Kunnioitus suhteessa

Takkityhjänä

Alan olemaan aika loppu suhteesta heikon omantunnon omaavan narsistimieheni kanssa. Olen ollut sinnikäs ja jaksanut rakastaa, ollut uskollinen ja hyvä avovaimo hänelle, mutta nyt on takki täysin tyhjä.

Hän ei kunnioita minua ja suhdettamme pätkääkään. Liki 5 vuotta olemme olleet yhdessä. Kaikki virheet ja viat käännetään minun syykseni, vaikka useimmiten kaikki johtuu hänestä ja hänen hankaluudestaan. Hän haukkuu kaikki läheiseni ja pyrkii tuhoamaan kaikki mikä tuo itselleni hyvää mieltä. Pyrkii eristämään sosiaalisista kontakteistani.

Toinen asia on nämä nettitutut. Yh- äitejä, seksi- ja viihdetyöntekijöitä. Pakkomielle vieraisiin kontakteihin ohjaa hänen elämäänsä.

Eilen hermostuin tyttärensä kaverin aasialaiseen äitiin liittyvistä asioista. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun näin käy. Kiinnostui jo kesällä kyseisestä naisesta kun tytär kertoi ettei siellä kovin usein näy miestä. Voi sitä paloa mikä miehen silmiin syttyi. Sitten piti ottaa selvää kyseisestä naisesta ja selvittää perinjuurin kaikki hänestä, lisätä somekaveriksi ja alkaa kehumaan jokaista kuvaa. Hänelle tulee jokaisesta naisesta pakkomielle. Kaikki ovat kauniita ja hyvännäköisiä paitsi oma, eli minä. Pyrkii tuhoamaan itsetuntoni tällä.

Lisäksi työn tekoa viimeiseen asti välttelevä mies hakee jokaisesta, niistä harvasta työpaikasta jonkun naisen, jonka kanssa viestiteään ja sovitaan tapaamisia selkäni takana.

Tämän kaiken lisäksi on sairaalloisen mustasukkainen minusta jos erehdyn puhumaan kenestä tahansa miehestä, jopa sukulaisistani hyvällä tavalla.

Lisäksi varastelee minulta hygieniatuotteita kuten saippuaa ja hammastahnaa, sekä kuivamuonaa kaapeista jos jää yksin luokseni minun lähtiessä töihin.

Hyväksikäyttäjä, kontrolloiva, manipuloiva ja tuhoava tapaus. Pyydän voimaa irrottautumiseen!

Onko muita jotka elävät samaa painajaista?

11

371

Vastaukset

 • Täh? Ette asu yhdessä? Käytös on aivan paikasta minne aurinko ei paista. Ilmoitusluontoinen asia, se on loppu ja heihei.

 • vaihdat lukot ja et ota mitään kontaktia enää narssisti mieheen. ihan oksettaa lukea tuota sun tekstiä..

 • Ihan sama tilanne. Seurustelin pari vuotta maailman ihanimman miehen kanssa, pikkuhiljaa miehen käytös muuttui oudoksi. Halusi tavata harvemmin. Yllätys, etsi nettiseuraa ja alkoi suhteeseen kauempana asuvan naisen kanssa. Myönsi
  asian, mutta halusi jatkaa tapaamista . Muitakin
  nettituttuja ja satunnaisia panoja. Ilmoitin, että emme tapaa ja olemme erossa. Ei auta, vinkuu viereen ja seksiä. Tulee käymään, laittaa viestiä, anoo takaisin. En ota. Tapaamiset muuttuivat kerta kerralta ikävimmiksi. Niin ihana ihminen muuttui raatelevaksi pedoksi. Ainoa konsti on totaalinen välien katkaisu, ei vastausta viesteihin, ei mitään. Keskusteluapua ja neuvoja saa nollalinjalta, kriisikeskuksesta ja tukinaisten puhelinpalvelusta.

  • Eivät nuo ole narsistisen ihmisen luonteenpiirteitä.


 • Narsisti tapaa henkisesti. ! EROA HETI-- EROA HETI. !

 • Hyvää tekee sinulle pysy suhteessa jos mies ei anna turpaan

 • Voimia eroo?!!!!!!
  Kuules nainen, saat "voimia eroon" kun hankit ison pulloharjan ja jynssäät kunnolla korviesi välin!
  Ehkä sieltä loytyy kirkkauden siemen joka antaa "voimia eroon" ja näyttää miten sinä olet huolellisesti ja harkiten tekemässä itsestäsi täyttä idioottia!

  Aivan ensiksi; vaihda oviisi uudet lukot, avain VAIN sinulla.
  Lopeta tällä hetkellä kaikki yhteydenpito tuohon likakaivoon. siis et vastaa sen mihinkään viesteihin. Vain yksinkertiasesti annat sen olla rauhassa.
  vain yksinkertaisesti ole itse ilman tuota likakaivoa.

  Siinä sinulle ohjeita "voimiin erota".

 • Aloittaja sama ongelma kuin minulla , mutta käänteisesti. !

  Minullla on avovaimo jonka käytös yhteisten tilin suhteen on diktaattorinen. Minulla ei ole mitään osuutta edes omaan eläkkeeseeni.

  Olen ollut rahattomana siitä asti kun jäin eläkkeelle v 2014

  En näe enää muuta mahdollisuutta kuin itsemurhan.. Olen totaalisesti loppu, minut on lyöty maahan...

  En jaksa edes kertoa täällä koko historiaani, koska tunnen kaiken turhaksi..........aivan kaiken..............

  Nyt tiedän vain sen miltä tuntuu itsemurhan tekijältä vähän ennen kuin hän riistää hengen itseltään .... >> Tulee vain halu pyytää anteeksi tekemäänsä !

 • Hei. Minun tilanteessani on samoja vivahteita. 10 vuoden suhde takana, narsistisen miehen kanssa. Eroa olen ajatellut pitkään, ehkä viisi-kuusi vuotta, mutta viimeiset kaksi vuotta olen ollut varma, etten halua hänen kanssaan elää loppuelämääni. Itsetuntoni on nollassa, itseluottamusta ja rohkeutta puuttuu liikaa. Teillä jos on omat asunnot tilanne on ehkä helpompi. Asumme avomieheni perinnöksi saamassa talossa, hänellä on rikkaat vanhemmat ja näin ollen turvaverkostot, minulla ei. Syksyllä -18 päätin että nyt riittää. Vuokrasin salaa asunnon, ostin tietokoneen…. Asunnosta tuli yhteinen työasunto ja tietokone oli valmiiksi hajalla. Ei siis tullut mitään.

  Tänä vuonna kävin sitten vieraissa ja kerroin miehelleni, noh, suhde muutettiin avoimeksi, mutten kuitenkaan saa käydä missään. Seksi on meille ollut aina ongelma ja siihen täytyi saada jokin ratkaisu, noin seitsemän vuoden selibaatti nuorena aikuisena riitti. Kauhealta kuulostaa tuo muiden naisten perään juoksu, uskomatonta, kuulostaa aika sialta, anteeksi. Kai minulla tavallaan on tuuria kun miehellä ei ole libidoa, mutta tietenkin ihan minua loukatakseen hän vislailee ja kehuu muiden naisten perseitä jne.

  Hänkin oli ennen työnvälttelijä, mutta minä hankin hänelle ensimmäisen työpaikkansa. Hän oli silloin 39 vuotias. Nyt kuitenkin se työssäkäynti vaatii minulta paljon. Minun on oltava samassa työpaikassa, hoidettava aamupalat, eväät, siihen päälle kotihommat, lemmikit ja yleensä vielä ajan työmatkatkin, yli 100km päivässä.

  Kyllä minä sanoisin että lähde niin nopeasti kuin voit, ei se siitä helpotu. Mies särkee sinut sisältä ja ero vaikeutuu vaikeutumistaan. En kuitenkaan kokemuksella voi puhua, enhän ole itsekään pois päässyt.

 • Siinä sitä ei nainen panosta parisuhteeseen. Mies kun reakoi , mies sitten tietenkin haukutaan. Nainen uhriutuu.

  Ymmärrätkö ollenkaan millaisen helvetin olet miehellesi järjestänyt?

  Kannattaa katsoa ihan peiliin. Sieltä se narsisti löytyy.
  Häpeä!!!!!

 • Kyllä vaikuttaa varsinaiselta narssisssisstilta tuo akka itte.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  235
  3618
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  32
  400