Kunnioitus suhteessa

Takkityhjänä

Alan olemaan aika loppu suhteesta heikon omantunnon omaavan narsistimieheni kanssa. Olen ollut sinnikäs ja jaksanut rakastaa, ollut uskollinen ja hyvä avovaimo hänelle, mutta nyt on takki täysin tyhjä.

Hän ei kunnioita minua ja suhdettamme pätkääkään. Liki 5 vuotta olemme olleet yhdessä. Kaikki virheet ja viat käännetään minun syykseni, vaikka useimmiten kaikki johtuu hänestä ja hänen hankaluudestaan. Hän haukkuu kaikki läheiseni ja pyrkii tuhoamaan kaikki mikä tuo itselleni hyvää mieltä. Pyrkii eristämään sosiaalisista kontakteistani.

Toinen asia on nämä nettitutut. Yh- äitejä, seksi- ja viihdetyöntekijöitä. Pakkomielle vieraisiin kontakteihin ohjaa hänen elämäänsä.

Eilen hermostuin tyttärensä kaverin aasialaiseen äitiin liittyvistä asioista. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy. Kiinnostui jo kesällä kyseisestä naisesta kun tytär kertoi ettei siellä kovin usein näy miestä. Voi sitä paloa mikä miehen silmiin syttyi. Sitten piti ottaa selvää kyseisestä naisesta ja selvittää perinjuurin kaikki hänestä, lisätä somekaveriksi ja alkaa kehumaan jokaista kuvaa. Hänelle tulee jokaisesta naisesta pakkomielle. Kaikki ovat kauniita ja hyvännäköisiä paitsi oma, eli minä. Pyrkii tuhoamaan itsetuntoni tällä.

Lisäksi työn tekoa viimeiseen asti välttelevä mies hakee jokaisesta, niistä harvasta työpaikasta jonkun naisen, jonka kanssa viestiteään ja sovitaan tapaamisia selkäni takana.

Tämän kaiken lisäksi on sairaalloisen mustasukkainen minusta jos erehdyn puhumaan kenestä tahansa miehestä, jopa sukulaisistani hyvällä tavalla.

Lisäksi varastelee minulta hygieniatuotteita kuten saippuaa ja hammastahnaa, sekä kuivamuonaa kaapeista jos jää yksin luokseni minun lähtiessä töihin.

Hyväksikäyttäjä, kontrolloiva, manipuloiva ja tuhoava tapaus. Pyydän voimaa irrottautumiseen!

Onko muita jotka elävät samaa painajaista?

7

221

Vastaukset

 • Täh? Ette asu yhdessä? Käytös on aivan paikasta minne aurinko ei paista. Ilmoitusluontoinen asia, se on loppu ja heihei.

 • vaihdat lukot ja et ota mitään kontaktia enää narssisti mieheen. ihan oksettaa lukea tuota sun tekstiä..

 • Ihan sama tilanne. Seurustelin pari vuotta maailman ihanimman miehen kanssa, pikkuhiljaa miehen käytös muuttui oudoksi. Halusi tavata harvemmin. Yllätys, etsi nettiseuraa ja alkoi suhteeseen kauempana asuvan naisen kanssa. Myönsi
  asian, mutta halusi jatkaa tapaamista . Muitakin
  nettituttuja ja satunnaisia panoja. Ilmoitin, että emme tapaa ja olemme erossa. Ei auta, vinkuu viereen ja seksiä. Tulee käymään, laittaa viestiä, anoo takaisin. En ota. Tapaamiset muuttuivat kerta kerralta ikävimmiksi. Niin ihana ihminen muuttui raatelevaksi pedoksi. Ainoa konsti on totaalinen välien katkaisu, ei vastausta viesteihin, ei mitään. Keskusteluapua ja neuvoja saa nollalinjalta, kriisikeskuksesta ja tukinaisten puhelinpalvelusta.

 • Narsisti tapaa henkisesti. ! EROA HETI-- EROA HETI. !

 • Hyvää tekee sinulle pysy suhteessa jos mies ei anna turpaan

 • Voimia eroo?!!!!!!
  Kuules nainen, saat "voimia eroon" kun hankit ison pulloharjan ja jynssäät kunnolla korviesi välin!
  Ehkä sieltä loytyy kirkkauden siemen joka antaa "voimia eroon" ja näyttää miten sinä olet huolellisesti ja harkiten tekemässä itsestäsi täyttä idioottia!

  Aivan ensiksi; vaihda oviisi uudet lukot, avain VAIN sinulla.
  Lopeta tällä hetkellä kaikki yhteydenpito tuohon likakaivoon. siis et vastaa sen mihinkään viesteihin. Vain yksinkertiasesti annat sen olla rauhassa.
  vain yksinkertaisesti ole itse ilman tuota likakaivoa.

  Siinä sinulle ohjeita "voimiin erota".

 • Aloittaja sama ongelma kuin minulla , mutta käänteisesti. !

  Minullla on avovaimo jonka käytös yhteisten tilin suhteen on diktaattorinen. Minulla ei ole mitään osuutta edes omaan eläkkeeseeni.

  Olen ollut rahattomana siitä asti kun jäin eläkkeelle v 2014

  En näe enää muuta mahdollisuutta kuin itsemurhan.. Olen totaalisesti loppu, minut on lyöty maahan...

  En jaksa edes kertoa täällä koko historiaani, koska tunnen kaiken turhaksi..........aivan kaiken..............

  Nyt tiedän vain sen miltä tuntuu itsemurhan tekijältä vähän ennen kuin hän riistää hengen itseltään .... >> Tulee vain halu pyytää anteeksi tekemäänsä !

Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.