Aihe

Miksi narsku pitää yhteyttä?

sDgklö

Seurustelin kolme vuotta henkilön kanssa joka osoittautui aivan tyylipuhtaaksi narsistiksi. Suhde oli kauhea, mutta myös kiinnostava. En ollut koskaan ennen päässyt läheltä seuraamaan narskua ja hänen absurdia ajatuksenjuoksuaan. Homma kaatui siihen että HÄN ei kestänyt enää minua, koska en suostunut henkilön oikkuihin, riitelyyn ja vihanpitoon. Hän halusi määrätä ketä ystäviä tai sukulaisia tapaan, miten pukeudun, mitä syön, miten paljon saan harrastaa. Hän asetti minulle jopa kotiintuloajat. Yleensä kaikki asiani olit huonoja tai väärin. Se oli jokapäiväinen laulu. Paitsi että suurimman osan suhteestamme hän oli mykkäkoulussa, tai olimme hänen langettamassan rangaistus-erossa. Jos oli erimieltä asioita, hän saattoi ilmoittaa ettei suostu tapaamaan minua 10 päivään. Minäpä nautin rauhasta. Mutta 10 päivän jälkeen hän laittoi raivoisia viestejä miksi en ole ollut yhteydessä. Henkilö ei voinut sietää etten tee niin kuin hän käskee ja lähti suhteesta lopulta ovet paukkuen.

Ero poikkesi kahdesta aikaisemmasta erostani, joissa on itkut itketty, mutta sen jälkeen oltu sovussa ystävinä. Tämä ihminen ei ollut samaa tyyppiä. Hän lähi hirveän raivon vallassa, minua syvästi vihaten ja teki sen selväksi kaikille ystävilleni ja sukulaisille. Sepitteli kaikkea minusta, jopa että epäilee minun käyttävän huumaavia aineita, olevan mielisairas ja harrastavan irtosuhteita. Olin kuulemma kuvottavin ihminen jonka maa päällään kantaa. Toiminta oli onneksi niin älytöntä sekoilua että kaikille oli selvää että henkilöllä itsellään on jokin psyykkinen ongelma. No tämä henkilö löysi uuden heilan viikossa ja kuulemma rakkaus kukoisti heti. Erosta on nyt n. 6 kk ja mietin että miksi tämä henkilö laittaa vieläkin vihatekstareita perääni? Ainoa asia on miten paljon hän vihaa ja halveksii minua edelleen.. Miksi hän ei päästä irti sillä ei saa minulta enää mitään.

Mitä narsku saa siitä että jatkaa aktiivista vihanpitoa, vaikka hänen ei tarvitsisi nähdä minua lainkaan. Asumme eri puolilla kaupunkia. Voiko tuo viha vielä kasvaa eli pitäisikö olla huolissaan? Kokemuksia pitkävihaisesta narsku-exästä?

3

<50

  Vastaukset

  • Samalla kun olet tehnyt kyökkianalyysin narsismista, olisit voinut lukaista, että narsisti haluaa manipuloida ja kontrolloida. Sinua häne ei ole onnistunut kontrolloimaan ja on edelleen siitä vihainen.

   Pari vuotta voi mennä hyvinkin.

  • Vai kaksi vuotta? Huh. Jos viestittely ei vähene tai sen tyyli muutu kevääseen mennessä täytynee tehdä rikosilmoitus häirinnästä. Läheiseni ovat jo lähes vaatineet sitä, kun viestien sisältö on niin vaihoharhaista ja loukkaavaa ja niissä viitataan myös että hän kertoo noita perättömiä juttuja jopa muille ihmisille. Olisipa nyt edes jouluna tauko vihaviesteistä.

   Kyökkianalyysi, niin. Narsismi diagnosoidaan käytöksestä ja ajatuksista, ei verikokeista. Jos olisit henkilön kanssa samassa huoneessa tunnin niin et epäilisi arviotani hetkeäkään. Todennäköisesti poistuisit huoneesta itkien ja puolen tunnin jälkeen.
   ap

  • Ensin selkeä ilmoitus hänelle, ettet halua viestejä. Ja vaikkapa sen tiedon kera, että teet ilmoituksen poliisille häirinnästä, jos tilanne jatkuu.
   Tai suoraan puhelimeen estot päälle.

   Jos vielä jotakin reittiä ottaa yhteyttä, sitten vaan ilmoitus häirinnästä. Kun tekee rikosilmoituksen häirinnästä, se menee niin, että poliisi ottaa kyseiseen henkilöön yhteyttä ja jututtaa. Yleensä se jo säikäyttää monet, vaikka et sitten pidemmälle rikosilmoitukseksi asti veisikään. Lähestymiskieltoa voi myös hakea.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   6175
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   64
   5363
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   265
   3480
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   62
   2580