IS - Oulun uhri MENEHTYNYT!!

Lisää tietoa kohta linkin kanssa.
3
Ilmoita


91 Vastausta

Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.


Oulun seksuaalirikosvyyhti paisuu - poliisi: Yksi uhreista kuollut, kolme uutta kiinniottoa

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b5b745a9-d80c-4bff-9407-86e0f7240e53

Kas noin, uutinen päivittyy kohta lisää.
1
Ilmoita
Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta tapauksesta.

"Oulun poliisilaitos on käynnistänyt esitutkinnan neljästä uudesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin.

Epäiltyjen rikosten nimikkeet ovat tällä hetkellä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana. Poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä todennäköisin syin epäiltyinä tekoihin.

Epäillyistä kaksi henkilöä on noin 20-vuotiaita ja kaksi henkilöä alle 18-vuotiaita.

Julkisuudessa ja sosiaalisessa mediassa on käyty viime aikoina runsasta keskustelua seksuaalirikosten uhreihin liittyen. Tähän liittyen poliisi vahvistaa yhden uhrin menehtyneen viime syksyn aikana. Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää.

Oulun poliisi jatkaa näiden uusien seksuaalirikosepäilyjen sekä aiemmin uutisoitujen viiden seksuaalirikoskokonaisuuden osalta esitutkintaa."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005962828.html

Uhri tehnyt ilmeisesti itsemurha, kun ei ole kestänyt tilannetta. Kiitos Sipilä tästä, kiitos oikein per*eleesti!!
3 VASTAUSTA:
Perussuomalaiset oli syksyllä 2015 hallituksessa kun näitä matuja tuli vähintään 40 000 Ruotsista. Yksikään perussuomalainen ei vastustanut, ei puhunut tai eronnut hallituksesta protestiksi. Nyt ollaan Halla-ahon johdolla pää auki kun vaalit lähestyy.
PersutVastuuseen kirjoitti:
Perussuomalaiset oli syksyllä 2015 hallituksessa kun näitä matuja tuli vähintään 40 000 Ruotsista. Yksikään perussuomalainen ei vastustanut, ei puhunut tai eronnut hallituksesta protestiksi. Nyt ollaan Halla-ahon johdolla pää auki kun vaalit lähestyy.
Siellä oli Soinin persut, Simon ym
Soinille & muille takinkääntökumppaneille...siis nykyään ex.persuille oli tärkeämpää pitää kiinni omista ministerinimityksistään ja suostua maahanmuuttoon sipilän-orpon ehdoilla. Halla-aho ei ole koskaan lukeutunut haittamaahanmuuton kannattajiin.
+Lisää kommentti
sipilälle kiitos
4 VASTAUSTA:
ja siis soinille kuuluu kyllä ehdottomasti kunniamaininta törkeästä piittaamattomuudesta
Sipilä välittää asiasta vasta sitten, jos oma sukulainen on raiskattu!!! Muusta kansasta viis!
Ei välitä. Se itte jos joutuis, vois edelleenki väittää ettänyksittäistapaus. Yks pääministeri.
lkejwfölkqwjefö kirjoitti:
Sipilä välittää asiasta vasta sitten, jos oma sukulainen on raiskattu!!! Muusta kansasta viis!
Sehän raiskattiin jo. Kempeleessä. Etkö muista? Nimeä en viitsi tähän panna.
+Lisää kommentti
Kyse on nimenomaa Sipilän omasta vaalialueesta, jossa hän sai valtakunnan suurimman äänimäärän viime eduskuntavaaleissa. Mitä tämä kertoo Pohjois- Pohjanmaan joidenkin ihmisten ajattelusta ja ns. arvomaailmasta?
4
Ilmoita
Armeijan ongelmavyyhdessä tutkitaan onko häirintä jo ilmiö; vakiintunut toimintamalli. IL pohti, että kun yksittäistapauksia on jo niin monta (kolme!!!!!) ei voida ehkä enää käyttää sanaa yksittäistapaus; se on vakiintunut toimintatapa. Näin kantoja kohtaan.
1
Ilmoita
Mitäpä tuosta enää vatkaamaan. Asialle piste.
Ilmoita
tyttö teki itsemurhan kun joukkoraiskattiin, kuolemaan ei liity rikosta ,,,,,,,,,,,,,,,,
voi jumalaut saatana kun puuro on pahaa
5
Ilmoita
Mamujen uhri tehnyt itsemurhan?
4
Ilmoita
Ylen valemedia suojelee näitä terroristeja! Kivasti sivutti kuolemantapauksen näitten eläinmellisien kulttuurinrikastuttajien jäljiltä.
1 VASTAUS:
Se on sitä vastuullista journalismia.....vitsi,vitsi lauseen on varmasti keksinyt joku Tampereen yliopiston tiedotuslinjan proffa. On nääs niin paksua paskaa sisältä lauseen pätkä.
+Lisää kommentti
No eipäs saaneet pidettyä tuota asiaa piilossa nuo päättäjät. Alkaisko olla jo aika alkaa tehdä muutakin, kun vain piilotella ja salata näitä ulkomaalais elukoiden rikoksia Suomen kansalta ?
Nyt on aihe josta on keskusteltava vaalitenteissä ja päättäjiltä on tultava selvät vastaukset mitä mikin puolue tekee " Turvallisen Suomen takaisinsaamiseksi ". Nyt ei puolueiden johtajat määräille kansaa mistä vaalitenteissä saa ja pitää puhua. PISTE. Että silleen.
2 VASTAUSTA:
Mikään muu puolue ei tee asialle yhtään mitään, kuin persut ja siksi annankin ääneni heille, tällä menolla saa muuten heittää hyvästit Suomelle ja Suomalaisuudelle. Päättäjät ovat täysin Soroksen rahoilla ohjattavia sätkynukkeja, eivätkä tee asialle mitään, kun ovat itse turvassa kaikelta tältä paskalta. Ajatelkaa hyvät ihmiset todellakin ketä äänestätte ensi vaaleissa, itse haluan lapsille ja naisille turvallisemman Suomen ja se vaatii tämän haittamaahanmuuton kuriin laittamista.
Suomalaisia on aivan tarpeeksi haukuttu ja mollattu hallituksen ja suvakki median toimesta ja syyttömästi, ei nämä tapahtumat ole kuin muutaman omia etujaan ajavan päättäjän ja näiden sivistysvaltioihin sopimattomien elintaso huijareiden aikaansaannoksia.
Uusimmat kiinniotot
Perjantaina 11. tammikuuta Oulun poliisi tiedotti, että se on tehnyt kolme uutta kiinniottoa seksuaalirikosvyyhdissä. Tiedotteen mukaan epäiltyjä seksuaalirikoksia on paljastunut neljä lisää. Kiinniotetut ovat ulkomaalaistaustaisia. Uhrit ovat alle 15-vuotiaita tyttöjä.

Rikosnimikkeitä ovat uusissa jutuissa raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja perusmuotoinen lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.
Nämä teot ovat poliisin mukaan tapahtuneet kesällä 2018.

Ja vasta nyt vahvistaa......vielä 3.1. Kiiskinen valehteli että "ei ole tällaisesta tietoa".

Poliisi myös vahvistaa, että yksi rikosten uhreista on kuollut.
– Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää.
Uhri oli kuollut jo aiemmin syksyllä.

Yksi rikoksesta epäilty henkilö on tällä hetkellä vapaana.
Oulun poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille, että epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa, ”mutta hänen kiinniottaminen ei juuri nyt ole ajankohtainen”.
+Lisää kommentti
Kurin ja moraalin puutetta kun vanhemmat ja yhteisö ei pidä kakaroita kurissa.
1
Ilmoita
Miten nämä rötökset ovat keskittyneet Ouluun. Mikä siellä on kotoutuksessa vikana?
2 VASTAUSTA:
Oulussa oli ns. Esikoto-hanke, jossa näitä tulijoita tutustutettiin lapsiin.

Googlatkaapa ja tutustukaa "hankkeeseen".
Jostain peli-illasta oli ilmeisesti saanut alkunsa tämä murheellinen tapaus Oulun fb puskaradion mukaan.

Olipa melkoisia tarinoita ko sivustolla.
+Lisää kommentti
Joko Vihreät on nousseet seisomaan liikennevälineissä?
4 VASTAUSTA:
NIIN!
Mitä sanoo lentokoneseisoja nyt?
Meillä seisoo kaikkialla.
Mitä_se_nyt_sanoo kirjoitti:
NIIN!
Mitä sanoo lentokoneseisoja nyt?
Lentokoneseisojalla vaan silmät jatkaa pullotustaan,
ei muuta reaktiota.
Entäpä punapääpapitar, jokohan on rauhoittunut siellä lataamossa?
Papille_rukoilun_aihetta kirjoitti:
Lentokoneseisojalla vaan silmät jatkaa pullotustaan,
ei muuta reaktiota.
Entäpä punapääpapitar, jokohan on rauhoittunut siellä lataamossa?
Lieneekö punapää kykenevä vastaanottamaan latausta? Jos on vaikka sulfatoitunut ja kiteytynyt, niin ei siihen auta muu kuin sisäkalujen uusinta.
+Lisää kommentti
Ei ole menehtynyt. Vasta pari päivää sitten Suomen erittäin luotettava ja puolueeton Poliisi tiesi kertoa, ettei heillä ole mitään tietoa mahdollisesta uhrista.
Luotan Poliisiin 1111111000000 %%%%
4 VASTAUSTA:
Siinähän luotat, mutta fakta nyt on kuitenkin jo tullut tietoon useita muita reittejä pitkin.
Olet valehtelija paska lue tuosta
Poliisin mukaan mainitut teot ovat tapahtuneet kesällä 2018. Poliisi kertoo kolmesta tuoreesta kiinniotosta, mutta samalla se ilmoittaa, että teoista epäillään kahta noin 20-vuotiasta henkilöä ja kahta alaikäistä henkilöä.

Poliisi myös vahvistaa, että yksi rikosten uhreista on kuollut.
Iltalehti tänään
"Tähän liittyen poliisi vahvistaa yhden uhrin menehtyneen viime syksyn aikana. Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää."

Suvakki:
"Ei ole menehtynyt. Vasta pari päivää sitten Suomen erittäin luotettava ja puolueeton Poliisi tiesi kertoa, ettei heillä ole mitään tietoa mahdollisesta uhrista.
Luotan Poliisiin 1111111000000 %%%% "

Eihän nämä fanaatikot osaa edes lukea!
Ettekö te hyvät ihmiset tunnista sarkasmia?
+Lisää kommentti
Oulu on vain jäävuoren huippu. Nämä lastenraiskaukset eivät ole edes uutisia enää. Niin yleisiä ne ovat.
6
Ilmoita
Nyt sitten alkoi suvakkien valkopesuvaihe eli syyllistetään suomalainen uhri, törkeetä. Tämä mallihan tulee aina kuvioihin, kun ei suvakkileiri voi tunnustaa tosiasioita.
1 VASTAUS:
Kyllä naisasialiitto unionin rättipääsuvakki tulee kohta kertomaan, että suomimiehet raiskaavat huomattavasti enemmän.Tämähän se minua eniten risookin, miksi tuoda tänne ulkomaalaisia raiskareita, kun meillä on niitä riittävästi omastakin takaa.
+Lisää kommentti
Mitä arvon päättäjät NYT asialle tekevät?

Ei mitään, kuten eivät tähänkään asti ole teheet.

Kauanko tällaisen annetaan jatkua?

Menee mahdottomaksi jo tämä Oulun meno!!!!!!
2 VASTAUSTA:
Politiikot vaikenevat. Jo toista vuotta sitten Ruotsissa pääsi julkisuuteen tieto, että poliiseja on käsketty vaikenemaan maahanmuuttajien tekemistä rikoksista, jotta ruotsindemokraatit eivät menestyisi vaaleissa. Samaa taktiikkaa yritetään myös Suomessa.
Siksipä minun reilut puolitoista vuotta sitten tekemäni rikosilmoituskaan ei ole edennyt ollenkaan. Matu kävi päälle, mutta oli niin aineissaan että pystyin häätämään etemmäs vaikka olen pikkuinen ja vanha äijän kääkkä ja matu oli parikymppinen katujen kasvatti.
Taidanpa väsätä rikosilmoituksen kyseisestä PolPosta. Virkavelvollisuuden laiminlyönti ja rasistinen syrjintä, koska paljon lievemmästä kotimainen häirikkö otettiin kiinni ja tuomittiin, kun kohteena oli nimestä päätellen ulkomaalainen Jan-Göran Alexander majavanhampaineen.
+Lisää kommentti
Aikoja sitten, mutta nyt vasta alkaa tihkumaan tietoja. Edelleen asiasn yksityiskohdista vaietaan jyrkästi. Ilmeisesti lapsiparka oli tappanut itsensä, eli liittyy kyllä raiskaukseen vaikka muuta väitetään.
3 VASTAUSTA:
Aiheuttaa toiminnallaan itsemurha. Eikä raiskuri ole ainoa syyllinen casessa.
Eiköhän raiskaus ole keskeinen syy, miksi tuollaiseen päätyi.
Mikäpämuu kirjoitti:
Eiköhän raiskaus ole keskeinen syy, miksi tuollaiseen päätyi.
Holtiton maahanpäästö, päättäjien syytähän tuo on.
+Lisää kommentti
Saunan taa! Mitäs tekisi se pennanen joka esti koneen mousun
1 VASTAUS:
se vain muljauttelisi ulkonevia silmiään.
+Lisää kommentti
Muistakaa kiittää koko hallitusta.
Ja muustakaa, että SDP haluaa lisää kehitysmaista (muslimit ja afrikkalaiset) ”työperäistä” maahanmuuttoa.

Ihmeen suotuisa on nykyäänkin perinteisiä paskapuolueita äänestävien suhtautuminen kouluja käymättömiin keskiaikaisiin.

Näkevät nuo nuoret miehet uhreina, joita Afrikan rantojen kautta änkeää.
Riehuvia ja raiskaavia örkkejä vaikuttaisi olevan joka paatissa.

Miksi noiden kehittymättömien geenejä pitää väkisin levittää eurooppaan ?
Uusi hallitus, laivat satamiin ja joukkokarkoitukset päälle. Tavakseen loisivat ulkomaalaisperäiset sun muut ulos maasta.

Kansallisuus tulee ansaita työtä tehden, loisimisen ja rötöstelyn ei luulisi kansalaisuuden tae olevan !

Kiintiöpakolaisia myöten koko sosiaaliperäinen mamutus kokonaan seis ikuisiksi ajoiksi !
6
Ilmoita
Eikös se yksi kok-Pölhö Kustaa julistanut, että me rikastumme.
Näin näyttää Oulussa tapahtuvan!
1 VASTAUS:
Se tulee jo nimessä ilmi stubido =pölhö
+Lisää kommentti
Onko tämä se uhri joka joutui leikkaukseen kun oli alapäästä paikat hajonnu matujen käsittelyssä?
1 VASTAUS:
Anaali oli revennyt, kivuliaita leikkauksia.. En tiedä oliko tämä sama uhri. :/
+Lisää kommentti
SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!

https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-salainen-muistio-paljastaa-demarit-paasevat-hallitukseen-maahanpyrkijoille-koittaa-kissanpaivat-jopa-rikolliset-saavat-jaada-suomeen/

Miettikää tarkkaan minkälaisen Suomen haluatte!
3
Ilmoita
Persut ja vihervasurit, meillä on yhteinen unelma.
Ilmoita
Ei näitä hyväksikäyttäjiä saa tuomita.
Vastahan se irakilainen päänkatkojakin pääsi ehdollisella vankeustuomiolla. Kuuluu kuulemma kulttuuriin.
Nuo lapsivaimot ja lasten hyväksikäyttö kuuluu myös näiden mamujen/ matujen kotimaiden kulttuuriin. Älä siis tuomitse heitä!
Rankka uintimatka heillä takana. Meinasivat hukkua välimereen.
Nyt kaikki Pennaset valmiuteen! Emmehän päästä heitä pois maastamme.
2
Ilmoita
Onko näkynyt poroja Oulussa?
1
Ilmoita
Toivottavasti saamme piakkoin lukea uutisista, että Oulussa on alkanut apinoiden metsästys.
2
Ilmoita
Hallitus ja Nerg, joka tiesi kaikkien taustat, on 100% vastuussa, koska on sallinut politiikallaan näiden tänne tulemisen ja oleskelun.
3
Ilmoita
Mikään ei piristä persuäänestäjien päivää enemmän, kun suomalaisen lapsen raiskaus ja itsemurha. Nauttikaa nyt oikein urakalla, niin jaksatte sitten viikonloppuna taas hakata vaimojanne siellä Kehä III:sen ulkopuolella. Vittu miettikää nyt for real mitä paskaa kirjottelette nettiin.
4 VASTAUSTA:
Te suvaitsevaiset voitte taas kokoontua viikonloppuna Kallion olohuoneisiinne lipittämään punaviiniä ja siinä sivussa pohditte miten saisitte lisää lastenraiskaajia Suomeen, sekä miten saisitte pidettyä lasten joukkoraiskaajat Suomessa.

Pohditte siellä Kallion kuppiloissanne, miten estää tehokkaimmin lasten joukkoraiskaajien karkotukset pois maastamme.

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Laiton uhkaus.
Ja sinä voisit myös miettiä mitä kirjoitat. Lapsen henki ei näköjään sinua haittaa.
Ja tämän kirjoittaja ei todellakaan ole persu, mutta sinulla ei riitä aivoja tajuamaan, että muutkin kuin persut ovat todella vihaisia noista tapahtumista.
Lapset ovat sentään viattomia, mutta sinunkaltaisesi eivät sitä tajua, no et tietenkään voi tajuta, itselläsi ei varmaankaan ole lapsia.
Piristääkö päivääsi ko uutiset kun rikastuttajat rikastavat nuoria tyttöjä. Olet sairas.
+Lisää kommentti
Muistakaa, että vihapuhe on nykyään pahin rikos, mihin syyllistyä saattaa.
Päiden katkomisesta pääset vielä ehdollisella tuomiolla, mutta vihapuheesta heilahtaa häkki.
Lisäksi vihapuhujan tietokone ja kännykkä takavarikoidaan valtiolle.
Kaulan katkojan puukkoa/ miekkaa/ veistä ei saa ottaa pois, koska kulttuuri.
3
Ilmoita
Junes Lokka FB:ssä

Kun soitin tiistaina tutkinnanjohtajalle ja kysyin kuoliko se 14-vuotias vanhuuteen vai hirttikö hän itsensä lokakuun viimeisenä päivänä vyöllä parvisänkyyn elokuun raiskauksen jälkeen, hän vastasi ettei ota kantaa ja löi luurin korvaan

Nyt perjantaina poliisitiedote kertoo:

"Tähän liittyen poliisi vahvistaa yhden uhrin menehtyneen viime syksyn aikana. Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi ei kerrro asiasta enempää, koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä."

https://www.facebook.com/jlokka/
2
Ilmoita
Kokoomuksen ja Kepun työvoimapulan paikkaajille täytyy sallia pieni keppostelu!
1
Ilmoita
Vihervassareille yksi ruumis lisää monokulttuurin alttarille.Piika-petra pimpula-natsin ukolla matubisnes kukoistaa pikku miinuksena nämä viattomat uhrit mutta mitäs vassarit noista kun heillä on unelma.
1 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ne joutuu nyt vankilaan nuo ihanat pojat, mitä minä kerron lapsille yhyy.
+Lisää kommentti
Ja mikähän on syynä raiskauksen uhrin kuolemaan???Ei ole vaikea arvata. Kyllä näin eläkeläisenä pienellä työeläkkeellä elävänä alkaa pinna katketa, näiden turvapaikka turistien touhujen johdosta.Jumalau...... tänne tulevat yhteiskunnan elätettäviksi mokomat raiskari. Veneeseen keskelle merta pitäisi laittaa pikimmiten. Mutta, meillä vaan päättäjät kehottavat meitä suvaitesemaan näitä tänne tunkeutujia ja heitä elättämään, vaikka itsellämme ei rahat lääkkeisiin riitä. Ihmettelen ettei päättäjät milläänlailla reakoi näihin oulussa tapahtuneisiin rikoksiin, ovat vaan kusisukassa hiljaa. Poikkeuksena ainoastaan perussuomalaiset jotka edes yrittävät asioita julki tuoda. Vieläkö meidän pitäisi näitä yhteiskuntamme hyväksikäyttäjiä kahville koteihimme kutsua????????
1 VASTAUS:
Jospa he tarkoittivatkin terästettyä kahvia..
+Lisää kommentti
Tämähän oli jo viikkoa aikaisemmin luettu muualta. Näin ne varsinaiset "lehdet" aina kulkevat hiukan perässä..
Asia itsessään on niin kammottava, ettei sitä halua oikein ajatellakaan.
Tällaistako pääministeri kumppaneineen on halunnut, kun asuntoa tarjosi.
Tämänkin uhrin veri on heidän käsissään...
3
Ilmoita
Asiat voisivat olla toisin, jos nukkuvat olisivat äänestäneet: äänestäneet oikein.

Kohta on eduskuntavaalien aika, joten estääksenne tulevaisuudessa vastaavat tapahtumat muistakaa äänestää oikein!

Jos nukkuvat olisivat äänestäneet, olisi meillä sangen erilainen Suomi, paikka jossa tällaista ei tapahtuisi. Muistakaa siis äänestää ja tehkää lupaus äänestää - tämä ei sido mihinkään. Tämä on pelkkä lupaus - lupaus paremmasta Suomesta. Voitte jakaa linkkiä kavereillenne jos haluatte ja koette nukkuvien herättämisellä olevan merkitystä:

https://www.vapaidenvaltakunta.fi/tukijaksi?recruiter_id=3691
2
Ilmoita
Mainos tähän väliin.Nimimerkki Nutsy on koonnut listan maahanmuuttajien tekemistä rikoksista.On aika karmeaa luettavaa. Kaikkissa tapauksissa on myös mainittu lähden mistä tieto on peräisin.Ei ole yllätys, että irakilaiset esiintyvät enemmistönä tällä listalla.
3 VASTAUSTA:
Ja missähän lista on nähtävillä?
Mv- lehdessä on koko juttu luettavissa ilmaiseksi.
coccero kirjoitti:
Ja missähän lista on nähtävillä?
Otsikko on maahanmuuton,vapaan liikkuvuuden ja monikulttuurin hinta Suomessa.
+Lisää kommentti
Turha näitä ns. hyväksikäyttöjä on tutkia.
Autoilijoiden ylinopeudet ovat suurin ongelma. Ja toinen suuri ongelma on vihapuhe.
Kovemmat sakot vihapuhujille ja 2 km/h ylinopeutta ajaville autoilijoille
2 VASTAUSTA:
Niinpä. Räpsähti äskettän 8 kilometrin ylityksestä 170 euron sakko.
MelkoKohtuutonta kirjoitti:
Niinpä. Räpsähti äskettän 8 kilometrin ylityksestä 170 euron sakko.
Ihan oikein sulle. Jotaisit vielä elinkautiseen vankeuteen.
Just tollaset muutaman ylinopeuskilometrin ajajat on niitä vaarallsiimpia ihmisiä.
Jos kaikki ajaisi nopeusrajoitusten mukaisesti, ei Suomessa kuolisi yhtään ihmistä.
+Lisää kommentti
Tämä asia ei saa unohtua. On kyse kaikkien suomalaisten oikeudesta turvattuun ja rauhalliseen isänmaahan. Nyt on tapahtunut jotain perustavanlaatuista, joka järkyttää kansalaisia ja hyssyttelemällä ja valkopesemällä poliitikot ei saa tästä selvitä. Päättäjät vastuuseen.
3 VASTAUSTA:
Syyllistyit juuri vihapuheeseen. IP osoitteesi on jäljitetty, ja joudut ensi viikolla oikeuteen.
Meidän suomalaisten tulee mukautua, ja antaa mamujen/ mamujen harjoittaa kulttuurinsa mukaista toimintaa (sis. kaulojen katkomiset, lapsimorsiamet, pizzamafiat etc.).
Ei tätä enää poliitikkojen hyssyttelyllä paineta unholaan tai poliitikkojen -ilmastonmuutos pelottelulla ja vouhotuksella-.

Omalle kansalle on -silmät kiinni ja rajat auki- luotu järkyttävä sisäinen uhka, jolle ei tehdä muuta kuin hoetaan -no. kun me on sitouduttu kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin-.
Kun törkeän rikoksen uhriksi joutunut lapsikaan ei enää mitään toivoa nähnyt kuin päättää päivänsä, niin luulisi jo jotakin KANSANEDUSTAJIEN päässäkin liikahtavan muuta kuin ilmastonmuutos!!!

Median voimalla on uutisoitu, kaduila pauhattu ja eduskunnassa älämöity vihaPUHEELLE nollatoleranssia; kuin hyviä ja elintärkeitä Suomen tulevaisuudelle on nämä tulleet turvapaikanhakija reppanat. Mitään pahaa ei saa niistä sanoa, se on valetta. Ja jos sanot olet paha, väärässä, rasisti ja ihmisvihaaja. Jos jonkun "virheen" ovat tehneet se on suomalaisten syy.
Viety kouluihin ja lastentarhoihin, kuin kivoja setiä.
Suomalaiset lapset ja tytöt täysin heistä piitaamatta ajettu tahallaan kuin lampaat teuraaksi.
Että pistää v'haksi.
Ei todellakaan tipu ääntä vaaleissa, ainakaan minulta, vanhoille puolueille.

Voisiko nämä samat "meillä on unelma" ja "welcome refugees" porukat mennä uudestaan kadulle näyttämään ihmisrakkauttaan. Papit mukaan hehkuttamaan lähimmäisenrakkauttaan, kuinka yksi pienimmistä joutui tekemään kaikkein suurimman teon kuin kääntää vain toisenkin posken. Te osasitte vain kääntää katseenne, selkänne, soitella aleppon kelloja.
mallikansalainen kirjoitti:
Syyllistyit juuri vihapuheeseen. IP osoitteesi on jäljitetty, ja joudut ensi viikolla oikeuteen.
Meidän suomalaisten tulee mukautua, ja antaa mamujen/ mamujen harjoittaa kulttuurinsa mukaista toimintaa (sis. kaulojen katkomiset, lapsimorsiamet, pizzamafiat etc.).
Leijonakin roikkuessaan kafferipuhvelin takapuolessa kiinni kynsillään uskoo saavansa puhvelista helppoa lihaa. Välillä valtavan voimakas, parhaimmillaan 1000 kiloinen puhveli tosin kääntyy hyökkääjän puoleen sarvillaan ja leijonan ruumis lentää voimakkaalla niskaliikkeellä useiden metrien korkeuteen ja ruhjoutuu sarvien iskuista kohtalokkaasti. Lopputulos ei siis aina ole niin varma.
+Lisää kommentti
Missäs viipyy mokkakugtarin vastaus. Oikein odottelemme innolla miten hän pääsee maalaamaan jonkun joksikin toiseksi. En uskalla mainita maalauskohteita, kun sekin on kiellettyä.
Milloin mahtavat kieltää vanhat sananlaskut.
2
Ilmoita
Muslimit kettingeissä mereen ja suvakit samanlaisiin paketteihin. Ja samaan osoitteeseen.
2
Ilmoita
Nyt tulee toimia Sipiläläisittäin. Eli hyväksikäyttäjille tulee saarnata synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä. Sen jälkeen teot on unohdettu ja anteeksi annettu.
Meillä on kuitenkin lestadiolainen pääministeri. Niissä piireissä ennenkin käytetty jeeseuksennimeäjavereä kuittauksena väärinkäytöksistä.
Ilmoita
Rasismikortilla PetosPersuKokoomusinKepuliikenyt = EK:n äärioikeistoradikaalien veroparatiisinatsien LAITON porvarihallitus, on MONINKERTAISTAMASSA, ulkomaisen halpatyövoiman tuonnin, ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15522260/saksan-natsien-adplla-ja-kokoomuksella-sama-ruiskukka-symbolina#comment-96212903

Varokaa ihmiset äärioikeiston veroparatiisinatsien propagandaa - he ovat todennäköisesti, tilanneet lastenraiskaukset, maahantuomiltaan ulkomaalaisilta.
Ilmoita
Päättäjillä on suomalaisten verta käsissään?
1 VASTAUS:
Sipilällä ja Jumalalla on sopimus.
Suomi täyteen mamuja/ matuja, Sipilä taivaaseen.
+Lisää kommentti
Onko Kyrvistö esittänyt jo surunvalittelunsa?
Ilmoita
Kiitos vastuunkantajat
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

IS - Oulun uhri MENEHTYNYT!!

Lisää tietoa kohta linkin kanssa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta