Uni asento

Siis nukutteko erillään vaikkakin samassa sängyssä? Itse pidän kovasti nukkumisesta toisessa ihmisessä kiinni. Niin sanotussa lusikka asennossa. Puolisoni ei pidä siitä. Ei halua aamulla herätä aamuerektio pakaroissa.

Siksi nukumme nyt varmuuden vuoksi kaukana toisistamme. Alussa hyväksyin ajatuksen omista peitoista ja kaukana toisesta. Ajan myötä olen ruvennut kaipaamaan toisen ihon lämpöä. Miten te sovitatte nukkumistapanne vai ovatko ne samanlaiset?

13

403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Unirauha

      Erillään nukutaan, ei kyljessä kiinni. koska toisen liikehtiminen, kuorsaaminen tms. muuten havahduttaa unesta. Helliminen ja seksi on sitten ihan toinen juttu, ja mukavahan se on heräillä vapaa-aamuna erektio peppua vasten.

    • unikalle

      Me nukuimme yhteenmuuton jälkeen saman peiton alla ja nainen halusi myös nukkua lusikka asennossa välillä ilman pikkareita, ei ole kiva kun herää erktioon ja muijan perse painautuu etumusta vasten. Nainen ei tykännyt kovin hyvää kun penis jöpötti herätessä pakaroita vasten, joskus päättyi kuitenkin seksiin, useimmiten ei. Myöhemmin omat peitot ja oma puoli sängyssä ja kaikki hyvin.

      • AikaMuuttuu

        Meilläkin oli alussa yhteinen peitto ja yhteinen pankkitili.
        Nyt omat peitot ja omat tilit.
        -Tykkää ja tykkäsin koskettaa toista nukkuessa.


    • 9996

      Samassa sängyssä nukkuminen ei ole erillään nukkumista. Jos nukutaan eri huoneissa, tai suuren huoneen toisilla laidoilla, se on erillään nukkumista.

      Nukkumisessa nukutaan. Hyvin nukkumisessa nukutaan mahdollisimman kaukana toisista, 180 cm leveässä sängyssä, jossa molemmilla on oma, painolleen sopiva patja ja peitto. Näin sen vuoksi, ettei häiritä toisen unta. Se on kallisarvoista. Huonosti nukuttu yö kostautuu stressinä ja fyysisinäkin oireina. Monta huonosti nukuttua yötä nakertavat jo ihmisen terveyttä. Tässä taannoin olin lomalla, viikon hotellisängyssä. Voi luoja! Yhtenäinen pehmeä patja, yhteinen peitto, jopa lakana. Kun mies kuorsasi, käänsi kylkeä (ja hänkin tekee sitä läpi yön) niin patja keikutti minua puolellani ylös ja alas pitkään. Usein myös pitkittäissuunnassa. Samalla mies veti minulta peittoa. Ei voinut tosiaan kutsua lomaa lomaksi. Olin lopen uupunut ja kyrsiintynyt. Ajattelin jo varata oman huoneen.

      En tiedä ketään, joka pystyisi nukkumaan lusikka-asennossa "edes" 8h putkeen. Itseltäni onnistuu max 10 minuuttia; sitten alkaa paikat puutua ja on megahuono olla.

    • rytmimunat

      Aikoinaan kun ensimmäisiä kertoja opetteli toisen kanssa yhdessä nukkumaan, tuntui se vaikealta, mutta vähitellen siihen tottui. Sitten tuli ero ja piti opetella nukkumaan jälleen yksin. Vaikealta tuntui sekin.

      Useiden suhteiden jälkeen päädyin yhteen sellaisen kanssa, joka halusi nukkua yhdessä. Aluksi se sujui hyvin ja saimme kumpikin nukuttua jokseenkin hyvin. Emme kuitenkaan nukkuneet lusikka- taikka missään muussakaan kosketusasennossa vaan kumpikin onnellisesti omalla puolellaan sänkyä.

      Vähitellen aloin heräillä öisin kumppanini kuorsaukseen. Hän puolestaan väitti minun kuorsaavan, joten pian tallensimme kumpikin kilpaa toistemme kuorsaamista. Olen myös nukkuessani melko liikuvaista sorttia, eli kääntyilen, säpsähtelen ja pyörin miten sattuu. Kerran olin kumppanini hämmästykseksi kääntynyt unissani kokonaan ympäri siten, että pääni oli lopulta sängyn jalkopäässä ja varpaani puolestaan lepäsivät tyynyllä. Tämä pyöriminen ei tietenkään millään tavalla parantanut kumppanini unenlaatua.

      Aamurutiiniksi alkoi muodostua, että soitimme kumpikin puhelimistamme yöllä tallentamaamme toisen kuorsausta. Lopulta päätin öisin siirtyä suosiolla olohuoneen sohvalle nukkumaan, jos johonkin rohinaan heräisin. Pian sen jälkeen aloin jo iltaisin jäädä sohvalle, koska tulisin sinne yöllä jossain vaiheessa kuitenkin. Niinpä totesimme, että tarvitsemme kumpikin sängyt eri huoneisiin ja sellaiset järjestelyt ovat jatkuneet tähän asti.

    • omatilaomatrajatsuhteess

      Aloittaja kuulostaa aika läheisriippuvaiselta. Jopa ahdistavassa määrin.

      • Asia ahdistaa puolisoa. Mutta hereillä ollessa ei lähellä olla. Haluaisin vain yöllä lusikkaa.


      • elämääsuurempiongelmasi
        jormalaiset kirjoitti:

        Asia ahdistaa puolisoa. Mutta hereillä ollessa ei lähellä olla. Haluaisin vain yöllä lusikkaa.

        Siitä vaan sitten aterimet mukaan sänkyyn ja asettelet ne sopivasti joka ilta.


    • Öäpö

      Minusta on ihanaa nukkua lähekkäin. Lusikassa, sylikkäin, kylki kylkeä vasten. Ilkosillaan, niin että iho koskettaa. Lämmin, läheinen. Ja jos miehellä alkaa jöpöttää niin siitähän saa vain lisää läheisyyttä. Yhdessä ollaan nukuttu pari vuotta ja tämä on parasta ikinä.

      • kuherruskkeikestäikuises

        Koittaa se arki suhteesseen varmasti teillekin..


    • NäinMeilläkin

      Öisin nukutaan omilla puolilla sänkyä, viikonlopun päikkärit otetaan lusikassa. Hyvä kompromissi meille.

    • dertfyguij

      Samassa sängyssä nukkuminen on toki ihan mukavaa.

      Kuitenkin, aika outoa olisi jakaa sama peitto toisen kanssa, tai nukkua iholla kiinni. Tuskin tulisi mitään. Saa olla aika syväuninen, että onnistuu, sekä hyvä sietämään kuumuutta.

      Romanttisissa fantasioissa toki se olisi ihanaa.

    • 7470

      Tuplatäkki ja kaikki muukin on yhteistä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3174
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2393
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      122
      1858
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1514
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1491
    6. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1309
    7. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1306
    8. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1299
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      49
      1197
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      234
      1041
    Aihe