Kukkaisketo?

keto-orvokki

Johtavat terveysalan asiantuntijat ylistävät yhtä ruokavaliota tehokkaana välineenä lihavuuden, diabeteksen ja sydänsairauksien epidemioiden torjumiseksi. Tämä ruokavalio on keto ruokavalio ja asiantuntijat sanovat, että se edesauttaa aivojen terveyden parantamista, mikä on ratkaisevan tärkeää Alzheimerin taistelulle.
Keto-ruokavalio on runsasrasvainen, vähän ruokavalio-ohjelma, ja se voi olla avain sairauksien kehittymisen riskin pienentämiseen.
"Keto-ruokavalio on osoitettu vertaisarvioiduissa tutkimuksissa parantavan merkittävästi insuliiniresistenssiä, joka on diabeteksen, lihavuuden, sydänsairauden ja Alzheimerin taudin tunnusmerkki, jota kutsutaan nyt tyypin 3 diabetekseksi," Jonny Bowden Ph.D., valtakunnallisesti tunnetuin lautakunnan sertifioitu ravitsemusterapeutti ja asiantuntija ruokavaliosta ja laihtuminen kertoo Newsmaxista. "Ne parantavat myös monia markkereita, joita pidetään sydänsairauksien, kuten triglyseridien, kaltaisina kaltaisina syöpää aiheuttavina riskeinä."

https://www.newsmax.com/health/health-news/ketogenic-diet-keto-diet-keto-eating/2018/11/05/id/889380/

15

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hpv27

      Perlmutter ja Bowden eivät ole johtavia ravitsemusasiantuntijoita vaan dieettikirjailijoita.

      Tässä konekäännös wikipediast:
      'Translate
      Turn off instant translation
      978/5000
      Perlmutter ja hänen kirjat ovat kritisoineet muita lääkäreitä ja kommentaattoreita, mukaan lukien epidemiologi David Katz, Yale-Griffin Prevention Research Centerin perustajajohtaja Griffin Hospitalissa Derbyssä, CT, joka on arvostellut Grain Brainia ja kutsunut sitä "typeräksi kirjaksi". että "Perlmutter on paljon ennen kaikkea perusteltua päätelmää". [19]

      Mikrobiomien asiantuntija Jonathan Eisen kritisoi Brain Makeria tylyllä tavalla. "Luuletko, että pystymme maagisesti parantamaan sairauksia muuttumalla gluteeniton ruokavalioon ja ottamalla joitakin probiootteja on idioottinen ... Se muistuttaa enemmän käärmeen-öljyn myyjää kuin henkilöä, joka on kiinnostunut todellisuudessa selvittämään, kuinka auttaa ihmisiä .”[1]

      Perlmutterin vanhemmille antamat neuvot, joiden mukaan heidän olisi kysyttävä pediatriinsä erikseen lapsuusiän rokotuksista [1], on CDC: n [20] ja American Pediatrics Academyin antamien ohjeiden vastaista. [21]

      Quackwatch on listannut David Perlmutterin epäilyttävien terveystuotteiden edistäjänä
      About Google TranslateCommunityMobile
      About GooglePrivacy & TermsHelpSend feedback
      '

    • hpv27

      Pistetään tällekin palstalle. Kysyin professori Berneltä (eräs ruotsin diabeetikoiden ravitsemussuositusten tekijöistä) suosittaako hän tai Ruotsin sosiaalihallitus vekun suosittelemaa eläinrasvaan perustuvaa LCHF:ää. Hän vastasi että sitä harkittiin mutta sitä ei sisällytetty Ruotsin diabeetikoiden ravitsemussuosituksiin. Ruotsiin diabeetikoiden ravitsemussuosituksissa kerrotaan sitten, että eläinrasvaan ja -lihaan perustuva äärimmäinen karppaus lisää kuolleisuutta.

      • veijo7309837w

        "Pistetään tällekin palstalle."

        Monessako paikassa aiot vielä tehdä itsesi täysin naurettavaksi. keskittyisit hoitoosi jonka olet pilannut luuloinesi.


      • enolebotti

        Kuolleisuus on ruokavaliosta riippumatta 100%. Myös karppaajilla. Ei sitä voi siitä enää lisätä.
        Mikä tahansa äärimmäisyys on pahasta.


      • hpv27
        enolebotti kirjoitti:

        Kuolleisuus on ruokavaliosta riippumatta 100%. Myös karppaajilla. Ei sitä voi siitä enää lisätä.
        Mikä tahansa äärimmäisyys on pahasta.

        Juu, ei. Kyse ei ole absoluuttisesta kuolleisuudesta vaan kuolleisuudesta tutkimusaikana. Esimerkiksi sianrasvakarppaajien kuolleisuus 1.2%, keskivertopopulan 1.0% ja kasviskarppaajien kuolleisuus 0.8% tutkimuspopulaatiosta tiettynä ajanjaksona.

        Tutkmus löytyy kun googlaa 'Low-carbohydrate diets and all-cause and cause-specific mortality: two cohort studies'.

        Tuohan ei ole mitenkään karppausvastainen tutkimus. Tuo vaan taas kerran esiin sen, että eläinrasva ja ja liha eivät ole terveellisiä ja kasvievrsiot ovat.

        Tutkimus jatkuu yhä ja muutamassa vuosikymmenessä saamme tietää kuinka paljon elinikkää sianrasvakarppaus lyhentää.

        Tuohon tutkimukseen siis viitataan Ruotsin sosiaalihallituksen 'Cost vid diabetes'-ohjeessa kun varoitetaan äärimmäisistä karppausdieeteistä.


    • hpv27

      Kuten vähänkin älykäs osaa päätellä Ruotsin sosiaalihallituksen linjasta niin sianrasvakarppaajat lasketaan samaan kastiin muiden epäterveellisesti elävien kuten tupakoitsijat, alkoholistit ja narkomaanit kanssa. Noita elintapoja ei suositella mutta saavat kyllä hoitoa vaivoihinsa.

      Sianrasvakarppaajien yhteydessä seurattaneen erikoisesti veren rasvoja ja jos kolesteroliarvot huononevat kovasti nii kehoitetaan siirtymään kasvirasvoihin ja aloittamaan statiinilääkityksen.

      Jos lääkäri hoitaa potilaitaan vastoin ohjeita ja hänestä valitetaan niin lääkärinoikeudet saattaa menettää. Suomessa ravitsemusneuvontaa ei pidetä lääkärin toimena joten niitä saa antaa kuka tahansa.

      • veijo6309836w

        "Jos lääkäri hoitaa potilaitaan vastoin ohjeita ja hänestä valitetaan niin lääkärinoikeudet saattaa menettää. "

        Eivät valita enää koska Diatistiliitto munasi itsensä täydellisesti samoilla luuloilla kuin sinä ja turpiin tuli perusteellisesti Sosiaalihallitukselta (päättää lääkintäkysymyksissä).
        Ruotsin Elintarvikelaitos koetti pelastaa itsensä tyhmine suosituksineen lisäämällä: "suositukset on tarkoitettu terveille." Milloinkahan Suomen Diabetesliitto lukee asiasta joka on jo 10 vuotta vanha????


      • sikaajarasvaa

        Suurella osalla hoitosuositusten laatijoista on taloudellisia sidonnaisuuksia lääkeyhtiöihin. Ongelma ei rajoitu Suomeen:

        Continuing Problems With Financial Conflicts of Interest and Clinical Practice Guidelines

        Tyypin 2 diabeteksen hoitaminen ketoruokavalolla ei ole lääkeyhtiöiden intresseissä.


      • hpv27
        sikaajarasvaa kirjoitti:

        Suurella osalla hoitosuositusten laatijoista on taloudellisia sidonnaisuuksia lääkeyhtiöihin. Ongelma ei rajoitu Suomeen:

        Continuing Problems With Financial Conflicts of Interest and Clinical Practice Guidelines

        Tyypin 2 diabeteksen hoitaminen ketoruokavalolla ei ole lääkeyhtiöiden intresseissä.

        Mutta ei ravitsemustutkijoilla. Kaikki mittavat ravitsemustutkimukset on tehty julkisella rahalla.

        Sitten jos on näyttöä salaliitosta niin todisteet vaan pöytään. Karppaustutkimuksia on ollut rahoittamassa liha- ja meijeriteollisuus. Samaten näillä karppausguruilla on suuri taloudellinen intressi pönkittää kirjojensa myyntiä. Heitä ei siis pidä uskoa tämän logiikan mukaan.


    • veijo63987363

      hpv27

      Mikä on sianrasvakarppaaja??? Sinulta ei vieläkään ole tullut vastausta.

      Niinkuin ei seuraavaankaan:

      Minua on hoidettu jo 10 vuotta Ruotsissa perustuen tiukkaan LCHF ruokavalioon. Energiasta oin 60-65% rasvasta (runsaasti eläin ja meijerirasvoja), noin 5-10% hiilihydraatista ja loput proteiinista. kertaakaan ei ole kyseenalaistetu ja kummallista olisikin koska tuloksena on potilas TÄYSIN ilman lääkkeitä ja paino normaalina.

      Onko tiukkaan LCHF ruokavalioon perustuva hoito kielletty Ruotsissa?

      Minusta voisit aivan hyvin lopettaa typerän tasapainoilusi sanaleikeillä ja höpinäsi sianrasvakarppauksesta ja sen sijaan keskittyä oman D2:sesi terveelliseen hoitoon. Jos et ymmärrä kuinka niin kysy

    • hpv27

      Jos on kiinnostusta mitäravitsemusasiantuntijat pitävät parhaana dieettinä niin kannattaa googlata 'Experts rank the best diets, but you might not have heard of the top three'. DASH huipulla, Atkins pohjalla. Aika usein käy noin kun ravitsemusasiantuntijat rankkaavat dieettejä.

    • veijo73098372

      hpv27

      On aivan sama kuka rankkaa. Itse voi todeta kohdallaan miten asia on. Minulla ei mitään lääkkeitä samaan tautiin kuin sinulla. Rankkaa siitä.

      Olet sinä aika poloinen selittelemään.

      • JoopatiJoopa

        Käytöksestä päätellen joku lääkitys ei ole ihan kohdallaan.


      • hpv27
        JoopatiJoopa kirjoitti:

        Käytöksestä päätellen joku lääkitys ei ole ihan kohdallaan.

        Googlaa 'paranoidista skitsofrenia':a ja tutustu hihhulilahkojen toimintamenetelmiin. Myös pseudotiedelahkoihin kannattaa tutusstua, esimerkikkssi scientologiaan.


    • veijo730983

      JoopatiJoopa

      Jos tarkoitat hpv:tä niin ei mikään ihme. Hänellä on vaikeuksia pitää erillään se mitä ovat oireet ja mikä on itse sairaus.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      207
      8351
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4718
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      30
      2275
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2168
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1663
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1468
    Aihe