kaavoihin kangistunut mies

tämmöinenmies

Tervehdys kaikille. Olen jo aikamiespoika 40v mittarissa. Elämäni on kulkenut samaa tuttua,tylsää rataa jo vuosia. Käyn töissä, tulen kotiin. Auttelen vanhempiani. Tulen illaksi kotiin syön jotain ja menen nukkumaan. En ryyppää tai polta. Osaan käyttäytyä. Luonteeltani ujohko. Olen ollut pitkään yksin ja voisi sanoa jämähtänyt paikoilleen käytännössä kaikessa. Nyt olen netin kautta tavannut mukavan naisen. Nyt vaan on arveluttanut/hermostuttanut/jännittänyt asia miten nainen josta olen oikeasti todella kiinnostunut ottaa minut vastaan. En ole oikeastaan kokkaillut, seksin puolesta hyvin vähän kokemusta. En ole asunut naisen kanssa. Siis kaikki ns. Normaali parisuhde jäänyt vaille. Eli kyllähän itsekkin sen tiedän 40v kokematon... tiedän. Asiat on vaan menneet niin omaa rataansa. Halu olla naisen kanssa on,mutta tämmöinen omanlainen paatuminen on vaan vienyt mukanaan. On vaan ja elää näin. Kommentteja mitä ajattelette.

9

2061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämäätäävainon

      Voit olla ns. hiomaton timantti! Ei muuta kuin rohkeasti vain tapaamaan naista, johon olet saanut kontaktin. Ja jos hänen kanssaan ei nappaa, niin uuteen tapaamiseen vaan. Itse tutustuin avioeroni jälkeen paljon ikääsi vanhempaan kokemattomaan ikisinkkumieheen, että et ole ainoa jolla vähäinen kokemus! Ole kuitenkin oma itsesi, älä esitä kokeneempaa naistenmiestä. Älä hoppua asioissa, ole fiksu ja huomaavainen naisellesi, niin kyllä siitä hyvä tulee. Tsemppiä sinulle!

    • Tavannut

      Mitä menettäisit jos tapaisit tänän naisen? Jo asiaa etenee niin hieno homma. Jos siitä ei tule mitään niin ole ainakin kokemuksia rikkaampi.
      Yksi ehdotus ihmisten tapaamisen. Mene tanssikurssille. Siellä käy ihan kaiken ikäisiä. Voi mennä yksinkin.

    • YksVaan-75

      Muutos on aina kiinni eniten halusta ja motivaatioista. Jos tapaat oikeasti sinulle sopivan naisen johon rakastut, voi olla että oma elämänmuutoksesi menee siinä sivussa ihan huomaamatta.
      Itse elin aikoinani vuosia yksin ja olin tottunut itsenäiseen riippumattomaan elämään. Sitten tapasin naisen jonka kanssa kaikki vain loksahti kohdilleen ja hetkessä olin muuttunut ihmiseksi joka viihtyi parisuhteessa paremmin kuin hyvin enkä ole sen jälkeen enää mitään erityistä "vapautta" haikaillut. Eli joskus voi käydä näinkin helposti se muutos.

    • Eipä siinä muuta, kuin tulta päin. Et mitään menetäkään.

      Kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi sopivalla hetkellä. Kerrot, että pidät hänestä kovati, mutta kokemattomuuttasi pelkäät pilaavasi suhteen. Vilpittömyys on yleensä hyvä asia.

      Sinua kuitenkin pidetään hiukan epäilyttävänä tapauksena, kun olet noin vanha ja kokematon.

      • Anonyymi

        Ei toi pidä paikkaas, epäilyttävänä.


    • tämmöinenmies

      no kuulkaas.. niin kävi että homma ei ottanut tuulta purjeen alle. On se kumma kun tällä iällä jännittää naisen tapaaminen, naisen kanssa juttelu... kaikki. Oma luulo on että tämmöinen kokemattomuus vaan karkoittaa tehokkaasti naisen kuin naisen. Toivoisin että joku ymmärtäisi että olen tälläinen tapaus vaikka ikää on niin kokematon. Olisi hieno rakastaa ja tulla rakastetuksi. Riittämättömyyden ja kokemattomuus puskee todella vahvana taustalla ja itseluottamus karisee. Se kun vaan niin haluaisi että joku näkisi tämän taakse.

    • Anonyymi

      Kuulostat täydellisen ihanalta ihmiseltä.
      On vaikea tutustua ja tavata muita ellei mene muiden mukaan. Miksi et tyosi ja vanhempiesi hultajuuden lisäksi alkaisi tekemään jotai uutta, jotain mitä et aiemmin ole kokeillut.
      Etsippä alueeltasi eri harrastusryhmiä ja käy kussakin muutaman kerran mukana. Aivan varmasti yksi tai useampi alkaa tuntua omalta. sieltä saattaa loytyä etsimäsi naisystävä. Ellei ryhmästä suoraan, niin joku aina tuntee jonkun joka tuntee jonkun joka on etsimässä poikaystävää.
      Sitä kutsutaan verkotoinniksi ja moni on tutustunut tulevaan erikoisystävään ja aviosiippaan tuota kautta.

    • Anonyymi

      Mieheltä miehelle pari ajatusta:
      Älä yritä saada kyseisen naisen hyväksyntää. Sinun ei tarvitse selitellä mitään. Eikä pelätä tai jännittää. Muista, että tämä koko asia on suurimmaksi osaksi vain sinun pääsi sisällä. Tee mielikuvaharjoitus ja kuvittele, että sinulla olisi takana pitkä parisuhde ja olisit ollut vapaana pari vuotta. Mitä se muka oikeasti muuttaisi sinun tilanteessasi? Ei mitään. Ihminen voi elää vain nykyhetkessä, ehkä suunnitella tulevaisuutta jonkin verran. Mennyt on mennyttä. Ota ihan rauhallisesti, ei mitään älytöntä yliyrittämistä tai hermoilua. Rauhallisesti eteenpäin. Kyllä se kaikki sujuu omalla painollaan loppujen lopuksi. Älä unohda, että se toinen osapuoli ajattelee, miten sinä suhtaudut häneen.

    • Anonyymi

      Turhaan mietit, mitä muut ajattelevat sinusta ja elämästäsi. Mene ja elä, tutustu siihen naiseen. Ne vanhat parisuhteet voivat olla melkoisia taakkoja ja surun aiheita menneisyydestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe