työmarkkinatori

Kävin tutustumassa TE-toimiston työmarkkinatoriin, koska ajattelin että siitäkin voisi olla jotain hyötyä. Haluan siis saada töitä ( tietenkin sillä ehdolla että palkka on ok ) Palvelu oli kovin kömpelö. en pystynyt laittamaan työkokemusta ja osaamista profiiliin, koska heti kättelyssä meni hermot pakollisiin kenttiin ja valikoihin, joista ei löytynyt joitakin ihan tavallisia ammattinimikkeitä ja taitoja. Ajatus yhdistää työnantajan toiveet ja työnhakijan osaamiset on ihan kiva, mutta tuntuu, että toimii muissa palveluissa paremmin esim. hashtageilla. En siis päässyt katsomaan millaisia osumia olisi tullut, koska en pysty esittäytymään palvelussa. CV-netti toimii paremmin, vaikkei mun profiilia ole katsottu neljän kuukauden aikana kuin kaksi kertaa. Sinne voi kuitenkin ladata liitetiedostot ja osittain välttyä ammattinimikevalikkohelvetiltä. Työmakkinatori ei voi toimia nykyisellään. Toivottavasti saavat sen kuntoon ennen kuin se otetaan käyttöön. Toivon että saan töitä muiden foorumeiden kautta sitä ennen. Tulipa kumminkin katsottua.
Onko muunlaisia kokemuksia tai vinkkejä hyvistä työnhakupalveluista?

9

81

Vastaukset

 • Odotan jo kauhulla näitä te-toimiston digitaalisia uutuuksia.

  Jo nyt "oma asiointi" on päivityskatkolla AINA kun on määräpäivä ilmoittaa sen kautta jostain te-toimiston vaatimasta "tehtävästä".
  Jännä vielä, että määräpäiväkin saatetaan myöntää lauantaiksi tai sunnuntaiksi, jolloin toimistotkin ovat kiinni.

  Jos tulee joku pakollinen työmarkkinatori, minne on kaikkien laitettava cv:nsä nettiin, toivon todellakin, etten ole enää missään tekemisissä te-toimiston kanssa!

  • Ei herrajumala! Ei kai tätä nyt pakolliseksi tällaisena...
   Silloin on pakko keksiä jotain radikaalia,..


 • Mitä hittiä?
  Haen työntekijää kotitalouteen työmarkkinatorin kautta.
  Markkinatori ehdottaa profiileja työntekijäksi, mutta ei ole mitään yhteystietoja hakijoilla.
  Miten työnhakijaan saa yhteyden? Tietääkö kukaan?

  • Ilmeisesti ei mitenkään, ellei hakija ole omaan profiiliinsa laittanut yhteystietojaan.
   Työmarkkinatori ei tarjoa mitään anonyymiä tapaa saada kehenkään yhteyttä paitsi ylläpidolle voi laittaa palautetta asiasta, mutta ainakaan vielä palautteet eivät ole tuoneet mitään muutosta palveluun.


 • Tänään sitä täyttelin.
  Itse asiassa tuntui kuin olisi tehnyt te-toimiston töitä joita he eivät halua tehdä.

  Olen juuri tänä keväänä suorittanut logistiikan perustutkinnon ja CE-kortin, ja se kalan oksennus tarjosi kokoonpanotöitä. Kuljetusalaltakin on kokemusta.

  Kiinnostaisi tietää miten työnantajat hakee sillä, koska mitään sellaista "haen tämän alan töitä" en nähnyt. Eli esim. Autonkuljettaja jne.

 • Tämähän vain kuvastaa nykyisiä työmarkkinoita. Kenen tahansa odotetaan osaavan ihan mitä tahansa, jos on vain haluja tehdä.
  Itsekin olen muutamia kertoja joutunut kieltäytymään töistä joita ei saa lain mukaan tehdä kuin siihen perehtynyt henkilö.

 • Kokeilin myös ja täys raakilehan tuo on.
  Ihme laatikkoleikkiä. Tekstin leikkaa- liimaa pätkii tekstiä, eikä edes tuo kaikkia merkkejä.
  Kiinnostaisi tietää, että montako vuotta tällaista secundaa on taas hierottu ja monellako miljoonalla.

 • Joo, hermot meni kanssa sen ensimmäisen sivun täyttämisen kanssa. Titteli, ammatti ja sitten etsin hakuvalikosta osaamista kuvaavia sanoja. Ja aina vaan oli tiedot täytetty väärin, enkä ymmärtänyt miksi. Kesti pari tuntia saada profiili kuntoon ja kuitenkin jäi omasta mielestäni puutteelliseksi. Helpompi olisi olla, jos olisi itse kirjoittanut kuvaavat sanat.

 • Ehdottomasti ei kannata laittaa tietoja tuonne. Se että olet siellä etkö esim LinkedInissä kertoo työnantajalle sen, että olet TE keskuksen asiakas eli työtön. Ja hakemuksesi menee suoraan roskikseen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  99
  3887
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1932
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  83
  1754