Miehet, voisitteko alkaa seurustelun, jos...

Elliina56

Kysymys n 45-60 -vuotiaille miehille. Olisiko teille este aloittaa vakava suhde naisen kanssa, jolla on taustalla kuormittavista elämäntilanteista ja vääränlaisesta työstä johtunut uupumus, eikä tämä ole työelämässä enää?
Jos nainen on kuitenkin ihan kunnollinen, itsestään huolta pitävä, raitis, herkkä, kiltti ym. Itsetunto ja itseluottamus tietysti vähän huonompi kuin ennen uupumista ja mieliala ajoittain matalalla.

7

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omaarvioni

      Kyllä voisin. Ei työssäkäynti ole niin tärkeä juttu. Sinä itse olet se syy, jonka vuoksi seurustelisin..

    • En näe syytä miksi ei?

    • aito_sinkku_45

      "Olisiko teille este aloittaa vakava suhde naisen kanssa, jolla on taustalla kuormittavista elämäntilanteista ja vääränlaisesta työstä johtunut uupumus, eikä tämä ole työelämässä enää? "

      Rehellisesti sanoen, olisi!

      Parisuhde on parisuhde. Henkisesti lataamon tarpeessa oleva elämänkumppani tuskin kykenee käsittelemään mitään muitakaan "kuormittavia elämäntilanteita", mitä elämässä myöhemmin voi tulla eteen. MT-diagnoosin saanut on silloin riski myös parisuhteelle, mitä sitä turhaan hienostelemaan,

      Nykyisin, etenkin nuoremmilla naisilla tuntuu olevan jo syntyjään mt-lääkitys päällä ja kyvyttömyys käsitellä / ottaa vastaan erilaisia elämäntilanteita ja asioita. Tämä johtuu varmaan siitä, kun porukka on saanut kasvaa pienestä pitäen liian kauan pumpulissa, jolloin ihmisille ei ole ehtinyt missään vaiheessa kehittymään tervettä kykyä käsitellä myös elämään kuuluvia vastoinkäymisiä.

    • Loikki

      Siis laiskuus, yhdistettynä kouluttamuuten ? Mistä se kouluttamuus johtuu ? Laiskuudesta ?
      Ei teessus sentään...

      • älä.lyö.lyötyä

        Et taida olla sinäkään koulutettu kun et osaa edes sanoja kirjoittaa. Ei kaikilla ole edes mahdollisuutta kouluttautua vaikka haluaisi esim: elämäntilanteen, rahan tms. takia.
        Turhaan moitit aloittajaa etkä edes tiedä millä tasolla masennus on, voi olla lievääkin joka voisi korjaantua kunnollisella parisuhteella.


    • rehellinenmies

      Mä en kyllä alkais seurustelemaan sellasen muijan kanssa, jolla olisi jotain mielenterveysongelmia, johtuivat ne sitten mistä tahansa. Olisi " tosi mukavaa " tavata sellainen ihminen, joka iltakaudet vaan puhuisi omista ongelmistaan ja jaksamisistaan. Ei siinä itelläkään kauaa hermo kestäis.

    • kokemustaon

      Nykyihmisen metodit on eläää työlle ja päteä sillä,toki tarpeellinenhan se on että saa rahaa,mutta se ei ole status silmissäni,vaan aina on kyse henkilöstä itsestään,eli kun kemiat kohtaa tai jokin viehättää niin se on siinä,mikään työ juttu ei kiinosta jos elämää elää vilpittömästi.

      Masennusta on useilla ihmisillä,ihan töissä käyvillä ja ne ei huomaa sitä,tiuskivat hereillä olo ajan,ja elämä kuluu vaan.

      Masennus on ylleistä,eikä se ole mielestäni poikkeavaa.

      Tietenkin se on rajoittava tekijä seurustelulle koska mielialasta ei voi olla varma,se voi muuttua yks kaks,joten epävarmuuttaa olisi,toisaalta se riippuu niin ihmisestä.

      Itselläni on tulossa juuri ero joka juontaa tuosta mielialan vaihtelusta,toisella osapuolella on kaksisuuntainen mielialahäiriö,hän haluaa muuttaa nyt yksin omaan asuntoon 28 vuoden yhdessä olon jälkeen,lisäksi hän on jo kirjoitellut muiden miespuolisten kanssa ja aikeissa tavata yhtä,ja suunittelut onkin jo pitkällä.

      Minkäs teet en mitään,toista ei voi pakottaa olemaan vaikka kuinka paljon sattuisi,pääasia että toinen olisi onnellinen.Miltein 25 vuoden avioliitto on nyt romuttumassa,yksin jään ja kokemusta on kertynyt tältä ajalta jonkin verran,vaatii luonetta ja suurta ymmärrystä toista kohtaan että liitto toimii,meillä se on nyt tiensä päässä,en voi toista kahlita ja pakottaa rakastamaan,mieli ala on nyt vain muuttunut ja minun on pakko pakkopäästää vaikka sattuukin melkoisesti.Kai niitä on sitten parempia miehiä olemassa kun en kelvannut enään.Toki arki tulee uudessakin seurustelu suhteessa ja sitten näkyy se todellinen kun ei olla enään siellä mukavuus alueella.

      Seksi ei riitä kaus suhteissa,ne pläsähtää varmuudella jos todellisia syviä tunteita ei ole toista kohtaan,seksi on vain yksi osaalue joka ei pitkässä liitossa ole merkittävässä asemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe