Puuma etsii sugardaddya

pohtiolammi

Tai sitten toisinpäin. Lörpsähtäneet kassi-almat, puumat, etsivät kadonnutta nuoruuttaan deittipalvelujen tissiposkipojista jotka eivät ymmärrä mitään hyvän päälle.
Meitä on moneksi ja moneen junaan.
On vain karmeeta katsella tuollainen touhu. Mihin katosi moraali ja hyvät tavat?

23

674

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna-sen-soida

      Maailmaan mahtuu. Netistä katsonut videoit mama&son täydessä toiminnassa. Eikä taida uutisoinnin perusteella olla niin kriminalisoitua kuin tää toinen päinvastainen asetelma. Oli laki järjestys niin tai näin mut vanhapoika saa aina yksikseen päivitellä tuloksetta deittiprofiilia kotonaan sekä turhautuneena taitamattomuuteensa kaivaa nenäänsä.

    • LiinuLeenu

      Sulla on käsitteet sekaisin. Puuma tarkoitaa siis kissaelaimen lisäksi ainakin vaatemerkkiä Puma ja 45 ikäistä itsestään hyvin huolta pitänyttä naista joka viihtyy itseään nuorempien miesten kanssa seksisuhteissa ja jopa elämän kumppaneina. Sugardaddy on taas yleensä vanhempi varakas mies, joka vaihtaa rahaan erittäin nuoren naisen kanssa seksiä ja luksus tuotteita.
      Puumat ja Sugardaddyt eivät viihdy keskenään.
      Turha se on kenenkään tekemisiä moralisoida. Surullista kyllä tietenkin on että vanhapoika saa yksistään päivitelläprofiiliaan ja samoin myös vanhapiika ja eronneet tavis miehet ja naiset.
      50 tavismiehet etsii itseään huomattavasti nuorempia naisia, eikä noteeraa lainkaan kivoja itsensä ikäisiä tavisnaisia. Ei ole ihme, jos kumppaniaei löydy.

      • Vainkomiehetvaativia

        Moralisointia tai ei. Olisin halunnut löytää naisen 45-50v, joka olisi hiukan pienempi mitoiltaan ja jolla olisi joitakin yhteisiä harrastuksia. Toivotonta. Näillä on laitanaan toiveena jopa 20 vuotta nuorempi mies ja se ylärajakin on itseään vuosia nuorempi. Ja lisäksi miehen tulisi olla huomattavasti pitempi ja painavampi. Varmasti muitakin vaatimuksia on. Siis ovatko muka naiset vähemmän tiukkoja vaatimuksissaan?


    • Kyllä 40 hyvinsäilynyt ja nuorekas nainen löytää helposti seksiseuraa nuorista miehistä ja ilmaiseksikin.. Ihme kuvitelmia, että kassialmalta näyttäis ja etsis kadotettua nuoruutta? Tavis 50v lösähtänyt mies ei saa nuorta naista edes maksamalla tai, sitten kovalla hinnalla eria asia rikas, statusta omaava ja komea mies, mutta noita on harvassa.. Peräjoen pertsa, siellä kitisee omaa tyhää elämäänsä.

      • Hyvinsäilynyt 40 mies on ihan samanlailla kiinnostava kun hyvinsäilynyt puumasisarensa. Kummallakaan ei ole ongelmia löytää vaikka parisuhde.

        Seksisuhteista taas en osaa sanoa miten ne tukevat naisten minäkuvaa. Useinhan naiset pitävät ongelmana miehiä jotka käyttävät naista vain astiana johon tyydytetään tarpeet, mutta kenties tuokin ajatusmalli on vanhentunut ja nykyään naisetkin hakevat seksikokemuksia rakkauden sijaan.


    • pohtiolammi

      Puuma. Osta itsellesi peili. Ketä huokuttaa nainen jolla on rinnat navassa, muhkuraiset raskauskilot reisissä ja koulukiusaajan luonne. Notkea kissaeläin Puuma on hyvin kaukana tästä mielikuvasta.
      YÖK.

      • PuumatRules

        Jos sun vaimo on sellainen,älä yleistä,ja kyllä ne vuodet tulee sullakin vastaan,vai tuliko jo?,
        esim. erektio-ongelma,kun täällä vikiset....


      • Peili on jokapäiväisessä käytössä.. Rinnat kiinteät ja isot.. Katos, kun korjausleikkauksetkin mahdollisia ja silareita jo nuorillakin. Päivittäinen urheilu pitää kropan timminä ja kiinteenä, jopa kroppa parempi, kuin jollain nuoremilla mäkkimätöillä.. Luonne on fiksu ja älykäs.. Pukeudun tyylikkäästi ja kalliisti.. eikä ihme, jos nuoret miehet kiinnostuu. Nouse sinäkin nyt, sieltä sohvan pohjalta ja mene lenkille, niin joku vois sustakin kiinnostuu


      • Leeeer

        Tämä ei ole Puuma. Onko vaikea ymmärtää mitä Puuma sana tässä merkityksessä tarkoittaa. Kerrataan. Puuma on itsestään huolta pitänyt 45 nainen. Ulkoiset puitteet ovat vielä suht kunnossa.
        Olen kyllä sitä mieltä että roikkuvat rinnat ja muhkuraiset reidet ovat ihan ok. Ei meistä kukaan täydellisenä pysy, eikäolla täydellisiä edes nuorina. Ei ole mielestäni tarkoituskaan. Omasta mielestä pieni särmä ulkonäössä miehessäja naisessa on persoonallisuutta. Sen sijaan rumaa ja ilkeää luonnetta pidän vastenmielisenä.


    • siliconcarne

      Muhkuraiset reidet ei sility silikonilla eikä kissantappajan luonne katoa meikin alle. Sisältä ruma nainen on ruma leikkauksien ja kuntosalikuurien jälkeen.
      Seksiseura nuorten miesten kanssa ei tee naisesta muuta kun se jo on.
      Naapurien pilkan kohde ja lastensa häpeä.

      • Kaikilla 40 v naisilla ei ole muhkuraisia reisiä ja 20v naisellakin on selluliittia, ihan salilla nähty.. Riippuu geeneistä, pintaveren kierrosta ym muista tekijöistä.


      • onnipuss
        Puma kirjoitti:

        Kaikilla 40 v naisilla ei ole muhkuraisia reisiä ja 20v naisellakin on selluliittia, ihan salilla nähty.. Riippuu geeneistä, pintaveren kierrosta ym muista tekijöistä.

        Katsoppa vanhoja valokuvia 1900-luvun alusta missä hoikat naiset kirmaavat kedolla. Ei ollut reisimuhkuroita ja naisilta löytyi vyötärö. Liika puumailu on tuhonnut naisvartalon.!


      • Miten puumailu tuhoaa vartalon, eikös pikemminkin päinvastoin? 1900 luvulla kuvissa noilla pitkät hameet päällä, joten mistäs voit tietää? Totta, että naiset olleet hoikempia.. Vissiin syöneet puhdasta ruokaa ja liikkuneet paljon.. eikä miehillä ollut pallomahoja, kun tehneet raskasta työtä.. Nykyään istuvat sohvalla kaljapurkki ja hk:n blöö kädessä.. Seksittömyys pilaa vartalon


    • jatämäonmot

      Miesten pallomaha ei tule oluesta. Se on puhdas luonnontuote. Sen sijaan puumat, entisinä äiteinä , nykyisinä kehdon ryöstäjänä eivät osaa tehdä oikeaa ruokaa. Hyvä kun osaavat vettä keittää! Muutenkin kotityöt jää puumalta vähälle heidän jahdatessaan heikkoja uhreja.
      Puumien vartalo on usin tasapaksu pötikkä. Vatsaonteloihin kerääntyvä siideri pahentaa kuvaa. Maksakirroosi kellastuttaa myös puuman ihoa.
      Naisen paikka on kotona. Vapaana liikuskeleva puuma on naisellisen naisen vastakohta.

      • Tämä puuma käyttää alkoholia vähän ja uumakin on kuosissa.. Enää ei eletä 1600-luvulla vaan ihanata nauttia elämästä, eikä olla hellapoliisina.


    • dobrajohoja

      Onko se vapautta kun jakaa jokaiselle vastaantulijalle?

      • Ei, se järvi soutamalla kulu


      • Pam

        On, se on vapautta ja kivaa jos mies on nuori ja vetävä orhi.


    • bicykleking

      Hehhe pienellä te naiset loppujen lopuksi vapauduitte. Turhaa feministit poltti rintaliivejään ja äänioikeuskin on siinä ja siinä.
      Pahimmille puumille taitaa riittää tuohon hommaan dildo,)

    • JaanaB

      miksi pelleillä didlojen kanssa, kun eläviä didloja on joka kulmalla. Seksi on vaan niin kivaa. Hommaa sinäkin itsellesi kumppani, niin ei tarvi täällä puutteessa vinkua vuosi kaupalla. Kyllä sullkin joku löytyy. Laske vähän vaatimuksia, niin saat petikaverin ja pääset köyrimään.

      • bicykleking

        Ei todellakaan ole ihme että nimimerkkisi on Jaana B. A-luokan jaanat vielä menettelee..


    • alasonmänty

      Miehen turha laskea vaatimuksia :D tai täytyy mennä todella alas, Kuppi-Kaisaan tai johonkin. Eli miten ikääntyvä mies teksi itselle eduksi enää jos naisilla rma nousee iän myötä :D Aikuiset naiset köyrivät mielummin satunnaisesti poikien kanssa kuin lopunelämäksi joku tavis aikuinen mies deiteiltä. Vanhempaa sinkkumiestä kieretään jo nykyisin kuin ruttoa. Varatut miehet vielä jotenkin pärjäilee petikaverin haussa, on vähän vaihtelua harmaassa arjessa.

      • hieronymusboch

        Se että naiset kertovat aina arvostavansa suhteessa henkisiä arvoja tulee kyllä kommenttisi perusteella poispyyhityksi. Vain kova rynkytys paineenpoistossa poistaa myös puumalta henkisen tyhjyyden,) Ei sillä että tuo tulisi yllätyksenä. Heti baarien avaamisen aikaan odottaa baaritiskillä puuma hanuri pystyssä ruokkijaa ja eläinrakasta teiniä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      191
      4361
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      240
      2345
    3. 133
      1657
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1341
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      181
      1117
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      80
      1066
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1064
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      57
      990
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      990
    10. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      71
      975
    Aihe