Då e de dags igen

nukörviigen

Ruotsin Melodifestivalen 2019 semi-finaalien esiintyjät ja laulut ilmoitettiin eilen ja tässä listaa: https://eurovision.tv/story/28-acts-melodifestivalen-2019-sweden

Kukahan se Suomen ainoa valittu lie tänä vuonna........

19

<50

  Vastaukset

  • Osakilpailu 1

   Suoraan finaaliin Wiktoria ja Mohombi, 2. mahdollisuuteen Anna Bergendal ja Nano. Huikea show taas kerran, loistava juontajien esittämä välinumero ja Ruotsin Melodifestivalenin toistaiseksi suurin äänestysennätys eli yli 7 miljoonaa ääntä. Ihanat bileet! Näin pitäisi olla meilläkin...

   • Voisiko moderaattori kertoa minulle miksi tästä poistettu Osakilpailu 2 tulokset kaksi kertaa, mutta tuo edeltävä viestini Osakilpailu 1 ja sen tulokset jätetty paikoilleen?


   • Toivottavasti on. Tämä on yksi niitä Ruotsin Mellon kipaleita tänä vuonna, joka ei yritä olla mahtipontinen - se vain yksinkertaisesti on hyvä melodia, esitys ja konstailematonta laulamista eli toisin sanoen, aito ;)


   • Ja oikeassa olit, hienoa. Det är en jättefin låt. Lycka till i ESC igen detta år, Sverige!


  • Wow, mitkä juhlat Friends-areenalla jälleen. 30 tuhatta katsojaa ja jokaikinen laulu ollut todella hyvä - tuosta joukosta on vaikea erottaa selkeää voittajaa tänä vuonna! Melkein mikä tahansa niistä kelpaisi...

   • Friends Arenalle mahtuu 70000 henkeä kerralla, mutta oliko se täynnä niin sitä en tiedä. Ruotsalaiset antoivat 15 miljoonaa ääntä ja äänestäjät lahjoitti yli 5 miljoonaa kruunua Jemeniin hyväntekeväisyyteen.

    Outoa on ettei finalista juuri paljokaan kerrota mediassa. Kun Darude valittiin edutamaan Suomea niin IS on kirjoittanut siitä ainakin kymmenen kertaa jo.

    John Lundvikilla on erittäin suuret mahollisuudet voittaa kisat tänä vuonna Tel Avivissa. Kaiken lisäksi hän kilpailee itseään vastaan, sillä hänen tekemä kappaleensa edustaa Englantia Tel Avivissa.

    https://www.youtube.com/watch?v=8_IcrNgV-O4


   • ruosu kirjoitti:

    Friends Arenalle mahtuu 70000 henkeä kerralla, mutta oliko se täynnä niin sitä en tiedä. Ruotsalaiset antoivat 15 miljoonaa ääntä ja äänestäjät lahjoitti yli 5 miljoonaa kruunua Jemeniin hyväntekeväisyyteen.

    Outoa on ettei finalista juuri paljokaan kerrota mediassa. Kun Darude valittiin edutamaan Suomea niin IS on kirjoittanut siitä ainakin kymmenen kertaa jo.

    John Lundvikilla on erittäin suuret mahollisuudet voittaa kisat tänä vuonna Tel Avivissa. Kaiken lisäksi hän kilpailee itseään vastaan, sillä hänen tekemä kappaleensa edustaa Englantia Tel Avivissa.

    https://www.youtube.com/watch?v=8_IcrNgV-O4

    Voi olla, että kuulin eilen väärin kun oletin kuuluttajan sanovan tretti tusen, mutta ehkä hän sanoikin sjutti tusen - molempien ääntämys riikinruotsiksi kuitenkin melko lähellä toisiaan? Täydeltä näytti Friends-areena joka tap.


  • Kyllä Ruotsi osaa! Henk koht vaikka asunkin Suomessa, en seuraa Suomen viihdeteollisuutta, musiikkia, ja mitään kulttuurielämää, koska se on aika säälittävää. Täällä ei koskaan tulla osaamaan.

   • Samaa mieltä esim. Suomen UMK vrt. Melodifestivalenin kohdalla. Miksi UMK on niin totaaligei? Mellon Lynda Woodruff-tyylinen geikulttuurilla vitsailu on hienovaraista ja hauskaa (esim. lissabonilaiset eli the Lesbians LOL), mutta ei Suomen UMK:n räävitön revittely.


   • Ruotsin melodifestivaalissa oli juontajina neljä henkilöä, joista vain yksi oli alkuperäinen ruotsalaianen ja hänkin juutalainen, siis tämä Lynda Woodruff.


   • ruosu kirjoitti:

    Ruotsin melodifestivaalissa oli juontajina neljä henkilöä, joista vain yksi oli alkuperäinen ruotsalaianen ja hänkin juutalainen, siis tämä Lynda Woodruff.

    "Lynda Woodruff" eli Sarah Dawn Finerin isä on britti ja äiti jenkki, vaikka hän itse kyllä on syntynyt Ruotsissa.


   • Olihan niistä lopuista kolmestakin juontajasta kaksi syntynyt ja yksi adoptoitu Ruotsissa/Ruotsiin.


  • Suomalainen yleensäkin astuu lavalle pelokkaana, vetää homman läpi sen näköisenä että "loppuis jo". John Lundvik silminnähden rakastaa esiintymistä ja laulamista - ja se todellakin välittyy katsojien sydämiin. Tässä meillä on kisan voittaja.

   • Kyllä, melko samaa mieltä. Koko esitys, gospel-kuoronaisia myöten, sujui ja kulki yhtä varmasti kuin japanilainen pikajuna. Selvästi nautinnollista esiintymistä, laulu sujui vaivattomasti, hyvä lauluääni ja kaunis biisi - mitä muuta voi euroviisubiisiltä vaatia?


  • Jon Lundvik kera gospel kuoron on loistava.
   Kun vertaa Suomen viisuun, voisi kysyä onko Suomi todella maailman onnellisin maa. Lundvik välittää iloa, toivoa ja lavashow on fantastinen yksinkertaisuudessaan.
   Suomi on taas huolestunut ja kuutioshow kompensoi apeaa kappaletta. Toki voi saada pisteitä ilmastonmuutos lakkoilevilta nuorilta.
   Toivon, että Ruotsi voittaa. Komea artisti, jolla loistava lauluääni ja karisma, gospel nerokas veto. Myös briteillä on gospel biisi, mutta ei vedä vertoja Ruotsin kappaleelle.

   • His, tämä Ruotsin viisuvoittaja, John Lundvik, on tehnyt sen Englannin euroviisubiisin, jollet tiennyt. Siitä oli juuri Skavlan-showssa puhetta eli tavallaan Lundvik kilpailee Tel Avivissa itseään vastaan.


  • Ruotsin kappaleella on viisujen paras taustakuoro, voimallista gospelia, jee

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   258
   4457
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   173
   3590
  3. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   104
   3476
  4. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   67
   2432
  5. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   119
   1255