Älä nimeä Jumalaasi, Hänellä on jo nimi, jonka tulet aikanaan tietämään. Älä kirjoita uskonto-oppeja, sillä ne tuskin ovat Hänen suunnitelmiaan ja tarkoituksiaan. Älä kerää ympärillesi esineitä, symboleita, seurakuntia tms. Älä harjoita rituaaleja. Älä vedä roolia, äläkä teeskentele. Äläkä johdattele itseäsi keinotekoiseen hurmokseen. Totuus on se, että Jumala ei sinulta tällaista maallista turhuutta vaadi, eikä tarvitse! Tällainen käytös on ihmisen omaa keksintöä häntä itseään varten, jotta hän kokisi jotain jumalallista ja pelastuisi. Mutta se on keinotekoista, väärentämistä, itsensä pettämistä!

Vain sydämelläsi ja sielullasi voi nähdä sen Tien, joka johtaa Jumalasi luokse. Sen Tien voit nähdä vain hylkäämällä maalliset houkutukset ja turhuudet, sillä ne sokaisee sinut ja siksi koet piehtaroimisen maallisessa tomussa oikeaoppisuutena. Kun hylkäät uskontosi, et hylkää Luojaasi. Vaikka pelkäät tätä, niin se on turhaa, sillä Hän ei hylkää sinua. Sinun uskosi säilyy ja halusi löytää Hänet. Jumala ei tunnusta kristinuskoa, ei islamia, ei judaismia, eikä muutakaan uskontoa. Nämä ovat vain ihmisten itselleen luomia selityksiä olevaisuudelle, sekä lohduttamaan heitä katoavaisuudenpelossaan. Joka päivä voimme tehdä uusia ja parempia valintoja. Tai pyöriä paikallaan tutussa turvallisessa.

2

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mielipidetässä

      MInun mielestäsi kirjoituksestasi tulee mieleen vanhanaikainen puhelinluettelo, eikä se kerro yhtään mitään uskoon tulemisesta. Mutta kaipa joku menee ja teee niinkuin sinä haluat.

      • ei.uskonnoille

        En minä mitään halua. Se on jokaisen oma asia mitä tekee. Mutta noin se uskoon tuleminen tapahtuu. Kirjaimellisesti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe