Aleras Oy vienyt auton naiselta laittomasti- mitähän v....a??

Masa45

Naisasiakas osti kesäkuussa 2018 osamaksukaupalla käytetyn auton hyvinkääläiseltä autoliike Aleras Oy: ltä. Viikon myöhässä oleva, toiseksi viimeinen maksuerä sai autoliikkeen toimimaan rajulla tavalla. Asiakas esiintyy jutussa nimettömänä.

Omistajan ominaisuudessa autoliike Aleras Oy poisti auton liikenteestä ja katkaisi samalla auton vakuutukset sekä poisti asiakkaansa auton haltijana rekisteristä. Auto on edelleen asiakkaan luona mutta käyttökiellossa.
https://www.kaksnelja.com/uutiset.html?148403

Onko kellään kokemusta liikkeestä??

37

2014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Masantrollimyöhässä

      Aleras on hyvä autoliike. Hoitaa hommat niinkuin pitää, eikä välitä Masa 45:n trolleista.

      • Anonyymi

        Siis, että Aleras on hyvä autoliike? Onko sulla jumaliste jäänyt lääkkeet ottamatta? Sitä patologista valehtelijaa ei voi ottaa tosissaan, jos on vähänkään järkeä päässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis, että Aleras on hyvä autoliike? Onko sulla jumaliste jäänyt lääkkeet ottamatta? Sitä patologista valehtelijaa ei voi ottaa tosissaan, jos on vähänkään järkeä päässä.

        Totta, on valitettavasti kokemusta...


    • Jacob2

      Eikö osamaksusopimuksessa sanota että auto on liikkeen omistuksessa niin kauan kunnes on kokonaan maksettu,,

      • Ei_Selittelyjä_Maksa_Se

        Se on näin. Nyt on myyty "omarahoituksella" asiakkaan maksukykyyn ja maksamisen lupauksiin luottaen halvahko käytetty auto. Osamaksusopimuksessa on eräpäivät ja summat. Nyt niitä ei asiakas ole noudattanut, joten auton omistaja / myyjäliike on oikeutettu ryhtymään toimiin asiakkaan rikottua sopimuksen ehtoja.
        Nyt toimet on olleet ehkä poikkeuksellisen nopeita ja "rajuja", mutta oikeutettuja. Näitä "maksan silloin ja silloin viimeistään" -selittelijöitä on valitettavasti niin nähty; ei ne maksa silloinkaan. Nyt näillä tehdyillä, riittävän kovilla, otteilla asiaan puututtuaan liikkeellä on realistiset mahdollisuutensa saada velka perittyä.


      • Otaselvää

        Realistista on vain se että myyjä joutuu kuseen lain kanssa kun ei noudata lakia.


      • Pystyykötajuun

        Yleensä soppari on myyty rahoitusyhtiölle heti kaupan jälkeen. Liike ei omista autoa, vaan rahoitusyhtiö.


    • neaantaafyrkkaa

      Minulta vietiin telkkari kun en jaksanut maksaa eriä, nyt katson telkkaria padista naapurin wlanin kautta, ei maksaa mitään. En maksa veroja, joten en maksa myöskään YLE veroa. Keskiviikkona haen sossusta 370 euroa, ja vietän pakkasukko päivää.

    • Kysymys2

      Ei ne omarahoituksellakaan myyvät voi toimia miten huvittaa. Lain mukaan kun men yhteiskunnassa (kuten myyjäkin olettaa asiakkaan toimivan) Jos myyjä myy jotain, silloin hän pitää tuotteenkin sopimuksenkin mukaisesti ostajalla eikä vaadi maksamaan tyhjästä. Nythän asiakkaalta on viety kulutuskauppaa koskenut tuote ja vaaditaan rahoja. Asiakkaalla ei ALERAS OYN edustajan mielestä näy olevan mitään oikeuksia? Raha kelpaa mutta lait eivät koske itse yrittäjää?

    • omavika

      "Asiakas esiintyy jutussa nimettömänä."

      Ei sitten ilkeä omaa nimeään kertoa, mutta ilkeää ruikuttaa likkeen toiminnasta sen nimellä?

      "olen ongelmitta maksanut viisi erää"

      Ja mitäköhän merkitystä tällä on? On moni talonsa pankille menettänyt maksanut lainansa ajallaan maksujen laiminlyöntiin asti...

      "Kauppahinnasta maksettavaa oli jäljellä ainoastaan kaksi osamaksuerää, eräpäivälle 20. joulukuuta, 200 euroa ja viimeinen 15. tammikuuta 2019, 170 euroa. Auton kokonaishinta oli kaupanteko hetkellä 2350 euroa, sisältäen luottosuhteen perustamiskustannukset 190 euroa ja käsittelymaksua yhteensä 80 euroa."

      Kuvitteliko armon "kuningas-asiakas" että hän ylhäisyydessään voi jättää korot ja kulut maksamatta ja päättää henkilökohtaisesti ja yksipuolisesti vielä 100€ alennuksesta?? Ei, ei se niin mene. Asiasta olisi selvinnyt helposti maksamalla velan loppuun maksuohjelman mukaisesti, tai ylipäätään olemalla ostamasta velaksi mikäli tietää, ettei kykene velkaa maksamaan. Ostaja löytää ainoan syyllisen katsomalla peiliin.

      • osososososos

        Mitä se tyttökulta murehtii?


      • Idiootit-liikkellä

        Törkeästi? Tuossahan lukee että oli reilu viikon erä myöhässä. Onko sulla lukihäiriö tms??!


      • Anonyymi
        Idiootit-liikkellä kirjoitti:

        Törkeästi? Tuossahan lukee että oli reilu viikon erä myöhässä. Onko sulla lukihäiriö tms??!

        Myöhässä on myöhässä. Lisäksi tulee yleensä korkoa myöhästymisille.
        Se että ei maksa laskua SOVITTUNA eräpäivänä kertoo myyjälle, että ostaja on epäluotettava ja toimet on tehtävä heti. Niin se vaan on.
        Ostajan tulee hoitaa velvotteensa kuten on sitoutunut.
        Ihme valitusta siksi, että ei itse ole hoitanut asiaansa.
        Tämmösiä on nykyään, joilla ei järki luista ja kokee vääryyttä muilta, vaikka itse tekee sitä.


    • Villin-lännen-meininki

      Autoliike ei ole toiminut oikein. Asiakkaalle täytyy tietysti lähettää ensin maksumuistutus eikä epäasiallisia tekstiviestejä. Auton liikennekäytöstä poisto on niin suuri asia, ettei sitä missään tapauksessa voi tehdä asiakkaan tietämättä, autohan voi olla liikenteessä vaikka tuhannen kilometrin päässä. Kaupan purkaminen myös vaatii enemmän perusteluja kuin yhden osamaksuerän myöhästyminen.

      • Trollimyyjä

        Tämä vahvasti.

        Täällä näyttää itkevän itse kauppias suureen ääneen kun mokasi omalta osaltaan ja pitää nähdä vaivaa etsiäkseen syypään omalle toiminnalleen jostain muualta.

        Sikamaista touhua mutta ei pääse pakoon tekojaan.


      • Anonyymi

        Höpönassu, eihän tuossa ollut purkamisesta kyse vaan laskun maksamatta jättämisestä. Se on rinnastettavissa varkauteen tai kavallukseen..


    • Anonyymi

      Näyttää vahvasti siltä että liikkeen pyörittäjä mennyt konkkaan. Katsokaa sen firman tiedot.

    • Anonyymi

      kyllähän tämä asiakas eli Ale Mäkynen on ihan kusipää ukko itsellä on huonoja kokemuksia hänestä sillä itselle tuli lisä kuluja ajoneuvo verojen sekä vakuutus maksujen osalta kun hän ei tehnyt tarvittavia toimen piteitä hänelle menneen vaihtoauton myötä ja kun hänelle laitettiin lasku näistä niin häneltä tuli vastaus joka oli paketissa eli suoraan sanottuna paskaa paketissa ja vein kylläkin asian sitten ihan oikeuteen asti ja omistaja ei saanut mitään tuomiota sillä tuomarikin totesi että hän ei ole ihan henkisesti täysin järjissään oleva henkilö. että tälläinen kyseinen liikkeen omistaja on

    • Anonyymi

      Nämä rahattomat surkimukset, joille annetaan vielä mahdollisuus osamaksuun vuosia sitten palaneista luottotiedoista huolimatta, kusevat mahdollisuutensa ja sitten netissä toisten rahattomien surkimusten kuoro itkee... Varovaisestikin arvioiden 60% suomalaisista on kusipäitä joiden teatterissa esirippu olisi syytä sulkea välittömästi ja lopullisesti.

      Alerakselle hatun nosto loistavasta toiminnasta!

      • Anonyymi

        Minäkin olen samoilla linjoilla. Vain ostaja ehdokas ei toiminut ehtojen ja sopimusten mukaan.


    • Anonyymi

      Oletan että luottotiedot eivät olleet kunnossa ostajalla ja sen takia pitää aika järeisiin toimiin ryhtyä jotta on edes jotain painetta että saa SOVITUT maksut maksuohjelman mukaan vietyä loppuun.

    • Anonyymi

      Fatktaa , mitä vingut, hoitaa kaikki niinkuin pitää, siinä se, ei aina joku täti tai setä ole holhoamassa ja hoida asioitasi, hoida kerrankin itse ja kärsi seuraukset.

    • Anonyymi

      Tämäkin kusetus yritys kaatunut sitten.

      • Anonyymi

        Hyvä, rikollisten ei kuulukkaan saada harjoittaa liiketoimintaa.


      • Anonyymi

        Kuopattu epäonnistuneena.
        Nyt pitää vielä guuuglata onko entisillä omistajilla muuta liiketoimintaa ja muistuttaa heitä julkisesti tästä tekosesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä, rikollisten ei kuulukkaan saada harjoittaa liiketoimintaa.

        Vaikka ainoa rikollinen oli se, kuka ei maksanut laskuaan.
        Oliskohan jokin ohjaava psyykekäynti hyvä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka ainoa rikollinen oli se, kuka ei maksanut laskuaan.
        Oliskohan jokin ohjaava psyykekäynti hyvä?

        Perehdyhän hyvä jobbari lakiin, ennen kuin alat pätemään. Ai niin, jobbarithan on persuja, ei niitä lait koske.


    • Anonyymi

      Autoa ei "viety", vaan sillä ei voi ajaa, kun laskua ei ole maksettu. Hyvä varoitus muillekin asiakkaille siitä, miten homma toimii jos laskun maksu venyy. Miten joku pienyrittäjä voi toimia, jos rahaa ei tule sisään, kun laskuja ei makseta? Ehkä asiakkaat miettivät jatkossa, miten ne rahat kuukauden aikana käytetään?

    • Anonyymi

      asialla on monet puolet myyjä on mikä on autot olivat mitä olivat liike oli mikä oli epä itsekäs myyjä oli....

      • Anonyymi

        Älkää naukuko pääasiassa massia tilillä. ))):::


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää naukuko pääasiassa massia tilillä. ))):::

        On varmasti, kun ei ole varaa kauppiaalla edes velkomustuomioitaan hoitaa =)


    • Anonyymi

      Onko suomessa ollenkaan lakia myös yrittäjille kuin kyseinen yritys uhkailee ihmisiä möi ruoste läjiä autoja suurin osa oli niin sanotusti romuttamo autoja myyjä laittaa autoja seisontaan hölmön touhuja myyjällä seisoo silmät kuin pöllöllä .

    • Anonyymi

      Olen aina ihmetellyt ihmisten sokeutta. Ale Mäkysestä näkee jo kaukaa, ettei sillä ole asiat kunnossa nupin sisällä, ja kun se pässi avaa suunsa, asiasta ei ole enää epäilystäkään. Kai pitäisi sääliä moista hylkiötä. Ei kavereita, ei kunnon elämää. Lapsuuskin päin helvettiä. Ei se kuitenkaan oikeuta huijaamaan asiakkaita, joten eipä tuo ihme ole, että firma kuoli. Ihme sen sijaan oli, että räpisteli näinkin kauan tuolla tyylillä. Ei kunniottanut ketään ja nyt on maksun aika...

    • Anonyymi

      On kyllä niin paska autoliike. Tässä autoliikkeessä toteutuu kaikki autojobbarien pahat puolet.

      • Anonyymi

        Ei enää. Aulis Åke Mäkysen oli ollut pakko lopettaa paskahuussinsa 14.7.2021.

        Maailmassa on sittenkin oikeutta... :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei enää. Aulis Åke Mäkysen oli ollut pakko lopettaa paskahuussinsa 14.7.2021.

        Maailmassa on sittenkin oikeutta... :-)

        On on, edelleen on myyjällä itsellään protestilistalla isot velat
        Eikä taida muuten olla enään asiakkaita.

        Siitäs sait sovinistinen sika ansiosi mukaan.

        Ps. Laki sanoo että jos maksu viivästyy, laitetaan maksuhuomautus. Mutta Mäkynen on käynyt alamaailman oman käden oikeuden - perintäkurssin.
        Sitä niittää mitä kylvää? Protestilistalla ainakin yli 40k velat.


    • Anonyymi

      Aleras liike on hienoa kun loppui loppui myös ihmisten riisto romuautoilla foliolla korjattuja autoja miten ne romut olivat menneet läpi katsastuksesta myyjällä seisoi silmät päässä

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe