Sara Sieppi myöntää elämänsä olevan paskaa

Naisasialooser11

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/c5bc2c02-3d7a-4c05-a6c4-163cec0883d8

Miten se voi olla paskaa? Sarahan saa"seksiä"halutessaan ja jotkut jopa väittävät että saisi parisuhteenkin. Niinhän palstanaistenkin hädissään änkyttävät naisten saavan. Kyllähän sara saisi lähibaarista jonkun vähemmän komean kaljaveikon tyhjentämään kassit minuuttipanolla.

Sitten kun sara on 40v haaska eli silmänräpäyksen päästä niin elämä ei ole enää paskaa, sitten se muuttuu helvetiksi.

7

176

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naisasialooser11

      P.S. Tuosta voitte päätellä mitä on ruman naisen elämä. Sen sijaan ruma mies voi viettää laadukasta superYTM elämää vielä 90 vuotiaanakin.

      • Ollaanko me kaikki varatut ja onnellisesti suhteessa elävät muka kauniita?


      • Laadukasta superelämää 90v? Oletko ihan imbesilli? Luultavasti muistisairaus, sängyn pohjalla ja vaipoissa jo moni.. Onhan, se laadukasta. Vähän jo realismia kehiin..


    • Pillujen--asiantuntija

      Onhan se elämä paskaa kun top 10 mies pettää. Sieppi on ätmin tasoine nainen ja muut miehet pettää aina tuollaisia naisia. Missien suhteet ei kestä kovin pitkään.

      • Naisasialooser11

        Totta. Siepin taso laskee joka päivä ja kohta hän löytää itsensä samasta veneestä HC-AT-miesten kanssa.


      • fpppp
        Naisasialooser11 kirjoitti:

        Totta. Siepin taso laskee joka päivä ja kohta hän löytää itsensä samasta veneestä HC-AT-miesten kanssa.

        Ei kai se teidän veneeseen tulisi, uisi mieluummin.


    • Aloituksessa esitettiin sarkastinen näkemys, ettei ihmisen elämässä voi olla mitään epämiellyttävää jos hänellä kerran on toimeen ryhtyessään mahdollisuus saada seksiä. Tämä sarkasmi ei välttämättä kaikille auennut, joten jatkan aiheesta hieman.

      Tämän palstan keskusteluissa toistuu hyvin usein teema, että sinkku on sinkku siksi, että on ruma, ja koska sinkku on rumasinkku, on hänen sen vuoksi mahdotonta päästä parisuhteeseen kenenkään kanssa ja on siksi yksinäinen ja masentunut, mikä on johtanut täydelliseen syrjäytymiseen niin sosiaalisesti kuin taloudellisestikin.

      Yllä mainittuun liittyen esitetään palstalla usein, että yhdyntä tekee ihmisen onnelliseksi, jolloin annetaan käänteisesti ymmärtää, että elämä ilman yhdyntää on kuolemaakin pahempi kohtalo. Ihmisen onnellisuus olisi näin jollain tavalla pääteltävissä hänen yhdyntäkertojensa lukumäärästä.

      Aloituksessa linkatussa lehtijutussa kauniiksi meikattu nainen kertoo elämänsä olevan paskaa. Aloittajan sarkastisen esityksen mukaan kauniiksi meikattu nainen ei yksinkertaisesti ymmärrä olevansa onnellinen. Tämä siksi, että lehtijutun nainen ei ole ruma, joten hänen ei tarvitsisi olla ilman yhdyntää eikä edes ilman parisuhdetta, paitsi jos valitsee niin tehdä. Toisin sanoen hän aiheuttaa itse itselleen ikävän olon.

      Aloittajan mielestä (sarkastisesti) lehtijutun naisen pitäisi nopeasti päästä typeryydestään eroon, koska hän ei enää pian ole ulkonäkönsä puolesta haluttu parisuhdetta eikä edes yhdyntää varten. Tämä luonnollisesti tarkoittaisi, että lehtijutun naisen elämä etenisi yhä kurjiestuen aina katkeraan loppuun saakka.

      Aloittaja on sarkastinen, koska hän haluaa ääripinnallisella näkemyksellään nostaa tapetille nykyaikaikaan vahvasti kuuluvan pakkomielteisen asennoitumisen seksiin ja yhdyntään. Ikäänkuin yhdyntä ja sen nautintoa tuottava vaikutus olisi kaikkein keskeisintä ihmisen elämässä ja että parisuhteen muodostamisen tärkein elementti olisi puolison mallimainen ulkonäkö ja että yhdynnän nautintoa tuottava vaikutus olisi verrannollinen puolison mallimaiseen ulkonäköön.

      Toisin sanoen tämä sarkasmi nostaa vahvasti kritisoiden esiin uskomuksen, etteivät rumat ihmiset voisi olla onnellisia taikka päästä ikinä olemaan yhdynnässä taikka muodostamaan parisuhdetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      185
      4184
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      226
      2158
    3. 133
      1637
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1301
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      63
      1018
    6. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      171
      1014
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      77
      1007
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      942
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      915
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      904
    Aihe