Perus lääkkeet itsemurhaan!!

Paljonko tarvitsen jotain perus buranaa tai banadolia kuollakseni?
Ilmoita


Niin paljon että oksennat ne pois.

Ei niistä kuole, saat maksavaivoja korkeintaan.

Varmaa itsemurhaa ei ole, paitsi ehkä atomi pommin räjähdys lähellä seisoen.
Ilmoita
niin paljon kun jaksat syödä,hyvä keino on liuottaa tabut vaikka mustikkakiisseliin ja sitten juot sen,voin kokemuksesta suositella!ainakin itselläni toimi hyvin!
Ilmoita
Itsemurha ei ole ratkaisu ongelmiin. Jeesus on. Huuda häntä avuksi, niin saat iankaikkisen elämän kuoleman sijaan. Hän sanoi Raamatussa:

"Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen hiljainen ja nöyrä sydämeltä; niin te löydätte levon sielullenne. Sillä minun ikeeni on sovelias, ja minun kuormani on keveä."
1 VASTAUS:
Saat loppuelämän sitä Jeesusta huutaa...
+Lisää kommentti
Autonrenkaita pinoon ja valella ne bensalla. Juoda pullo jallua ja mennä sisälle ja sytyttää tuleen.... ei jää haudattavaa... Komee tapa lähteä...
Ilmoita
Hei,

Oletko ajatellut, että voisit jutella ajatuksistasi ja tilanteestasi jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Tekstistäsi ei selvinnyt minkälaista apua olet jo mahdollisesti hakenut/saanut.

On olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voit olla yhteydessä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

- Verkkokriisikeskus Tukinet, https://www.tukinet.net/. Tukinetistä saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

- Jos soittaminen tuntuu sinulle sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

- Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.mielenterveysseura.fi/fi/tukea-ja-apua/kasvokkain/kriisikeskusverkosto

Lämpimin terveisin
SOS-kriisikeskus/Kata
Ilmoita
Kävele rekan eteen mutta vasta kun se on noin 20 metrin päässä susta ja vauhtia on noin 100 sillä lasissa pitäis lähteä heti henki kulta sulta. Ja mitä jeesukseen tulee haistata vain sille joka sitä sulle suosittelee. On kokemusta kun lensin ulos duunista ja sen jälkeen kämpästäni niin ei tullut jeesukselta tukea aineskaan mulle. Itse mun piti itselleni uusi duuni järjestää sekä kämppä. Minä olen vain suuttunut joka kerta kun mulle on sitä jeesusta tyrkytetty.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Perus lääkkeet itsemurhaan!!

Paljonko tarvitsen jotain perus buranaa tai banadolia kuollakseni?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta