Tuhottava.

Tuhottava.
Ilmoita


ay-liike vihaa työttömiä
1 VASTAUS:
SAK vastustaa ansiosidonnaisen työttömyysturvan antamista kaikille työttömille.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/243730-siniset-syyttaa-sakta-vatuloinnista-valta-nayttaa-olevan-tyotonta-tarkeampaa

Sinisen tulevaisuuden eduskuntaryhmän puheenjohtaja Simon Elo arvostelee ammattiliittojen keskusjärjestön SAK:n suhtautumista ...selvitykseen ansiosidonnaisen työttömyysturvan laajentamisesta.

SAK vaati perjantaina pääministeri Juha Sipilää (kesk.) kertomaan, miten hallitus suhtautuu Sinisen tulevaisuuden ehdotukseen ansiosidonnaisen työttömyysturvan laajentamisesta kaikille.

Simon Elo syyttää SAK:ta vatuloinnista.

–Keskusta on esittänyt yleistä ansioturvaa jo lähes kaksikymmentä vuotta sitten. SAK:lta kysyn, että kuinka kauan tässä pitää vatuloida ja jahkailla? Nyt on annettava ääni työttömälle, hän sanoo tiedotteessaan.

–Siniset uskaltavat tehdä selvityksiä, jotka eivät miellytä korporaatioita ja niiden myötäjuoksijoita. Luulisi että yleinen ansioturva kelpaisi demareille, mutta valta näyttää olevan työtöntä tärkeämpää, Elo jatkaa.
+Lisää kommentti
AY-liike vihaa kaikkea mikä ei tuo sille rahaa. AY = Ahneys Ylimmillään.
Ilmoita
Olen tarvinnut henkilökohtaisesti AY-liikettä neljä kertaa kun kaikenmaailman urakoitsijat ovat palkanmaksussa venkoilleet.On hyvä että joku ajaa työntekijän asioita palkkaneuvotteluissa.Jos jollekin ei kelpaa AY-jäsenyys voihan niistä eduista kieltäytyä(palkankorotukset,sosiaalilisät,sosiaalitilat työmaalla.lomarahat ynnäm,lista aika pitkä)ja neuvotella omat sopimukset.Perusta oma toiminimi ja ala nauttia kapitalismista,kyllä isompi työnantaja pitää sinusta huolta.Tyhmyyden alku on Toiminimi entiselle työnantajalle toimiessa!
2 VASTAUSTA:
"Tyhmyyden alku on Toiminimi entiselle työnantajalle toimiessa!"

Ei vaan erittäin selkärankaista toimintaa joka osoittaa, että ihminen ottaa vastuun itsestään, työstään ja rahoistaan. Mutta ettehän te AY-lellikit sitä tajua, koska työnantaja on aina itse saatana jonka rahojen nyhtäminen keinolla millä hyvänsä on suorastaan kansalaisvelvollisuus!
kun vain noudattaisi työsopimuslakia.
+Lisää kommentti
Käsi ylös he jotka ovat kieltäytyneet AY-liikkeen neuvottelimista palkankorotuksista.kitistään ja suuta soitetaan mutta edut kyllä kelpaa.(voi v,ttu mitä porukkaa.)
2 VASTAUSTA:
No niin, lopettakaa se huitominen:)))

Täällä soittaa suutaan kädettömät hanttimiehet joiden ainoa turva ytk......
Vaikea kieltäytyä jostain minkä laki määrää.

Itse olen kieltäytynyt kaikista pomon ehdottamista henkilökohtaisista palkankorotuksista jokaisessa työpaikassani. Mitoitan palkkatoiveeni työnhaussa niin, että tiedän pystyväni elämään sillä. Kaikki ylimääräinen olisi ahneutta ja mielummin ammun itseni kuin olisin ahne paska.
+Lisää kommentti
Työläisten paratiisissakin huomattiin varsin pian, että ammattiliitoilta piti saada vaikutusvalta pois. Neuvostoliitossa todettiin 1946, että:

"Elämä itse on osoittanut, ettei ole tarkoituksenmukaista palata työehtoneuvottelukäytäntöön. Työehtosopimus on palkkatyöläisten ja toimihenkilöiden työehtojen laillisen säätelyn erityisenä muotona aikansa elänyt aikansa."
Ilmoita
Onko rakennusliikkeet jo EK:n johdolla pistäneet hakemuksen vetämään että saadaan vapautuvat rakennustyöntekijät sieltä jalkapallostadion työmaalta tänne suomeen töihin.Olis se etu että ovat tottuneet jo orjana olemaan kun Suomalainen yrittää pistää hanttiin ja kehtaa vielä pyytää palkkaa,eikä edes häpeä olemassa oloaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tuhottava.

Tuhottava.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta