Naomi M. tyyli-ikoni?

Goldie

Olin hiljattain yhdessä tapahtumassa missä oli mukana selvännäkijä Naomi M. On ihan uskomattoman jännittävä ja persoonallinen ja kaiken lisäksi todella kaunis nainen! Olen mun kavereitten kanssa paljon mietitty että miksi ei suomessa uskalleta pukeutua värikkäästi ja kauniisti ja kehittää sellaista omintakeista tyyliä josta heti tunnistaa. Opiskelen itse parhaillaan parturi-kampaajaksi ja haluan jonakin päivänä näyttää yhtä ylvään itsevarmalta ja kauniilta kuin Naomi. Tuli ihan ensinnä mieleen sinkkuelämää sarjan Carrie ja on hänessä jotain samaa kuin siinä Pretty Woman pääosan esittäjässä, ainakin hänen hymy ja vallattomat hiukset, mutta silti sellainen ihan oma tyyli. Kävin jo kesällä hänen facebookissakin katsomassa. Toivottavasti Naomi olisi joskus jossakin ohjelmassa tai en tiedä suostuuko selvännäkijät edes sellaisiin mutta minun mielestä hän on ihan tyyli-ikoni.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anna_Stiina

      Siis ei oo todellista! Ei oo varmaan ko kuukaus ku sanoin Naomille että on ihan kun se sinkkuelämää sarjan Carrie ku se on kanssa kirjailija ja käyttää kauniita käsilaukkuja ja korkokenkiä ja suuria kukkasia ja kaikkeeta muuta fancya.... mutta Naomilla on silti sellainen ihku noitanainen-tyyli ja joku ihan tyrmäävän ihana tuoksu... olin ihan että nuuhh että mitä ihanaa toi on ja koitin udella mitä se on mitä käyttää mutta hymyili vaan salaperäisesti ja sanoikinsitte jotain kaunista mun luonnonkiharista hiuksista että mun pitäis antaa niide olla silleen kun koitan aina saada niitä suoristettua ja heti kun ne kastuu ne on kuiteskin taas ihan laineilla.

    • Upstyle

      Mitä mahdollisuutta olisi missään televisiossa nähdä ohjelmia jostain oikeasti kiinnostavista niinkun vaikka selvänäkijöistä tai muista vaikka justiin persoonallisesti pukeutuvien tyylivinkkejä tms. Aina vaan :( ne samat naamat:( ja samat rallit mitkä on moneen kertaan tullu ja ne iänikuset visailut ja väkistenväännetyt mukahauskat ohjelmat jotka on jotain uusintoja jostakin kuuskytäluvulta. Oikeen nolottaa väliin kunmiettii että jos ne vaikka ulkomailla näkee mitä Suomessa tulee televisiosta. Ottakaa nyt hyvät ohjelmista vastaavat sinne oikeen tosi jotakin mielenkiintosia ihmisiä joskus haastatteluihin ja tehkää oikeesti hauskoja ohjelmia kun aina ne samat naamat siellä.:( Naomi on sellanen Suomen Madonna:) Hän on omalle tyylilleen ollut aina uskollinen mutta ei ole jämähtänyt vaan oikein odotan aina että mitähän hänellä seuraavalla kerralla:)

    • my-own-way

      Ihmettelen kanssa että kun nykyisin pystyy hankkiin helposti vaatteita ja vielä suht edullisesti, että miks jengi pukeutuu tosi tylsästi ja samalla kaavalla. Et jos joku vaikka keksii oman tyylin niin sitte muut apinoi. Pyrin itse pukeutuun sillai jännittävästi ja kuiteski naisellisesti nii nyt oon huomannu että mun opiskeluryhmässä on jo ainakin kolme jotka apinoi mun tyyliä. Onhan se sillai imartelevaa mutta...

    • tyylinetsijä

      Sanosinko et rohkeeta ja seksyy! Joku ihanan läpikuultava leninki mis oli halkio ja sopi hälle tosi hyvin kun oli semmonen tummanvihree ja sitten ne hänen punaset hiukset oli kietastu ylös sillain löysästi. Taidan alkjaa harkita kanssa hiusten värjäystä kun mulla niin tulsä maantienvärinen tukka joka muutenki kun joku hiirenhäntä kun oon koittanu laihduttaa ja tukka menny tosi huonoo kuntoon. Aaapuuva!

    • Häämuistoja

      Naomi oli viime kesänä kaasona yksissä häissä, oli siis minun vanhan koulukaverin häät. Tämä minun ystävä oli sanonut jo kaksi vuotta sitten että jos toteutuu että hän menee naimisiin sen miehen kanssa, minkä Naomi oli sanonut, niin hän pyytää Naomia kaasoksi. Voi vitsi! Eihän Naomi yksin niitä tehtäviä hoitanut eikä olisi mitenkään edes ehtinyt, meitä oli siinä kolme niitä kaason tehtäviä hoitamassa, mutta Naomi toteutti hääkimpun! Oli ihanan dramaattinen kimppu joka oli juuri morsiamen tyyliä En edes tienny ennen että on myös puutarhuri, ihan huikeaa! Sitä kun ihmeteltiin, sanoi että on työskennellyt myös muodin ja hoitojen parissa selvännäkijän työn ohessa. Sen kyllä huomaa, se hänen oma mekko siellä häissä oli ihana! Ja koko hänen tyyli, ne hänen korkokengätkin aivan fantastisen ihkut!. Silti on sellanen tosi luonnollinen ja rento ja niin todella hauskat puheet että naurettiin koko ajan:)

    • Anonyymi

      pitäis varmaan perustaa jokin Naomin fanit club.:D Ihastelen kanssa hänen tosi persoonallista tyyliä. Menin mun kaverin kanssa hänen luo että katsois meille ja olin tietty ihan jännityksissä että mitä mutta kyllä hänen seurassa jännitykset katosi:D Mahtava kokemus oli että varmaan meen toistekin. Ihanaa kesää kaikille:D

    • Anonyymi

      Olen seurannut tv:stä sitä ihanaa hääpukuohjelmaa kun omat häät on tulossa ensi keväänä, josko saisin vielä jotakin vinkkejä. Monien kokeilujen jälkeen on unelmien puku löytynyt mutta ei mistään mieleistäni hiuskorua, Kerroin sitten ystävälleni ja hän vinkkasi että miksi en kysy Naomilta ja sanoi että Naomi suunnittelee koruja oman korumerkkinsä alla. Otinpa sitten Naomiin yhteyttä kun näin kuvia hänen korumalleista olin ihan myyty. Ihania ja erilaisia! Juuri sitä tuntua mitä olen hakemassa joten arvatkaapa vaan kuka on nyt sitten minulle unelmieni tiaraa ja kaulakorua suunnittelemassa:D Pukuni on ihana prinsessamalli mutta ei ihan perinteinen kuitenkaan ja haluan saada siihen sopivat korut jotka ei ole liian jäykkiä vaan sellasia keveitä ja hiukan kujeilevia. Laitoin Naomille joitakin kuvia menemään ja nyt vaan odotan jännityksellä:D

    • Anonyymi

      Missä niitä koruja vois nähdä, meinaan onko jossain myynnissä?

      • Anonyymi

        Itselle hankin kesällä Pop Up tapahtumasta, sain vinkkiä työkaverilta. Googlasin sellaisen kuin https//ballde.vuodatus.net mutta siellä ei ollut esillä kuin pieni pintaraapaisu mitä kaikkea tekee. Olin hakemassa vain yhtä korua mutta hankinkin sitten vähän useamman. Meinaten on olemassa koruja ja sitten on nuo Naomin korut! todella laidasta laitaan. Osa hyvin hillittyjä ja sitten sellasia jotka todella iskee minuun oikein varsinaisia Rock and roll koruja. Silloin ainakin sanoi ettei ole myynnissä kuin hänen tapahtumissa ja että hänen luona voi käydä muutenkin shoppaaamassa. Uutta reissua jo suunnittelen jahka raaskin taas sijoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselle hankin kesällä Pop Up tapahtumasta, sain vinkkiä työkaverilta. Googlasin sellaisen kuin https//ballde.vuodatus.net mutta siellä ei ollut esillä kuin pieni pintaraapaisu mitä kaikkea tekee. Olin hakemassa vain yhtä korua mutta hankinkin sitten vähän useamman. Meinaten on olemassa koruja ja sitten on nuo Naomin korut! todella laidasta laitaan. Osa hyvin hillittyjä ja sitten sellasia jotka todella iskee minuun oikein varsinaisia Rock and roll koruja. Silloin ainakin sanoi ettei ole myynnissä kuin hänen tapahtumissa ja että hänen luona voi käydä muutenkin shoppaaamassa. Uutta reissua jo suunnittelen jahka raaskin taas sijoittaa.

        Hintaa tuli minunkin reissulle mutta kyllä kannatti:) Kauniimpia koruja ei varmasti löydy mistään kuin Naomin suunnittelemat ja tykkään siitä että niissä on kaikkia ihania yksityiskohtia ja ne on samalla tosi näyttäviä ja naisellisia. Varmaan jotakin tuhamaisuutta mutta minulle merkkaa myös ettei tule toisia samanlaisia vastaan. Naomin tekemät korut on myös kestäneet tosi hyvin mitä jo aiemmin hankin vaikka olen paljon käyttänyt. Taas laitoin uutta settiä tilaukseen:) vaikka lupasin itelleni että nyt saa vähäksi aikaa riittää. Näitäkin puolustelin itelleni sillä että kun tykkään pukeutua näyttävästi niin ei korutkaan voi olla mitään liian vaisuja:)


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe