Pitääkö olla huolissaan?

eihuijattavissa

Laitoin kirjeenvaihto ilmoituksen eräälle sivustolle ja eipä aikaakaan kun vastauksia alkoi tulla. Kirjoittelin viikon ajan erään miehen kanssa ja hän oli sitä mieltä että minusta tulee hänen vaimonsa. Oli jo tulossa luokseni muutaman päivän jälkeen toiselle puolelle suomea. Ilman kysymättä sopiiko se minulle. Lisäksi sanoi että vietämme joulun yhdessä. Kysymättä taaskaan sopiiko se minulle. Kun sanoin ettei se käy olen jo sopinut joulusta muuta mutta vänkäsi vaan että senhän voit perua.

Aikoi olla luonani myös yötä kun on rahat vähissä. Myöhemmin paljastui että velkaa vähän sinne sun tänne. Niin ja unohtui kertoa että olemme molemmat jo varttuneita hieman alle kuusikymppisiä ihmisiä. Hänellä kaksi eroa takana ja minulla yksi. Kuitenkin on jotakin tullut opittua elämän varrella. Hän on kovasti muuttamassa kokonaan luokseni asumaan kun asuu nyt varoihinsa nähden liian kalliissa vuokra-asunnossa. Sanoin että muuta pienempään ja halvempaan.

Kaiken huippu ettemme ole nähneet edes valokuvasta toistemme ulkonäköä. Hänelle kuitenkin tärkeätä että olen normaali painoinen. Huomasin heti kun tuli ilmi että minulla oma asunto että hän innostui siitä kovasti ja kysyi että onko se totta. Kai sitä jo tässä iässä on omaisuuttakin kertynyt jos on elänyt varojensa mukaan. Hänellä aina kaikki mennyt liian ylelliseen elämään. Ravintoloissa syömiseen ja yli kalliisiin huonekaluihin esim. Sänky 5000 euroa jonka exä vienyt ja hän maksaa sitä yhä kun velaksi ostettu. Tämä jos mikä osoittaa holtittomuutta.

Ilmoitinkin hänelle että en ala hänen enkä kenenkään muunkaan vuokraemännäksi kun hän ehdotti maksavansa minulle asumisestaan tietyn pienen summan jota en nyt tähän viitsi laittaa. Loput kulut kuulemma pantaisiin puoliksi. Luulenpa vain että kun minulla pienemmät tulot kuin hänellä niin mihin kaikkeen joutuisinkaan osallistumaan puoliksi. Onko kenellekään muulle sattunut vastaavaa tapausta?

4

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiJatkoon

      Mielestäni on selvää, että mies haluaa hyötyä sinusta taloudellisesti. Lopeta yhteydenpito ja etsi seuraa ihmisestä joka haluaa oikeasti tutustua sinuun ihmisenä, viettää aikaa yhdessä ja jolla ovat elämän perusasiat kunnossa. Tuon miehen kanssa sinun ei kannata kirjoitella. Saati nyt edes harkita hänen päästämistään elämääsi raha-ongelmineen.

      Kyllähän näistä helppoheikeistä ja auervaaroista aina on puhuttu, sellainen nyt valitettavasti osui kohdallesi. Teillä ei ole vielä ystävyys- tai parisuhdetta, ette ole edes tavanneet ja hyvä näin.. Mene eteenpäin ja unohda koko pöhkö välikohtaus.
      Sinä olit väärä ihminen huijattavaksi, ja totta puhuen tuo mieskään ei ole mikään järjen jättiläinen, kun heti sössi koko asian asuntokiireillään. Liekö lähdössä asunto alta, arvaisin. Sinua ei sen asian edes tarvitse kiinnostaa koska on mahdollista, ettei tuo mies edes puhu aina totta.

    • KäyttääHyväksiSinua

      Totuus miehen tuloista saattaa olla väärät eli ei ole kunnollisia tuloja. Hänellä varmaan häätö päällä joten hätä löytää uusi asunto kun luottotiedotkin menneet, jolloin hankalaa löytää asuntoa. Kuulostaa enemmänkin päihderiippuvaiselta kuin mieheltä joka vain "hupsista" kuluttaa rahansa turhuuksiin.

      Exälläni oli köyhä lapsuus. Sitten aikuisiällä piti saada kaikenlaista tavaraa ympärilleen ja se kuormitti suhdettamme kun hän jatkuvasti eli hieman yli varojensa. Ja minun piti myös jatkuvasti pelastaa häntä taloudellisesti kun ei hillinnyt kulutushimojaan. Sen kokemuksen jälkeen päätin ettei enään koskaan tuhlaavaa puolisoa joka ei tule omilla tuloillaan toimeen ja samaa suosittelen myös sinulle.

      On erittäin hälyttävää että ette ole edes vaihtaneet valokuvia ja painostaa jo nyt sinua muuttamaan elämääsi esim. yöpymisen ja joulun viettämisen muodossa. Kuulostaa kontrolloivalta persoonalta. Ja jos toinen innostuu vielä sinun omaisuutensa (omistusasunto) niin näkee sinut kohteena joka elättää hänen luxus elämänsä.

    • KukaanEiVastaa

      No jo on huolenaiheet. Itse pari vuosikymmentä kirjoittaneena ja keltään vastausta parin viestin jälkeen saaneena ei kyllä huoleta. Kuuluu maan tapoihin.

    • deittiedeltäarvaamaton

      Deiteillä on hyvä olla tarkkaavainen henkilötietojensa jakamisessa miehenkin tästäkin huolimatta vaikka kesiarvo todellisuushan on et naiset saa jopa liiaksi ehdotuksia sekä häiriöt mut miehet ei tuskin ollenkaan saa vastauksia tavoittelu yrityksiinsä vaan siltikin kuin ruletissa on myös yksi kuula joka voi mennä yllättäen vihreälle ja tämä sama voi toteutua deiteissä. Siksipä tämä yksi ainoa onnekas löytö voi olla voi olla jotain mitä ei koskaan olisi toivonut kohdalleen. Minä en palaa deiteille enää ikinä. Yksi juttu on mitä aijon kokeilla vielä kunhan tämä minulle suoraan ahkeraan yhteyttäpitävä ehkä vielä menee menojaan. Jospa onnistun löytämään keinollani mieluisan tavallisen ihmisen, vaan ensin varmistan ettei luurakoja löydy kaapista. Tää tämän hetkinen yhteyksiä pitävä on jotenkin järkyttävä ja vähän monellakin tapaa. Näossä ei mitään vikaa, päin vastoin mut kuminukkeako meinaa tehdä itselleen vai mitä tahtonee,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2783
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2360
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2140
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1924
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1776
    6. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    7. 132
      1744
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe