Vielä yli 1000 vuotta Karitsan ilmestymiseen?

Kukaan ei tiedä paljoa Karitsasta. Sillä hän on salattu pitkälle tulevaisuuteen asti vielä.
Sen raamatun Ilmestyskirja paljastaa, että hän lienee yksi Sanan sarvista, mutta noiden
sarvien lukumäärää en tiedä. Lisäksi Karitsasta tulee lamppu muistaakseni Uuden Jerusalemin
asukkaille. Ilmestyskirjaa lukemalla saa jonkin verran tietoa Karitsasta, mutta ei välttämättä kovin paljoa. Apokryfinen Kuningas Salomon Viisaus kirja luettelee mahdollisia sanan sarvia tai ominaisuuksia melko monia.

Tarkoitan, että aina kun keksitään sanalle jokin uusi tallennusmuoto tai tallennustila se merkitsee luultavasti usein tuomiopäivän torvia soimaan. Sana talletettiin aluksi SAVITAULUIHIN, sitten HIEROGLYFEINÄ PAPYRUKSELLE, aakkosina PERGAMENTILLE, irtokirjakkeina LUMPPU- ja SELLULOOSAPAPERILLE, sitten MIKROFILMILLE, ELOKUVANAUHALLE, ÄÄNINAUHALLE, CD-levylle, DVD-levylle ja Blue Ray levylle, USB-tikulle jne.

Nuo sanan sarvet saattavat olla sanan tallennusvälineitä. Ja niitä keksitään alati lisää ja yhä hienompia. Mikä noista sanan tallennuvälineistä on juuri Karitsa? Sitä on vaikea sanoa.
Liekö se ehkä jopa Henki itse? Sillä ennemmin tai myöhemmin sana talletetaan itse henkeen myös? Niin tai näin on pakko siis sanoa, että Mysteeri nimeltä Karitsa saattaa olla laajempi kuin vielä ymmärrämme. Hän saattaa olla jopa jokaisessa eläinlajissa ja eläinyksilössä vaikuttava henki. Siinä mielessä jokainen eläin olisi Karitsan kanssa jossakin tekemisissä?

Lyhyesti: Karitsa on ainoa arvollinen. Eikä taivaassa, maassa tai maan alla ole ketään toista, joka ei olisi kumartanut ja notkistanut polviaan JONKIN EPÄJUMALAN EDESSÄ. Ainoa joka ei notkista polviaan epäjumalille on siis Karitsa. Kuinka se on mahdollista? Karitsa ei kumartele Kristusta, Jehovaa, Krishnaa, Allahia eikä ketään muutakaan, vaan on täysin puhdas siinä suhteessa. Lähenemme päivä päivältä aikakautta, jossa epäjumalten palvelus käy yhä tarpeettomammaksi. Yksi toisensa jälkeen epäjumalta sortuvat. Ja päivä päivältä tulee lähemmäksi se kun ei enää tarvita yhtäkään epäjumalaa kasvattamaan meitä kohden täydellisiä asioita.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesuksen omat kyllä tietävät,karitsa on meidän ihmisten synnin sovittaja KETKÄSEN HYVÄKSYVÄT OMALLEKOHDALLEEN. Autuaita ne, jotka pesevät vaatteensa: he pääsevät syömään elämän puusta ja saavat mennä porteista sisälle kaupunkiin. Ilm 22:14.

    • Mutta suurin mysteeri on kuinka Sana ja sen sarvi Karitsa voivat voittaa maailman sotajoukot sekä pedot. Onko Sana ja Karitsa kussakin ajassa itse asiassa ihmisen tekoa? Kuinka mikään ihmisen teko voisi voittaa maailman koko sotalauman sekä pedot?

      Krishna tietoisuuden kirjoissa kerrotaan, että Kurusektran taistelu käydään sen tähden onko Bhagavadgita maailmassa vai ei? Pitääkö tuo teos heittää tuleen vai ei? Pahat voittavat tuon taistelun koska hyväksyvät Bhagavadgitan ja sen esittämän ajatuksen jälleensyntymisestä.
      Sen sijaan hyvät taistelevat Bhagavadgitaa vastaan ja muistoja ja totuudellista historiankirjoitusta vastaan. He tahtovat sulkea korvansa ja silmänsä historian pahuuksilta.

      Hyvät kuitenkin häviävät taistelunsa. Paha voittaa ja saa vallan koko maailmaan. Tänä päivänä on esim. Palestiinalaisten ja Arabien joukoissa jo niitä jotka tahtovat ummistaa silmät historialta. Esim. Holocaustin olemassaolo tahdotaan pimittää. Ikävää on, että seuraavan 2300 vuoden ajan Idässä totuus poljetaan maahan ja jumalattomuus levittää tuhoa. Ikävää sikäli, että kaikki odottavat kieli pitkällä idän tuhoutuvan, mutta käykin toisin. Viime hetkellä itä vaihtaa puolta ja hyväksyy historian todistuksen väkivallasta ja sorrosta. Sen sijaan Afrikka ja Etelä-Amerikka, jotka ovat menneet mukaan silmien sulkemiseen eivät käänny ajoissa muistelemaan menneitä, vaan he pimittävät tiedon menneistä julmuuksista. Afrikka ja Etelä-Amerikka häviävät Kurusektran taistelussa idälle, joka on yllättäen vaihtanut puolta tiedon pimittäjästä sen esillä pitäjäksi.

    • Onks tää joku Myyrä-spinoff?

    • Tämä liittyy myös alkavaan Vesimiehen aikaan, jonka määrävä henki on Maailman henki. Tuon hengen alaisuudessa haalitaan rikkautta ja vaurautta mistään seikasta piittaamatta. Vesimiehen aika kestää 2000-4300 jKr välillä, mutta sitä seuraa Kauriin aikakausi, joka on ollut aina petojen uhrina ja marttyyrina. Itä toimii ajallaan ja oikein kun se kääntyy vasta Kauriin aikakautena muistelemaan menneisyyden häpeällisiä tekoja.

      Sen sijaan läntinen pallonpuolisko aikoo mennä Maailman hengen ja rikkauden viehetysvoimassa tekemään oikean jumalanpalveluksen mahdolliseksi niin, että tullaan temppeleissä uhraamaan eläimiä jumalalla ja näin kerätään taakkaa ja syyllisyyttä ja vuodatettua verta, tuskaa ja hätää alkavan Kauriin aikakauden kontolle mielin määrin.

      Kauriin aikakausi 4300-6300 jKr tienoilla on Valon valtakuntaa, jossa kaikki pimeyden kätköt valaistaan. Silloin käy ilmi mitä itse kukin on tehnyt.

    • Lyhyesti: Karitsa ei välttämättä ole niin suuri juttu kuin Raamatussa annetaan ymmärtää.
      Seuraavan neljän tuhannen vuoden suunitelmaa on valotettu ylipappi Kristuksen toimesta taivaasta käsin Krishna tietoisuuden ja Raamatun kirjoitusten selityksen avulla. Kristus on selittänyt noita teoksia nyt avoimesti Joh. 16:25 mukaisesti.
      Tiedämme koko ajan enemmän ja enemmän sekä neljän seuraavan vuosituhannen suunnitelma on käynyt kirkkaammaksi ja kirkkaammaksi. Profeetta Isa (Jeshua) on ilmaissut meille tulevat asiat sekä tiedämme nyt paremmin kuinka niihin tulee suhtautua.
      Epäilemättä on niitäkin, jotka tietävät asioita vielä tarkemmin ja pitemmälle tulevaisuuteen eli islamin käyttämä Profeetta Barnabaan evankeliumi kertoo tulevia asioita jopa 12000 vuotta eteenpäin. Ja vielä on raamatussa selitystä, että jopa 40000 vuotta eteenpäin on ennakoitu hieroglyfien avulla asioita. Erään Kalevalan kohdan perusteella voin puolestani päätellä, että se kohta kertoo tulevasta ajasta noin 50000 jKr.

    • smpee

      On kyllä täyttä huuhaata tämä blogi .Ei muuta.

      • Jaa, mulla vain on tullut tarve odottaa jonkinlaista Messiasta kun lompsakin on tyhjä. Eihän rikas sellaista voi tajuta. Monia messias ehdokkaita on yllin kyllin: Imaami Mahdi, Kalki, Jeesus, Ihmisen Poika, Karitsa, Jumalan valtakunta, jne. Joskus tuntuu siltä kuin Messias ehdokkaita syntyisi jopa liukuhihnalta uusia. Juutalaiset profeetat kyllä varoittavat, että Herran päivä on sykeyden ja sodan päivä ja mitään parempaa ei olekaan tulossa lainkaan. Mutta minkä sille mahtaa kun on sydämessä tunne, että jonkinlaisen Messiaan pitäisi tulla.

        Jokaiseen Messiaaseen vaan miljoonat joutuvat pettymään. Jeesuksen piti pelastaa juutalaiset Roomalaisten vallasta, mutta kävikin aivan päinvastoin. Vuonna 70 lähes koko juutalainen kansa sen pelastuksen sijaan tuhottiin. TURHAA LIENEE KAIKKI MESSIAAN ODOTUS JA SITÄ EPÄTOIVOA TUON ASIAN JOHDOSTA TÄMÄ "BLOGI" ILMENTÄÄ.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe