Rammsteinin konsertti Ratina 10.8.

Rammsteinisti

Rammstein esiintyy 10.8. Ratinan stadionilla ja lipunmyynti alkoi tänään klo 10 Lippupisteen verkkokaupassa. Kirjauduin heti klo 10 ostaakseni lippuja, mutta käytännössä sieltä myytiin heti ei oota. Lippujen myyntirajoite taisi olla 6 lippu per tilaus. Jostain kumman syystä Viagogolla lippuja olisi heti löytynyt noin kaksinkertaisella hinnalla.

Kokeilin myös ostaa lippuja Tukholman konserttiin Eventimen nettikaupasta, joka näyttäisi olevan samaa taustaa kuin lippupistekin. Siellä sama juttu, yhtään lippua ei löytynyt lipunmyynnin auettua klo 11 Suomen aikaa. Viagogosta kyllä löytää.

Hiukan haiskahtaa...Lippupiste siirtää käytännössä heti liput muiden nettipalvelujen myyntiin kovemmalla hinnalla ja käärii voitot.

4

111

Vastaukset

  • Siltä vaikuttaisi. Ei ollut lippupisteellä lippua myydä..

  • Skämmi

  • Viagogosta löytyy edelleen

  • En ehtinyt ajoissa kotimaiseen lippukauppaan, joten tilasin Viagogon palvelusta kaksi istuinpaikkaa Ratinan konserttiin 10.8. Liput maksoivat tosiaan suolaisesti, mutta ongelmia niiden toimituksen suhteen ei ollut ja itse konserttihan oli huippuhyvä.
    Viagogo piti myös varsin hyvin kontaktia ennen konserttia ja kyseli kokemuksista sen jälkeenkin, joten firman palveluasenne oli asiallinen.
    Hinta oli tietysti kova, mutta muussa tapauksessa olisi tämä hieno esitys jäänyt näkemättä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.