Kristityt ovat kapinallisia

Bismillah

Raamatun mukaan saatana on tämän maailman laillinen hallitsija. Korkein Jumala on antanut tämän maailman saatanan haltuun.

Miksi kristityt eivät kumarra omaa jumalaansa vaan kapinoivat avoimesti häntä vastaan? Mihin on kadonnut auktoritettien kunnioittaminen ja jumalan palvominen, hänen eteensä polvistuminen ja kunnian osoitus häntä kohtaan?

Eikö teille aivokääpiöille ole selvinnyt edes se, että se teidän Korkein Herra Jumala Kaikkivaltias on sama kuin tämän maailman jumala eli saatana?

Kuka se aikoi tappaa ihmisen heti, jos tämä ei tottele häntä? Eikö Herra Jumala Kaikkivaltias? Ja tappoi heti kun sai siihen syyn eli kielletystä hedelmästä syömisen. Eikö korvapuusti olisi riittänyt rangaistukseksi? Miksi piti tappaa ihminen ja kaikki hänen jälkeläisensä? Millainen saatanan enkeli tappaa kaikki viattomat sen vuoksi, että yksi kusipää ei tottele tämän maailman jumalaa?

Herätys?

Ketä te oikein palvotte ja palvelette?

Kuka on murhannut enemmän ihmisiä kuin Jumalanne? Ei kukaan, sillä teidän Jumalanne on syypää kuolemaan ja ilman häntä ihmiset eläisivät ikuisesti! Ettekö tajua näin yksinkertaista asiaa?

4

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Niin tämä pahan vallassa oleva, saatanaa tuomiokseen palveleva = Jumalan Sanan vastaisesti elävä ja toimiva maailma / ihmiskunta kaikkine eri kasakuntineen on PAHAN vallassa. Jossa se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää johtaa ja hallitsee, ja PAHA perii!!

      Josta kaikesta Krist. uksovat ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja, sitää kaikille hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. Jossa ei paha peri, vaan se kaikille hyväksi HYVÄ. Joka mahdollistaa ja takaa kullekin tälle Raamatun UT mukaiselle Kristillisyyden tielle lähtevälle / yhtyvälle turvallisen ja turvatun kaikinpuolisen kestävän hyvoinvointi elämän ja tulevaisuuden.

      Missähän vain on ne muut, tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut / eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, ja niissä avustajiksi armoitetut?!

      Kun ei etsimälläkään, näin julkisesti peräänkuuluttelemallakaan, meinää löytyä?!!

      Jeesuksen nimessä...etsivä / peräänkuulutteleva.

    • VoiHerraJessusPerkele

      Turha tästä on pauhata helluntailaisille, jos eivät ole edes kristittyjä.
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15455146/apinalauma-raamatun-kimpussa

      Mutta asian voi tajuta helposti sillä tavalla, että heprean saatana-sana tarkoittaa vastustajaa. Kolminaisuuden persoonat ovat jossain kohdassa vastakkaisia toisilleen. Isä murhasi poikaa antikristuksena, kuten Aabraham lähti murhaamaan poikaansa, tämän murhaaja-Jumalan käskystä.

      Vanhassa testamentissa on esim. Daavid ja Salomo vertauskuvina isästä ja pojasta. Vanha Daavid ei meinannut tajuta ja huomata, että pojalle pitää järjestää kuninkuuden virkaa käytännössä. Nyt on vähän samantyyppinen tilanne maailmanhistoriassa.Periaatteessa kuninkuus on jo sillä poika perkeleellä, mutta isä saatana vielä viivyttelee sukupolvenvaihdoksen toimeenpanoa. Sen takia tämän maailman hullunmylly vielä pyörii, ja Jumala nimittää sitä pyörittelyä pitkämielisyydeksi.

      Kolossalaiskirje:
      1:13 häntä, joka on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan Poikansa valtakuntaan.

      Tuota kohtaa ei tarvitse tulkita niin, että Jumala ja saatana todistetaan siinä eri asioiksi. Päinvastoin, voidaan tulkita kolminaisuuden persoonat, kuten yllä esitin. Isä-perkeleen valtakunnasta uskovat on jo siirretty rakkaan poika-saatanan valtakuntaan. Tämä kuulostaa pirullisen huvittavalta, mutta on totista totta silti. Vaikea tätä on selittää pokerinaamalla.

      2. Piet 3:10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
      3:11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
      3:12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
      3:13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.
      3:14 Sentähden, rakkaani, pyrkikää tätä odottaessanne siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi, rauhassa, hänen edessänsä;
      3:15 ja lukekaa meidän Herramme pitkämielisyys pelastukseksi, josta myös meidän rakas veljemme Paavali hänelle annetun viisauden mukaan teille on kirjoittanut;

      Tuossa rohkaistaan siis odottamaan, että poika-saatana tulee ja tuhoaa sen isä-perkeleen, joka ensin saapuu Jerusalemin temppeliin laittomuuden ihmisen hahmossa. Näistä on tullut kirjoiteltua jo aiemmin.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15400279/jumala-ilmestyskirjan-sarvipaa

    • Kaikkivaltius

      Matt. 4:9-10:
      Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: "Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua". Silloin Jeesus sanoi hänelle: "Mene pois, saatana; sillä kirjoitettu on: 'Herraa, sinun Jumalaasi, pitää sinun kumartaman ja häntä ainoata palveleman'."

      Matt. 28:18-20:
      18. Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
      19. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
      20. ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."

    • Kirjakääröt

      Luuk.4:6 Biblia (1776) Ja perkele sanoi hänelle: kaiken tämän vallan ja heidän kunniansa minä annan sinulle; sillä minun haltuuni ovat annetut, ja minä annan ne kenelle minä tahdon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe