Nettideittailun toivottomuus

nuorehkomies2

Kahdeksan vuotta nettideiteissä pyörimistä takana. Treffien lukumäärän voi laskea sormilla.
En vielä kovinkaan vanha ole, mutta vähän alkaa pelottaa että saatankin jäädä yksin.

35

259

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Risuaitamerkki

      Kun on vuosia ollut sinkkuna, niin kyllä se selitys (ja ratkaisu) löytyy sinkuista itsestään. Jokainen voi sitä omalla kohdalla miettiä.

      Minä olen ollut sinua pidemmän ajan sinkkuna, mutta vasta pari viimeistä vuotta ajatellut parisuhteen löytämistä. Ei se helppoa ole kun on asiat kunnossa. Löytyisi varmasti nopeammin, jos kärsisin yksinolosta.
      Minulla on jo perhe (minä ja lapseni), niin pakonomainen tarve ei tule tätäkään kautta.

      • aito_sinkku

        Niin, nyt ehkä puhutaankin aidoista sinkuista, eikä kaltaisistasi yh-tapauksista. Lähtökohtaisesti, kovin monikaan aito sinkku ei ole kiinnostunut lähtemään parisuhteeseen pelkästä velvollisuuden tunnosta yh:n kanssa, ja leikkimään perheleikkejä sekä hoitamaan muiden tekemättä jättäneitä velvollisuuksia. Sitä paitsi, sinullahan on jo perhe, joten mihin miestä edes tarvtset? Lastenhoitajaksi ja elätäjäksikö?


    • MitäsLäksit

      Oletko sama aloittaja, kuin yhdessä aikaisemmassa keskustelussa pari viikkoa sitten, jolloin olit optimistisempi ja kenenkään herjailu ei haitannut näillä sivustoilla? Tuntuu tuo teksti olevan tuttua. Nytkö alkaa tuntua, että ei sittenkään löydy naista?

      • Enkerronimimerkkiä

        Nettideiteistä naista? Ei sieltä semmoista saa. Jos naisella on parissa vuorokaudessa 100 yhteydenottoa vs. miehelle samassa paikassa puolessa vuodessa tasan 0, niin on aivan turha tunkea sinne väliin.


      • MitäsLäksit
        Enkerronimimerkkiä kirjoitti:

        Nettideiteistä naista? Ei sieltä semmoista saa. Jos naisella on parissa vuorokaudessa 100 yhteydenottoa vs. miehelle samassa paikassa puolessa vuodessa tasan 0, niin on aivan turha tunkea sinne väliin.

        Totta!


      • mitäh

        Kehen viittaat?


    • 12321

      No jos olet vielä aika nuorikin, niin etsi naista muualta kuin netin deittisivuilta. Paljon helpompaa ja tuloksetkin on paljon parempia kaikin puolin.

    • Päijät-Häme-rulettaa

      Moi. Mulla olisi tarjota aloittajalle hyvä tilaisuus tutustua vapaaseen naiseen. Olen nimittäin itse pahassa pinteessä, sillä Suomeen on tulossa Venäjältä ke 19.12. eräs sinkkunainen, joka täyttää la 22.12. tasan 30-v. Hän on ammatiltaan kuntosaliohjaaja sekä jooganopettaja. Nainen on sporttinen ja olen nähnyt hänen lähettämänsä voimisteluvideot. Neitonen on hoikka, erittäin notkeavartaloinen ja pitkähiuksinen. Kaiken kukkaraksi hän on vieläpä suomenkielen taitoinen, niin ei tarvitse välttämättä osata englantia. Nainen haluaisi tutustua minuun paremmin ja aikoo lentää omalla kustannuksellaan eikä ole pyytänyt rahaa. Ongelma on siinä, että olin jo ehtinyt tutustua toiseen venäläiseen 33-v naiseen ja ehtinyt sopia hänen kanssa paljon asioita. En halua menettää tätä naista ja minun pitäisi äkkiä löytää uudelle tulokkaalle uusi poikaystävä jostain. Likka meni ostamaan lentoliput Helsinki-Vantalle eilen, vaikka yritin kaikin keinoin pysäyttää hänen aikeensa ja olen yrittänyt selittää hänelle, että olen varattu (vaikka en vielä virallisesti olekaan). Tämän uuden neidon suosikkilaulaja on muuten Jenni Vartiainen. Hän asuu 500 km päässä Moskovasta kaakkoon Lipetskin kaupungissa. Voin tarvittaessa antaa naisen yhteystiedot, mikäli olet kiinnostunut. Kuviakin löytyy, niin ei tarvitse sokkotreffeille tulla. Muutkin saavat kysellä:-) Tämä on ihan tosijuttu enkä pelleile. Tilanne on tosi vakava, koska en voi tavata kahta naista suunnilleen samaan aikaan tai edes peräjälkeen. Lisäksi haluan olla uskollinen tälle omalleni.

