Vauva romutti parisuhteen?

EnnenNainenNytvainÄiti

Olen ollut avomieheni kanssa yhdessä muutaman vuoden ja saimme 2kk sitten vauvan perheeseen. Ennestään meillä on välillä miehen leikki-ja kouluikäiset tytöt täällä kun eivät ole äidillään. Lapsiperhearki on siis molemmille tuttua jollain tasolla.
Synnytys oli sektio joka meni oikein hyvin ja josta olen toipunut todella hyvin. Kaikki on muuten mainiosti,mutta mies on passivoitunut poikamme syntymän jälkeen. Ei huomioi minua juurikaan,ei halaile eikä pussaille. Seksiä ei juuri ole vaikka ajallisesti se olisi järjestettävissä. Haluja kun minulla kuitenkin on aika paljonkin. Lähes kaikki seksiin liittyvä on oman aloitukseni varassa ja mies jaksaa joka kerta sanoa "ei sun tarvii mun mieliks jos et haluu". Vaikka aika selkeesti olen ilmaissut ja näyttänyt,että haluan kyllä. Meillä on ennen ollut vilkas seksielämä ja hyvin monimuotoinen,ei pitäisi siis vian olla tylsyydessäkään seksin suhteen. Miehellä kyllä on nykyään niin huono kunto ettei jaksa paria minuuttia kauempaa "jyystää" ja se on selkeästi harmittanut häntä. Olen yrittänyt hienovaraisesti ehdottaa,että voisin olla vaikka päällä ja sanonut ettei haittaa jos ei aktin aikana tule jos syke nousee liikaa sillä voin hoidella hänet muulla tavalla loppuun eikä se ole mikään ongelma.
Silti homma ei vaan pelitä. Ennen kävin brassissa säännöllisesti ja hän on siitä pitänyt. Nyt menin taas ekaa kertaa synnytyksen jälkeen ja kommentti asiaan oli "hyi vittu se on punanen". Vaikka ennen ei pieni punoitus brassipäivänä ole haitannut. Pyysin koskemaan ja kokeilemaan,kommentti oli "hyi saatana miten nihkee". Eipä sitten tälläisen jälkeen enää edes huvita yrittää tai tehdä enää aloitteita seksin suhteen. Haluja miehellä kuitenkin on kun iltaisin vetelee käteen luullen,että nukun.
Ajattelin,että jos en ole enää viehättävän näköinen,mutta en juurikaan lihonnut raskaudessa,ihan normaali hoikka nainen olen. Kroppa ei muutenkaan radikaalisti muuttunut,ainoa on sektioarpi joka on hyvin siisti. En siis ymmärrä mistä tämä johtuu. Ei auta kysyä suoraan,mieheni kommunikointitaidot ovat luokkaa "no eihän oo muuttunu,älä ny viitti,en tiiä".
Vauva on toki haastava,mutta kyllä meillä yhteistä aikaa olisi vauvan nukkuessa. Mieheni kuitenkin valitsee tv:n mielummin. Hän ei voi liian väsynytkään olla,sillä hän ei herää öisin vauvan kanssa eikä kotonakaan kauheasti kotihommia tee. Alan jo pohtimaan onko seksittömässä suhteessa järkeä,sillä tunnen itseni tämän asian vuoksi hyvin vastenmieliseksi ja koen ettei mieheni halua minua enää.

29

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kissapoydalle

      Kuulostaa kyllä oudolle miehen puolelta. Ei auta kuin yrittää saada se mies puhumaan. Ei kannata käyttää energiaansa arveluihin. Kyllä tuohon miehen käytökseen joku syy on. Kerro hänelle ihan ensin mitä odotat häneltä ja mitä haluat ja nosta kissa kunnolla pöydälle ja vaadi vastauksia. Sano, että tiedät että herra runkkailee ja kysy mikset kelpaa. Kertoisin myös, että jos ei parisuhde parane on vain yksi ratkaisu.

      Toivottavasti saatte miehen kanssa kunnon keskustelun aikaiseksi ja asia selviää.

    • miesonoikeessa

      Olipa aika tyhmä aloitus. Lapsi on syntynyt 2 kk sitten sektiolla. Ja se vauva on aika vaativa? Millanen tuon ikäisen sitten pitäisi olla, täysin huomaamatonko?
      Ja nyt sun tekee mieli koko aika panna. Just.

      Mites se leikkaushaava, sitä ei ilmeisesti tarttee varoa yhtään tulehdusriski mahdollinen uusi raskaus. Onneks sun miehellä on homma hallussa, se ei hötkyile, kun sillä ei ole mitään kiirettä duunata lisää kakruja. Ilmeisesti sillä on niitä jo riittävästi.

    • rikolau

      Sektiohaavaa ei enää 2kk päästä tarvitse niin kauhiasti varoa, jos ei ole kipeä. Eikä sitä haavaa kuulu runnoa munalla. Tulehdusriski? Olettaisin ap:n käyneen lopputarkastuksessa jo.

      Miestä voi pelottaa uusi mahdollinen raskaus. Opeta sille miten vedetään huppu kullin päälle.

    • Kaukolavi

      Jos sillä on babyblues. Varatkaa sille tai molemmille aika kriisikeskukselta.

      • Pukki_

        Tai sitten mies on vain niin kiireinen työpaikalla ... sihteerin kanssa. Kun oma muija oli paksuna, niin oppi tyhjentämään itsensä sihteeriin. Siitä tavasta ei niin vain pääse eroon, 2 kk on lyhyt aika palata arkeen.


    • vesikeli2

      Jos seksiä saa lapsen syntymän jälkeen on se lottovoitto.

      • Nainenvm1965

        Voi miten ikävä tilanne.... Ei kai tuossa muu auta kuin puhua... kissa pöydälle vaan. Tsemppiä!!!!!


    • EiHelppoa

      Normaalia tuo on ja voi kestää monta vuotta. Hyvässä lykyssä suhde kestää tai kariutuu.

    • liinuleena

      NIin, ei oikein osu kemiat teillä kohdalleen, jos emäntä on hyvässä kunnossa jo parin kuukauden kuluttua sektiosta ja isäntä aivan rapakunnossa, elämäntapa ja arvot niin erilaiset että ei voi kuin valittaa :(

    • doghater

      Joku munanpuuteko sinut saa pohtimaan 2 kk ikäisen vauvasi perheen hajottamista?? Tsiisus mikä meininki... Lopeta nyt SINÄ pohtiminen. Jos niin tiukkaa tekee, niin osta dildo, tai jos miehesi ei sinua nai, niin rakastajankin hankkiminen on vaihtoehto, joskin varsin alhainen sellainen. Suosittelen masturbointia, niin ei tule lapsestanne luonnevikaista.

      • mekkkk

        Miksi olla parisuhteessa jos se ei toimi kun mies ei hoida seksissä omaa osuuttaan ja sikishän parisuhteessa ollaan että on tuttu puoliso jonka kanssa asiat hoidetaan tai sitten mie on kieroon kasvanut jos vaimon kanssa ei pysty sektailemaan kun yhteinen lapsi on syntynyt.


      • mekkkk kirjoitti:

        Miksi olla parisuhteessa jos se ei toimi kun mies ei hoida seksissä omaa osuuttaan ja sikishän parisuhteessa ollaan että on tuttu puoliso jonka kanssa asiat hoidetaan tai sitten mie on kieroon kasvanut jos vaimon kanssa ei pysty sektailemaan kun yhteinen lapsi on syntynyt.

        Mä en ymmärrä miksi se seksi loppuu?? Itellä 3kersaa.ja 2naisen kanssa. Toista hoitelin vielä eromme jälkeen useaan otteeseen. Ja jos tilaisuus tulisi taas, olisin heti siellä.. No sitten tää toinen äiti. Meillä on seksi suhde kokoajan käynnissä.. Homma toimii hienosti!! Mun mielestä se on vähintä mitä se mies voi tehdä. Se näinen työnsi sun kersan maailmaan ja huolehtii siitä isoimmanvastuun.. Nyt se pamppu esiin ja ryhtykää täyttämään omaa osuutta siinä teidän perheessä... T:37v Mies!


    • IsmoLaitela

      Minulla on tuttava pariskuntia tuolta 80- luvulta asti vanhimmat ja tuoreemmat 2000-luvulta. Joukossa on pareja jotka ovat olleet yhdessä avoliitossa toistakinkymmentä vuotta. Sitten ovat tehneet lapsen ja menneet ehkä naimisiinkin. Joillekin ero tullut vuoden tai psrin päästä. Ja syy on ollut aina sama. Ei ole ollut enää yhteistä aikaa toisilleen ja kavereille. Asuvat eri psikkakunnilla kuin muu sukunsa eivätkä ole onnistuneet järjestämään lastenhoitoa tarvitessa. Ja samaa on nähtävissä vielä parisuhteessa olevilla lapsen hankkineilla. Elikkä karkeasti arvioiden pitkäänkin seurustelleista pariskunnista lapsenteon jälkeen 2- 5 vuoden kuluttua on eronnut noin 30 prosenttia . Yleensä vielä on mies se joka on lähtenyt. Yhtään tapausta en tiedä että miehellä olisi toinen nainen ollut kiikarissa.

    • bgtyu

      Ehkä miehestäs on tullu homo heitä mäkkylään ja ota kunnon panomies äläkä tollasta vinkujaa ihme neiti .

    • Miespihtaa

      Meillä seksi loppui lapsen tuloon. En ole keksinyt muuta selitystä kuin että toisille miehille äiti ja seksikumppani eivät ole samassa paketissa. Mutta ajattele nyt lapsen parasta. Kyllä sitä ilman seksiä muutaman vuoden pärjää.

    • Carita1964

      ”Seksi & äiti” samassa paketissa ja onko muuten teidän omat äidit vielä elossa?
      Olette varmaankin itse aika nuoria vielä?

    • Eronneenaeioopuutetta

      Yleensä miehen tekee 6kk ihan tajuttomasti mieli pelkkää vierasta. Johtunee jostain hormooneista. Joten ole onnellinen, jos miehesi runkkailee, eikä käy vieraissa.

      Sen jälkeen elämä palailee uomilleen. Tosin ei enää samaksi, kuin ennen raskautta.

      Lisäksi, eihän se lihallinen kiima parisuhteessa kestä, kuin sen 1,5 vuotta. Sen jälkeen alkavat muut arvot painamaan.

    • eikösullaolemitäänrajaa

      Ap:lle.
      Sinä se aloitat keskustelupalstalla syytellä vastasyntynyttä lastasi siitä, että hänen olemassaolonsa pilaakin nyt sinun seksielämäsi ja välit lapsen isän kanssa.
      Sinuna häpeisin silmät päästäni kun tällaisen aivopierun oot tänne saanut aikaiseksi.
      Mitäpä jos muotoilisit otsikon uudelleen.

      Helvetin suuri taakka laittaa noin pienen ihmistaimen harteille, kun sillä itsellään ei ole ollut minkäänlaista mahdollisuutta vaikuttaa tilanteeseen. Sun ja sun miehen väliset suhteet ovat teidän kahden asia, ei vauvalla ole teidän väleissä pienintäkään osaa eikä arpaa, muuten kuin että se sattui saamaan mitä ilmeisimmin tyhmän äidin.

    • Eikäykateeksi

      Suurimmalla osalla valitettavasti seksi jää, kun lapsi tulee. Lapsettomana olo on paljon parempaa, on aikaa vain toisille ja ei tarvitse seksiäkään harrastaa hiirenhiljaa. Sitten se paneminen viimeistään loppuu, kun lapset kasvaa. Ei voi enää panna, kuin äänettömästi millon missäkin piilossa. Ei käy kateeksi lapsellisten tilannetta.

    • Noista kertomistasi miehen kommenteista päätellen miehesi taitaa olla oikein "fiksu ja mukava".

      Minulle ei tulisi mieleenkään sanoa kenellekään mistään hänen ulkonäköön liittyvästä "hyi vittu".

      Toisaalta ei minulle tulisi 2 kuukauttalapsen syntymän jälkeen ruveta jos suunnittelemaan eroa jos ei saa seksiä. Tuliko sinulle ihan yllätyksenä, että lapsen tulo muuttaa parisuhdetta?

      Ymmärsin, että miehellä oli jo kaksi lasta aiemmasta liitostaan? Oliko tämä lapsi enemmän sinun toiveissasi vai oliko miehelläkin palava halu kolmanteen lapseen. Joka tapauksessa sinä olet muuttunut siitä naisesta jonka hän tapasi , äidiksi, raskausarpineen, maitorintoineen ja takaan, että köytöksesikin on muuttunut lapsen myötä.

      Ehkä siis odottaisin pari vuotta ennen kuin tekisin mitään radikaalia. Hanki sillä aikaa vaikka dildo ja surisuttele sitä peiton alla illalla.

    • 762345o96

      Imetätkö? Tuohan vauva muitakin muutoksia kuin mahdollisen lihomisen.
      Monet miehet kiihottuvat paljon rinnoista, ja maitoa tihkuvat tissit romuttavat kaiken seksuaalisuuden. Muutenkin rooli vanhempina ja nainen imettämässä vievät monilla halut pitkäksi aikaa.

      • lapsetonnuorinainen

        jaa, tietääkseni naisen rinnat on olemassa sitä varten, että ne tuottavat lapselle ravinnon ensimmäisiksi elinkuukausiksi. Sen jälkeen kun lapset on tehty, tissit ovat täysin turhat, haittana urheillessa ja monissa työtehtävissä. Jos helposti voisi poistaa, luopuisin omistani heti kun lapset on tehty.

        Jos sun halut on tisseistä kiinni, sun kannattaa hankkia itsellesi sellainen muovinen nukke tai irtotissit ja hipelöidä niitä.


      • TotuusSattuuQC
        lapsetonnuorinainen kirjoitti:

        jaa, tietääkseni naisen rinnat on olemassa sitä varten, että ne tuottavat lapselle ravinnon ensimmäisiksi elinkuukausiksi. Sen jälkeen kun lapset on tehty, tissit ovat täysin turhat, haittana urheillessa ja monissa työtehtävissä. Jos helposti voisi poistaa, luopuisin omistani heti kun lapset on tehty.

        Jos sun halut on tisseistä kiinni, sun kannattaa hankkia itsellesi sellainen muovinen nukke tai irtotissit ja hipelöidä niitä.

        "jaa, tietääkseni naisen rinnat on olemassa sitä varten, että ne tuottavat lapselle ravinnon ensimmäisiksi elinkuukausiksi."

        Aivan samoin se pimpsa on olemassa lapsen siittämistä varten ja sitten synnytyskanavaksi synnytyksessä. Kummasti moni sitä kuitenkin käyttää myös nautinnon saamiseen. Ja aika paljon useammin kuin tuohon varsinaiseen tehtävään.
        Ihmisen osilla on siis monia eri käyttöjä ja sinun on vain hyväksyttävä se että ne ovat monille miehille tärkeä visuaalinen kiihoke.


      • jopaolioutojuttu
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "jaa, tietääkseni naisen rinnat on olemassa sitä varten, että ne tuottavat lapselle ravinnon ensimmäisiksi elinkuukausiksi."

        Aivan samoin se pimpsa on olemassa lapsen siittämistä varten ja sitten synnytyskanavaksi synnytyksessä. Kummasti moni sitä kuitenkin käyttää myös nautinnon saamiseen. Ja aika paljon useammin kuin tuohon varsinaiseen tehtävään.
        Ihmisen osilla on siis monia eri käyttöjä ja sinun on vain hyväksyttävä se että ne ovat monille miehille tärkeä visuaalinen kiihoke.

        Jopas sinä outoihin naisiin oot törmännyt. Ilmeisesti emme ole samoilla biologian tunneilla olleet. Sun mielestä naiset kykenee siittämään lapsia?


      • TotuusSattuuQC
        jopaolioutojuttu kirjoitti:

        Jopas sinä outoihin naisiin oot törmännyt. Ilmeisesti emme ole samoilla biologian tunneilla olleet. Sun mielestä naiset kykenee siittämään lapsia?

        "Sun mielestä naiset kykenee siittämään lapsia?"

        Sanoinko niin? Emätin on sitä varten olemassa että miehen siitin voi sitä kautta saada siittiöt naisen kohtuun jossa ne hedelmöittävät munasolun. Emätin on siis tärkeä elin lapsen siittämisen kannalta. Ilman sitä ei siittämistä voisi tapahtua.


      • jopaolioutojuttu
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        "Sun mielestä naiset kykenee siittämään lapsia?"

        Sanoinko niin? Emätin on sitä varten olemassa että miehen siitin voi sitä kautta saada siittiöt naisen kohtuun jossa ne hedelmöittävät munasolun. Emätin on siis tärkeä elin lapsen siittämisen kannalta. Ilman sitä ei siittämistä voisi tapahtua.

        Kyllä sinä väitit että naiset siittävät lapsia. Sanoit..... ..Aivan samoin se pimpsa on olemassa lapsen siittämistä varten ja sitten synnytyskanavaksi synnytyksessä.......

        Pimpsalla kun nyt vaan ei yksinkertaisesti pysty siittämään yhtään mitään. Ja vielä se että nainen siittäisi lapsia, ihan sikahan sinä olet kun tuollaisia mielikuvia päässäsi pyörittelet!

        Tiedoksesi kun siittiö läpäisee munasolun pintakalvon ja lapsi saa alkunsa, sitä sanotaan hedelmöittymiseksi. Nainen hedelmöittyy. nainen ei siitä, eikä siity. Jos et tätä ymmärrä, niin ota google avuksi.

        Ja ihan vaan tiedoksi: maailmassa on satojatuhansia ellei miljoonia naisia jotka eivät koko elämänsä aikana ole kertaakaan yhdynnässä yhdenkään miehen kanssa ja siitä huolimatta heidänkin emättimellään on yksi homma hoidettavana.
        Ai, et keksinyt mikä se on. Sitä kautta poistuu kuukautisveri.
        Joten ensisijaisesti emätin on kuukautisveriviemäri. Sitä tehtävää se tekee riippumatta siitä näkyykö miehen penistä tuhannen kilometrin säteellä vai ei. Piste ja huutomerkki perään!

        Vasta sen jälkeen tulevat kehiin kaikki ne muut toiminnot mitä sinä luettelit, pois lukien siittäminen. Sitä nainen eikä hänen elimensä pysty tekemään. Toinen piste ja toinen huutomerkki perään!!


      • TotuusSattuuQC
        jopaolioutojuttu kirjoitti:

        Kyllä sinä väitit että naiset siittävät lapsia. Sanoit..... ..Aivan samoin se pimpsa on olemassa lapsen siittämistä varten ja sitten synnytyskanavaksi synnytyksessä.......

        Pimpsalla kun nyt vaan ei yksinkertaisesti pysty siittämään yhtään mitään. Ja vielä se että nainen siittäisi lapsia, ihan sikahan sinä olet kun tuollaisia mielikuvia päässäsi pyörittelet!

        Tiedoksesi kun siittiö läpäisee munasolun pintakalvon ja lapsi saa alkunsa, sitä sanotaan hedelmöittymiseksi. Nainen hedelmöittyy. nainen ei siitä, eikä siity. Jos et tätä ymmärrä, niin ota google avuksi.

        Ja ihan vaan tiedoksi: maailmassa on satojatuhansia ellei miljoonia naisia jotka eivät koko elämänsä aikana ole kertaakaan yhdynnässä yhdenkään miehen kanssa ja siitä huolimatta heidänkin emättimellään on yksi homma hoidettavana.
        Ai, et keksinyt mikä se on. Sitä kautta poistuu kuukautisveri.
        Joten ensisijaisesti emätin on kuukautisveriviemäri. Sitä tehtävää se tekee riippumatta siitä näkyykö miehen penistä tuhannen kilometrin säteellä vai ei. Piste ja huutomerkki perään!

        Vasta sen jälkeen tulevat kehiin kaikki ne muut toiminnot mitä sinä luettelit, pois lukien siittäminen. Sitä nainen eikä hänen elimensä pysty tekemään. Toinen piste ja toinen huutomerkki perään!!

        Kehottaisin saivartelun sijaan miettimään mitä sanat ja sanonnat tarkoittavat. Jos sanon että emätin on lapsen siittämistä varten, se ei tietenkään tarkoita että emätin siittää lapsen tai että miehelle ei olisi mitään tekemistä asian kanssa. Kattila on olemassa ruoanlaittoa varten mutta sen toteaminen ei tarkoita että kattila laittaisi itsestään ruokaa tai että ihmistä tai ruoka-aineita ei tarvittaisi tämän lisäksi. Eli rautalangasta vääntäen, emätin on osallisena lapsen siittämistapahtumassa koska sitä kautta miehen siittiöt pääsevät kohtuun. Jos haluat väkin ymmärtää asian väärin niin se on sinun ongelmasi mutta näin suomen kieli nyt vain toimii, halusit tai et.

        Ja kaiken tämän saivartelun tuoksinassa muuten hukkasit jo koko asian pointin. Siis sen että riippumatta jonkun elimen varsinaisista tehtävistä, sillä voi sen lisäksi olla myös muita seksuaalisia ja nautintoa antavia tehtäviä. Ja tämä pätee sekä emättimeen että rintoihin.


    • Anonyymi

      en anna enää munaa muijille koska haluavat lapsen,minä en halua.mies 35v.

    • Anonyymi

      Provo/päiväuni AP !
      Ei kukaan anna tommoisia kommentteja puolison pinpsasta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe