köyhät ja paksut

hoikkanainenhoikka

köyhät on useesti myös paksuja. eikö ne ymmärrä miten paljon menee rahaa itsen lihottamiseen. yksi rasvakilo vyötäröllä varmaan monta sataa euroa.

49

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romanttinenpuoskari

      Mites paljon sulla menee piriin ja anoreksian hoitoon?

      • olkaammemyönteisiä

        Kas siinäpä jälleen ihanan positiivinen kommentti!


      • rasvaahoidoksi

        onko sinulla peräpukamia?


    • dkljakshjfj

      Tosi on, että monet köyhät on ylilihavia. Yleinen syy köyhyyteen näissä tapauksissa lienee ylensyönti, tupakointi ja viinan juonti. Joillakin myös karamellien ahminta.

      Monet syö myös toimettomuuteensa ja elämän yksitoikkoisuuteen. Tämä vaatii kuitenkin rahaa. Rahaton ei kykene edes lihomaan, mutta syömällä voi köyhtyä.
      Tunnen monia, lähinnä ylilihavia naisia, joiden on jopa kauppareisulla pakko käydä baarissa syömässä ja kahvia juomassa ja sitten syödään heti perään kotona. Hyvä jos selvitään pari tuntia ilman evästä.
      Monet noista on vatsaleikattuja lihomisen estämiseksi, mutta ne lihoo silti, koska ovat niin persoja makean perään.
      Naisia köyhdyttää myös ostohimo.

      • Maglite5d

        Köyhien kannattaa ostaa Maglite 5D taskulamppu


    • Eisullapeilii

      Kallis olet sinäkin yhteiskunnalle. Sossu maksaa sinun vuokrasi ym laskut. Jos et ole kirjoituksesi mukaisesti lihava, niin sossurahat laitat viinaan jättäen syömättä. Siitä aiheutuu myös sairauksien myötä kustannuksia. Kirjoituksistasi päätellen et myöskään huolehdi omista asioistasi kun toisia pitää vahtia ja vielä tuo sinun negatiivisuutesi: nämäkin luo Sotelle valtavasti lisäduunia ja sitäkautta siis kuatannuksia.

      • Kommaridesantti

        Olen aina miettinyt että olen tullut varmaan aika kalliiksi yhteiskunnalle. Olen ollut monta kertaa mielisairaalassa hoidettavana enkä ikinä oikeaa työtä tehnyt. Kaksi aviotonta ja muutama vuosi sitten huostaanotettua lasta minulla on joista yhteiskunnalle tulee rajusti kustannuksia vielä pitkään. Harmooninkin olen hankkinut apurahalla ja sosiaalisektori maksaa vuokra-asuntonani olevan paritalon puolikkaan vuokran. Mikäpä tässä on tänne kirjoitellessa ja muita solvaillessa, onhan meillä Suomessa sananvapaus jota tulkitsen omien tarpeideni mukaan ilmoittamalla kaikki oman missioni vastaiset mielipiteet asiattomiksi.


      • Elakelainenin

        Sossurahoilla ei juoda viinaa, ei se riittää! Työttömät näkee nälkää, ja kärsi puutteista, mutta jokunen hyvän eläkkeen hankkinut saattaa juoda viinoja,ja istuskella kaljalla!


    • Reilumeininki

      Köyhä syö huonoa ruokaa, joka lihottaa,ja on halpaa. Ruokamenoni on alle 150 euroa per kuukausi, ja silti turpoan ,ja turpoan koko ajan. Tuhlaamiseen, ym jää noin 40 euroa kuukaudessa!

    • Kiolokiol

      Köyhä syö huonolaatuista hormoneilla tuotettua ruokaa!

    • esteri85

      työttömien lihavuus johtuu ummetuksesta

      • Pukusuolentutkija

        Työttömät on täynnä paskaa.


      • Puhutsiispuolestasi
        Pukusuolentutkija kirjoitti:

        Työttömät on täynnä paskaa.

        ... ainakin yksi työtön :D:D:D


    • outotyyppi

      jos sul on aikaa seurata ihmisten olemusta???millonkaha me kerettäs katsoo sun pääkoppaa??joku siel nyt heiluu ja laiastlaitaan,MUT sehä onkin VAAN SUN MURHE vai ootko SAIRAS.

    • jjeje

      Jemenissä 14 miljoonaa lasta näkee nälkää.

      • Ei_armoa

        Kuolkoot minun puolestani. Roistovaltio yhdessä Albanian ja monen Afrikkalaisen valtion kanssa.


    • SmuutiRipuli

      Hoikat ihmiset ei osaa vaan tehdä ruokaa. Siinä se ero on. Syövät jotakin parsaa raakana ja sitten päälle nurmikolta haisevaa ja maistuvaa "smootieta". Hyi helvetti, siat sikalassa syö terveellisemmin. Ei se ruokailu ole rangaistus. Siitä voi jopa nauttia, jos ei ole peukalot keskellä kämmentä.
      PS. 30v iässä ei ole normaalia, että alkaa keripukki, osteoporoosi ja lihasten surkastuminen vaivata, kiitos Google ravitsemustietämyksen, ja sen että uskotaan kaiken maailman bloggareitten ituhippi reseptit "parempaan elämään". Täysjärkinen ihminen ei pistä suuhunsa esim. rouva Karalahden ohjeitten mukaan tehtyä yhtään mitään.

      • Siinäpä tullii tuassiisa oekkee rasakka ja tos kommentti! Nuinikkäähhän se tämä asija justtiisa onnii:D:D Mut meekäpoekapa syöp tervveellisesti ja kaekki ruuvvat maesttuu ja ryyppee vielä väkövät kahvit piälle:D:D Sillälaella sitä pärjjee elämässä ja ellää vanahaks:D:D:D Ja tämännii palstan huumorläjjääkset vielä lissee ikkee iha vuossotalla:D:D:D:D Jotta kiitoksija vuan teelle kaekille vitsivviäntäjille!:D:D


      • Rauhan_sairaala
        tiälläsitäkirjutettaan kirjoitti:

        Siinäpä tullii tuassiisa oekkee rasakka ja tos kommentti! Nuinikkäähhän se tämä asija justtiisa onnii:D:D Mut meekäpoekapa syöp tervveellisesti ja kaekki ruuvvat maesttuu ja ryyppee vielä väkövät kahvit piälle:D:D Sillälaella sitä pärjjee elämässä ja ellää vanahaks:D:D:D Ja tämännii palstan huumorläjjääkset vielä lissee ikkee iha vuossotalla:D:D:D:D Jotta kiitoksija vuan teelle kaekille vitsivviäntäjille!:D:D

        Sinusta huomaa että kaikki ruoka on maistunut ja vähän ylikin. Vanhaksi elämisestä en ole lainkaan varma. Kaikki muut tuntemani skitsofreenikot ovat kuolleet melko nuorina ja monet heistä oman käden kautta.


    • Kylmätotuus

      Vanha viisaus pitää paikkansa. Köyhät teillä on aina keskuudessanne. Viimeisen 60 vuoden aikana ovat kasvaneet, jopa moninkertaistuneet alkoholinkulutus, rikollisuus, liikalihavuus, elintapasairaudet, liikunnan puute, parisuhteiden katkeilu, lastensuojeluilmoitukset, lasten huostaanotot, mielenterveysongelmat ja masennuslääkkeiden kulutus. Hyvinvoinnin vähäisistä voimavaroista kuluu suhteettoman paljon rahaa ja resursseja huonon elämän haittojen hoitamiseen.

      Kun hyvinvointivaltio supistuu, hyvintoimintayhteiskunta kasvaa. Kun haitat vähenevät, kansanterveys kohenee. Kun yhä useampi itse vastaa elämästään, yhä useampi elää arvokasta elämää.

      • Rockefeller

        ja sitten on näitä jotka näyttävät rikkailta mutta ovat korviaan myöten veloissa... lisää lainaa vaan että ulkokultaisuus säilyy.


      • OnkoOikein
        Rockefeller kirjoitti:

        ja sitten on näitä jotka näyttävät rikkailta mutta ovat korviaan myöten veloissa... lisää lainaa vaan että ulkokultaisuus säilyy.

        Ne on just näitä, kunhan näyttää siltä että menee hyvin, niin saadaan nämä kulissit kestämään pystyssä, tyyppejä. Todellisuudessa syy siihen että ei syödä mitään on se, että jääkaappi on aina tyhjä. Lapset ei saa kotona koskaan ruokaa, joskus jotain einestä, aamulla ei koskaan mitään, tyhjällä mahalla siihen asti kunnes on ruokatunnilla koulussa. Isä elää kotona kahvilla, äiti ei koskaan ota muuta kun berocan, mut kaikki on niiin laihoja, koska laihuus on onnellisuus! Vai onko sittenkään...onko lapsille oikein, että äiti laihuuden tavoittelussa pakottaa myös lapset olemaan nollakaloreilla?


    • normifatso

      Mikkelistä saa kyllä ihan hakemalla hakea sellaista laihaa, siis sairaalloisen laihaa. Ehkä yksi tuhannesta lähes.

    • lemuaaaaa

      Mielestäni aivan asiallinen aloitus varsinkin näin joulun lähestyessä, jolloin on herkkua tarjolla jos jonkinlaista. Kannattanee muistaa haluaako pysyä kuosissaan ettei ole myöhemmin tarvetta sietää sitä venynyttä ihokerrosta jonka välissä ihon omat bakteerit lisääntyvät rajusti ja ihopoimujen välit haisevat heti peseytymisen jälkeen.

      • Oletsaanutpakitlihavalta

        Niin, kukapa sitä omaa aloitustaan haukkuisi.


    • Syömään

      Niin että sanot siis, että jos on hoikka, niin on myös niin köyhä, että ei ole varaa syödä? Mene parempaan työhön, että on varaa syödä! Onhan se v*ttumaista tyhjällä mahalla elellä!

    • avutontamenoa

      Ruoan laitto vaatii näiden läskien mielestä liikaa vaivannäköä: raahaat itsesi kauppaan, valikoit terveelliset raaka-aineet, teet niistä ruoan kotona. Liian monimutkaista tehdä vaikkapa lihaperunalaatikko, johon raastaa porkkanaa?? Uusavuttomuutta on uskomattoman paljon, vaikka netissä on tuhansia helppojakin reseptejä ruokien tekoon.

      • Nohuhuh

        Porkkana ei kuulu perunalaatikkoon. Salaatit on erikseen...ihan perusasiat täysin hakusessa...


      • Äitiii

        ja sinun järjellä perunalaatikon lisukkeeksi ei sovi porkkaraaste siihen lautaselle viereen? no, ei tietenkään, nakkilihapiirakka majoneesilla olisi varmaan sinulle se oikea.


    • vastatkaapian

      Kysymys: olisitko mielummin rikas ja lihava vai hoikka ja köyhä?

      • Rahamaha

        Rikas ja lihava eli rahamaha
        menisin rasvaimuun myisin rasvat ravintolaan ja tahkoaisin lisää voittoa.


    • huonodiili

      Epäilen että leikkaus maksaa enemmän kuin mitä ravintola maksaa rasvastasi.

    • MinäohjaanTeitä

      ihan hourulan puhetta nämä, että sen takia köyhät on lihavia, kun ei ole varaa ostaa parempaa ruokaa.
      hahaa. päivän paras vitsi. jos jo nyt on köyhä saanut itsensä turvotettua itsensä läskiksi, niin mitä kuvittelette jos tälle köyhälle tumpattaisiin tonni kuussa lisää rahaa ruokaan, miten kävisi? totta. köyhästä tulisi superläski ja se ostaisi koko marketin lihapiirakat itselleen. turha kuvitella, että läski laihtuu jos sille annetaan lisää rahaa ruokaan. samalla logiikalla jos juopolle antaa viinarahaa tonnin lisää, niin luuletteko että jano loppuu? ei. kyl se juoppo ostaisi lisää vaan viinaa.

      terveellinen ruoka maksaa tosi vähän, paljon vähemmän kuin roskaruoka, mitä nämä köyhät ahtaa itseensä. peruna ja lähes kaikki vihannekset puoli ilmaisia. näistä saa jo rakennettua pohjan jo miljoonaan eri laatikkoon, keittoon sun muihin. silakkaa, jauhelihaa, kananmunaa eikä maksa paljoa. puuroa, makaroonia kylkeen. vain taivas rajana mitä saa pienellä rahalla aikaiseksi ja terveellistä. on tosi sairasta väittää että terveellinen ruoka muka kallista. onko se kallista jos alle kympillä väsäät jauhelihalaatikon ja siihen vihannekset ja tätä mussutat viikon?
      ei ole. ongelma on se kun köyhä tunkee naamariin just näitä pitsoja, lihapiirakaita ja kaikkea helppoa "halpaa" , mikä oikeasti tulee tosi kalliiksi. turhaa köyhät ruikutatte että jos olisitte rikkaita olisitte laihoja, te olisitte vielä lihavampia. se on fakta. katsokaa peiliin, sieltä se lihavuuden syy löytyy, ei lompakosta.

      • MieOhjaanSinua

        Niin, mitäs sie köyhä siellä itket. Jos toisilla on rahaa syödä kalliisti, niin antaa ihmisten syödä. Se on hyvä että kulutetaan rahaa! Se pitää talouden pyörät pyörimässä!


    • PepperoooniPekonilla

      Ihmetyttää sekin, että miten köyhä voi olla läski? Eihän läski voi oikeasti valittaa rahapulaansa, jos on rumpumaha. Sitten on rahapula kun alkaa menemään posket lommolle. Suomessako muka köyhät näkee nälkee. Ei näe. Köyhillä näkee rumpumahat. Sitten heille pitäisi antaa vasta rahaa ruokaan, kun alkaa olemaan vatsa enemmänkin sisäänpäin kuin ulospäin. Eikö ole aika koomista, kun läski menee valittamaan rahapulaansa sossun luukulle, ettei ole rahaa ruokaan? Ilmaa haukkomallako se valtava vatsa on tullut? Vai olisiko se kuitenkin tullut meetvurstipizzasta?

      • HattuPoisKöyhä

        Ei köyhä voi olla lihava! Mahan kasvatus on niin kallis harrastus, että siihen pitää olla rahaa, ja paljon. Rumpumahaiset kunnon kuluttajat maksaa sinunkin verot! Muista se!


    • sepoo

      minua kiihoittaa oikeen iso ja roikkuva heltta vatsa naisella aaah!

    • O-A-J

      http://www.talouselama.fi/uutiset/olli-luukkaisella-ay-liikkeen-kovin-palkka-6636837

      OAJ:n puheenjohtajalla, Akavan 1. varapuheenjohtajalla Olli Luukkaisella on ay-liikkeen ylivoimaisesti kovin palkka. Hänen tulonsa vuonna 2015 olivat 280 000 euroa. Luukkaisen ansiotulot nousivat 12,5 prosenttia vuodesta 2014 vuoteen 2015.

      Luukkainen voittaa palkkakilpailussa keskusjärjestönsä puheenjohtajan Sture Fjäderin, jonka ansiot ovat viime vuosina olleet 216 000 euroa.

      • Apropoo

        Niin, ja heltta leuan alla. Seikka on saletti.


      • Lieppo62

        No mulla roikkuu maha ja käsivarsissa allit ja aika pullukka tytärkin on.


    • Itsetunto_puuttuu

      Liikalihavuus korreloi usein terveen itsetunnon ja itsekurin kanssa. Poikkeuksia tietenkin on mutta pääsääntöisesti lihavat ovat kaikilta ominaisuuksiltaan tavallista hyvinvoipaa ihmistä alempana, etenkin henkisesti. Mutta kuten sanoin, tästä on poikkeuksia.

      • TämäNähty

        Ja se että tahtoo olla laiha, kertoo siitä että ei ole mitään muuta millä päteä, ei älyä, ei koulutusta, on vaan ulkonäkö, ja sitten kun väistämättä rupsahtaa, niin ei ole enää mitään. Näitä tyhjäpäitä valmistuu meillä nykyisin elämän korkeakoulusta sellaisella tahdilla, että alkaa olla kelalla vaikea löytää kaikille rahat perustoimeentuloon.


    • koiratkinahmii

      Joo, lähempänä eläintä, tavallaan. :)

    • nfgn

      köyhät tosi usein myös polttaa.ei ole oikein että kelan rahoja laitetaan syöpä kääryleissiin.ensin menee rahat ja sitte terveys.sitte itketään kun ei henki kulje eikä oo rahaa lääkkeisiin.pitäsi kieltää lailla tupakka ainakin köyhiltä.

      • SurullistaOn

        Mie taas olen sitä mieltä, että tyhmiltä pitäisi kieltää älypuhelimet ja tietokoneet, koska eivät saa niillä aikaan muuta kuin oksennusta pitkin nettiä. Vai mitä nfgn? Niillä laitteilla voisi tehdä jotain luovaa, mutta ei...ei vaan lahjat riitä.


    • Mikkoppp
    • PäämajaJohtaja.Mikeli

      Konpaan Alotajaa. Lihavat lähetetävä Saksaan saippuaa tehtaalle. Mikkelissä on liikoo lihavia akkoja ja joku ukkoki katukuvvoo rumentamassa. Oha Mikeli sentäs Päämaja Kaapunti.

    • ratkaisu

      nyt kun olemme asiasta kaikki yhtä mieltä, voimmekin alkaa kehittämään yhteistä ratkaisua tälle ongelmalle.
      itse ehdottaisin ylimääräisten varojen siirtämistä lihaville jotka laihtuvat rikastumisen myötä jotta me ruipelot voisimme lihota köyhyyttämme.
      kun saavutamme tasaisen painoindeksin keskuudessamme ei ongelmaa enää ole.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe