Kysymys naisille

Täällä usein sanotaan, että ainoastaan raha, status ja ulkonäkö ratkaisevat. Laita prosentteina, kuinka paljon seuraavat asiat ratkaisevat. Kyse on siis parisuhteesta.

1. ulkonäkö
2. raha
3. koulutus
4. sosiaaliset taidot
5. luonne
6. yhteiset mielenkiinnon kohteet
7. elämäntavat
8. asuinympäristö
9. seksi
10. sukulaiset ja ystävät

----------------

1. ulkonäkö 10%
2. raha 10%
3. koulutus 0%
4. sosiaaliset taidot 25%
5. luonne 20%
6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 10%
7. elämäntavat 5%
8. asuinympäristö 10%
9. seksi 5%
10. sukulaiset ja ystävät 5%

48

837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trollipeikko

      1. Luonne 70%
      2. Yhteiset mielenkiinnon kohteet 10%
      3. Seksi 10 %
      4. Elämäntavat 10%

      • Kiitos vastauksesta. :)


    • Nainen39vee

      Tästä sun listasta puuttui se, mikä minulla on kaikein ratkaisevin, eli keskinäinen kemia, eli se miten toisen kanssa synkkaa. Jos sitä ei ole, ei luonteella, mielenkiinnon kohteilla tai elämäntavoilla ole myöskään mitään merkitystä.

      Omat vastaukseni ovat tässä alla. Mutta sellainen selvennys, että koulutus ei sinänsä merkitse yhtään, mutta joskus joillain vähemmän koulutetuilla on negatiivinen asenne esim. yliopistoon, varsinkin humanistisiin aineisiin, ja on sanomattakin selvää, että tällaista en jaksa kuunnella ja silloin emme vain sovi toisillemme. Samoin, jos toinen on liian käytännönläheinen ja vähänkin teoreettisemmat tai filosofisemmat aiheet menevät yli hilseen, silloin ei oikein toimi. Pidän älykkäitä ihmisistä, jotka osaavat keskustella ja joilla on kiinnostavia ajatuksia - tällä on iso merkitys. Tämä ei tietenkään kulje aina käsi kädessä koulutuksen kanssa, joten sen vuoksi en ajattele, että koulutus sinänsä on tärkeä. Mutta usein luulenkin, että ne, jotka painottavat koulutusta, hakevat itse asiassa henkilöä, jonka ominaisuudet ja ajattelu tällä tasolla kohtaa.

      Ja ulkonäkö siinä mielessä, että ei oikein toimi intiimissä, seksuaalisessa suhteessa, jos toista ei halua fyysisesti.

      Listasta puuttuu myös yhteinen arvomaailma, mikä itselläni olisi myös merkittävä.

      1. ulkonäkö 20%
      2. raha 0%
      3. koulutus 0%
      4. sosiaaliset taidot 15%
      5. luonne 20%
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 10%
      7. elämäntavat 15%
      8. asuinympäristö 0%
      9. seksi 20%
      10. sukulaiset ja ystävät 0%

      • Nainen39vee

        Laitoin nyt tuohon yhteisiin mielenkiinnon kohteisiin 10%. Tosin nyt tuli mieleen, että käytännössä kyllä kaikki ihmiset, joiden kanssa tulee jopa ystävyyssuhde, saati parisuhde, ovat kyllä sen verran samanhenkisiä, että yhteisiä mielenkiinnon kohteita on paljonkin. Joten onhan sen merkitys sittenkin varmaan paljon suurempi. Mutta se tulee ehkä sitä kautta, että sellaisten ihmisten kanssa vaan yleensä tulee juttuun, jonka kanssa ollaan samanhenkisiä - eli ei se niin mene, että jättäisi väliin kiinnostavan tyypin, koska tämä ei tykkää samoista asioista. Vaan ehkä niin, että automaattisesti hakeutuu kaltaistensa seuraan.

        Mutta toisaalta minusta on hyvä, että molemmilla on myös omia juttujaan, eikä minua haittaa se, jos kaikessa ei mieltymykset kohtaa. Mutta taas se, että jos toinen ei arvosta tai ymmärrä yhtään jotain itselle todella tärkeää ja omassa elämässä merkityksellistä asiaa, niin ei juttu silloin oikein taida toimia.


      • Kiitos vastauksesta. Ei ollut helppoa muotoilla tätä kysymystä. Jätin tarkoituksella pois rakkauden, koska se veisi liikaa pois prosentteja muilta osa-alueilta. Ainakin itse ajattelen, että jos johonkin rakastuu, ei noilla muilla asioilla ole ainakaan aluksi niin väliä. Olen tuosta kemiasta samaa mieltä. Ehkä samanlainen arvomaailma voisi kuulua luonteeseen. Oikeastaan yksi noista olisi voinut olla: Jokin muu? Mikä?


      • Pillujen--asiantuntija

        Kurppa puhuu kemiasta vaikka ulkonäkö tärkein koska et halua edes tutustua mieheen joka on omantasoisesi rumilus.


    • Turhaakyselet

      Tuollaiset kyselyt on turhia koska naiset aina valehtelevat ulkonäön merkityksen. Maailma toimii muutenkin pienillä valkoisilla valheilla. Moni tietää toimivansa toisin ja puhuvat monasti toisin koska joissain asioissa on helpompaa ja soveliaampaa olla puhumatta totuutta.

      • Trollipeikko

        Niin. Miellyttäväluonteinen ihminenhän ei koskaan voi olla hyvännäköinen. Tai jos on, hänet on valittu ulkonäön, ei luonteen perusteella.

        (huutonaurua)


      • Totuuttamonenmoista
        Trollipeikko kirjoitti:

        Niin. Miellyttäväluonteinen ihminenhän ei koskaan voi olla hyvännäköinen. Tai jos on, hänet on valittu ulkonäön, ei luonteen perusteella.

        (huutonaurua)

        Niinpä. Ruma mieshän ei koskaan voi omata hyvää luonnetta.
        (Räkäistä huutonaurua)
        Minttukin rakastui Kimin luonteeseen ja kaikkihan uskoo että olisi rakastunut silloinkin jos hän olisi ollut työtön levyseppähitsaaja xD


      • nhbgvfcvbghn

        On muuten tutkittukin, olikohan se Pennsylvanian yliopiston toimesta, että naiset saavat sitä helpommin orgasmeja, mitä paremman näköisempi, varakkaampi ja statuspitoisempi mies häntä jyystää. Eli eiköhän tuokin jo kerro, mitkä asiat miehessä oikeasti sytyttävät.


    • vain.totuus.on.totuus

      Oikeaa elämää, käytöstä, toimintaa ja oikeita valintoja seuraamalla nähdään totuus.

    • Heimo_heikki

      Sori olen ilonpilaaja ja mies. Pidän tälläistä turhana ja itse asiaa pohtineena myös mahdottomana.

      Kauppakoulussa oli markkinoinnissa ihmisen ensikohtaamisen vaikutuksesta toiseen ihmiseen. Kun tapaat ihmisen ekan kerran, niin rakennat silmin jo 3/4 kuvan siitä kuinka näet toisen.

      1. Ulkonäköön kiinnität siis hyvin vahvasti huomiota kun ihastut toiseen. Ihminen saa olla vaikka kuinka sliippi, niin se menee läpi, vaikka jatkossa kohtaatkin ihmisen paskuuden ihmisenä.

      2. Raha. Et välttämättä uskalla edes selvittää sitä mikä ihmisen suhde on rahaan. Vaikka mies tarjoaisi sinulle kuun taivaalta, niin menee jopa vuosia ennen kuin sinulle selviää ihmisen epärealistinen taloustilanne. Sitten oletkin jo kusessa. Eli kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Toisaalta kyllä joku taloustutkimus pitäisi tehdä, mutta toista kunnioittaen.

      Ja sellaista prosenttia kuin 1500 ei ole, Et voi arvuuttaa ketää kaikessa 80% painotuksella.

      • Nainen39vee

        "2. Raha. Et välttämättä uskalla edes selvittää sitä mikä ihmisen suhde on rahaan. Vaikka mies tarjoaisi sinulle kuun taivaalta, niin menee jopa vuosia ennen kuin sinulle selviää ihmisen epärealistinen taloustilanne. Sitten oletkin jo kusessa. Eli kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää. Toisaalta kyllä joku taloustutkimus pitäisi tehdä, mutta toista kunnioittaen."

        Jaa. Miksi miehen huono taloutilanne tarkoittaisi sitä, että nainen olisi kusessa? Tai siis ei ainakaan minun elämääni vaikuta pätkääkään se, millainen taloudellinen tilanne seurustelukumppanilla on. Aika monelle se "kuu taivaalta" tarkoittaa esim. juuri sitä, että sovitaan yhteen, on seksuaalista ja romanttista kemiaa, kaikki tuntuu sujuvan. Mieluummin sielunkumppanin kanssa kaupungin vuokrakaksiossa kuin huonosti mätsäävän kanssa luksusristeilyllä, niin se vaan on.


    • 12121212121212

      Yksikään nainen ei vastaa kyselyyn rehellisesti. Ja vaikka vastaisi, vastaukset olisivat valheellisia.

      Esim. ulkonäkö ja status toimivat haloefekteinä, jotka saavat luonteen vaikuttamaan mielenkiintoisemmalta ja auttavat sosiaalisissa tilanteissa. Tutkitusti pituus, komeus ja äänen korkeus vaikuttavat mielikuvaan luonteesta. Samoin kuin status.

      • Nainen39vee

        No en mä nyt usko että pituus vaikuttaa ainakaan mun mielikuvaan luonteesta. Sen sijaan olen kyllä ihan tiedostanut sen, että en ole koskaan viehättynyt kauhean pitkistä ihmisistä, olivat sitten naisia tai miehiä. Pituuteen usein liittyy vielä isot jalat ja muukin isokokoisuus, mikä ei sitten taas minusta ole ihanteellista. Enemmän tämä liittyy siihen, mitä pitää esteettisenä ja mikä seksuaalisesti vetää tai ei vedä puoleensa.


      • Trollipeikko

        "Yksikään nainen ei vastaa kyselyyn rehellisesti. Ja vaikka vastaisi, vastaukset olisivat valheellisia."

        Tässä on aitoa luottamusta! Nimittäin naisten epärehellisyyteen!

        Ajatella, että YKSIKÄÄN nainen ei näissä asioissa kerta kaikkiaan VOI puhua totta. Tuossa täytyy olla jo melko vakuuttunut siitä, että joka ikinen maailman nainen haluaa valehdella ja pystyy valehtelemaan näissä asioissa.

        Ihailen vakuuttuneisuuttasi!


      • Neteoteisanat
        Trollipeikko kirjoitti:

        "Yksikään nainen ei vastaa kyselyyn rehellisesti. Ja vaikka vastaisi, vastaukset olisivat valheellisia."

        Tässä on aitoa luottamusta! Nimittäin naisten epärehellisyyteen!

        Ajatella, että YKSIKÄÄN nainen ei näissä asioissa kerta kaikkiaan VOI puhua totta. Tuossa täytyy olla jo melko vakuuttunut siitä, että joka ikinen maailman nainen haluaa valehdella ja pystyy valehtelemaan näissä asioissa.

        Ihailen vakuuttuneisuuttasi!

        Jos naiset puhuisivat esim ulkonäköasioista totuuden mukaisesti eikä näin "ulkonäöllä ei käytännössä ole merkitystä" niin täällä olisi miltei 500 000 sinkkumiestä vähemmän.


      • Trollipeikko
        Neteoteisanat kirjoitti:

        Jos naiset puhuisivat esim ulkonäköasioista totuuden mukaisesti eikä näin "ulkonäöllä ei käytännössä ole merkitystä" niin täällä olisi miltei 500 000 sinkkumiestä vähemmän.

        Voisikohan näiden kyseisten miesten asenne naisia kohtaan olla isompi ongelma kuin heidän ulkonäkönsä?

        En väitä, että asia olisi niin. Kunhan kysyn.

        😂

        Naiset esimerkiksi pitävät kovasti siitä, että heidän oletetaan olevan pinnallisia ja epärehellisiä. Sen kun kerrot naiselle heti alussa, hän ihastuu sinuun ikuisiksi ajoiksi.


    • Täällä usein sanotaan, että ainoastaan raha, status ja ulkonäkö ratkaisevat. Laita prosentteina, kuinka paljon seuraavat asiat ratkaisevat. Kyse on siis parisuhteesta.

      1. ulkonäkö 6%
      2. raha 3%
      3. koulutus 7%
      4. sosiaaliset taidot 8%
      5. luonne 40%
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 9%
      7. elämäntavat 10%
      8. asuinympäristö
      9. seksi 15 %
      10. sukulaiset ja ystävät 2 %

      • Sori kopioitu tuo alkutekstisikin näköjään :) mut anyway :)


      • nnainenn kirjoitti:

        Sori kopioitu tuo alkutekstisikin näköjään :) mut anyway :)

        Kiitos, että vastasit! :)


    • Kiitos nainen 39vee ja trollipeikko, että vastasitte. Halusin osoittaa, kuinka monimutkaista kaikki on parisuhteessa. Nyt vähän kiire, joten kommentoin myöhemmin. Tässä vähän omia tarkennuksia. Prosentit eivät riittäneet.

      1. ulkonäkö 10%

      Ei ole noin pieni prosetti, koska ulkonäköön kuuluu myös tyyli. En viehäty pukutyypeistä, trendikkäästä tai epäsiististä pukeutumisesta.

      2. raha 10%
      3. koulutus 0%
      4. sosiaaliset taidot 25%

      5. luonne 20%

      Tähän kuuluu niin paljon eri asioita. Jos mies vaikka pettää, niin luonteen merkitys on suurempi. Varmasti jokaisen luonteessa on piirteitä, joita toisen on vaikea kestää. Särmien hiominen työlästä, eikä riidoilta voi välttyä.

      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 10%

      7. elämäntavat 5%

      Jos mies on täysin alkoholisoitunut, se on este.

      8. asuinympäristö 10%

      Viihdyn maaseudulla ja ahdistun kaupungissa. Se rajaa paljon ihmisiä pois.

      9. seksi 5%

      Valehtelin. :) Seksuaalista kemiaa joko on tai ei. Ei se aina ole ulkonäöstä kiinni.

      10. sukulaiset ja ystävät 5%

      5% ei riitä. Jos sukulaiset tai kaverit eivät hyväksy minua, niin jättäydyn sivuun. Tuohon kuuluvat myös mahdolliset lapset. En osaa lapsettomana elää ainakaan kovin pienten lasten arjessa.

      Olisin halunnut lisätä tuohon vielä kymmenen muutakin asiaa, vaikka tuossakin on vaihtoehtoja liikaa. Niin moneen asiaan parisuhde voi vuosien myötä kaatua.

    • 1. ulkonäkö - 10%
      2. raha - 5%
      3. koulutus - 0%
      4. sosiaaliset taidot - 10 %
      5. luonne - 35 %
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet - 5%
      7. elämäntavat - 20%
      8. asuinympäristö - 5%
      9. seksi - 5%
      10. sukulaiset ja ystävät - 5%

      • Kiitos mazy. :)
        Ehkä olisi sittenkin kannattanut kysyä, että millaiset painotukset olivat nykyisessä / edellisessä parisuhteessasi.


      • Mariaaaaaa kirjoitti:

        Kiitos mazy. :)
        Ehkä olisi sittenkin kannattanut kysyä, että millaiset painotukset olivat nykyisessä / edellisessä parisuhteessasi.

        Tässä omat vastaukseni:

        1. ulkonäkö 20%
        2. raha 10%
        3. koulutus 0%
        4. sosiaaliset taidot 20%
        5. luonne 30%
        6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 10%
        7. elämäntavat 0%
        8. asuinympäristö 0%
        9. seksi 10%
        10. sukulaiset ja ystävät 0%


      • sönkkisfani
        Mariaaaaaa kirjoitti:

        Kiitos mazy. :)
        Ehkä olisi sittenkin kannattanut kysyä, että millaiset painotukset olivat nykyisessä / edellisessä parisuhteessasi.

        Mazy lienee ainoa rehellinen koko vastanneesta porukasta koska on aito ja lämminsydäminen. Muuten virallista totuudenmukaista linjaa taitaa pitää nainen-22v vastaukset.


      • Mariaaaaaa kirjoitti:

        Kiitos mazy. :)
        Ehkä olisi sittenkin kannattanut kysyä, että millaiset painotukset olivat nykyisessä / edellisessä parisuhteessasi.

        Tää on yleispätevä vastaus prosentteina. Koitin miettiä millä asioilla on merkitystä, mitkä asiat mua toisessa aina kiinnostaa eniten ja mitkä vähiten.

        Yhdenkään miehen koulutus ei ole koskaan merkinnyt mulle henkilökohtaisesti mitään. Minusta se on miehen asia mitä on opiskellut, kunhan työllistyy ettei ole vain taivaanrannanmaalari. Raha merkkaa sen verran, että pystyy ottamaan osaa yhteisiin menoihin ja pystyy kustantamaan haluamansa elintasonsa.

        Mun miehet on olleet tavallisia duunareita, joillain koulutusta amiksen verran tai lukion, joillain ei koulutusta ollenkaan. Ja jotkut ovat opiskelleet korkeammalle, sen jälkeen kun emme ole enää olleet missään väleissä. Mutta olen kuullut kyliltä...

        Mä olen yleensäkin vähän vieroksunut kovin rahan perään olevia iehiä, koska heidän arvonsa monesti perustuvat aivan erilaisiin asioihin kuin minun..olen skeptisesti ajatellut, että heille kaikki on mitattavissa rahalla ja elämä pyörii juurikin asioiden ympärillä joista mm. pikkukakkonen täällä toitottaa. Eli nk. pintaliitäjä...

        Meillä ei olisi mtn yhteistä..


      • 1. ulkonäkö - Silmään kiva, mutta yleensä kovin arkinen eli suomeksi tavallinen mies...
        2. raha - Sen verran että kykenee osallistumaan kuluihin yhdessä mun kanssani..ei tarvi tienata mua enemmän..
        3. koulutus - Ei merkityksellinen mulle,miehelle itselleen voi ja saa olla...
        4. sosiaaliset taidot - Sen verran ettei idiootiksi luulla tai villi ihmiseksi..päivää, kiitos, näkemiin...mutta ei tarvi olla mikään keskipiste ja suupaltti ollenkaan..
        5. luonne - Kertoo kaiken oleellisen...myös arvomaailmasta..
        6. yhteiset mielenkiinnon kohteet - Ei tärkeetä, osaan kiinnostua uusista asioista miehen myötä, jos yhteistä halutaan..
        7. elämäntavat - Tosi tärkeitä..tuhlari...juoppo...hälläväliä tyyli tms. ei jatkoon...
        8. asuinympäristö - Suomessa aikalailla sama,suuissa kaupungeissa vois olla vaikeeta mut sopeudun yleensä hyvin..
        9. seksi - Ei kovin tärkeää, tärkeintä on halu oppia yhdessä...
        10. sukulaiset ja ystävät - Sen verran merkkaa ettei aiheudu ongelmia ja määräile miestä tai mua..muuten ihan sama...


      • mazy kirjoitti:

        1. ulkonäkö - Silmään kiva, mutta yleensä kovin arkinen eli suomeksi tavallinen mies...
        2. raha - Sen verran että kykenee osallistumaan kuluihin yhdessä mun kanssani..ei tarvi tienata mua enemmän..
        3. koulutus - Ei merkityksellinen mulle,miehelle itselleen voi ja saa olla...
        4. sosiaaliset taidot - Sen verran ettei idiootiksi luulla tai villi ihmiseksi..päivää, kiitos, näkemiin...mutta ei tarvi olla mikään keskipiste ja suupaltti ollenkaan..
        5. luonne - Kertoo kaiken oleellisen...myös arvomaailmasta..
        6. yhteiset mielenkiinnon kohteet - Ei tärkeetä, osaan kiinnostua uusista asioista miehen myötä, jos yhteistä halutaan..
        7. elämäntavat - Tosi tärkeitä..tuhlari...juoppo...hälläväliä tyyli tms. ei jatkoon...
        8. asuinympäristö - Suomessa aikalailla sama,suuissa kaupungeissa vois olla vaikeeta mut sopeudun yleensä hyvin..
        9. seksi - Ei kovin tärkeää, tärkeintä on halu oppia yhdessä...
        10. sukulaiset ja ystävät - Sen verran merkkaa ettei aiheudu ongelmia ja määräile miestä tai mua..muuten ihan sama...

        Itse päädyn aina yhteen työnarkomaanin yrittäjän kanssa, jota ei koulu kiinnostanut. Olen itse yrittäjäperheestä. Sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Olen itse välillä epälooginen, joten toisella puolella on hyvä olla vähän maalaisjärkeäkin. Ennen kiinnostuin itsekin helposti uusista asioista. En välttämättä enää ihan mistä tahansa. Joskus toivoin, että joku kiinnostuisi harrastuksistani, mutta ei se ole enää niin tärkeää. Olen asunut kauan samassa paikassa, ja tunnen tämän kodikseni. Vaikeaa tästä olisi muuttaa.


      • Mariaaaaaa kirjoitti:

        Itse päädyn aina yhteen työnarkomaanin yrittäjän kanssa, jota ei koulu kiinnostanut. Olen itse yrittäjäperheestä. Sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Olen itse välillä epälooginen, joten toisella puolella on hyvä olla vähän maalaisjärkeäkin. Ennen kiinnostuin itsekin helposti uusista asioista. En välttämättä enää ihan mistä tahansa. Joskus toivoin, että joku kiinnostuisi harrastuksistani, mutta ei se ole enää niin tärkeää. Olen asunut kauan samassa paikassa, ja tunnen tämän kodikseni. Vaikeaa tästä olisi muuttaa.

        Mussa itsessäni on vähän tota työnarkomaani taipumusta, ehkei palkkatyön suhteen mutta muuten täytyy olla aina jotakin tekemistä. Yrittäjänä melko takuulla työ veisi liikaa mukanaan...

        Kun sitä tekee itelleen, itsellään ja kaikki vastuu on itellään.

        Kotiin juurtuminen onkin kinkkinen juttu, hankala mennä mihinkään mitä ei kodiksi tunne. Tiiän tunteen, mutta olen vanhemmiten tullut jotenkin avartuneemmaksi mm. tuon suhteen. Voisin lähteä tästäkin ja tuskin ikävöisin kotia, kunhan perhe tulee mun mukana. ☺️


    • taidan-olla-pinnallinen

      1. ulkonäkö 10
      2. raha 0
      3. koulutus 0
      4. sosiaaliset taidot 0
      5. luonne 55
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 5
      7. elämäntavat 5
      8. asuinympäristö 0
      9. seksi 25
      10. sukulaiset ja ystävät 0

    • Lisäys kysymykseen:

      11. Jokin muu? Mikä?

    • Saako vastata yksinkertaisesti,liian väsy miettimään prosentteja:) Kun sanottiin että status..mulle on aina ollut täysin yhdentekevää mikä miehen status on,who cares. raha..sen verran rahaa tai tuloja ettei mun tartte elättää. ulkonäkö,tää kyllä merkitsee mutta se mitä mä pidän hyvännäköisenä ei välttämättä ole muille. luonne on tärkeä,jos ei yhtään ole samanlaisia ei tule onnistumaan.

    • nainen-22v

      1. ulkonäkö 50 %
      2. raha 30 %
      3. koulutus 10 %
      4. sosiaaliset taidot 5 %
      5. luonne 0 %
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 0 %
      7. elämäntavat 0 %
      8. asuinympäristö 0 %
      9. seksi 5 %
      10. sukulaiset ja ystävät 0 %

    • 1. ulkonäkö 30%
      2. raha 5%
      3. koulutus 5%
      4. sosiaaliset taidot 5%
      5. luonne 30%
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 5%
      7. elämäntavat 10%
      8. asuinympäristö 5%
      9. seksi 5%
      10. sukulaiset ja ystävät 0%

    • Lyhyt ja oman mielen mukaan muokattu lista:

      1. yhteiset kemiat 30% (ei ollut listalla mainittu, mutta tämä on tärkeää)
      2. luonne 20%
      3. ulkonäkö 20%
      4. sosiaaliset taidot 10%
      5. elämäntavat 10%
      6. seksi 10%

    • Ina-----

      1. Seksi 50%
      2. Luonne 20%
      3. Raha 20%
      4. Ulkonäkö 10%

    • 1. ulkonäkö: 22%
      2. raha: 1%
      3. koulutus: 0%
      4. sosiaaliset taidot: 15%
      5. luonne: 23%
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet: 0%
      7. elämäntavat:11%
      8. asuinympäristö: 0%
      9. seksi: 28%
      10. sukulaiset ja ystävät: 0%

      Hyvä gallup, mutta sosiaaliset taidot ja luonne on mielestäni vaikea erottaa ihmisestä. Nuo ovat osa persoonallisuutta ja tavallaan kulkevat käsi kädessä, sosiaalisesti kömpelö ihminen voisikin olla melkoinen "kulttuurishokki".

    • helmiä_sioille

      Jotenkin arvasin, että jotkut täällä miehinä esiintyvät on naisia... :D

    • n59

      1. ulkonäkö - 20%
      2. raha - 0%
      3. koulutus - 20%
      4. sosiaaliset taidot - 10 %
      5. luonne - 15 %
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet - 15%
      7. elämäntavat - 10%
      8. asuinympäristö - 0%
      9. seksi - 15%
      10. sukulaiset ja ystävät - 0%
      Näillä mennään ...

      • lldldlld

        n59

        tuolla ikää ulkonäkö ja koulutus luulisi olevan jo sivuseikka. 5% kumpaankin.


      • n59
        lldldlld kirjoitti:

        n59

        tuolla ikää ulkonäkö ja koulutus luulisi olevan jo sivuseikka. 5% kumpaankin.

        Näillä mennään ... on suomennettuna EN ole sinkku.

        Meillä on hyvin samanlaiset mielenkiinnonkohteet ja olemme samanhenkisiä.
        Eiköhän se ole niin, että samikset leikkiin parhaiten keskenään...

        Mitä ulkonäköön tulee en voisi olla intiimissä suhteessa henkilön kanssa, jota en halua fyysisesti.


      • ooooooo
        n59 kirjoitti:

        Näillä mennään ... on suomennettuna EN ole sinkku.

        Meillä on hyvin samanlaiset mielenkiinnonkohteet ja olemme samanhenkisiä.
        Eiköhän se ole niin, että samikset leikkiin parhaiten keskenään...

        Mitä ulkonäköön tulee en voisi olla intiimissä suhteessa henkilön kanssa, jota en halua fyysisesti.

        Sosiaaliset taidot, luonne ja elämäntapa ei ollenkaan yhtä tärkeitä.
        Kuka sanoikaan nuoria ihmisiä pinnallisiksi? :)


    • TOP10

      1. ulkonäkö 0 %
      2. raha 1 %
      3. koulutus 5 %
      4. sosiaaliset taidot 1,5 %
      5. luonne 7 %
      6. yhteiset mielenkiinnon kohteet 14%
      7. elämäntavat 15 %
      8. asuinympäristö 50 %
      9. seksi 5 %
      10. sukulaiset ja ystävät 1,5 %

    • Nuorinainen vastaa
      1.ulkonäkö 10%
      2.raha 2%
      3.koulutus3%
      4.sos taidot 10%
      5.luonne 50%
      6.yht mielenkiinnonkohteet10%
      7.elämäntavat 10%
      8.asuinympäristö0%
      9.sukulaiset ja ystävät5%

      Jotakuinkin noin

    • Kiitos kaikille vastanneille! Vastauksissa oli enemmän hajontaa, mitä ajattelin. Pistän näitä jatkossakin, jos jotain keksin. :)

    • Yhden tarkentavan kysymyksen haluaisin heittää joka koskee tuota koulutusta.
      Syntyvyyskeskustelussa (taisi olla Uuden-Suomen artikkeli) tutkijat totesivat että nykyään parisuhdemarkkinat joustavat siten että korkeammin koulutettu nainen menee yhteen matalammin koulutetun kanssa.
      Gallupissa koulutus sai aika matalat prosentit joten pitää nyt kysyä naisilta että tuntuuko tämä ihan vain numeroista vedettynä turhana pelkistyksenä jolla ei ole todellisuuspohjaa vai tuntuuko naisista siltä että he ovat joustavia kun ottavat itseään matalamminkoulutetun miehen?

    • Pillujen--asiantuntija

      Todellakin naiset huijaa ulkonäön merkityksestä. Se on 80% naisilla ja luonne korkeintaan 1%. Sen takia naisia kuolee jännämiesten takia joka viikko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe