Happypancake viestittely

outo.sivusto

Onko teillä muilla tapahtunut seuraavaa?
Kun lähetätte viestin toiselle käyttäjälle niin vähän ajan päästä huomaatte, että koko viestiketju on poistunut eikä edes käyttäjän vierailua näy profiilissa?
Onko tämä henkilö blokannut minut viestin jälkeen?
Tuntuu olevan aika yleistä happypancakessa että viesti ja henkilö katoaa?

13 kommenttia

Vastaukset

 • Paljon mahdollista. Aikoinaan kun siellä kävin. Niin toisinaan joku yllättäin blokkasi vaikka olisi ollut normaalia kirjoittelua. Palvelu on jokin aika sitten uudistunut en ole siinä uudessa palvelussa käynyt mutta vanhassa palvelussa tais lukea viestiketjun yhteydessä ettet voi vastata. Eikä blokannutta enää löytynyt palvelusta kun haki. Ehkä uudessa palvelussa koko viestiketju häviää kun blokkaa? Samoin kun merkintä mahdollisesta vierailusta poistuu? Tuosta ei olekkaan aiemmin muistaakseni kirjoittanut joku tais vaan siitä laittaa, että tunnuksen poistaminen olisi vaikeampaa kuin aiemmin vai oliko niin ettei onnistu enää ollenkaan.

 • Tunnuksen poistaminen onnistuu ihan helposti. Tämän seurauksena viestiketju myös häviää jossa on toisena osapuolena ollut tunnuksen poistanut henkilö. Jos henkilö lähettää vaikkapa jäähyväisviestin toiselle, eikä tämä toinen ehdi sitä lukea ennen kuin henkilö poistaa profiilinsa, ei tämä toinen koskaan saa viestiä luettavakseen.

  • Jotenkin tuntuisi epätodennäköiseltä että kaksi naista olisi lähiaikoina molemmat poistaneet profiilinsa.


  • Eihän se ole mitenkään epätodennäköistä. Sitähän tehdään koko ajan.

   Voithan sinä poistaa oman tunnuksesi pysyvästi ja luoda sitten uuden tunnuksen ja katsoa onko ne naiset siellä vai ei. Tunnuksen voi myös piilottaa, jolloin henkilöä ei näy enää palvelussa, mutta tällöin ei varmaankaan viestiketjut häviä...


 • Jos toinen estää sinut, viestit jäävät, mutta jos yrität lähettää viestin tai etsiä profiilia saat ilmoituksen "tili ei ole käytössä", vaikka olisikin käytössä. Profiilin ikoni jää kuitenkin jäljellä ja on vihreä, kun henkilö on sisäänkirjautunut.
  Vaikea on ymmärtää näitä ghostaajia jos tavallisen kirjoittelun jälkeen laittavat toisen estolistalle. Mutta sellaista tapahtuu ja tuntuu kurjalta. Itse kannatan reilua "kiitos, mutta ei kiitos" menettelyä.

 • Mites kun palaa ns. vihreä valo, että on paikaalla mut viestiketjussa näyttää nimimerkin alla esim. 30 min. Niin onko se, että viimeksi kirjoittanut, ai poistunut vaikka valo palaa vai mitä??

  • Erään herran vastaus.
   Hän lähetti minulle viesti: no eikö kiinnosta. Kun vastasin, että ei hänen seuraava viestinsä oli: Idiootti!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Erään herran vastaus.
   Hän lähetti minulle viesti: no eikö kiinnosta. Kun vastasin, että ei hänen seuraava viestinsä oli: Idiootti!

   Sinun ei ole tarvinnut sanoa sitä ei kiinosta ennen kysymystä vaan jättää mies uskoon että ehkä ja sitten todeta ei ja nyt sitten odotat että hän olisi pitänyt toiminnastasi?
   Jos tämä tpahtuis toisinpäin varmaan ajattelisit että siinäpä kiva mies ei kertonut minulle ettei ole kiinnostunut ja antoi viestittää kunnest sitten väkisin pyytämällä sain vastauksen, kuinka onnekasta se onkaan. Jäipä tosi kiva kuva hänestä.
   Ette voi oikeasti olla tuollaisia.
   Miten se voi olla vaikeaa sanoa; herra on hyvä ja jatkaa matkaa en ole kiinnostunut ennenkuin mies ehtii kysyä sitä vastausta teiltä.
   Vai toimitteko kaikkien kanssa samoin että sanat loppuivat kuin seinään.
   Katosiko mies roskien vientireissulla ja keksitte vasta vuosi sen jälkeen että mies lähti.


 • "Kiitos, mutta ei kiitos" vastaus ei aina toimi. Tyypit alkaa haukkumaan ja/tai roikkumaan. Nykyään mietin tarkkaan vastaanko ollenkaan.

 • En halua olla masentava mutta,

  Tuo vaikuttaa olevan yleistä tuossa palvelussa. Normaalia viestin kirjoittelua sitten yllättäin toinen laittaa kuin puuntakaa eston. Muutamiakin tapauksia jäi epäselväksi mitä ne oikein hakee jos mitään hakee.

 • No joo en kyllä tiedä kans mikä tarkoitus noilla on. Vieraillaan paljon mut mitään ei kirjoiteta saati flirtata. Jos laittaa ihan asiallisen ei vastata "lukenutta" vaan ilmoittaa. Tämäkin suht monella. Onko toi sitten nykyään vaan jotain ajanvietettä ei niin totisella mielellä. Jos noissa nyt yleensä totisena olla voi. Sillee itsetunto/inho ongelmista kärsineenä ehkä välillä alkaa pohtia mahdollista rumuutta ettei lärvi sitten miellyttänyt. Tottakai kaikkia ei voi miellyttää enpä sitä tarkoita. Mut sit taas vastaavasti yhellä toisella sivulla paljon viestejä/kehuja saanu. Luohan se tietynlaisen ristiriitaisuuden pääkoppaan.

 • Mä ainakin piilotan profiilini välillä. Juuri siksi ettei tuu paha mieli kun en aina vastaa

  • Piilotus toimii jos ei halua vastaanottaa viestejä, mutta että siitä tulisi jollekkin paha mieli että siksi pitää piilottaa niin ei.
   Paha mieli siellä tulee aina jos antaa sen tulla. Emme ole siellä onnellistamassa ketään vaan etsimässä seuraa jonka kanssa vihhtyy, silti on hyvin epätodennäköistä ettei pettymyksiä tulisi


Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös