Nainen hakkaa ja heittelee tavaroita

Nainensaalyodamiesei

Tuli riittää avovaimon kanssa. Kumpikin haukuttiin toisiamme puolin ja toisin. Sitten avovaimo kävi päälle. Hakkasi minua kasvoihin useita kertoja ja potki. Otin sitten rinnuksista yhdellä kädellä kiinni ja nostin ilmaan. Ei saanut enää lyötyä. Lähdin kävelemään pois päin niin eiköhän sitten takaapäin hyökkää nyrkin kanssa. Jälleen vain rinnuksista kiinni niin ei onnistunut enää lyömään kun ei yltänyt vaikka kuinka rimpuili. Kävi tässä kohtaa mielessä, että tinttaanko kunnolla takaisin mutta katsoin paremmaksi että en. Sen nyt tietää, miten siinä olisi käynyt. Naiselta taju kankaalle ja minä putkaan. En saanut kipeää naisen lyönnistä, kun eipä tuolla voimaa ole. Sanoinkin vielä, että lyö sitten kunnolla jos lyöt hänelle. Mitä tehdä, että tuo loppuu? Saako mies puolustaa itseään, jos nainen käy päälle? Tuosta rinnuksista kiinni otostakin meillä ainakin syyllistetään tyyliin ”käy käsiksi” vielä kauan. Itsessään nainen ei mitään vikaa näe, ja suuttuu, jos otan hänen hakkaamisensa puheeksi. Saako naista lyödä takaisin, jos hakkaa? Tiedän, että minun ei tarvitse ainakaan kuin kerran lyödä niin nainen kyllä putoaa heti maahan sekä myös yhdellä liikkeellä saisin häneltä tajun kankaalle. Olen harrastanut vapaaottelua nuorempana vuosia, joten tiedän keinot, ja olen isotkin miehet pudottanut aikoinaan maahan. Naistani en kuitenkaan halua satuttaa sillä tavalla. Puhetta hän ei usko, eikä lopeta riitelyä, vaikka olen sanonut, että eiköhän lopeteta nyt hyvän saan aikana, mutta ei usko, jatkaa vain.

5

794

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikusenoikeesti

      Nyt on ongelmaa kerrakseen, kysyt saako naista lyödä takaisin? Tätäkö te haluatte parisuhteelta kun tulee riitaa? Jos avokkisi on väkivaltainen niin eikö pidä miettiä jotain apua onko mt-ongelmaa ja kannattaako tuollasessa parisuhteessa olla. Normaalia tuo ei missään tapaukses ole, rakkainta ei satuteta puolin ja toisin.

    • Oppeliini1

      Miksi VALITSET viettää tuollaista elämää!?
      Onko mielestäsi asiaankuuluvaa edes kysyä, saako toista ihmistä lyödä tai saako toisen antaa vioittaa sinua?

      Kuule, tekisit paljon, paljon älykkäämmin asuessasi yksin, käyttämällä energiasi uuden oppimiseen, itsesi henkisesti kehittämiseen ja alkamalla huomaamaan kauneuden ja hyvyyden ympärilläsi. Saadessasi maailmankatsomuksesi korkeammalle tasolle, sinua ei edes viehätä nykyisenlaisesi seuralaiset!

      Nyt sinä olet valinnut lojua oikeassa saastapesässä jossa on vain mustaa, lokaa , rivoutta ja pahuutta.

      Miksi? Voi, MIKSI!!??

    • Hei!

      Hyvä, että rohkeasti lähdit kysymään neuvoa ikävään tilanteeseen. Avovaimosi ei saisi käydä sinuun käsiksi, kaikenlainen väkivalta on aina väärin. Riitelytilanteessa ei kannata lyödä takaisin. Tuollaisessa väkivaltaisessa tilanteessa kannattaisi esimerkiksi soittaa apua paikalle tai poistua paikalta. Olisi hyvä, jos voisitte yhdessä hakea apua ja käydä keskustelemassa väkivaltaisuudesta jollekin ammattilaiselle. Tilanteeseen voi hakea apua matalalla kynnyksellä eri järjestöiltä, esimerkiksi:

      Ensi- ja turvakotien liitto https://ensijaturvakotienliitto.fi/
      Nollalinja https://www.nollalinja.fi/
      Miessakit ry:n Lyömätön linja https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/lyomaton_linja

      Teidän olisi hyvä miettiä keinoja, joilla pystyisitte varmistaa turvallisuutenne jatkossa. Tarvittaessa tulisi olla yhteydessä myös poliisiin.

      Voit halutessasi tulla juttelemaan asiasta lisää Rikosuhripäivystyksen chattiin. RIKUchat on auki arkisin klo 9-15 ja maanantai-iltaisin klo 17-19 osoitteessa www.riku.fi

      Toivottavasti saisitte apua mahdollisimman pian!

      • voi.jeesus.mitä.sontaa

        Rikosuhripäivystys ei puhu totta. Väkivalta itsepuolustukseksi on oikeutettua ja on usein ainoa keino suojella omaa terveyttään ja kunniaansa. Yhteiskunta tulee aikaan ja antaa hyvityksen jos ja kun antaa - mutta itse tilanteessa jokaisella on oikeus estää hyökkäys.

        Sen oikeuden antaa Suomen laki, eikä Rikosuhripäivystyksen valehtelu sitä sinulta voi viedä. Eli puolusta itseäsi! Olitpa mies tai nainen. Oikeutta ehtii aina käydä myöhemmin.


    • Vinkkinä

      Hyvä, kun et käyttänyt voimaasi, fiksusti toimittu. Kyllä tuosss on parempi erota, koska joskus voi ”naksahtaa” päässä ja ei pystykään enää hillitsemään itseä raivon vallassa puolin ja toisin ja jos menee aina tuolle asteelle riidat, ei tuossa ole muuta vaihtoehtoa. Joskus kumppani vaan hakee rajaa sille, mitä toinen ottaa vastaan. Kerro hänelle, että raja on tässä. Se on loppu nyt. On näitä surullisen kuuluisia juttuja yhdestä lyönnistä ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe