Paras kaveri ja exä

Sillainkaiiii

Onko mielestäsi ok jos paras kaverisi panee eksääsi ja vielä salaa sen? Sain siis tietää että paras kaverini oli ollut yötä eksäni luona. Eksäni sanoi että on totta kun kysyin ja paras kaverini kysyi vain että ”mistä sait tietää”. Ja meillä on muutenki ollut sillain että kaverin eksään ei kosketa😂 eksäni teot ei kiinnosta ja ollaan myös kavereita mutta miksi paras kaverini tekee näin? Tiedän että jos hänen eksiin koskisin niin se ei olisi kaverilleni ok.

14

3447

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kasvahieman

      Kyllä exät ovat vapaata riistaa. Ei kai siinä mitään väärää ole jos ovat aikuisia ja vapaita molemmat!

    • Otaetäisyyttäniihin

      Alhainen teko kaveriltasi ja exältäsi myös. Kaverit on niitä, joihin tulisi voida luottaa joka tilanteessa. Tuolle tyypille en luottaisi mitään asiaa. Mieti kun uusi tyttöystäväsi jäisi hänen kanssaan kahdestaan johonkin; takuulla yrittäisi. Hän ei arvosta sinua tarpeeksi.

    • Muistaviis

      Kyllä mun exät on vapaata riistaa bestikselle ja kelle vaan -paitsi se 1 mies, jonka tietää olevan mun elämäni suurin rakkaus. Muista ei mitään väliä, en maindaa niin kuin mun bestis tietää ;)

    • enannaanteeksi

      Aika absurdia... Olen kokenut saman ja kaveri on myös ex tällä hetkellä.

    • Hmmmhh

      Ööh no ensinnäkin mitkään sopparit että eksiin ei kosketa ei ole tarkkaan ottaen ihan eettisiä koska yleisesti siinä on rajansa paljonko toisia ihmisiä saisi kontrolloida. Housuihin asti yltävä kontrollointi on kaverisuhteessa vähän liikaa koska se housujen sisältö ei kuulu siihen suhteeseen, ja et myöskään ole enää suhteessa eksääsi. Tää ei tarkoita että kenenkään on pakko olla kavereita jonkun kanssa jonka kanssa ne ei halua olla ystäviä, mutta et itsekään ole kovin hyvä kaveri toiselle jos vaadit tuollaisia ikäänkuin vastineeksi ystävyydestä.

      Toisten tunteiden vapaaehtoinen huomioonottaminen on sitten eri asia, eli esimerkiksi jos kaverisi tiesi että sinuun sattuu jos hän koskee kyseiseen eksään, silloin tässä yhdessä asiassa hän on päättänyt olla ottamatta sinua huomioon ja olla huono ystävä. Kaikki ovat huonoja ystäviä joskus koska kaikilla on prioriteetteja jotka menevät ystävyyden yli, mutta jokaisella on oikeus päättää miten paljon toiselle sijalle joutumista he jaksavat. Tätä tapahtuu paljon jo ihan osana tavallista elämää ilman että huomaat asiaa, mutta voin vakuuttaa että suurimman osan ihmisistä kanssa päädyt ennenpitkää toiselle sijalle syystä tai toisesta sellaisella tavalla josta ei jää epäselvyyttä. Kannattaa kysyä itseltä mikä on riittävän hyvä syy jolla kaverisi saa asettaa sinut toiselle sijalle, jos kaverin oma ihastuminen ja onnellisuus ei riitä. Jos hyvää syytä jolla siedät toiselle sijalle joutumista ei löydy, kannattaa miettiä haluatko vaihtaa kavereita jatkuvasti.

      Kolmanneksi miettisin onko niin että kaverisi ei ole muutenkaan onnistunut luomaan sinulle sitä tunnetta että olet hänelle tärkeä tai että hän edes yleensä välittää tarpeistasi, vai onko kaikki oikeasti kiinni siitä että et halunnut kaverisi panevan eksää. Tässä nimittäin kiinnittää huomiota sekin että kaverisi päätti tehdä sen sinulta salaa, mihin on kaksi mahdollista selitystä. Näistä toinen on se että olet huomaamattasi turhan kontrolloiva ja häneltä on rohkeus pettänyt, ja toinen on se että hän ihan oikeasti ei usko että sinulla on oikeus tietää totuus ja tehdä omat päätöksesi elämässä joutumatta harhaanjohdetuksi valheilla ja salailulla. Mainitsit myös että kaverisi saattaisi vetää kilarit jos sinä koskisit hänen eksiinsä - uskotko että hän myös lopettaisi kaveruutenne sen myötä? Jos uskot, kantsii miettiä miksi koska oikeat syyt siihen miksi tunnet olon petetyksi voi olla paljon syvemmällä kuin yksi päätös jossa et ollut hänelle etusijalla

      • Toi ylläoleva olin sitten minä. En näköjään jaksanut logata sisään *huokaus*.


    • moraalitonhumppu

      Voi yök, ei tulisi ikinä mieleenkään olla saman miehen kanssa kuin kaveri on ollut. Kuvottaisi pelkkä ajatuskin mistään fyysisestä miehen kanssa, joka tehnyt samaa exän kanssa. Voi luoja, että sitä kaikenlaisia ihmisiä onkin ja pienet on ympyrät. Missähän on moraali ja itsekunnioitus? Eikö ihan oikeasti löydy ketään muuta kuin kaverin exä? Juu, en olisi yhteydessä enää exään enkä kaveriin.. Oksettaa pelkkä ajatus.

    • jölll

      No, voisihan se tuntua ikävältä, mutta en tietenkään voisi kieltää heitä tekemästä niin. Enkä kehtaisi edes myöntää kaverille, että en tykkää. Eihän se oikeasti kuulu minulle. Yrittäisin olla vain niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

    • Kaverilleko-myös

      Mun mielestä toi kuuluu vähän samaan kategoriaan jossa joku menisi panemaan kaverin mutsia joka on eronnut miehestään.

      Niin mitä väliä sillä nyt on, sehän on aikuinen nainen ja tekee omat päätökset ja vielä vapaa niin mikä siinä nyt olisi ongelma ?

      Eli tuolla logiikalla näköjään jotkut hakee oikeutta päästä panemaan vaikka sitten sitä kaverin exää.

      Toki joskus tuo voi olla exän kosto joka tarkoituksella yrittää laittaa parhaiden kaverien välit poikki, mutta nämä on tapauskohtaisia juttuja.

    • ougiylf

      Luultavasti ovat panneet teidän suhteenkin aikana kun ei tullut mieleen kertoa sinulle ylipäätään että on jutuissa exäsi kanssa niin läheisesti että pannakin voi ja lähti vieläpä kyselemään kuka on kertonut, eli ovat liikkuneet julkisesti parina sinun tietämättäsi, että salailu kantaa kyllä paljon pidemmälle ajalle kuin kiinni jäämis hetkeen. Eikä tulisi mieleenkään panna kaverin exää ikinä, mutta toisaaltaan naisilla ei tunnu olevan mitään solidaarisuutta saatika toveruutta toisiaan kohtaan, ollaan haaskalla ja puukottamassa selkään heti kun silmä välttää. Ja jos joku luulee että joku ystäväni on pannut nyt exääni kun näin sanon niin ei ole. Tämä on vain yleinen huomio naisista. Minä en pane edes ystäväni panoja jotka hän on merkinnyt kielletyiksi, en vaikka meillä menisi ystävyys poikki. Joku kunnioitus pitää olla ja moraali.

    • Narsistikaveri

      Olet mitätön kääpiö kaverisi silmissä!, hän tekee mitää haluaa ja sinä teet mihin saat luvan.

      Totu tuohon jos kerran tuollaisia kavereita pitää olla.

      • Qswq

        Samoilla linjoilla kans, ei ole rehtiä moinen käytös.


    • Kolmenkoplankaverit

      Aika paha juttu kyllä. Ei kaverin ex tai muunlainen patja tunnu hyvältä. Toisaalta voitte vertailla kummalle antoi hyvätkyydit. Mutta kaveri kyllä lakkaisi olemasta kaveri. Ei se kylillä ole kiva kuulla kuka jonkun ex tai tunnetaanko. Minullakin kokemus kaverien pettämisestä. Inhottavaa seurata kun eivät edes kiinni jääneet kun petetty ei reakoi mitenkään. Tuntui todella alhaiselta. No toisaalta sai varmaan hyvän panon siltä.

    • Anonyymi

      Jos mun paras kaveri haluaisi mun exän niin siitä vaan ehkä he sopivat kemialtaan paremmin yhteen kuin minä ja ex ja löytävät onnensa sitähän ei ikinä tiedä jos jää elämänsä rakkaus kokematta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe