Happypancake viestittely

outo.sivusto

Onko teillä muilla tapahtunut seuraavaa?
Kun lähetätte viestin toiselle käyttäjälle niin vähän ajan päästä huomaatte, että koko viestiketju on poistunut eikä edes käyttäjän vierailua näy profiilissa?
Onko tämä henkilö blokannut minut viestin jälkeen?
Tuntuu olevan aika yleistä happypancakessa että viesti ja henkilö katoaa?

27

8417

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palveluajoskuskäyttänyt

      Paljon mahdollista. Aikoinaan kun siellä kävin. Niin toisinaan joku yllättäin blokkasi vaikka olisi ollut normaalia kirjoittelua. Palvelu on jokin aika sitten uudistunut en ole siinä uudessa palvelussa käynyt mutta vanhassa palvelussa tais lukea viestiketjun yhteydessä ettet voi vastata. Eikä blokannutta enää löytynyt palvelusta kun haki. Ehkä uudessa palvelussa koko viestiketju häviää kun blokkaa? Samoin kun merkintä mahdollisesta vierailusta poistuu? Tuosta ei olekkaan aiemmin muistaakseni kirjoittanut joku tais vaan siitä laittaa, että tunnuksen poistaminen olisi vaikeampaa kuin aiemmin vai oliko niin ettei onnistu enää ollenkaan.

      • Anonyymi

        Hyvä deittisivusto - https://hespac.com/datefi.htm
        Maksulliset sivustot on tosiaan siinä mielessä hyviä että siellä ihmiset on enemmän tosissaan seuraa etsimässä kuin ilmaissivustoilla.


    • cxvcvxcv

      Tunnuksen poistaminen onnistuu ihan helposti. Tämän seurauksena viestiketju myös häviää jossa on toisena osapuolena ollut tunnuksen poistanut henkilö. Jos henkilö lähettää vaikkapa jäähyväisviestin toiselle, eikä tämä toinen ehdi sitä lukea ennen kuin henkilö poistaa profiilinsa, ei tämä toinen koskaan saa viestiä luettavakseen.

      • gfdgfdgddf

        Jotenkin tuntuisi epätodennäköiseltä että kaksi naista olisi lähiaikoina molemmat poistaneet profiilinsa.


      • cxvcvxcv

        Eihän se ole mitenkään epätodennäköistä. Sitähän tehdään koko ajan.

        Voithan sinä poistaa oman tunnuksesi pysyvästi ja luoda sitten uuden tunnuksen ja katsoa onko ne naiset siellä vai ei. Tunnuksen voi myös piilottaa, jolloin henkilöä ei näy enää palvelussa, mutta tällöin ei varmaankaan viestiketjut häviä...


      • Anonyymi

        Hyvä deittisivusto - http://hespac.com/datefi.htm Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi.Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


      • Anonyymi

    • NetissäkinSaaKäyttäytyä

      Jos toinen estää sinut, viestit jäävät, mutta jos yrität lähettää viestin tai etsiä profiilia saat ilmoituksen "tili ei ole käytössä", vaikka olisikin käytössä. Profiilin ikoni jää kuitenkin jäljellä ja on vihreä, kun henkilö on sisäänkirjautunut.
      Vaikea on ymmärtää näitä ghostaajia jos tavallisen kirjoittelun jälkeen laittavat toisen estolistalle. Mutta sellaista tapahtuu ja tuntuu kurjalta. Itse kannatan reilua "kiitos, mutta ei kiitos" menettelyä.

    • kysyn

      Mites kun palaa ns. vihreä valo, että on paikaalla mut viestiketjussa näyttää nimimerkin alla esim. 30 min. Niin onko se, että viimeksi kirjoittanut, ai poistunut vaikka valo palaa vai mitä??

      • Anonyymi

        Erään herran vastaus.
        Hän lähetti minulle viesti: no eikö kiinnosta. Kun vastasin, että ei hänen seuraava viestinsä oli: Idiootti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erään herran vastaus.
        Hän lähetti minulle viesti: no eikö kiinnosta. Kun vastasin, että ei hänen seuraava viestinsä oli: Idiootti!

        Sinun ei ole tarvinnut sanoa sitä ei kiinosta ennen kysymystä vaan jättää mies uskoon että ehkä ja sitten todeta ei ja nyt sitten odotat että hän olisi pitänyt toiminnastasi?
        Jos tämä tpahtuis toisinpäin varmaan ajattelisit että siinäpä kiva mies ei kertonut minulle ettei ole kiinnostunut ja antoi viestittää kunnest sitten väkisin pyytämällä sain vastauksen, kuinka onnekasta se onkaan. Jäipä tosi kiva kuva hänestä.
        Ette voi oikeasti olla tuollaisia.
        Miten se voi olla vaikeaa sanoa; herra on hyvä ja jatkaa matkaa en ole kiinnostunut ennenkuin mies ehtii kysyä sitä vastausta teiltä.
        Vai toimitteko kaikkien kanssa samoin että sanat loppuivat kuin seinään.
        Katosiko mies roskien vientireissulla ja keksitte vasta vuosi sen jälkeen että mies lähti.


      • Anonyymi

        Miten on mahdollista että pallo on vihreänä vaikka profiili on kiinni ja et ole ollut paikalla viinkoihin?


    • Anonyymi

      "Kiitos, mutta ei kiitos" vastaus ei aina toimi. Tyypit alkaa haukkumaan ja/tai roikkumaan. Nykyään mietin tarkkaan vastaanko ollenkaan.

    • Anonyymi

      En halua olla masentava mutta,

      Tuo vaikuttaa olevan yleistä tuossa palvelussa. Normaalia viestin kirjoittelua sitten yllättäin toinen laittaa kuin puuntakaa eston. Muutamiakin tapauksia jäi epäselväksi mitä ne oikein hakee jos mitään hakee.

    • Anonyymi

      No joo en kyllä tiedä kans mikä tarkoitus noilla on. Vieraillaan paljon mut mitään ei kirjoiteta saati flirtata. Jos laittaa ihan asiallisen ei vastata "lukenutta" vaan ilmoittaa. Tämäkin suht monella. Onko toi sitten nykyään vaan jotain ajanvietettä ei niin totisella mielellä. Jos noissa nyt yleensä totisena olla voi. Sillee itsetunto/inho ongelmista kärsineenä ehkä välillä alkaa pohtia mahdollista rumuutta ettei lärvi sitten miellyttänyt. Tottakai kaikkia ei voi miellyttää enpä sitä tarkoita. Mut sit taas vastaavasti yhellä toisella sivulla paljon viestejä/kehuja saanu. Luohan se tietynlaisen ristiriitaisuuden pääkoppaan.

    • Anonyymi

      Mä ainakin piilotan profiilini välillä. Juuri siksi ettei tuu paha mieli kun en aina vastaa

      • Anonyymi

        Piilotus toimii jos ei halua vastaanottaa viestejä, mutta että siitä tulisi jollekkin paha mieli että siksi pitää piilottaa niin ei.
        Paha mieli siellä tulee aina jos antaa sen tulla. Emme ole siellä onnellistamassa ketään vaan etsimässä seuraa jonka kanssa vihhtyy, silti on hyvin epätodennäköistä ettei pettymyksiä tulisi


    • Anonyymi

      Osaako joku kertoa mitä tarkoittaa kun selainversiossa katsoo keskusteluja ja joidenkin profiilikuvien ympärillä on sininen reunus, joidenkin ympärillä vihreä reunus ja joidenkin ympärillä ei mitään? Vihreä voi kai tarkoittaa että on paikalla just silloin mutta mitä se sininen ja ei reunusta ollenkaan? Jos ei ole reunusta niin onko toinen osapuoli poistanut koko keskustelun ja siitä saa päätellä ettei aio enää kirjoitella?

    • Anonyymi

      Ihan vinkkinä, se on aika kuollut paikka. Ja ilmeisesti siellä pitäis joka päivä olla ettei tule estoo. Onhan ihmisillä muutakin elämää?? Vai olenko väärässä?

    • Anonyymi

      Noin teknisestä näkökulmasta katsottuna ei nyt kovin häikäise tuo sivusto. Ihan buginen p...ska suomeks sanottuna :'D
      Ja mitä tulee aloittajan kysymykseen, niin kyllä, oon huomannut saman ilmiön. Naiset laittaa helposti estolle jos moikkaat ja asiallisesti kommentoit jotakin naisen esittelytekstissä olevaa stoorii. Kai siellä sitten pitäis mennä suoremmin asiaan ja alkaa tarjota rahaa, niin syntyisi kummasti keskustelua. Money talks?

    • Anonyymi

      Sain porttikiellon vihjailevasta juttelusta kun pari naista ilmeisesti veti palkokasveja nenäänsä. Nyt on jännä kun ei pääse enää tekemään tunnuksiakaan. Ilmeisesti ekasta kerrasta saa elinikäisen porttikiellon. Mennyt varmaan puolisen vuotta jo eikä anna tehdä tunnuksia tai kirjautua sisään. Luultavasti pitäisi hankkia uusi prepaid että pääsee sisään.

      • Anonyymi

        Heh, edelleen 2024 on vuonna 2021 saatu banni voimassa. On se jännä. Kauanko ne meinaa mun tietoja pitää siellä. Mitä GDPR jo sanoo?


    • Anonyymi

      Omituisin sivusto ikinä. Kuten edellä kuvailtu, ukot laittaa estoon syyttä ja ihan puun takaa. Ei ole loukattu viestitse, eikä muutenkaan "ahdisteltu" vierailemalla profiilissa liian usein tms. Juttelu ollut ok, kunnes kirjaudut sisään, ja huomaat että esto päällä, koska tyypin vihreä valo palaa yhä. Mikä on aikuisen ihmisten moraali tai käsitys sivistyneestä käyttäytymisestä nykyään?
      Sekopäitä enemmistö siellä. Tai vaihtoehtoisesti varattuja, jotka piilottelee profiilejaan aika ajoin.

      • Anonyymi

        Itse kokenut tuota blokkaamista ja erittäin laiskaa kommunikointikykyä naisilta. Ja toki käyttänyt sitä raivostuttaviin tapauksiin.

        Yksi syy tuohon blokkaukseen voi olla (jos syy on) että blokkaaja merkkaa sillä turhan tyypin pois näkyviltä. Toki vois ensin viestittää että "no go".

        Mutta kuten sanotte aivan paska paikka ja koskee myös teknistä toteutusta. Mitä muutakaan ilmaispaikalta voi odottaa.

        Eli en käytä sitä lainkaan.


      • Anonyymi

        Tämän huomannut myös, monilla miehillä nykyään kumma tapa laittaa esto päälle jos ei vastaa tai toteaa kohteliaasti ettei kiinnosta.. eli vaikka ei todellakaan häiriköi, jankuta tms. Miksi alkaisinkaan pommittaa viesteillä jotain ei-kiinnostavaa (tai muutenkaan, ymmärrän ja huomaan kyllä jos miestä ei kiinnosta)? Eräskin jopa ensin itse "jätti" kirjoitellessa ja kertoi siinä omia vääristyneitä käsityksiään minusta haukkuvaan sävyyn, ja tämän jälkeen laittoi nopeasti estoon jotta en voinut enää vastata mitään, puolustautua ja oikoa vääriä käsityksiä. Halusi ilmeisesti saada ns. viimeisen sanan. Vaikka eihän siitä tietenkään hyötyä ole eikä merkitystäkään "jättämisen" jälkeen, mutta eikö olisi kohteliasta antaa toisenkin vielä kertoa näkemyksensä. Mikä lie pahasti häiriintynyt tyyppi olikaan, sellaisen kuvan tuollainen ainakin jättää ja oikeastaan vain hyvä että ilmeni tuossa vaiheessa.. Todella lapsellista käytöstä ja tulee mieleen että nämä on juuri sellaisia hankalia tyyppejä jotka ei oikeassakaan elämässä keskustella vaan pitää mykkäkoulua eikä suostu kuuntelemaan mitään.. ts. näissä ei mitään menettänytkään.
        Tuo pois näkyviltä laitto lienee sitten yksi looginen syy tähän, en tiedä mitä siinä tapahtuu kun en ole blokkausta harrastanut. Edes sellaistenkaan kohdalla jotka laittaa säännöllisesti jotakin härskiä ehdotusta tms. törkyä..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämän huomannut myös, monilla miehillä nykyään kumma tapa laittaa esto päälle jos ei vastaa tai toteaa kohteliaasti ettei kiinnosta.. eli vaikka ei todellakaan häiriköi, jankuta tms. Miksi alkaisinkaan pommittaa viesteillä jotain ei-kiinnostavaa (tai muutenkaan, ymmärrän ja huomaan kyllä jos miestä ei kiinnosta)? Eräskin jopa ensin itse "jätti" kirjoitellessa ja kertoi siinä omia vääristyneitä käsityksiään minusta haukkuvaan sävyyn, ja tämän jälkeen laittoi nopeasti estoon jotta en voinut enää vastata mitään, puolustautua ja oikoa vääriä käsityksiä. Halusi ilmeisesti saada ns. viimeisen sanan. Vaikka eihän siitä tietenkään hyötyä ole eikä merkitystäkään "jättämisen" jälkeen, mutta eikö olisi kohteliasta antaa toisenkin vielä kertoa näkemyksensä. Mikä lie pahasti häiriintynyt tyyppi olikaan, sellaisen kuvan tuollainen ainakin jättää ja oikeastaan vain hyvä että ilmeni tuossa vaiheessa.. Todella lapsellista käytöstä ja tulee mieleen että nämä on juuri sellaisia hankalia tyyppejä jotka ei oikeassakaan elämässä keskustella vaan pitää mykkäkoulua eikä suostu kuuntelemaan mitään.. ts. näissä ei mitään menettänytkään.
        Tuo pois näkyviltä laitto lienee sitten yksi looginen syy tähän, en tiedä mitä siinä tapahtuu kun en ole blokkausta harrastanut. Edes sellaistenkaan kohdalla jotka laittaa säännöllisesti jotakin härskiä ehdotusta tms. törkyä..

        "Tuo pois näkyviltä laitto lienee sitten yksi looginen syy tähän"

        Ilmeisesti ei sitten kuitenkaan mene pois näkyviltä ne blokatut, koska eräskin käy edelleen kyttäämässä profiiliani, mutta ei siis halua näyttää omaansa enää minulle tai saada viestejä (ei sillä että olisin lähettänytkään).. todella omituista! Alan jopa vakavasti harkita tällaisten estämistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Tuo pois näkyviltä laitto lienee sitten yksi looginen syy tähän"

        Ilmeisesti ei sitten kuitenkaan mene pois näkyviltä ne blokatut, koska eräskin käy edelleen kyttäämässä profiiliani, mutta ei siis halua näyttää omaansa enää minulle tai saada viestejä (ei sillä että olisin lähettänytkään).. todella omituista! Alan jopa vakavasti harkita tällaisten estämistä.

        Happypancake on täynnä mitä omituisempia naishenkilöitä.

        Itse poistuin koko palvelusta.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe