Missä kivat vapaat miehet luuraa

Ume71

Miten voi olla näin vaikeaa löytää elämänkumppani? Vaatimuksena vain mukavuus ja rehellisyys. Itse olen ok näköinen ja työssä käyvä, tarjolla olisi varattuja ja alkoholisteja. Onko se nunnaluostari ainoa vaihtoehto? Yksin on niin ikävä olla... Mikä avuksi? Nettideittailu ja baarit kokeiltu. Onko mun karmana olla yksin? Nim epätoivoinen

30

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tahvo53

      Eikö juuri ollut joku "tutkimus" että ei välttämättä edes haluta parisuhteeseen. Vähemmän draamaa ja enemmän aikaa omille jutuille. Hyviä ja kunnollisia miehiä varmasti löytyy, toinen asia sitten että haluavatko parisuhteeseen...

      • Ume71

        Jossain oli just juttua miten helppoa se ennen vanhaan oli. Senkun menit tansseihin ja siitä se lähti. Ei ole helppoa olla kohta 50 nainen. Miehet tuijottaa vain ulkonäköä ja niitä muutamia ryppyjä. Saatikka kun on sairastanut rintasyövän. En kelpaa kellekään. Alkaa usko loppua elämään. En vain viihdy yksin.


    • hggff

      Nyt kyllä varmaan vika löytyy peilistä , siis meitä kunnollisia miehiä kyllä löytyy ihan vkl kun suunnistaa baariin , ei olla kaikki juoppoja eikä viitsitä roikkua netissä , se on miehelle aivan out, kuten ei joka vkl baarissakaan , ihan livenä on totuttu daamit tapaamaan . tuo ulkonäkö selityskin ontuu pahasti ,ei se noin mene , luultavasti sulla on joko epärealistiset odotukset tai asennevamma. Kannatas olla aloitteellinen ja parhaat ukot löytyy tosiaan baarista , siitä ei kannata tehdä ongelmaa , jos et sitten nössöä ole hakemassa, ei ku liikkeelle !

      • Pariton83

        Hmm... nooh, pitäiskö huutaa jo ovelta? Ku baaris kuitenki on aika paljon jengiä ja tuskin jokaiselta kysyy onko ne "kunnollisia ja valmiita parisuhteeseen".. hullun mainehan siitä tulee, joten mistä ne parittomat tunnistaa jos on ujompi tapaus?


      • Beka

        Luin ketjun kommentit läpi, mutta vastaan tämän kommentin perään, koska tämä hggff henkilö saattaapi olla totuuden äärellä.

        Kannattaa suunnata ihmisten ilmoille, vaikkapa sinne baariin.
        Itse en juo, mutta osaa kyllä olla hilpeällä tuulella. Eikä haittaa, jos tavallinen ei-juoppo mies vähän ottaa.

        Aloittajalle voin kertoa, että minulla on samoja Nettideittailu kokemuksia , vaikka on molemmat rinnat tallella, olen ikäisesi ja kivannäköinen.

        Tyypillinen mies on sellainen, joka lähtee ensitreffeiltä hakemaan jotain kemiaa ja sen pitäisi leimahtaa vaikka ahtaassa kahvilassa. Itse lähden ajatuksella, että tutustutaan ja annetaan kemian syntyä rauhallisemmin. Olisin huolissani itsestäni, jos silmittömästi ihastyisin muutamassa minuutissa lounasravintolassa.


    • Ume71

      Niin. En tunnista asennevammaa tai ongelmia naamataulussa. Toinen tissi puuttuu mutta ei kai sekään voi olla kaikille miehille maailmanloppu. Baarissa miehet vonkuu seksiä ja kun sitä ei heti irtoa se on soronoo. Netissä seksiä haluavat pelkästään varatut. Miten menetellä kun toivoisin ihan tavallisen mukavan miehen jakamaan arkeani. Kyllä yksin oleminen kotona vie apeaksi. Yhdessä kaikki tekeminen olisi mukavaa. Ja Huom. Olen ollut sekä naimisissa että avoliitoissa. Aina sama juttu ja joudun petetyksi. Se korpeaa ja vie uskon että minullekin vielä löytyisi rakastava kumppani. Onko se toi tissin puuttuminen niin miehinen kauhistus ja ällöttävä asia. Sille kun ei mitään mahda. Taidan unohtaa koko jutun ja kärsiä. Kai sitä yksinkin tulee toimeen lopulta.

      • sitäseoliminullakin

        Tossa puhut totta.. miehet hakee baarissa seksiä ja netissä varatut hakee seksiä "sinkkuna"
        Sitten tämä yksi tissisyys.. ei TODELLAKAAN ole aikuselle tosi tarkoituksella suhdetta etsivälle ongelma. Jos hän rakastaa sinua niin hän rakastaa juurikin sinua yksitissinen nainen jos näin kärkevästi sanoo.
        Itse olen aikoinaan etsinyt baarista seuraa, mutta ujolle miehelle joka ei lähesty naista ja että plus ei ole mikään "brad pitt" niin ei ei.... ei sitten mitään. Useita kymmeniä iltoja yksin sai lähteä.
        No sitten tuli se " tästä ei tuu mitään, jään kotiin" niin jäin... useaksi vuodeksi. Sitten vaan ajattelin tinderiä ja suomi24.sta.. no perhana "mätsejä" tuli ja tapasin yhden kaksi tapausta ei niistä mitään tullut... eipä taaskaan mieliala noussut. No sitten tuli se "mätsi" täältä suomi24 ja juttu lähti luistamaan. Vielä ei seurustella mutta nähtäillään. Taas uskon huomiseen.
        Eli usko...usko huomiseen! ei kaikki vonkaa seksi, ei se yksi tissi merkkaa niin paljoa mitä luulet! usko...usko että asia on näin
        TSEMPPIÄ!


    • Sellaistaseon

      Tieetysti mannet ovat laadukkaiden vaimojensa luona palvelemassa yhteistä asiaa.

    • Minä olen ihmetellyt, että onko lievä ylipaino ainoa syy miksi en kelpaa kenellekkään? Olen ihan normaali työssäkäyvä mies, enkä ihan ämpäriruma, enkä omaa mitään ns. epämiellyttäviä luonteenpiirteitä, kuten väkivaltaisuus, mustasukkaisuus, omistushalu tms. Olenko liian kiltti ja joustava vai mitä hittoa? Itse en odota mahdolliselta puolisolta muuta kuin, ettei olisi ihan mahdottoman lihava. Ulkonäkö muuten on sivuseikka. Toki olis kiva että olis hampaat suussa ja hygienia kunnossa :D Mutta empiirisellä kokemuksella, ei normaali mies kelpaa enää. En kiipeile vuorilla, eikä liikunta ole maailman tärkein asia. Noh tämmöstä tää on.

      • SannaHanna

        Juttelin netin treffipalstalla lähes samanikäisen miehen kanssa. Meillä oli samanlaiset arvot ja paljon muutakin yhteistä. Minulle tuli hyvä olo hänestä. Sovimme ensimmäiset treffit. Tapasimme kahvin merkeissä ja juttelimme yli tunnin. Sovimme, että sulattelemme asioita ja soittelemme/ lähetämme viestiä, miltä tuntui. Olin todella kiinnostunut tästä ihanasta suomalaisesta miehestä. Seuraavana päivänä laitoin viestiä näemmekö uudestaan. Hän ilmoitti, että ei ole kiinnostunut. Muuta syytä tähän en keksi, kuin sen, että en ollut missin mitoissa, vaan hieman pyöreä yli 50-vuotias nainen. Tähänkö on tultu?!


    • Kuningaslohi64

      Minulle kyllä kelpais vähän pyöreämpikin nainen , mutta oon itse vaan 170 cm pitkä pätkä tumma komeaksikin kehuttu sopusuhtainen mies, mutta pituus varmaan haittaa kun noita naisia ei täältä stadista tunnu löytyvän, ei tässä tunnu olevan muuta mahdollisuutta olevan kuin lähteä aasian markkinoille, mutta hirvittää se paperisota.

    • oppeliini1

      Eikö missään harrastuspiireissä (esim. vieraat kielet, kokkaus, suunnistus, taide, käsityöt, puun veisto, veneen rakennus, musiikki, tanssi, seurakuntasi ja kotikyläsi/kaupunkisi tarjoamat yhteistilaisuudet, matkailu, kirjakerho jne jne , harrastus mitä tahaansa oletkin kiinnostunut) ole osunut kohdallesi kiinnostavia kunnon rehellisiä ihmisiä?

      Huom: Ihmisiä! Nuoret, vanhemmat, miehet ja naiset aina saattavat tuntea jonkun joka tuntee jonkun joka myös on etsimässä erikoisystävää. Sitä kutsutaan verkostoinniksi.
      Tietenkään sinun ei tarvitse maalata taivaalle että olet yksin! Vain osallistumalla muiden seurassa se tulee enemmin tai myöhemmin ilmi ja siitä se pallo alkaa kierimään.

      Ainoa mitä tuo vaatii, on että alat liikkumaan paikoissa joissa on muitakin samanmielisiä. Se tekee tuttavuuksien solmimisesta miellyttävän ja suoraviivaisen.
      Kaikki, kuten olet huomannut, eivät niin välitä räkälöissä viinan kanssa läträämisestä.

      Lisäksi, tavata ihmiset oikeasti on monelle paljon luonnollisempaa kanssakäyntiä.

    • 43-Sinkkumies

      Olen ihan sinkku ja mukavakin ja rehellinen. Harrastan kuntosalia ja kesällä kalastusta ja veneilyä. En tupakoi enkä käy baareissa, en ole alkoholisti. Niin että mistäs niitä naisia löytää jotka tosissaan haluaa seurustella.

    • Peilikuva

      Liian kovat on vaatimukset nykyään sitä kumppania kohtaan. Nykyään tyydytetään vain omat tarpeet, jopa parisuhteessa(yllätys, yllätys). Itsekästä runkkarien aikaa tämä päivä. Seksi, kauneus ja raha on pääroolissa. Ei paineita(ai, ei vai)? Alkoholisti on ihminen siinä missä muut. Ei kukaan päätä, että alan juopoksi ihan vaan huvikseen. Yhteiskunta, sosiaalinen asema ja syrjintä tekee ihmisestä sen tuotteen, jota toiset vähemmän kokeneet halveksii. Se on asia erikseen haluaako ja tajuaako joku olevansa alkoholisti ja haluaako hän apua(senkin voi kieltää ja avusta voi kieltäytyä itsepetoksen aikana). Pornoteollisuus sekoittaa monen pään siinä missä valtamedia. Ihminen on sen näköinen mitä syntyjään on ja voi koittaa kirurgin veitsen alla parantaa loput viat, mutta se on vasta pinta puoli. Henkinen puoli on asia erikseen. Kypsä ihminen ottaa aina huomioon myös toisen osapuolen. Ihanne tilanteessa molemmat ajattelee ensin toista sen sijaan, että omanapa olisi ensin. Ei vaan näytä toimivan niin. Aika on mikä on. Kaikki on sallittua ja suvaittava ja sallittava... mitään ei saa kieltää. Ei täällä arvosteta elämän kokemusta, sisäistä kauneutta, rauhallisuutta, osaamista eikä ujoja ym. Näin olen todennut oman kokemuksen mukaan.

    • Ihanainen44

      Niinpä...varatut ja epämääräisessä tilanteessa olevat lähestyvät :(

      • Mitä jos ottaisit aloitteen ihan omiin käsiisi. Naisten yhtenä vikana on passiivisuus. Odotetaan ensimmäistä viestiä netissä, odotetaan miehen tulevan juttelemaan kaupassa, baarissa, kuntosalilla.


    • Samaa miettynyt olen mä, enkä viihdy baareissa. Olis kiva löytää mies joka viihtyis luonnossa,liikuntaharrastuksissa, tykkäis puuhailla yhdessä, olis intohimoinen ja ois kätevä käsistään, siis osaisi laittaa vaikka sen taulun seinään. Ei turhia hötkyilis, vakaa luonne ja tietäis mitä elämältä haluaisi. Osaisi sitoutua parisuhteeseen.Ois rehellinen,keskustelu taitoinen, aito ja hellä. Sais tuntemaan naiseksi. Saman antaisin takaisin. Tosin haluaisin hänet saavan tuntemaan itsensä mieheksi ;)

      • noinhan.se.menee

        Joo,o. Tuolla ylempänä yksi mies kyseli että kelpaako 170cm mies, ei näkynyt vastauksia. Naisten vaatimukset vaan niin korkeat mutta kuitenkin kuvitellaan että ei haittaa vaikka itse ei olisi niin hyvä saalis, enköhän kelpaa näin. Sitten itketään kun ei kelpaakaan niille mallitoimiston miehille. :)


      • No voisi myös kysyä että missä kivat ja vapaat naiset luuraa? Tätä asiaa on käsitelty monessa paikkaa ja monta kertaa. Mutta se nyt vain on ettei kysyntä ja tarjonta kohtaa..

        Itse olen pikkasen päälle 40v mies, raitis, savuton, ateisti (eli en ole uskonnollisen syyn takia raitis) omaan tasaisen ja rauhallisen luonteen mutta kuitenkaan en ole mikään lapanen. Pitkä, 191cm ja harteikas, ei kaljamahaa mutta ei myöskään mikään kukkakeppi. Koskaan en ole tupakoinut, ollut kännissä enkä näinollen myöskään potenut krapulaa. Ei ole lapsia eikä näin ollen exiä mukana pyörimässä. Baarissa olen käynyt kuskin ominaisuudessa viimeksi joskus 20 vuotta sitten. Lähden mieluummin luontoon kuin baariin. Olen ollut treffipalstoilla jotain 15v mutta viimeiset 5 v aika passiivinen. Syy: Olen huomannut että noilla ominaisuuksilla varustettu mies ei kiinnosta naisia. Minulle on useasti naiset ilmoittaneet ettei saa mainostaa raittiutta koska se nostaa naisilla karvat pystyyn ja tulee täydellinen turn off. Jos mies on raitis, se tietää kuulema ongelmia. Tälläinen mies on kuulema AINA entinen alkoholisti tai sitten joku uskonnollinen hörhö, tai jos mies muuta väittää niin hän valehtelee. Eli tuossa yllä oleva teksti on naisten mielestä puhdasta valehtelua vaikkei nainen ole edes tavannut miestä. On minulle eräs nainenkin yrittänyt opettaa juomista kun raitis mies ei kelvannut. No jos kuitenkin tuosta on päästy yli, niin tulee pari seuraavaa ongelmaa:
        1. En ole akateemisesti koulutettu. Tämä asia on kuulema erittäin tärkeä naisille. Vain akateeminen mies kykenee keskustelemaan asiallisesti ja sivistyneesti ja mikä tärkeintä, pystyy elättämään perheensä. Ei tarvitse paljoa lukea naisten ilmoituksia, kun huomaa monessa saman tekstin: Toivon sinun käyneen muitakin kouluja kuin elämän koulun.
        2. En käy säännöllisesti salilla. Kuulema miehen pitää käydä säännöllisesti salilla ja näin hän näyttää pitävän itsestään huolta. Normaali ulkoilu ei kuulema riitä.
        3. Olen allerginen eläimille. Jos nyt kävisi niin, että pääsisin jatkoon kaikesta tuosta mitä ylempänä kirjoitin, kariutuu kaikki tähän viimeiseen. Ymmärrän todella hyvin, että yksinäisillä ihmisillä on lemmikkejä. Ne tuovat seuraa, odottavat kotona häntä heiluen, antavat pyyteetöntä rakkautta ja jos on koira kyseessä, niin ulkoilu tulee siinä samassa paketissa. En ikimaailmassa halua ajautua sellaiseen tilanteeseen että nainen joutuu valitsemaan miehen ja lemmikin väliltä. Olen muutaman naisen kanssa kirjoitellut asiasta ja heille on lamppu syttynyt kun asiaa on hieman syvällisemmin pohdittu. Jokainen nainen on tähän mennessä tajunnut sen, ettei he pysty luopumaan lemmikistä miehen takia. Ja sen minä ymmärrän todella hyvin. En pystyisi antamaan itselleni ikinä anteeksi sitä, että jos nainen valitsisi minut lemmikin sijaan ja lopulta meidän tarina ei sitten johtaisikaan mihinkään, Jos lemmikki on ollut vaikka 10v niin siihen on tullut niin syvä side, ettei sitä kannata alkaa rikkomaan.

        Vuosien kokemusten perusteella olen tullut siihen tulokseen ettei naisille kelpaa yllämainittu mies. En ole oikein päässyt selville mitä he hakevat mutta se on tullut selväksi ettei kiltti, tasainen ja rauhallinen mies sitä ainakaan ole.. En ole vaipunut epätoivoon, mutta olen antanut koko asian olla. Tulen hyvin toimeen itsekseni mutta olisihan se vanhana kiva kävellä käsi kädessä ja miettiä nuoruutta...


      • NikkiKertooJotain
        strap_on_naista kirjoitti:

        No voisi myös kysyä että missä kivat ja vapaat naiset luuraa? Tätä asiaa on käsitelty monessa paikkaa ja monta kertaa. Mutta se nyt vain on ettei kysyntä ja tarjonta kohtaa..

        Itse olen pikkasen päälle 40v mies, raitis, savuton, ateisti (eli en ole uskonnollisen syyn takia raitis) omaan tasaisen ja rauhallisen luonteen mutta kuitenkaan en ole mikään lapanen. Pitkä, 191cm ja harteikas, ei kaljamahaa mutta ei myöskään mikään kukkakeppi. Koskaan en ole tupakoinut, ollut kännissä enkä näinollen myöskään potenut krapulaa. Ei ole lapsia eikä näin ollen exiä mukana pyörimässä. Baarissa olen käynyt kuskin ominaisuudessa viimeksi joskus 20 vuotta sitten. Lähden mieluummin luontoon kuin baariin. Olen ollut treffipalstoilla jotain 15v mutta viimeiset 5 v aika passiivinen. Syy: Olen huomannut että noilla ominaisuuksilla varustettu mies ei kiinnosta naisia. Minulle on useasti naiset ilmoittaneet ettei saa mainostaa raittiutta koska se nostaa naisilla karvat pystyyn ja tulee täydellinen turn off. Jos mies on raitis, se tietää kuulema ongelmia. Tälläinen mies on kuulema AINA entinen alkoholisti tai sitten joku uskonnollinen hörhö, tai jos mies muuta väittää niin hän valehtelee. Eli tuossa yllä oleva teksti on naisten mielestä puhdasta valehtelua vaikkei nainen ole edes tavannut miestä. On minulle eräs nainenkin yrittänyt opettaa juomista kun raitis mies ei kelvannut. No jos kuitenkin tuosta on päästy yli, niin tulee pari seuraavaa ongelmaa:
        1. En ole akateemisesti koulutettu. Tämä asia on kuulema erittäin tärkeä naisille. Vain akateeminen mies kykenee keskustelemaan asiallisesti ja sivistyneesti ja mikä tärkeintä, pystyy elättämään perheensä. Ei tarvitse paljoa lukea naisten ilmoituksia, kun huomaa monessa saman tekstin: Toivon sinun käyneen muitakin kouluja kuin elämän koulun.
        2. En käy säännöllisesti salilla. Kuulema miehen pitää käydä säännöllisesti salilla ja näin hän näyttää pitävän itsestään huolta. Normaali ulkoilu ei kuulema riitä.
        3. Olen allerginen eläimille. Jos nyt kävisi niin, että pääsisin jatkoon kaikesta tuosta mitä ylempänä kirjoitin, kariutuu kaikki tähän viimeiseen. Ymmärrän todella hyvin, että yksinäisillä ihmisillä on lemmikkejä. Ne tuovat seuraa, odottavat kotona häntä heiluen, antavat pyyteetöntä rakkautta ja jos on koira kyseessä, niin ulkoilu tulee siinä samassa paketissa. En ikimaailmassa halua ajautua sellaiseen tilanteeseen että nainen joutuu valitsemaan miehen ja lemmikin väliltä. Olen muutaman naisen kanssa kirjoitellut asiasta ja heille on lamppu syttynyt kun asiaa on hieman syvällisemmin pohdittu. Jokainen nainen on tähän mennessä tajunnut sen, ettei he pysty luopumaan lemmikistä miehen takia. Ja sen minä ymmärrän todella hyvin. En pystyisi antamaan itselleni ikinä anteeksi sitä, että jos nainen valitsisi minut lemmikin sijaan ja lopulta meidän tarina ei sitten johtaisikaan mihinkään, Jos lemmikki on ollut vaikka 10v niin siihen on tullut niin syvä side, ettei sitä kannata alkaa rikkomaan.

        Vuosien kokemusten perusteella olen tullut siihen tulokseen ettei naisille kelpaa yllämainittu mies. En ole oikein päässyt selville mitä he hakevat mutta se on tullut selväksi ettei kiltti, tasainen ja rauhallinen mies sitä ainakaan ole.. En ole vaipunut epätoivoon, mutta olen antanut koko asian olla. Tulen hyvin toimeen itsekseni mutta olisihan se vanhana kiva kävellä käsi kädessä ja miettiä nuoruutta...

        Jospa ongelmasi johtuu nimimerkistäsi..


      • Mistään treffipalstalta ei löydy tuolla nimellä seuranhakuilmoitusta.. (ainakaan minun toimestani) Kyllä minä nyt sen verran näitä maailman asioita ymmärrän. Käsitykseni mukaan täällä keskustellaan, ei haeta seuraa..

        Se on tekaistu ja tarkoituksella luotaan poistyöntävä näissä keskusteluissa. Mutta tässä näkee ihmisten pinnallisuuden, nimi pilaa kaiken. Nythän on alettu juuri puhumaan yhä enemmän siitä, että työpaikkoja haettaisiin anonyymisti, ilman nimitietoja jotta syrjintää ei tapahtuisi. Eli vastaaja voisi katsoa myös peiliin ja kysyä itseltään: Syrinkö ihmisiä nimen perusteella?


    • Tavallinen-tapaus

      Kyllä meitä miehiä on jotka viihtyy luonnossa ja kotona. KEsälläkin veneilen aika varmaan lähes joka toinen päivä. Osaan myös remontoida koska näes olen tehnyt raksatöitä yli 20 vuotta. Baareissa en olekäynyt yli 10 vuoteen enkä käy jatkossakaan. Naisille kelpaa vain alkoholistit ja rentut.

    • aito_sinkku_45

      "Missä kivat vapaat miehet luuraa"

      Kotosalla, ulkoilemassa, jo vuosia omissa harrastuksissa, ... Moni aito sinkkumies on vuosien aikana tottunut olemaan jo siinä määrin omillaan ja omissa oloissaan, jotta kiinnostusta naisten perässä juoksemiseen ei ole, Aikansa voi käyttää fiksumminkin, kun joksemalla sarjadeiiltä toiselle anelemassa naisten huomiota ja olemassaolon merkitystä.

      Kun on nähnyt meininkiä livenä ja myös tuolla netin puolella, itselläkään ei ole nykyisin oikeastaan minkäänlaista kiinnostusta tehdä naisille aloitteita. Antaa porukan pelata omia ihmissuhdepelejään, kun nykyisin tervehenkinen, ennakkoluuloton tutustuminen on tehty niin vaikeaksi...

    • NiinSeKäy

      Olen (sinulle liian vanha) leskimies ja täällä luuraan. Ei kai se tissin puuttuminen voi niin vakavaa olla?

      Olen ollut naisystävän sairastumisen jälkeen yksin vuoden ajan ja todennäköisesti jäänkin.

    • Ihanainen44

      Olen jo asennoitunut elämään loppuelämäni yksin, kelpaan miehille vain seksin harrastamiseen :((

      • gfdgfdgfdgfdg

        Koska valitset vain liian korkeatasoisia miehiä jotka kelpuuttavat sinut vain seksiin.
        Tiputa rimaa niin mies alkaa haluamaan suhdetta.


      • Ihanainen44

        Mulle ulkonäkö=kemia


      • TotuusSattuuQC
        Ihanainen44 kirjoitti:

        Mulle ulkonäkö=kemia

        "Mulle ulkonäkö=kemia"

        No sitten saat kyllä varautua elämään yksin varsinkin kun tulet yhtään vanhemmaksi ja ulkonäkö kaikilla rapistuu. Vai ajattelitko saavasi vielä kuusikymppisenä parikymppisiä kumppaneita?


      • Ihanainen44

        Hautapaikka on jo valmiina. Yksin synnyin, yksin kuolen.


    • Avainsana on aloitteellisuus. Useimmat naiset ovat passiivisia ja odoittavat miehen ensimmäistä viestiä, jutteluyritystä, miehen aloitettaa suudelmaan jne.

      Paras paikka miehen aloitteen saamiseen on juuri netissä tai baarissa, joissa joko anonymiteetti tai alkoholi antaa rohkeutta. Usein aloitteen tekevät juuri ne, joilla on menestystä jo aikaisemmin, eli varatut tai kukasta kukkaan hyppijät. He ehkä tajuavat, että se vilkaisu tai tukanheilautus voi olla merkki, mutta kiltti ja kunnollinen ei välttämättä tajua.

      Koska et enää baareissa käy, niin ehdotan, että aloitat juttelun harrastuksien parissa. Jos tapaat vaikkapa retken taukopaikalla tai kuntosalilla tai kahvijonossa miehen, niin tee tikusta asiaa, koska oikeasti kiltit ja kunnolliset miehet eivät välttämättä uskalla. Voi olla, että et näe miestä koskaan uudelleen, mutta sitten kun näitä aloituksia kertyy satoja tai tuhansia, alat näkemään väkisin heitä jossain uudelleen ja juttu voi jatkua. Eikä kannata lannistua.

      Sitten kannattaa oikeasti olla realistinen omien vaatimusten suhteen . Riittääkö oikeasti, että mies on mukava ja rehellinen, vai huomaatko ihailevasi esimerkiksi pidempiä miehiä, tai raamikkaita miehiä. Eikö haittaa oikeasti, jos on likaiset lököttävät farkut, tai ns Sasi-kalju.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1283
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe