Nainen hakkaa ja heittelee tavaroita

Nainensaalyodamiesei

Tuli riittää avovaimon kanssa. Kumpikin haukuttiin toisiamme puolin ja toisin. Sitten avovaimo kävi päälle. Hakkasi minua kasvoihin useita kertoja ja potki. Otin sitten rinnuksista yhdellä kädellä kiinni ja nostin ilmaan. Ei saanut enää lyötyä. Lähdin kävelemään pois päin niin eiköhän sitten takaapäin hyökkää nyrkin kanssa. Jälleen vain rinnuksista kiinni niin ei onnistunut enää lyömään kun ei yltänyt vaikka kuinka rimpuili. Kävi tässä kohtaa mielessä, että tinttaanko kunnolla takaisin mutta katsoin paremmaksi että en. Sen nyt tietää, miten siinä olisi käynyt. Naiselta taju kankaalle ja minä putkaan. En saanut kipeää naisen lyönnistä, kun eipä tuolla voimaa ole. Sanoinkin vielä, että lyö sitten kunnolla jos lyöt hänelle. Mitä tehdä, että tuo loppuu? Saako mies puolustaa itseään, jos nainen käy päälle? Tuosta rinnuksista kiinni otostakin meillä ainakin syyllistetään tyyliin ”käy käsiksi” vielä kauan. Itsessään nainen ei mitään vikaa näe, ja suuttuu, jos otan hänen hakkaamisensa puheeksi. Saako naista lyödä takaisin, jos hakkaa? Tiedän, että minun ei tarvitse ainakaan kuin kerran lyödä niin nainen kyllä putoaa heti maahan sekä myös yhdellä liikkeellä saisin häneltä tajun kankaalle. Olen harrastanut vapaaottelua nuorempana vuosia, joten tiedän keinot, ja olen isotkin miehet pudottanut aikoinaan maahan. Naistani en kuitenkaan halua satuttaa sillä tavalla. Puhetta hän ei usko, eikä lopeta riitelyä, vaikka olen sanonut, että eiköhän lopeteta nyt hyvän saan aikana, mutta ei usko, jatkaa vain.

5

<50

Vastaukset

 • Nyt on ongelmaa kerrakseen, kysyt saako naista lyödä takaisin? Tätäkö te haluatte parisuhteelta kun tulee riitaa? Jos avokkisi on väkivaltainen niin eikö pidä miettiä jotain apua onko mt-ongelmaa ja kannattaako tuollasessa parisuhteessa olla. Normaalia tuo ei missään tapaukses ole, rakkainta ei satuteta puolin ja toisin.

 • Miksi VALITSET viettää tuollaista elämää!?
  Onko mielestäsi asiaankuuluvaa edes kysyä, saako toista ihmistä lyödä tai saako toisen antaa vioittaa sinua?

  Kuule, tekisit paljon, paljon älykkäämmin asuessasi yksin, käyttämällä energiasi uuden oppimiseen, itsesi henkisesti kehittämiseen ja alkamalla huomaamaan kauneuden ja hyvyyden ympärilläsi. Saadessasi maailmankatsomuksesi korkeammalle tasolle, sinua ei edes viehätä nykyisenlaisesi seuralaiset!

  Nyt sinä olet valinnut lojua oikeassa saastapesässä jossa on vain mustaa, lokaa , rivoutta ja pahuutta.

  Miksi? Voi, MIKSI!!??

 • Hei!

  Hyvä, että rohkeasti lähdit kysymään neuvoa ikävään tilanteeseen. Avovaimosi ei saisi käydä sinuun käsiksi, kaikenlainen väkivalta on aina väärin. Riitelytilanteessa ei kannata lyödä takaisin. Tuollaisessa väkivaltaisessa tilanteessa kannattaisi esimerkiksi soittaa apua paikalle tai poistua paikalta. Olisi hyvä, jos voisitte yhdessä hakea apua ja käydä keskustelemassa väkivaltaisuudesta jollekin ammattilaiselle. Tilanteeseen voi hakea apua matalalla kynnyksellä eri järjestöiltä, esimerkiksi:

  Ensi- ja turvakotien liitto https://ensijaturvakotienliitto.fi/
  Nollalinja https://www.nollalinja.fi/
  Miessakit ry:n Lyömätön linja https://www.miessakit.fi/fi/toimintamuodot/lyomaton_linja

  Teidän olisi hyvä miettiä keinoja, joilla pystyisitte varmistaa turvallisuutenne jatkossa. Tarvittaessa tulisi olla yhteydessä myös poliisiin.

  Voit halutessasi tulla juttelemaan asiasta lisää Rikosuhripäivystyksen chattiin. RIKUchat on auki arkisin klo 9-15 ja maanantai-iltaisin klo 17-19 osoitteessa www.riku.fi

  Toivottavasti saisitte apua mahdollisimman pian!

  • Rikosuhripäivystys ei puhu totta. Väkivalta itsepuolustukseksi on oikeutettua ja on usein ainoa keino suojella omaa terveyttään ja kunniaansa. Yhteiskunta tulee aikaan ja antaa hyvityksen jos ja kun antaa - mutta itse tilanteessa jokaisella on oikeus estää hyökkäys.

   Sen oikeuden antaa Suomen laki, eikä Rikosuhripäivystyksen valehtelu sitä sinulta voi viedä. Eli puolusta itseäsi! Olitpa mies tai nainen. Oikeutta ehtii aina käydä myöhemmin.


 • Hyvä, kun et käyttänyt voimaasi, fiksusti toimittu. Kyllä tuosss on parempi erota, koska joskus voi ”naksahtaa” päässä ja ei pystykään enää hillitsemään itseä raivon vallassa puolin ja toisin ja jos menee aina tuolle asteelle riidat, ei tuossa ole muuta vaihtoehtoa. Joskus kumppani vaan hakee rajaa sille, mitä toinen ottaa vastaan. Kerro hänelle, että raja on tässä. Se on loppu nyt. On näitä surullisen kuuluisia juttuja yhdestä lyönnistä ym.

SEISKA.FI

 • Salainen kohde! Maisa Torppa viettää villit polttarit tyttöporukalla!
 • ”Elämäni ei ole saippuaoopperaa!” Anna Puu tyrmää väitteet Jenni Vartiaisen ja tuottajarakkaan kolmiodraamasta!
 • Railakasta menoa! Sofia Belórf juhli arki-iltana karaokebaarissa – kuva!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  241
  3701
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  38
  441