Pomo luulee ettei minua kiinnosta

Porkkanalaatikko

Onko kellään vastaavia kokemuksia?

Pääsin suhteella töihin, olin aiemmin työskennellyt kyseisten heppujen kanssa. Työ oli erilaista, mitä olin aiemmin tehnyt eikä kokemusta ko. jutusta lainkaan. Mutta työhön sanottiin perehdytettävän ja riitti, kun on kiinnostusta.

Miten sitten kävikään. Huomasin, että työ oli liian vaativaa taidoilleni. Sitten tuli taloon henkilö, jolla oli kokemusta kyseisestä duunista. Ja tietty skillsejä. No, olinkin yht äkkiä vertailukohteena. Kehityskeskustelussa minua verrattiin tähän toiseen ja kehuttiin, kuinka sujuvasti käyttää ohjelmistoa X työssään, ja se on kiinnostunut duunista, ja minä en pomon mielestään ole. Minun pitäisi iltaopiskella omalla ajallani, sanoi pomo. Olen tehnyt niin, mutta ei hetkessä opita uutta työkalua. Puolustauduin, että kyseinen softa ei ole mun ensisijainen työkalu, Ja alussa sanottiin, osaamattomuus ei haittaa, koska työhön perehdytettäisiin. Pomo huomasi , että tähän sopii sittenkin sellainen, jolla on kokemusta ja hallitsee työkalut. Lisäksi hän syytti minua huolimattomuusvirheistä. Hän uhkasi keskustella uudestaan siitä, jos siirtyisin tekemään toisia työtehtäviä. Ja ne työtehtävät ovat kyvyilleni taas liian helppoja, pelkäsin turhautuvani.

Tosin pomo huomasi myöhemmin, kuinka monimutkainen onkaan itse työ, ja se oli haasteellista myös kokeneemmalle. Virheitä tulee helposti. Työkaverini tuskaili myös sitä, kun oli tullut virheitä, joita jälkeenpäin piti korjata ja kertoi työn olevan monimutkaista. Pomo sanoi työkaverilleni, että älä välitä, tämä on hankalaa ja virheitä tulee helposti.

Uutta keskustelua ei koskaan käyty eikä pomo ole pyytänyt anteeksi - hän on selvästi huomannut olleensa väärässä ja olen pärjännyt melko hyvin kuitenkin. Luonteeltani olen tunnollinen ja korjaan virheet. Olen tehnyt ylitöitä myös, mutta en saa kiitosta. Päin vastoin, työkaverini saa. Pidän työkaverista ja hän on hyvä tyyppi, mutta pomo ei.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanojaj

      Ei ole kokemusta vastaavasta, mutta on ilmiselvää että pomo on vielä tosi kokematon alalla jos ei ymmärrä edes alaistensa toimenkuvaa ja valitsee osaamattoman henkilön sellaiseen työhön mistä ei ole vaivautunut ottamaan selville edes mitä taitoja itsenäinen työskentely vaatii. On tosi kurjaa kun ei uskalla kohdata sinua ja pyytää edes anteeksi.

      Jos uskallat itse olla häntä rohkeampi, niin voisit oma-aloitteisesti ottaa asian esille, että eikö tosiaan huomaa sitä että voisi oppia virheistään ihmisenä ja yrittää olla parempi omassa työssään esimiehenä kohdatessaan ihmisiä. Kyllä alaisellakin on oikeus kertoa kehitysehdotuksia ja puhua asiat halki ettei työpaikasta tule ahdistava paikka.

      Tiedän ettei sinua ehkä yhtään enää hymyilytä kyseisen kaverin lähellä, mutta voisit ainakin tervehtiessäsi tätä hymyillä. Niin pieni ele tekee ihmisestä helposti lähestyttävämmän ja voisi uskaltaa kehua sinuakin omasta työpanostuksestasi ja siitä että olet uhrannut omaa aikaasi uuden oppimiseen. Olet teoillasi ja asenteellasi todistanut että sinua kiinnostaa oma työsi, mitä jonkun toisen mielipiteellä silloin on, kun kritisoija ei handlaa edes omaa työtään vielä.

    • Porkkanalaatikko

      Kiitos viestistäsi. Se toi voimia.

      Hynyilen ja tervehdin pomoani ja juttelen niinkuin kenen tahansa kanssa. Pomo esittää, ettei koskaan mitään keskustelua ole rtapahtunutkaan. Hänellä ei ole rohkeutta puhua asiasta. Eikä toisaalta ole sosiaalisia taitoja. Hän aina puhuu erittäin jännittyneenä. Yritän olla välittämättä - ajattelen itse oppivani työssä ja siten kaikki mutä teen, on vain kotiapäin.

    • HyvääJaHuonoaNeuvoa

      Olen ollut 10 työpaikassa ja yhteen huonoon työpaikkaan pääsin kiireapulaiseksi suhteilla, joten ei ole vastaavasta kokemusta. Työelämä alkoi jollakin lailla vastata toivomuksiani vasta sitten kun opiskelin insinööriksi. Työllistyin nopeasti valmistumisen jälkeen. Oli ikävä kuunnella opiskeluaikana kun kaikki kyseli että no mihinpä aiot mennä töihin kun valmistut? Ja että on lapsellista opiskella kun on jo töitä!!!!

    • Dorolyn

      Miksi sulta kysyttiin, että minne aiot mennä töihin? Tai miksi on lapsellista opiskella? Asuitko pienellä paikkakunnalla, jossa ihmisillä oli vanhoillinen käsitys siitä, miten työelämä toimii?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe