Poikuus tallella?

45vmies

5 vuotta sitten olin 40 ja poikuus tallella.. tänäpäivänä tilanne on aivan sama ja muuttumaton. En tiedä miten 45v. saisin enään mitään aikaan. Ei tästä tule vain mitään, mitä mun pitäs tehdä? Mistä mä olen jääny paitsi?

39

2157

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedustelija-

      No ihan ensimäisenä minulle herää kysymys mieleen, että mitä sinä olet tehnyt kaikki nämä vuodet ?

      • Eilapsiaenään

        En ole aloittaja mutta sama tilanne:(
        Olen tehnyt paljon töitä ja kaikkea hauskaa vapaa-ajalla


    • cgjjhg

      Miten toiset juoksee koko ajan pariutumassa eikä tee muuta ?

    • 49Mies1969

      No ei autolla ajamistakaan oikein kannata enää opetella 70 vuotiaana.

      • Anonyymi

        Miksei?


      • Anonyymi

        Maaseudulla ihmiset joutuu opettelemaan.


    • FonectaFinder

      Mistään ihmeellisestä et ole jäänyt paitsi. Seksiin ja parisuhteeseen tottuu ja siitä tulee samanlaista kuin muistakin elämän osa-alueista.

      Mutta sinuna tekisin profiilin johonkin nettipalveluun,.. ei siis mihinkään tinderiin vaan oikeaan seurustelumestaan jossa haetaan vakavaa parisuhdetta eikä "seuranhakupalveluksi" tituleerattua seksipainotteista appsia kuten tinderit ym.

      Kerrot itsestäsi pitkällä profiilitekstillä. Lähetät viestejä joissa on sisältöä. Et sano vain moi tai olet hyvän näköinen tms kliseistä. Pidempiä viestejä naisille joissa kehut asioita joista heidän profiilissaan tykkäät.

      Otat itseäsi niskasta kiinni ja sanot peilin edessä olevasi kunnon mies.
      Kasvatat egoa ja itsetuntoa.
      Sanot itsellesi olevasi parempi kuin muut miehet ja näytät naisille varmuutesi.

      Ole samalla rauhallinen ja tasapainossa itsesi kanssa.
      Katso silmiin ja huuliin jos treffeille menet.
      Ota vaikka betasalpaaja ekalla kerralla jos jännittää äläkä ajattele seksiä samantien.

      Kyllä sä noilla keinoilla naisen löydät, vaatii vain vähän opettelemista.
      Et lannistu samantien vaan mietit mitä opit.

      Hyvin se menee.

    • Hukassa2018

      Voit myös tunnustaa että sinulla on poikuus tallella ja kertoa etsiväsi sitä oikeaa kenelle sen menettäisi. Kyllä niitäkin naisia on jotka mielellään sen sinulta veisi kunhan vaan petraat profiili tekstissäsi ja pukeudut kunnolla.

    • Heppujannu

      Riippuu ihan siitä missä kunnossa sun munas on. Kyl sen seksin oppii aika nopeesti ja sua 10 vuotta nuoremmat naiset on jo aika epätoivoisia avioliiton suhteen.

      Siitä vaan juttelee ja sanot vaikka ettei panna ennen viidensiä treffejä ja kolmannen tai neljännen kohdalla paljastat tän asian.

      Suosittelisin jotain normitouhua kuten tanssikursseja ja teattereita sun ikäsille toiseen tutustumisen jälkeen.

      Kyl sä aika kovaa materiaalia oot parisuhdemarkkinoilla jos vaan pukeudut siististi etkä oo ylipainoinen. Älä vaan pakota mitään flirttailua vaan puhu mielipideasioista ja tunnejutuista kuten hyvistä muistoista.

    • Samatäällä

      Myös päälle 40v ja ei minkäänlaista seurustelusuhdetta, on näköjään sitten muitakin saamattomia kuin minä..

      • Anonyymi

        Voi olla että minäkin suosittelen muutamaa kertaa maksullisen kanssa.
        Eiköhän se siitä sitten lähde käyntiin, kun tekniikka on jotenkin hallussa.
        Sanotaan että kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun, mutta imsispojalla hyvä olla jelppiä!
        Pidän peukkua! Rohkaistukaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi olla että minäkin suosittelen muutamaa kertaa maksullisen kanssa.
        Eiköhän se siitä sitten lähde käyntiin, kun tekniikka on jotenkin hallussa.
        Sanotaan että kyllä luonto ajaa tikanpojan puuhun, mutta imsispojalla hyvä olla jelppiä!
        Pidän peukkua! Rohkaistukaa!

        Ei mitään maksullisia. Naiset halveksivat sellaisia miehiä.

        Hänhän varmasti saisi ihan oikeastikin naisen, jos vaan panostaisi asiaan, jos nyt aika on mennyt vain töiden tekemiseen. Mutta hygienia ja pukeutuminen kuntoon. Hampaiden hoitoa ei voi liikaa korostaa. Hengityksen tulee tuoksua raikkaalle, samoin suihkussa tulee käydä juuri ennen treffejä ja vaatteiden pitää olla pestyt. Eli oisko ensimmäisenä hammaslääkärikäynti paikallaan?

        Seksiä ei tarvitse harrastaa muutamaan kuukauteenkaan, vaan voi oikeasti tutustua naiseen. Tietenkin voi vähän kuulostella, mitä nainen haluaa, mutta suutelukin riittää aluksi pitkäksi aikaa. Tuohan olisi monelle naiselle unelma, jos mies sitten seksin jälkeen sitoutuisi, eikä alkaisi harrastamaan samaa muiden naisten kanssa.


    • neuvojateille

      Kerronpa omista kokemuksista nuorempana olin koulukiusattu sen vuoksi yksin ja ujo,ylä-asteella oli useita tyttöjä kiinnostuneita mutten käynyt ulkona ja koulussa olin tietysti ujo etten uskaltanut juuri tytöille jutella,yhden ainoan kerran amiskassa soitin yhdelle tytölle ja se olisi onnistunut mutta molemmilta puuttui rohkeus edetä.

      Vasta 24 vuotiaana chatin kautta sain ensimmäisen kerran seksiseuraa tälläiset kahden kesken tapaamiset sujuu mukavasti,olen myös tavannut seksiseuraa myyviä naisia suurin osa on mukavia naisia ja varmasti ymmärtävät teidänkin tilannetta.Treffeille pyytäminen on tosi vaikeaa ollut itselle ja baareissa ei ole tullut käytyä mutta sanoisin että älkää tuhlatko aikaanne nettitreffeihin panostakaa ennemmin laivalla baareissa tms käymiseen ja itsenne huoltamiseen fyysisesti ja psyykkisesti ja jos tarvitsette jotain lääkitystä jännitykseen kannattaa varmaan sekin kokeilla.Lomallakin kannattaa mennä jonnekin kauemmaksi niin ei tarvitse nolata itseään kotinurkilla ja yrittää sellaisia naisia joita uskaltaa lähestyä ja parempi ajatella hauskanpitoseurana niin ei nouse paineet luoda suhdetta liian korkealle kun naiset lämpenee vasta ajan kanssa ja jos ei onnistu niin uutta tilalle vaan nopeesti.

    • Naiminua

      Soita minulle niin poikuus lähtee , , kyllä .0449843547

    • kelpaisimonen

      jos tulis maailmansota niin taitavana pyssymiehenä saisit tyydyttää vaikka kaikki vastaan tulevat naikkoset. vaatimukset putoisivat ja vähemmän viisaatkin pärjäisivät. tarvitsisi vain olla hyvä kunto ja nopeat refleksit.

    • IkäVainNumeroita

      Älä tee tästä itsellesi liian suurta numeroa. Keskity tekemään asioita, jotka mieleisiä, ole oma itsesi hyvine ja huonoine puolineen. Sanotaan, et se tulee eteesi silloin, ku sitä vähiten odottaa? Voiko tämä toteutua sinun kohdallasi? Tee asioita, harrasta kaikenlaista mieleistä, ehkä se oikea löytyy lopulta sieltä, ei näitä koskaan voi tietää, mut toivossa on hyvä elää. Älä stressaa turhilla asioilla. Nauti ja koe asioita, minäkin välillä teen näin, elän toivossa paremmasta.

      Näissäkin on mahdollista kokea hyviä ja huonoja kokemuksia, siihen voi myös itse vaikuttaa. Itse kokenut pettymyksiä, johon olen myös ollut itse syyllinen. Siksi en nykyisin kiirehdi näiden kanssa, pärjään ilmankin, mut kivahan se olisi löytää kiva kumppani rinnalle, jolla elämänarvot ym ovat yhteneväisiä kanssani. Jonka kanssa olisi kiva tehdä asioita ja nauttia.

    • Kinembe

      Mulla poikuusongelma päättyi 19-vuotiaana. Pokasin kaverin kanssa tuntemattoman naisen kadulta. Mutta ei itsevarmuus silti siitä lähtenyt nousuun. Aina vain onnettomia rakastumisia ilman saamapuolta. Mutta minulle on kerrottu että naiset kyllä ihastuvat minuun, en vain itse sitä huomaa. Tilanne ei ole muuttunut. Naisia kuitenkin on ollut kohtalaisesti, parhaina aikoina on ollut samalla viikolla kolmekin naista ja yhden kuukauden aikana viisi. Silti siitä ei pääse mihinkään, että puute pysyy ja naista saa vähemmän kuin haluaisi. Mulla ei ole mitään pokaamisvinkkejä. Olen lukenut Laasasta ja hänen vinkkejään, mutta vaikka niissä ehkä on perää, eivät ne itselleni sovi. En ole pelimies enkä halua käyttää naisia vähyväkseni. Laasanen kommentoi Pekka Siikalan vinkkejä (http://henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/39621-tosimiehen-ohjeet-naisen-valloittamiseksi). Näitä on hauska lukea ja on niistä ehkä jotain hyötyäkin, mutta oma elämänohjeeni on sittenkin sellainen, että kannattaa olla jollakin tavalla itseriittoinen. Siis kannattaa tehdä työtä, harrastaa ja opiskella. Elämään kannattaa hankkia mielekästä sisältöä ja aina kannattaa olla jotain tekemistä. Naisten seuraa kannattaa arvostaa ja olla iloinen mahdollisuudesta saada puhua heidän kanssaan. Mitä enemmän sitä pääsee tekemään, sitä isompi todennäköisyys on että joukosta löytyy joku nainen, jota voi lähestyä eikä hän panekaan pahakseen vaan on mukana. Vonkaaminen ei minusta kannata. Sen sijaan kannattaa tehdä paljon sellaista mistä itse tykkää ja siinä ohessa jutella naisväen kanssa (kirjoitan siis hetero-oletuksella). Mutta loppujen lopuksi, eihän siitä mihinkään pääse: jos olet Leonardo DiCaprion näköinen toimitusjohtaja, kirjailija, urheilja, tutkija, yliopistonlehtori, professori, voit melko vapaasti jutella kenelle tahansa naiselle ja saat aina positiivisen vastaanoton, jos muistat pysyä kohteliaana ja vaatimattomana. Tästä siis opiksi se, että pidä huolta kunnostasi ja pyri elämään sellaista elämää, josta pidät.

    • Hukassa2019

      No jos itselläni olisi tilanne että poikuus tallella, niin viimeistään maksullinen seura korjaa ongelman. Yhtä tekopyhää kuin länsimaisten mummojen seksihurjastelut kehitysmaissa. Mutta mitä väliä? Aika iso tabu Suomessa jota ei myönnetä niin on se että naisten vaatimustaso on noussut, jopa koulutetutkin miehet alistuvat suhteissaan koiraksi, hiireksi tai ystäväksi.

      Tosiaan itsensä kehittäminen on kaiken tämän roskan sivussa enemmmän kuin suotavaa. Olkoot maailma kuinka paska tahansa.

      • Anonyymi

        Miksi ihmeessä pitäisi yrittää jossain huorissa räpeltää tärkeitä henkilökohtaisia kokemuksia elämässään, jos sellaisia ei vielä ole?

        Kaikki tuollainen pinnallisuusroskahan sitä maailman paskaa juuri on.

        Itse ainakin tykkään olla naiselle ystävä, ja miksei nyt vähän vaikka koirakin välillä (uuh!). Aika hyvät lähtökohdat oikeastaan suhteelle tuossa.

        Jos seuraa haluaa, niin sitä kannattaa varmaan etsiä. Ja hiljaa hyvä tulee.


      • Anonyymi

        Jos ihan totta puhutaan niin ekan kokemukseni olisin milloin vain vaihtanut maksulliseen seuraan, oli se vain mieltä alentavaa räpellystä sekin. Mutta kun seksityöntekijöitä pidetään pinnallisessa maailmassa huorina niin eka kerta oli mikä oli. Jälkeen päin koitin maksullista ja miksi en siis ekalla kerralla olisi sitä koittanut? Kuitenkin ennen sitä on ollut tyttöystävää ja muita panoja välissä.

        Ei se pois suljettua ole olla ystävä, mutta 40v kysyjä on ahdistunut poikuudestaan niin miksi ongelmaa ei voi noin ratkaista ja etsiä sitä oikeaa naista siinä sivussa.


    • Anonyymi

      ihan sama vaikka pysyis neitsyys/poikuus tallella koko ikänsä. eipähän saa ainakaan HIVII tai AIDSII

    • Anonyymi

      Äkkiä huoriin. Ostin naisen 17 vuotiaana kun tuli paniikki etten saa koskana muuten seksiä. Olen sitten ostanut naisia noin 45000 euron edestä 13 vuoden aikana.

      • Anonyymi

        70 vuotta olen,ja poikuus tallella.Kyrvässä eturauhassyövän vaatima kestokatetri.


    • Anonyymi

      Onhan noita konsteja. Baarissa saa helpoiten naisia.
      Ihmiset tykkää kun annat niille jotain mitä ne tarvii, esim joku joka pidättää puheripulia tarvii kuuntelijaa, joten jos tapaat sellaisen naisen niin saat aika varmasti pildeä kun kuuntelet tosi intensiivisesti ja aktiivisesti.

      Kerron pikku "salaisuuden", miten elämä toimii. Jos on turvaton olo niin seksi ei kiinnosta, varsinkaan naisia. Poikkeuksiakin on mutta aika harvassa. Jos oot sen olonen että sulla on elämä hanskassa, vaikka olisitkin persaukinen narkki, ja pystyt vahvistamaan toisten turvallisuuden tunnetta, sitä tunnetta että pärjää elämässä, he avautuvat seksuaalisesti. Sitten pitää vaan poistaa niiden häpeä. Sen kun onnistut tekemään niin saat seksiä vaikka olisit luontaantyöntävämpi ulkoisesti.

      Ja positiivinen aitous kannattaa. Meissä jokaisessa on hyviä puolia joita voi kehittää, ja jokainen voi olla hauska ja sosiaalinen ja hyvää seuraa. Ne on samanlaisia ominaisuuksia kuin lihaskunto, harjoittelun tulosta. Joillain ne tulee luontaisesti paljon helpommin, mutta kaikki voi kehittää niitä aika hyvin.

      Ja tää on selvää sanomattakin, mutta kannattaa ottaa kohteeksi vain yksi nainen per baari, jos teet aloitteen. Jos epäonnistut, älä yritä heti seuraavaa ja seuraavaa. Ja kannattaa ottaa kohteeksi sellainen nainen johon tunnet vähän enemmän vetoa. Koita riisua omia ulkoisia vaatimuksia kuten että pitäisi olla hyvät tissit tai hyvä perse eikä liikakiloja eikä liian vanha. Se on aluksi vaikeaa mutta saatat yllättyä miten hyvä pano ja hyvää seuraa joku ruma vanha kurppa voi olla. Älä silti lähde iskemään niitä heti ensi töiksesi jos et tunne vetoa niihin.

    • Anonyymi

      Vastaukseni aloituspuhujalle: Kuulostaa aika klassiselta ja tyypilliseltä suomalaiselta mieheltä joka on vain odotellut sitä naista jota ei ole edes olemassa.


      Omasta kokemuksesta voin sanoa että lopetin omat epätoivoiset pyristelyni suomalaisten lehmien kanssa 30v kantturoissa ja aloin käyttämään maksullisia naisia aina silloin kun vain on mahdollista johtuen siitä koska ei vain ollut mahdollisuuksia saada keneltäkään suomalaiselta "tavis"naiselta ja sama meno jatkuu nykyäänkin. Näihin suomalaisiin nirsoihin lehmiin (naisiin) ei kannata aikaansa jäädä haaskaamaan koska meillä miehillä useinmiten ne saamis mahdollisuudet ovat niin olemattomat. Ja kun naisilla taas valinnanvaraa riittää jopa nirsoilla miesten kanssa niin ihan turhaa odottaa kun sitä saadaan me miehet muuten vain odotella kuolemaamme asti.


      Tämä on karu totuus meille monille miehille. Tosin itseltä on poikuus mennyt aikoja sitten ja olen jopa parisuhdettakin päässyt yrittämään. Mutta siitäkin huolimatta kuulun tähän saamattomien suomalaisten miesten karuun kerhoon.

    • Anonyymi

      Yli 50-vuotias mieskin on vielä täysin kykeneväinen oppimaan ainakin seksistä vielä kaikenlaista. Tuon ikäisenä olin vielä itsekin melko kokematon, seksi oli kyllä aina mielessä ja jokunen yhdenyönjuttukin takana. Kuitenkin vasta vähän alle nelikymppisenä ensimmäistä kertaa oikeasti nautin seksistä. Yksi hyvä suhde ja vaikka se loppui omaan saamattomuuteen (etäisyys, haluttomuus tehdä suurta elämänmuutosta ym), siitä seurasi paljon hyvää. Nyt tiedän paljon paremmin, mitä nainen haluaa ja myös mitä itse haluan.

      Toivoa ei tarvitse vielä menettää. Kannattaa katsella ympärille vähän eri lailla. Minulla kontaktin ottaminen naisiin tuli luonnollisesti, kun olin asiakaspalvelussa, mutta ei sen takia ehkä kannata ammattia vaihtaa... :) Joka tapauksessa jossain vaiheessa huomasin naisten suorastaan tyrkyttävän itseään minulle. Eikä todellakaan mitkään mitättömät luuserit, vaan hyvinkin kauniit ja menestyvät naiset. Aivan käsittämätöntä, olin pitänyt itseäni mitättömän näköisenä ja kaiken lisäksi olin ja olen edelleenkin hyvin ujo. Ehkä se ujous teki minusta helposti lähestyttävän tai jotain. Tai ainakin melkein... nimittäin treffiehdotusten sijaan he vain punastelivat. Jonkun kerran sentään sain minä ehdotuksen tehtyä. Nykyisin olen onnellisesti naimisissa (suhteellinen käsite, seksin määrällä mitattuna ei ehkä niin onnellisesti). Tarinan opetus siis: kannattaa olla tavoitettavissa niin joku saattaa kiinnostua ja sitten vain toimeksi.

    • Anonyymi

      52 v mies ja sama tilanne. Tilanne vaikuttaa hyvin toivottomalta. Käytännössä lopetin kaiken yrittämisen (edes sen vähäisen) 15 v sitten. Olen aika katkeroitunut tilanteeseen.

      Ongelma on ujouteni, naisten lähestyminen ja juttelemaan meneminen on hyvin vaikeaa. Pelkään mielettömästi negatiivisen kohtelun saamista. Ulkonäkökään ei ole eduksi. Ja keskustelukin on vaikeaa, kun en ole mikään sanaseppo. Ja naisethan ei minua lähesty, hyvin harvoja poikkeuksia. Ujous on hiukan iän mukana parantunut, mutta ei riittävästi.

      Aikoinaan (30v-35v) luin, kirjoittelin ja vastailin deittipalveluun paljonkin. Sekin oli hyvin työlästä, kun naisilta ei saanut paljoakaan vastauksia. Paras saavutukseni oli kolme tapaamista yhden naisen kanssa, mutta ei sitten sen enempää. Sitten oli toisen kanssa elokuvissa käynti. Siinä kaikki.

      Sinkkubileissäkin olen käynyt. Siellä oli samat vaikeudet, kuin muuallakin. Baareissa käyminen nyt on ollut aina täydellistä ajanhaaskausta. Nykyään olen vähän aikaa ollut Badoossa, mutta ei sielläkään suosiota ole saatu. Vaikeaa on sekin.

      Tiedän ja olen varma, että olisin kohtuullisen hyvä poikaystävä/aviomies, eikä minun elämässäni ole mitään varsinaisesti vialla. Tiedän hyvin, että parisuhde ei ole mikään oikotie onneen ja siinä voi käydä huonostikin, mutta silti tilanne jäytää mieltä. Pitäisi olla tyytyväinen nykyelämään, mutta en ole.

      Terveisin
      52v mies

    • Anonyymi

      Käy maksullisissa, niin pääset poikuudesta eroon, jos se on ongelma. Sitten siirryt ratkaisemaan muita ongelmiasi.

      Tunnut kyllä aika onnettomalta olmilta, kun et ole keksinyt ratkaisua tuohon ihan itse.

      Itse olin 15, kun hankkiuduin poikuudestani eroon maksullisella.

    • Anonyymi

      Sama tilanne.

      Nykyinen syvä rauhan aika Euroopassa ja yleisesti maailmassakin on epänormaalia. Tarvittaisiin kunnon rintamasota Eurooppaan, jossa kuolisi kymmeniä miljoonia miehiä. Sitten saisi yksi sukupolvi vammautumattomia miehiä elää olematta puutteessa.

    • Anonyymi

      Sinun pitäisi lukea netin syövereistä löytyvä kirjanen ”Mystery Method - How to get beautiful women into bed”. Siellä tarkempaa ohjetta miten saat tilanteen ratkemaan.

    • Anonyymi

      Älä ota stressiä asiasta. Kaiken kanssa oppii elämään ja se oikea tulee silloin kuin sitä vähiten odottaa? Hyvä persoona on kullan kallis, vaali ja kehitä sitä niin ei aikaakaan, kun löydät mieleisen kumppanin rinnallesi? Hyvistä miespersoonista ei ole tunkua? Joka täälläkin tulee liian usein julki ;(

    • Anonyymi

      Liian kiltti ja kunnollinen.

    • Anonyymi

      Aivan hölyn pölyä, kun jotkut kirjoittaa täällä, että vanhemalla miehellä ei olisi mahdollisuuksia nuorempiin naisiin.
      Minä olen itse nähnyt monessa yökerhossa missä joku vanhempi mies pyörittelee useita nuoria naisia.
      Itselläni on myös useita yhdenillansuhteita ja tärkeintä on enemmänkin se oma asenne ja olemus sekä mitä haluaa tavoitella.

      Pukeutuminen on aika ratkaisevassa asemassa, koska:
      - Se kohtottaa itsetuntoa
      - Asiantuntevuutta ja uskottavuutta siitä millaisen kuvan haluat antaa itsestäsi
      - Erotut joukosta jolla voit tuoda esiin jotain tiettyjä yksityiskohtia, millä saat käännettyä muiden huomion sinuun joka luo samalla ensivaikutelman.

      Pukeudu sen mukaa mitä etsit.
      Jos nuorempi mies etsii vanhempaa naista niin pukeudu sen mukaisesti esim: pikkutakki ja kauluspaita.

      Jos vanhempi taas etsii nuorempaa niin pukeudu nuorekkaasti.
      - Silmälasit vaihda piilareihin
      - Hiustyyli ja korut tuovat persoonallisuutta ja nuorekkuutta.
      - Älä käytä mitään vanhan aijän partavettä jos etsit nuorempaa.
      - Jos hampaasi on huonossa kunnossa niin osta vaikka sellaista hampaiden valkaisuvoidetta. Alkaa huonommatkin hampaat kummasti näyttää paremilta.
      - Kaikki miehet eivät ole komeita, mutta joskus pienillä ehostuksilla voi saada ihan hyvän muutoksen aikaiseksi. Jos sinulla on pisamia, luomia tai arpia niin käytä jotain voidetta tai vastaavaa millä saat ne peitettyä. Miehetkin saattaa käyttää erilaisia kasvotuotteita. Joskus joku hiustyyli ja valkoiset hampaat saattavat pelastaa rumat kasvot.

      Muista, että vaatetyyli on ulkoista viestintää, eli näkyvää joka on tärkeä ensivaikutelman kannalta.

      Olen nähnyt paljon itseäni vanhempia naisia jotka pukeutuu nuorekkaasti ja rohkeasti johon voin luvata että lähetymisyrityksiä yökerhossa he saavat niin nuoremilta, kuin vanhemmilta miehiltä johon nuoremat naiset suhtautuvat negatiivisesti. Miksi , no mitäs luulisitte, mutta eivät he sitä myönnä, eli kateuden vuoksi..Eihän sellaista voi myöntää, että olisi kateellinen jollekin vanhalle naiselle.

      Mutta sitten viimeisenä, mutta ei huonoimpana, eli se oma asenne ja luonne.
      Vuorovaikutustaidot ja tilannetaju kontaktien ympärillä ratkaisee viimekädessä.
      Jos sinulla on nuorekas luonne niin aina parempi.

      Harjoittele kehonkieltä, koska mielestäni se on varmaan oleellisin osa millä me viestittelemme toisillemme. Oli se sitten sanallista tai sanatonta.
      ESimerkiksi jo pelkkä puhetyyli ratkaisee siitä millä tavalla joku tuo itseään esiin, kuten agressiivisen hyökkäävä , epävarma, iloinen, utelias, valittaja, auttavainen, kehuminen jne.. Kaikki nuo vaikuttaa siitä millaisessa muodossa esittää jonkun tietyn asian ja tietynlaisella äänenpainolla.
      Jos valitat illan aikana vaikkapa huonoa päivääsi jollekin naiselle niin miten luulet että käy ?
      Jos olet liian utelias ja kysyt kysymystä kysymyksen perään niin kuin tämä olisi joku kuulustelu niin miten luulet, että käy ? ( Myös naiset harrastavat tätä )
      Kehonkielen ymmärtämisessä on myös tärkeää ymmärtää tilannetaju, että mistä ja milloin kannattaa keskustella ja minkälaisessa muodossa tuo asiat esiin.
      Maailma on täynnä pilvinpimein erillaisia naisten viettely vinkkejä tekniikoiden suhteen, mutta mielestäni ei ole mitään yhtä ja ainutta oikeaa tapaa tehdä asioita.
      Harjoittelemalla ja soveltamalla eri tyylejä eri tilanteisiin tuo paremmin esiin sen oman tyylin löytämisen. Joku varmaa miettii, että miten niin ja miksi ?
      Sen takia koska me ihmiset olemme erilaisia ja reagoimme niihin eri tavalla. Me kaikki emme ajattele samalla tavalla ja meidän toimintatavat tuskin kaikilla ole samanlaisia. Ei ole yhtä ja ainutta tapaa tehdä asioita. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä kokemuksia arvoja ja uskomuksia omien mielipiteiden kanssa.

      Se onkin sitten oma lajinsa kun haluaa kehittää omaa itseään henkisesti jossa näkyy kaikki omat voimavarat heikkouksien ja vahvuuksien kautta jonka oppii vain harjoittelemalla erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

      Itsensäkehittämisoppaita on paljon ja ne pitää opetella oman kantapäänkatta.
      Mielipiteet varmasti jakaantuu eri oppaiden ja vinkkien välillä, mutta älä keskity kaikkien mielipiteiseen. Tee sitä mikä toimii sinun kohdalla. Jos joku viettely vinkki ei toimi jonkun jätkän kohdalla niin se ei tarkoita sitä että se ei toimisi sinun kohdalla, koska jokainen omaksuu asiat omalla tavalla josta huokuu se oma olemus asenteen sekä ajattelutavan kautta eri toimintamalleihin.

      Terveisin unelma :)

    • Anonyymi

      Olet säästyn luultavammin monelta ongelmalta ite olisin melko tyytyväinen näi nelikymppisen kun olis impotenttina syntyny ni ei tartteis lapsen tapaamisista taas kerran alkaa vääntään

    • Anonyymi

      Mullakin on vielä poikuus tallella,psyykkiset syyt taustalla jännittäminen,pienipeniksisyys,ujous kyllähän se jo huolettaa mullakin on ikää yli 40 v

    • Anonyymi

      Mistä olet jäänyt paitsi?

      1. Kohtalaisen kova existentiaalinen kriisi.
      2. Ehkäisyn kokeneen naisen existentiaalinen kriisi
      3. Ehkä teit ehkä et.
      4. Voi monni minkä teit per....
      5. Polttarit.
      6. Minkä helvetin takia minun sitä syyhyttää?
      7. " et vittu ole tosissas"
      8. noh... ehkä tämä vaahtomuovi on ihan kiva.

      • Anonyymi

        Ja tämähän menee toisinpäin tietyille ihmisille.


      • Anonyymi

        Lisäys - Mistä olet jäänyt paitsi?

        1. "Sä teet sitä mut sit sä teet tota." (ongelma on jossain muualla ja sinun tulisi ymmärtää se)
        2. "Musta tuntuu nyt et..."
        3. "Awww voi kun sä oot ihana novoii voi lässyn mussun :3"
        4. "Katotaan, mulla on nyt aika kiire, mutta palaillaan."
        5. "Rakastan sinua" *puhutaan myös lapsista ja yhteisestä tulevaisuudesta yhteisymmärryksessä*
        6. Valitse vaihtoehtoisesti jokin kohta 1-4 ja lisää se kohdan 5 perään.
        7. Unoha, vedä vaikka handuun.
        8. Vosi keskittyä harrastuksiin ym. omaan elämään, ei oo varaa tuhlata aikaa.


    • Anonyymi

      Itse ”vasta” reilu 30 mutta sama tilanne. Meisseli on niin pieni ettei kehtaa. Joskus yritin deittipalveluista hakee naista mutta harvoista joihin sai yhteyden suurin osa kysy ”onks sul iso?” Siihen se aina kariutuu ja vähäinenkin itsetunto meni. Maksullisiin en periaatteesta mee. Tässä iässä ei kehtaa naiselle sanoa että en osaa sua tyydyttää vaikka mahis tulis tutustua johonkin kivaan naiseen. Ja jokunen mahdollisuus on mennyt sen takia sivu suun.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe