Aihe

Erimover välttäkää

lm-liikuttaja

Välttäkää kaikkia soppareita heidän kanssaan, työntekijä ihan nolla asemassa.
Tunteja luvataan/tuloja/....heh,heh
Jumpista saa muualla paljon enemmän, tottakai koska kyseinen firma ottaa välistä. Aspan hoidosta maksetaan alle 10€/h, silti soppari ja vaatimukset samat kun tekis jotain huippu duunia.
Tunteja luvataan ja silti niitä ei ole.
Vuokratyöfirmoja on paljon, mutta erimover paskin niistä. Ei lain edellyttämää työterveyttä, paskin palkka mitä koskaan, työsopparikin 5 sivuinen......ihan kun menis isoksikin johtajaksi. Työhön ottajat siellä ihan kakaroita, alkoi naurattamaan jo haastattelussa. Olis edes ammattilaisa hoitamassa, niin jäisi vakuuttava kuva.
Toivottavasti tuo firma ei saa jalansijaa liikunta-alalla, menee pilalle hyvä ala.

34

668

  Vastaukset

  • Ei positiivista sanottavaa lainkaan. Surkeat palkat ja huonosti tunteja.

  • Samat kokemukset Erimoverin toiminnasta. Oletteko työskennelleet missä päin Suomea?

   • Tunteja kyllä luvattiin alusta asti, tärkeintä tuntui olevan miltä ulospäin näytetään. Henkilökunnan perehdytys ja arvostus oli ala-arvoista. Kummallista touhua.


   • jande85 kirjoitti:

    Tunteja kyllä luvattiin alusta asti, tärkeintä tuntui olevan miltä ulospäin näytetään. Henkilökunnan perehdytys ja arvostus oli ala-arvoista. Kummallista touhua.

    Tämä on totta! Ei arvosteta ketään muuta kun omaa itseään. luulevat omistavansa jotain suurta ja mahtavaa. Totuus on ihan muuta.
    Ulospäin annetaan kuvaa hyvästä johtamisesta mutta muuhun ei jää ilmeisesti sitte aikaa, kun hommat ihan perseellään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tämä on totta! Ei arvosteta ketään muuta kun omaa itseään. luulevat omistavansa jotain suurta ja mahtavaa. Totuus on ihan muuta.
    Ulospäin annetaan kuvaa hyvästä johtamisesta mutta muuhun ei jää ilmeisesti sitte aikaa, kun hommat ihan perseellään.

    Jumppaohjaajan soppariin myös sisällytetty lomakorvaukset!!! Eli esim 25€/h joka sisältää lomakorvaukset. Aivan järkyttävää poljentaa...onkohan edes laillista?


  • Ite jotain jumppia ym vetäny niille sekä Hesassa, että muuallakin. Surkeet korvaukset ja kaikki infotaan huonosti. Tutulta kuulin joka aspaa tehny, että maksoivat alle 10€ /h. naurettavaa, jos silti vastaat jostain aspan hoidosta ja asiakkaista...

  • Kuulostaa tutulta... !!

  • Kyllä toimivat valitettavasti ympäri suomea

  • Yllä näkyy, että poistettuja viestejä. Oisko osunu oikeaan??? :) :) Eivät kestä kritiikkiä ja pyytäneet poistoja. Kertoo enempi kun tuhat viestiä.....

   • Moderaattorit poistavat kommentteja siitä syystä, että niissä esiintyy Suomi24:sen tai lainvastaisia asioita. Joten palaute kannattaa pitää asiallisena, jos haluaa sen jäävän näkyviin. Ei myöskään anna kovin vakuuttavaa tai imartelevaa kuvaa palautteen antajasta jos ei osaa kirjoittaa siten, että niitä ei poistettaisiin.


  • Ni niimpä näkyy, kritiikki kyllä aiheellista. Itse en koskaan enää tuolle yritykselle toimi.

  • Tuo kritiikkien poisto kertoo enempi kuin tuhat sanaa,,,Osui ja arkaan

  • Sama kokemus! Palkka oli surkea ja sitä ei maksettu koskaan ajallaan. Instagramissa ja Facebookissa ylläpidetään mielikuvaa hyvästä työyhteisön hengestä, mutta se koskaa vain hallintoa ei "kentällä" työskenteleviä ryhmäliikunnanohjaajia tai asiakaspalvelijoita.

   • Ihan samaa mieltä. En arvosta lainkaan tälläistä yritystä tai toimintaa. Kovaa hehkutusta, mutta kaukana todellisuudesta. Amatöörimaista toiminta varsinkin näiden rekrytoinnin nuorten naisten osalta. Kannattaisiko panostaa edes sen osalta ammattitaitoon. Pysy kaukana


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ihan samaa mieltä. En arvosta lainkaan tälläistä yritystä tai toimintaa. Kovaa hehkutusta, mutta kaukana todellisuudesta. Amatöörimaista toiminta varsinkin näiden rekrytoinnin nuorten naisten osalta. Kannattaisiko panostaa edes sen osalta ammattitaitoon. Pysy kaukana

    Huonosti organisoitu ja ei itseäni vakuuttaneet henkilöt joita kohtasin eräässä tilanteessa. 30v kokemus alalta ja kohtaan tilanteessa työn tarjonnan puolella vaan alasta huonosti tietäviä "olen joskus kuullut" ihmisiä. Omaa ja arvostettua ammatti taitoani en uskaltanut laittaa heidän tarjonnan piiriin, jos koet itsesi osaavaksi alallasi, niin taso laskee jo olemalla heidän tarjonnan alla. Tosin, työtä riittää liiaksi asti ilmankin, mutta omaa erikoisosaamista halusivat, vaan ei missään nimessä. Korvaukset kuulemani mukaan myöskin ala-arvoiset.


  • Samaa mieltä, ammattitaidon perään huutelen...Enkä niiden" SALES MANAGER " likkojen...jotka sai ainakin minut hieman #hymyilemään# ;)

  • tää keskustelu ja ajatuskin tosta firmasta saa yhä veren kiehumaan. miten noinkin "menestyvään firmaan" palkataan asiakaspalveluvastaaviksi niin epäpäteviä henkilöitä? voin sanoa käsi sydämellä etten koskaan ole ollut töissä noin oudossa kuviossa kun erimoverilla. kaikki ylemmän tahon virheet ja epäonnistumiset tuli suoraa paskana työntekijän niskaan ja asia lakaistaan maton alle koska "virheitä sattuu". mutta entä jos niitä sattui työntekijälle... siihen päälle kaikki työntekijän henkilökohtaisten asioiden levittely ja väheksyntä, i'm out.

  • Mulla taas AIVAN päinvastainen kokemus Erimoverista. Työilmapiiri on paras mahdollinen ja olen oikeasti saanut ystäviä työkavereista❤️ Työvuoroja saanut toiveideni mukaan, ja kun yhdeltä toimipisteeltä ei riittänyt tunteja mulle niin heti tarjottiin muitakin hommia😊 En tiedä sitten millaista palkkaa muut odottivat, itse ymmärrän kyllä että esim asiakaspalveluhommissa, johon ei minkäänlaista koulutusta tai erikoisosaamista vaadita, palkka ei voi olla kovin suuri (myös verrattuna siihen, että Elixialla tuntipalkka asiakaspalvelussa tätäkin huomattavasti surkeampi). Lisäksi kyseisessä yrityksessä ainutlaatuinen mahdollisuus edetä liikunta-alalla, sillä koulutuksia käymällä mahdollisuudet erilaisiin työtehtäviin kasvaa niin paljon kuin itse vain jaksaa kouluttautua. Koko yrityksestä huokuu lämminhenkisyys ja liikunnan ilo, kiitos siitä jokaiselle erimoverlaiselle❤️

  • Meinasin hakea Erimoverille ystäväni suosituksesta ja Googlailin yritystä. Löysinpä itseni täältä sitten :D

   Palautteen tasosta pakko kommentoida. Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiin mutta pakko sanoa, että perusteet ontuu kyllä todella pahasti. Noista palautteista ei ihan hirveesti saa irti.

   Palkka on paskaa? - kuinka paljon ja mihin verrattuna ? (tekeekö joku liikunta-alan töitä rikastuakseen?)
   Tunteja ei ole? - vai niitä ei vain annettu sinulle syystä tai toisesta?
   Joku esimies oli amatöörimäinen - millä perusteilla ja sä teit kaiken oikein?

   Tulee noista kommenteista ehkä vähän sellainen katkera ex-työntekijä vastuunväistely fiilis.

   Toki voi olla, että noissa on jotain totuutta mutta jos et kuule firmasta huonoa muuta kuin Suomi24 palstoilla ja tietääkseni kyseessä on Suomen ison liikuntapalveluita/henkilöstöä tarjoava firma, niin tuskin se hirveen paska lafka on.

   Noh.. katsotaan miten käy. Itse ajattelin ainakin kokeilla.

   • Kyllä kentällä palaute myös paskaa ja asioista puhutaan ja paljon. Eikä vain somessa.


   • Tekeekö joku liikunta-alan töitä rikastuakseen?

    Kyllä moni tekee, mutta ei Erimoverilla. Erimoverin palkalla, kun ei tule edes toimeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kentällä palaute myös paskaa ja asioista puhutaan ja paljon. Eikä vain somessa.

    Ainoat asiat mitä itse kentällä kuullut huonoa puhuttavan, on itseasiassa Erimoverin asiakasyritysten, kuten tiettyjen Fit-ryhmän salien puolelta tulevat ongelmat, jotka ovat enemmänkin salin omistajan käsissä eivätkä asiakaspalvelu- ja ryhmäliikuntapalveluiden tuottajan vika.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä kentällä palaute myös paskaa ja asioista puhutaan ja paljon. Eikä vain somessa.

    Juuri näin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainoat asiat mitä itse kentällä kuullut huonoa puhuttavan, on itseasiassa Erimoverin asiakasyritysten, kuten tiettyjen Fit-ryhmän salien puolelta tulevat ongelmat, jotka ovat enemmänkin salin omistajan käsissä eivätkä asiakaspalvelu- ja ryhmäliikuntapalveluiden tuottajan vika.

    Elyhän halusi ajaa kaikki kuntosalit alas jo vuosia sitten kun eihän kuntosaleilla saa tehdä työtä, ainoa oikea ammatti on valtion virkamies!


   • Kokeile vaan. Tällaiset headsupit:
    Palkka se 25€/h kaikille, siis ihan kaikille 30v-kokemuksella tai ilman kokemusta. Poikkeuksena kuitenkin muutama ohjaaja keitä suositaan ja saavat korkeampaa palkkaa kuin muut. Yllättäin "johto" kertoo että kaikilla sama mutta sana leviää kentällä: piirit pienet kun pyörii. Ja joo: muita työntekijän selkänahasta repiviä yrityksiä ovat elixia/Sats/fitness24. Näitä lukuunottamatta liksat alkavat vähintään kolmosella jos on lainkaan alan kokemusta.
    Palkat saatetaan maksaa ajallaan. Mutta useammin väärin kuin oikein: arvatenkin palkasta aina puuttuu, kuin että sitä olisi liikaa. Esimiehet lähettävät tiedot palkanlaskijoille.

    sinulle tarjotaan tunteja, ainakin siis teoriassa. Saattaa kuitenkin olla että "tilanne muuttui" ja et niitä saakkaan. Voit myös lupautua ohjaamaan esim. kahvakuulatuntia, josta esimiehesi ilmoittaa alle vuorokauden varoitusajalla että se onkin tanssitunti, eiks se käy ? tunteja saatetaan tarjota myös täysin eri kaupungista, esimerkiksi turusta.

    Tämä firma tarjoaa myös koulutuksia. Koulutuksia pitää nämä esimiehet keillä itsellään ei kuitenkaan ole kyseiseen lajiin koulutusta, käsittääkseni kellään ei edes liikunta-alan koulutusta.

    Uskoisin että edelliset "palautteet" ovat kirjoittaneet kouluttautuneet liikunta-alan ammattilaiset jotka ovat olettaneet työnantajalta ammattitaitoa ja todenneet, että sitä ei tuosta voittoatavoittelevasta yrityksestä saa.

    Jos koet että olet heidän etsimänsä henkilö, Onnea matkaan


   • No, mitäs olet mieltä?


  • tämä kuullostaa vahvasti että keskusteluun liittyny t yksi nuorehko aspavastaava. jos ei, niin hienoa että sinulla positiivinen kokemus!

   • Ei, en ole aspavastaava :)


   • Sillä tavalla taas aspavartijoita vainotaan ja maalitetaan. Että sillä lailla!


  • Hmm, kuulisin kovin mielelläni hieman perusteluja näille ylenpalttisen negatiivisille kommenteille...

   • Hiukan naurattaa nuo poistetut kommentit. Eiköhän ne ole poistettu Erimoverin toimesta, jahka siellä olisi ollut tarkennusta edelliselle ihmettelijälle... tarkennusta pyytävälle. Itse koin parisen vuotta sitten epä ammattimaisina pari nuorta naista jotka haastattelussa kävin. Tieto/taitoa lainkaan saati pitkäaikaista kokemusta liikunta-alasta, jota oletan sellaiselta joka haastattelee alan konkaria. Osaamista pitää arvostaa myöskin järkevällä palkkauksella. Jos sinulla on näyttää tulosta ja osaamista pitkällä aikavälillä, niin 9€/h saa sinut huutonauramaan pois tilanteesta. Eiköhän tämä tän hetkinen tilanne karsi tuollaiset amatöörit pois ja paikat jossa ammattimainen meininki ja osaamista löydä innovaatiot tänäkin aikana...Aspat joita heidän kauttaan tulee, ei todellakaan pysty palvelullaan pelastamaan asiakaskatoa.


   • alaisia ei kuunneltu ja työpaikalla eivät "pomot" käyneet. joten eivät se ongelmia nähneetkää. jos jokin meni pieleen, sai työntekijä siitä syyt niskoilleen. monta kertaa yritettiin sanoa puutteista salilla mistä asiakkaatkin huomautti ja mistä saimme paikallaolijoina asiakkaiden huudot, ei reaktiota. parhaimmillaan kun näistä tilanteista huomautti ja kun työnantajat tuli käymään salilla eivät edes moikanneet. noin ikävää ja hierarkista ilmapiiriä en ole vielä missään kohdannut.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hiukan naurattaa nuo poistetut kommentit. Eiköhän ne ole poistettu Erimoverin toimesta, jahka siellä olisi ollut tarkennusta edelliselle ihmettelijälle... tarkennusta pyytävälle. Itse koin parisen vuotta sitten epä ammattimaisina pari nuorta naista jotka haastattelussa kävin. Tieto/taitoa lainkaan saati pitkäaikaista kokemusta liikunta-alasta, jota oletan sellaiselta joka haastattelee alan konkaria. Osaamista pitää arvostaa myöskin järkevällä palkkauksella. Jos sinulla on näyttää tulosta ja osaamista pitkällä aikavälillä, niin 9€/h saa sinut huutonauramaan pois tilanteesta. Eiköhän tämä tän hetkinen tilanne karsi tuollaiset amatöörit pois ja paikat jossa ammattimainen meininki ja osaamista löydä innovaatiot tänäkin aikana...Aspat joita heidän kauttaan tulee, ei todellakaan pysty palvelullaan pelastamaan asiakaskatoa.

    Itse en ole nähnyt poistettuja kommentteja mutta moderaattorit poistavat kommentteja siitä syystä, että niissä esiintyy Suomi24:sen tai lainvastaisia asioita. Joten palaute kannattaa pitää asiallisena, jos haluaa sen jäävän näkyviin. Ei myöskään anna kovin vakuuttavaa tai imartelevaa kuvaa palautteen antajasta jos ei osaa kirjoittaa siten, että niitä ei poistettaisiin.


  • Saanut ko. yrityksestä erittäin kyseenalaisen kuvan.

  Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1760