      • scammer

        kysyy henkilökohtaisia tietoja jne


    • Päijät-Häme-rulettaa

      Onko sinulle kirjoitellut sama nainen? En antanut hänelle henkilökohtaisia tietojani, vaikka hän pyysi niitä. Siitä huolimatta tyttö meni ostamaan lentoliput, vaikka en antanut hänelle mitään lupaa tähän.

      • scammer

        Jollain tietämättömillä avainsanoilla löytyy galleriat, no nyt löyty googlettamalla jotain ewippies.com. Nää tarvii ihmisten omaa halua levittää tietoa vedättäjistä mut eihän aina 100% tiedä vaikka joku niistäkin olisi kelvollinen. Joskus syy voi olla joku luonnollinen et häviää mistä jää kusetuksen maku.


      • unohdakokojuttu

        Sehän on hänen ongelmansa jos ostelee lippuja kysymättä. Olet sanonut hänelle ettet halua tavata ja sillä siisti. Ei ole sinun ongelmasi.


      • scammer
        scammer kirjoitti:

        Jollain tietämättömillä avainsanoilla löytyy galleriat, no nyt löyty googlettamalla jotain ewippies.com. Nää tarvii ihmisten omaa halua levittää tietoa vedättäjistä mut eihän aina 100% tiedä vaikka joku niistäkin olisi kelvollinen. Joskus syy voi olla joku luonnollinen et häviää mistä jää kusetuksen maku.

        ewippies.com scammer russian


    • scammer

      On todisteita et netissä liikkuu henkilöitä joiden ainoa tavoite on saada rahaa ja sitä on saatu.

    • ripuliputte

      Ei ihmisten liikkeistä aina tiedä, tuo ruokaa peräsuolessa jä käy ähkimässä sitä lentoaseman vessassa.

    • Päijät-Häme-rulettaa

      Joo, kyllä hänellä on ewippies -osoite. Sen sain jo aikaisemmin selville, että neito oli yrittänyt deittailla erään Tanskassa asuvan miehen kanssa siinä kuitenkaan onnistumatta. Outoa on se, että pimu on tulossa sieltä omalla kustannuksellaan. Yritin eilen estää hänen tulonsa ja vaadin, että hän lunastaa lentoliput takaisin. Illalla kuitenkin tuli viesti, että hän matkustaa yöjunalla Moskovaan ja hän on jo nyt matkalla lentokentälle. Nainen ei ole missään vaiheessa uskonut minua lainkaan. Hän lähetti jopa listan, mitä minun pitäisi ostaa ennen hänen saapumistaan. Eli keskiviikkona hän on Helsinki-Vantaalla. Minulla ei ole mitään mielenkiintoa tavata häntä enkä haluaisi riskeerata ystävyyttäni toisen naisen kanssa. Joudunko syytteeseen heitteille jätöstä, jos jätän menemättä lentokentälle häntä vastaan? Äkkiä nyt vapaita sinkkumiehiä tänne, jos haluatte päästä treffeille.

      • Jlhh

        Jo on satuilut.


      • scammer

        Haloo, päijät-hämeen mies. Ei ole Suomessa päätetty päivää et lyödään kaikki leikiksi.


    • Päijät-Häme-rulettaa

      Olin yhteydessä tulliviranomaisiin ja rajavartiolaitokseen. Naisen tulo saatiin estettyä eikä hän tosiaan pääse huomiselle lennolle. Moskovassa tulli vaati häneltä 400 e takuusummaa eli 20 e kutakin 20x matkapäivää kohti. Tämä on yleinen käytäntö Venäjällä ja matkustajien pitäisi olla siitä tietoisia. Ei sieltä niin vaan lennetä toiseen maahan rahattomana. Pitää olla mukana varoja hotelliin, liikkumiseen ja ruokailuun yms. En ollut edes virallinen kutsuja, joten miksi olisin kustantanut hänen kulujaan Suomessa. Asia on nyt loppuun käsitelty.

    • MissPeppuuni

      Nykyisin ei oikein ole kunnollisia chattejakaan. Kaikki vaan kilpaa spämmää omaa juttuaan eikä kukaan ole oiekasti kiinnostunut keskustelemaan kenenkään kanssa. Toisaalta kaikki halutaan muuttaa jotenkin maksullisen palvelun piiriin.

    • einoa_panettaa

      Tämä, ilmeisesti keskustelun "nainen" pyytelee Suomalaisilta rahaa (400) western unionin välityksellä. Jokainen voi toimia pyyntöihin omaksi parhaaksi katsomallaan tavalla mut tiedän työkseen deittipalvelua vetäneen vastauksen ::))

      • kuka-mitä-hä

        Rahaa täytyis saada kiireellä western unionin kautta, näitä viestejä tulee jo toistolla. Vaihtoehto pistää vihaiseksi, lentoliput roksikseen. Eikö nekin voisi mielummin myydä. Kai tämä "nainen" on viime päivinä jakanut näitä viestejä isommalle ringille et tiedä sitä miten varakkaita on valinnut jos "lentoliput" roskiin joutuu. Ihan radomilla kirjoittaa tai yhyttää deittipalvelimilla. Panis jos aviosiipan sais :) mut ei saa :D kun 400 iso raha leikittäväksi


    • Eimullamuuta-

      Ihme juttu että jotku viitsii netistä etsiä kumppania ja tuhlaavat siihen vuosia koska on on todella toivoton mahdoton tehtävä. Olette saamattomia ja laiskoja joten kukaan ei teitä edes huolisi. Menkää nyt jo vaikka baariin yökerhoon niin sen kumppanin löytää paljon helpommin jo muutamassa viikossa tai kuukaudessa jos osaatte puhua. 40 % suomalaisista löytää kumppanin baarista tai ulkoelämästä ja myös seksikumppani löytyy baarista ja jos löytää seksi seuraa niin löytää myös elämän kumppanin. Kyllä olette sitten tyhmiä jos ette sitä tajua. Olen itse seurustellut kaksi kertaa ja tämä nykyinen kumppani löyty yökerhosta kahdessa viikossa 8 vuotta sitten.

      • eisenoinole

        Kumppanista en tiedä, mutta ainakin netistä seksiseuraa löytää.
        Baarsista en ole koskaan saanut mitään muuta kuin krapulaa ja rahanmenoa ja vitutusta.
        Itselläni kaikki naisseura on netistä löytynyt. Pelatkoon jokainen siellä missä paras flaksi käypi. Se mikä toimii yhdellä ei toimi toiselle. Sinä olet tyhmä jos et tätä tajua.


      • Pakko.tyytyä.osaansa

        Kerroppas miten sieltä netistä seksiseuraa saa!
        Minä en ainakaan ole saanut mitään seuraa. Roikkunut jo toista vuotta. Ainoa tulos kolme huonosti konekäännettyä viestiä netistä imuroituine nuoren naisen kuvineen.
        Tänään tarkistin: yksi vierailu profiilissani.
        Neljää mieluista ehdokasta olen palstalla reilun vuoden seurannut, viestintäyritykset tuloksettomia. Kaksi on parinsa kai löytänyt koska poistuneet palstalta. Yksi etsii toimitusjohtajatasoista isoa karjua; vähän psykon piirteitä, mutta osaisin käsitellä. Ikä pysyy samana vuodesta toiseen. Neljäs lienee unohtanut itsensä palstalle koska sama profiili kuvineen kuin 10 v sitten jolloin aiemmin palstaa seurailin. Turhaan silloinkin.


      • eisenoinole
        Pakko.tyytyä.osaansa kirjoitti:

        Kerroppas miten sieltä netistä seksiseuraa saa!
        Minä en ainakaan ole saanut mitään seuraa. Roikkunut jo toista vuotta. Ainoa tulos kolme huonosti konekäännettyä viestiä netistä imuroituine nuoren naisen kuvineen.
        Tänään tarkistin: yksi vierailu profiilissani.
        Neljää mieluista ehdokasta olen palstalla reilun vuoden seurannut, viestintäyritykset tuloksettomia. Kaksi on parinsa kai löytänyt koska poistuneet palstalta. Yksi etsii toimitusjohtajatasoista isoa karjua; vähän psykon piirteitä, mutta osaisin käsitellä. Ikä pysyy samana vuodesta toiseen. Neljäs lienee unohtanut itsensä palstalle koska sama profiili kuvineen kuin 10 v sitten jolloin aiemmin palstaa seurailin. Turhaan silloinkin.

        Täh. Kuulostat ihan joltain stalkkerilta. Jos kuvittelet, että netissä pelataan muutaman lähestymisen puitteissa niin olet kyllä täysin pihalla ku lumiukko. Jos teet 100 aloitetta niin yksi saattaa natsata, mutta piankos sitä sata aloitetta tekee.. Netti ei ole kultakaivos keskiverto miehille, mutta hyvillä kirjoitustaidoilla ja oikeanlaisella lähestymistavalla kyllä seuraa löytää kunhan vaan on ahkera ja aloitteellinen. Myös hyviä profiileja kannattaa luoda, niin voi käydä niinkin että nainen lähestyy. Kuvan täytyy ehdottomasti olla vähintäänkin ok, koska rumat miehet eivät saa netissä keneltäkään.


      • Eimullamuuta-
        eisenoinole kirjoitti:

        Kumppanista en tiedä, mutta ainakin netistä seksiseuraa löytää.
        Baarsista en ole koskaan saanut mitään muuta kuin krapulaa ja rahanmenoa ja vitutusta.
        Itselläni kaikki naisseura on netistä löytynyt. Pelatkoon jokainen siellä missä paras flaksi käypi. Se mikä toimii yhdellä ei toimi toiselle. Sinä olet tyhmä jos et tätä tajua.

        Ei siellä baarissa ole tarkoitus juoda koko iltaa ja kopallista kaljaa että on kaatokännissä. Muutama olut tai siideri niin ei tule krapulaa. Muutaman oluen aikana kyllä huomaa jos baarissa on naisia ja pitää mennä sitten heti juttelemaan. Vai menaatko etteä mitä kovempi känni niin teet paremman vaikutuksen.


    • eiminullakaanmuuta

      Nyt viestittely taisi sitten loppua kokonaan kun, ainakaan minä en rahan lähettämisen juttuun mukaan lähtenyt ja viestien mukaan tämä tosirakkaus ilmeisesti loppu. Eli laitetaan taustalle hyvää musiikkia soimaan ja nautitaan illasta, tähän loppuu katuvalot tästä pimeään on yksi askel vaaaaan. Aika osuva nyyh

      • siitäs_sait

        kaksi lähtee yksi rakkaus mukanaan ja jättää kaiken taakseen palaamatta miloinkaan


    • monenlainensirkus

      Nettideiteissä osa on varattuja ja jotkut ei etsi aidosti yhtään mitään, harva myöntää. Kyllä se aina jossain vaiheessa selviää. Yksi mies oli narsisti ja halusi vaan koko ajan huomiota ja kehuja kuvilleen. Sitten kyllästyin ja lopetin turhan kehumisen, niin esto tuli kun en kehunut häntä, minua ei kehunut kertaakaan joten narsisti oli. Sai minut tuntemaan itseni rumaksi jota en ole. Mutta tuollaisiakin on jotka hakevat vain huomiota.

    • varmaaeiole

      Eihän ihmisen aikeita voi tietää baarissakaan tavattuna, enemminhän sieltä löytyneiden kesken on vahinkoja tapahtunut. Pienessä Suomessa voi vielä pärjätä mut miljoonien ihmisten kaupungissa ottaa ison riskin lähtiessä uuden tuttavuuden seuraan mukaan kuin netistä sokkotreffeille. Nyt korosta tarkoituksella häiritsevästi.

      Päinvastoin baareja, netissä tulee usein näitä LAATU kysymyksiä esteeksi ja niitä jäynätään täälä.

    • katulamppu

      Melkein suosittelisin välttämään maksullisia deittipalveluja ja keskittymään maksuttomiin vaihtoehtoihin. Ilmeisesti jotkut luottavat siihen että, maksullisuus tuo parempia match:eja kun niitä kuitenkin on ja jotkut muuttuu maksulliseen suuntaan, oltuaan alunperin täysin tai osittain maksuttomia. Jos maksullisuuden tultua aina käyttäjät siirtyisi pois niin ehkä tälläisestä "jaloilla äänestämisellä" voisi tuoda uutta myös maksuttomien deittipalvelujen sektorille.

      • NettiNuubi

        Maksullisuus sentään rajaa jonkin verran pois feikkiprofiileja ja muuta epämääräisyyttä. Muuten se ei kyllä tosiaan takaa mitään parempaa.


      • empatiaaeiole

        Ihmisillä on taipumus kerätä rahaa keinolla jos toisella. Ei välitetä jos tekaistulla naisen profiililla saadaan sitä toimeentuloa aikaiseksi.


      • empatiaaeiole
        empatiaaeiole kirjoitti:

        Ihmisillä on taipumus kerätä rahaa keinolla jos toisella. Ei välitetä jos tekaistulla naisen profiililla saadaan sitä toimeentuloa aikaiseksi.

        On narrattuja naisia missä miehiäkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5178
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1512
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1353
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1046
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      958
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      63
      728
    Aihe