Naureskelu selän takana

Malooo

Olen työpaikallani kokenut työpaikkakiusaamista ja se on sellaista henkistä kiusaamista. Minun on aina seurattava selustaani koska minä näen sellaista katseen käänteitä jos teen vähänkin väärin tai puhun ihan normaalisti jollekin työkaverille. Olen sen huomannut työssäni että kun teen väärin he kaikki nauravat ja ivailevat selän takana joka ei tunnu kivalta ja se häiritsee työintoani ja mä meen siitä sekaisin kun työkaverit käyttäytyvät tuolla tavalla... :’( mitä teen asialle, olisiko hyvää neuvoa?

7

1520

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neuvotämä

      Älä katso sinne taakse. Sieltä näkyvät omat uskomukset. Ei ihmisillä ole aikaa sinua seurailla. Heillä on riittävästi kiirettä sen oman työnsä kanssa.

    • Hyvinkinyleistä

      on tuo naureskelu. Hakevat huvia tylsiin päiviinsä, mutta jos osuisi omalle kohdalle, niin ei varmasti olisi niin hauskaa. Eipä sitä oikein muuta neuvoa voi antaa kuin, että yritä olla välittämättä.

    • eiIkinä

      Ei missään nimessä pidä antaa olla. Jos kuulut liittoon ole yhteydessä heihin tai työpaikallasi olevaan luottamusmieheen tai työsuojeluvaltuutettuun myös työterveys on puolellasi. Voit myös itse sanoa kiusaajillesi suorat sanat. Minua kiusattiin edellisessä työpaikassa 2 vuotta ja toivuin siitä 3 vuotta. Lopulta työnantaja oli kiusaamisessa mukana ja irtisanoi minut. Nyt liittoni on riitauttanut asian ja syytän häntä laittomasta irtisanomisesta ja työpaikkakiusaamisesta. Rangaistus tulee olemaan kova. Siitä pidän huolen. Vieläkään en ole kiusaamisesta yli päässyt ja se kummittelee yhä. Nykyään olen jo toisessa työssä ja säikähdän heti jos joku edes yrittää ns. hyppiä varpailleni. Itsepuolustus on kova. Välillä saatan jopa ylireagoida koska kukaan ei koskaan minua enään kiusaa. Ei koskaan!

    • PuttePossu

      Usein esim. toimistoissa työpaikkakiusaaja on semmoinen elämältä huonot kortit saanut selkärangaton nulju, joka on oppinut selviämään maailmassa psykopaatin tavoin keinoja kaihtamatta. Luultavasti firman paras puhuja joidenkin mielestä tosi hauska ja avulias tyyppi. Hän on katsonut TV-sarjoja ja oppinut niistä että "alfa-uros" on kaikista ilkein mulkviksi, ja sellaista hän yrittää imitoidakin, koska luulee oikeasti että muutkin uskovat niin. Yleensä etenee esimieheksi nopeasti koska on valmis kärsimään mitä tahansa ollakseen muiden yläpuolella ja käyttääkseen valtaa väärin. Työn jälki on kuitenkin mitä sattuu koska tärkeintä on nokkimisjärjestyksen ylläpito ja niiden elämän kurjistaminen, joille hän on kateellinen. Oikeasti ei tiedä yhtään mihin on menossa elämässään. Kuin myrkyllinen sieni joka pölläyttelee myrkyllisiä puheitaan ilmoille, jotka sitten elävät omaa elämäänsä hämmentyneiden kuulijoiden mielissä, kurjistaen heidän elämäänsä.

    • HomoHominiLupusEst

      Itse en kyllä halua vähääkään kuunnella muiden työntekijöiden lasten aamutoimista yms. Onko sitten ihme jos ei viihdy? Luulisi perheellisten miesten olevan luotettavia, mutta kyllä lyödään puukkoa selkään heti jos voivat vähän omaa nahkaansa sillä pelastaa näyttämästä huonolta. Miksi pyrkiä sellaiseen porukkaan?

    • täältäpesee

      Älä mee sekasin tai hämmenny siitähän ne vaan innostuu. Joskus voi esittää kuuroa tai tyhmää tai iskeä jotain nasevaa takaisin että ne hämmentyy, kaikki on niin tilannekohtasta.

    • juorupeikot

      Jos se naureskelu jää takana nauramiseksi niin "so what". Sitä tekevät lähes kaikki. Se on meissä ihmisissä sisään rakennettu juttu. Juoruamme toisistamme. Jopa ilkumme. En tunne yhtään ihmistä, itseni mukaan lukien, ettei sellaista tekisi. Mutta jos nuo toiset nauravat päin naamaa ja tönivät fyysisesti ja kampittavat niin sitten on piru merrassa. Silloin on tilanne päällä. Sitä ei voi eikä saa hyväksyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe